Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria papa....δεν μας ειπες τα νεα σου????

ποσο ξυλο εριξες στην κυρια με το σκυλακι στην συνελευση??????

δεν εχω εγω την κυρια με το σκυλακι εγω εχω κατι τζοβενους ζευγαρι παππουδες απο πανω κ μια τρελη απο κατω με την σπαστικια φωνη αλλα δεν ηταν η ρουφιανα . τελικα την καθαρηστρια την ξαπωστειλα αλλα την πατησα ο μαλακας θα γινουμε εμεις διαχειριστες απο 1/1/2013 καλα καλα αμα ειμαι εγκυος θα φαν καλα θα την κανω πασα σε αλλους που θα τους εχω τρεις την ωρα τριν τριν το βρηκα θα βαλω ενα κουτι απο εξω την πορτα κ θα τους πω να τα ριχνουν εκει χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν εχω εγω την κυρια με το σκυλακι εγω εχω κατι τζοβενους ζευγαρι παππουδες απο πανω κ μια τρελη απο κατω με την σπαστικια φωνη αλλα δεν ηταν η ρουφιανα . τελικα την καθαρηστρια την ξαπωστειλα αλλα την πατησα ο μαλακας θα γινουμε εμεις διαχειριστες απο 1/1/2013 καλα καλα αμα ειμαι εγκυος θα φαν καλα θα την κανω πασα σε αλλους που θα τους εχω τρεις την ωρα τριν τριν το βρηκα θα βαλω ενα κουτι απο εξω την πορτα κ θα τους πω να τα ριχνουν εκει χαχαχα!!

Το κακομαθημενο το σκυλι ειναι στην δικη μας οικοδομη!Μεινε εσυ εγκυος κοριτσακι μου κι αστους να κουρευονται με τα κοινοχρηστα τους!

Διαφημίσεις

Κυρια απουσιολογε, μέτρα καλυτερα! Εγω την ανοιξα την 1 Οκτωβρη (ποστ 3675)! Οχι να φορτωνομαστε και τζαμπα απουσιες!!

Οριστε, πρωτο μηνυμα και για τις 2 Οκτωβρη!

Κοριτσια χάλια ημουν σημερα! Μου εκανε μια απιστευτη αιμορραγια η περιοδος, που δεν ηξερα απο πού να μαζευτω! Σηκωτή με πηραν απ΄το σχολειο, ειχα γεμισει ολο τον τοπο, ρουχα, καθισματα, αυτοκινητα, ολα τα περιποιηθηκα! Κι ολη μερα ειμαι με ζαλαδα και αναγουλες:evil:!

Μεσα σ΄ολα ειχα πρωι-πρωι ορμονικες και το μεσημερι υπερηχο. Νέα λοιπον: η δεξια κυστη που εξαφανιστηκε με την ομοιοπαθητικη στον προηγουμενο κυκλο ευτυχως ξεκουμπιστηκε για τα καλα! Η δεξια ομως εξακολουθει να μας προτιμα!! 2,5 εκ. οπως παντα! Το καλο παντως ειναι, πως οπως εδειξαν οι ορμονολογικες (Ε2), δεν εκκρινει οιστρογονα, οποτε καποια στιγμη θα σηκωθει κι αυτη να φυγει! Ο γιατρος μου ειπε οτι οσο η κυστη ειναι εκει δεν προχωρα σε σπερματεγχυση, ουτε με ορμονες ουτε σε φυσικο. Μου εδωσε cyclacour για αυτον τον μηνα (ειναι οισραδιολη και μειγμα οιστραδιολης με προγεστερονη) για να τη βοηθησουν να φυγει. Δεν ειναι αντισυλληπτικα (η ωορηξια γινεται), αλλα δεν γινεται και συλληψη. Οποτε τζουφιος κι ο Οκτωβρης! Το θεμα ειναι, τα παιρνω ή οχι; Η θεραπεια με την ομοιοπαθητικη δεν ολοκληρωθηκε ακομα (εχω αλλες 8 μερες) και γενικα ξερω οτι δεν παιρνεις ορμονες μαζι με ομοιοπαθητικα! Περιμενω αυριο να μου πει ο ομοιοπαθητικος αν μπορω να τα παρω, αν δε μπορω ομως και δεν φυγει η κυστη ουτε αυτο το μηνα, τοτε θα παω για Νοεμβριο!! Ασπρισαν τα μαλλακια μου πια, δε μπορω να περιμενω αλλο....

Εχει καμια σας εμπειρια με cyclacour;

Α, και μια και λεμε για βιταμινουλες, καιρος να ριξω μια παραγγελια και προς Αγγλια μερια, γιατι μου τελειωσαν τα αποθεματα κι εδω ξεσκιζουν! Θυμηθηκα και μια φιλη τωρα, που πηγε για ιδιαιτερο στο σπιτι καποιων φαρμακοποιων. Με το καλωσορισμα τη ρωτησαν: να κερασουμε μια βιταμινουλα; Τι γευση προτιμας, πορτοκαλι ή λεμονι; Κοκαλο η κοπελα!!!

Αχ κοριτσια, πολυ χαιρομαι που ξαναγεμισε η λιστα μας αναμονουλες!!! Καλη επιτυχια σε ολες!:):):)

Κυρια απουσιολογε, μέτρα καλυτερα! Εγω την ανοιξα την 1 Οκτωβρη (ποστ 3675)! Οχι να φορτωνομαστε και τζαμπα απουσιες!!

Οριστε, πρωτο μηνυμα και για τις 2 Οκτωβρη!

Κοριτσια χάλια ημουν σημερα! Μου εκανε μια απιστευτη αιμορραγια η περιοδος, που δεν ηξερα απο πού να μαζευτω! Σηκωτή με πηραν απ΄το σχολειο, ειχα γεμισει ολο τον τοπο, ρουχα, καθισματα, αυτοκινητα, ολα τα περιποιηθηκα! Κι ολη μερα ειμαι με ζαλαδα και αναγουλες:evil:!

Μεσα σ΄ολα ειχα πρωι-πρωι ορμονικες και το μεσημερι υπερηχο. Νέα λοιπον: η δεξια κυστη που εξαφανιστηκε με την ομοιοπαθητικη στον προηγουμενο κυκλο ευτυχως ξεκουμπιστηκε για τα καλα! Η δεξια ομως εξακολουθει να μας προτιμα!! 2,5 εκ. οπως παντα! Το καλο παντως ειναι, πως οπως εδειξαν οι ορμονολογικες (Ε2), δεν εκκρινει οιστρογονα, οποτε καποια στιγμη θα σηκωθει κι αυτη να φυγει! Ο γιατρος μου ειπε οτι οσο η κυστη ειναι εκει δεν προχωρα σε σπερματεγχυση, ουτε με ορμονες ουτε σε φυσικο. Μου εδωσε cyclacour για αυτον τον μηνα (ειναι οισραδιολη και μειγμα οιστραδιολης με προγεστερονη) για να τη βοηθησουν να φυγει. Δεν ειναι αντισυλληπτικα (η ωορηξια γινεται), αλλα δεν γινεται και συλληψη. Οποτε τζουφιος κι ο Οκτωβρης! Το θεμα ειναι, τα παιρνω ή οχι; Η θεραπεια με την ομοιοπαθητικη δεν ολοκληρωθηκε ακομα (εχω αλλες 8 μερες) και γενικα ξερω οτι δεν παιρνεις ορμονες μαζι με ομοιοπαθητικα! Περιμενω αυριο να μου πει ο ομοιοπαθητικος αν μπορω να τα παρω, αν δε μπορω ομως και δεν φυγει η κυστη ουτε αυτο το μηνα, τοτε θα παω για Νοεμβριο!! Ασπρισαν τα μαλλακια μου πια, δε μπορω να περιμενω αλλο....

Εχει καμια σας εμπειρια με cyclacour;

αχ γεωργια μου ποσο σε καταλαβαινω......εγω ετσι ημουν στο σχολειο...σηκωτη με πηγαιναν στο νοσοκομειο για ενεσεις για τον κοιλοπονο απο την κωλοπεριοδο.....

μπραβο για την κυστουλα, θα σου φυγει κι η αλλη κανε λιγη υπομονη.....

επειδη κανω κι εγω ομοιοπαθητική μεσω της θειας μου που ειναι ομοιοπαθητικός, μου εδινε κανονικά ομοιοπαθητικά και οταν επαιρνα ορμονες...απλα μου εδινε για μεγαλυτερο διαστημα για να μην αντιδοτιζονται....

παντως νομιζω πως βασικά η κορτιζονη αντιδοτιζει τα ομοιοπαθητικά κι οχι οι ορμονες...ρωτα βεβαια και τον γιατρο σου....

υπομονηηηηηηηηη

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια καλη σας ημερα!! Μαρακι μου καλη επιτυχια κοριτσι μου! ευχομαι τα πραγματα να σου πανε πολυ καλα και να πανηγυριζουμε ολες μαζι!

Γεωργια μου πως εισαι σημερα? Ελπιζω καλυτερα και να μην σου ξανασυμβει κατι τετοιο! Σε καταλαβαινω γιατι παθαινω κ εγω συχνα αιμορραγιες τετοιου τυπου και πραγματικα δεν παλευονται!

Εγω παω αυριο για την αυγουλομετρηση και να μου πει ποτε θα την κανουμε τη σπερματεγχυση! περιμενω με πολυ αγωνια :)

Εγω κοριτσια μου ομοιοπαθητικη δεν εχω κανει ποτε οποτε δεν ξερω να σας πω.. η κουμπαρα μου που εχει κανει ομως σωθηκε απο πολλα πραγματα!! πινει νερο στο ονομα του γιατρου της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κορίτσια...

και εγώ μόλις γνώρισα τον άντρα μου...στο αυτοκίνητο αντί να είχε τσίχλες είχε βιταμίνη c.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!starmstrug εύχομαι αυριο να βρείτε πολλα αυγουλακια.. Γεωργια μου ειναι πολυ άσχημο αυτο με την περιοδο..εχουμε τη στεναχώρια μας εχουμε κ το ποτάμι να τρέχει!!! Νεραιδουλα είδες;;ο άντρα σου πρόσεχε απο τότε..βιταμινουλες!!

ζήλεψα και από την ευαγγελία και άρχισα χθες το κέντημα...τώρα να δούμε τι θα καταφέρω...έχει πολλά χρόνια να κάνω...με νήμα θα κάνω μια κουβερτούλα ροζ

καλημέρα σίσσυ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ζήλεψα και από την ευαγγελία και άρχισα χθες το κέντημα...τώρα να δούμε τι θα καταφέρω...έχει πολλά χρόνια να κάνω...με νήμα θα κάνω μια κουβερτούλα ροζ

καλημέρα σίσσυ...

Καλημέρα νεραιδακι μου!! Πλεξιμο ε;; Μια χαρα.. Χαλαρωτικο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...