Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγω δεν νομίζω να τον καταφέρω να πάρω πολτο η γυρη..κ εχω ακούσει οτι κάνει πολυ καλο..σκέψου κ με τις βιταμίνες αν δεν του τις δώσω στο χέρι τις ξεχνάει!!αφου το ενδομητριο το φτιαχνεις με τις ενέσεις μια χαρα!!ευελπιστω οτι με τις βιταμίνες θα ανεβεί το ποσοστό..3 μήνες μας ειπε κ μέχρι τωρα εχει περάσει ένας!

Στην επομενη σπερματεγχυση θα ξανακανω παλι ενεσουλες.Ο δικος μου τις παιρνει απο το Πασχα.Τον Αυγουστο τις σταματησε για να μην παθει υπερβιταμινωση και τωρα παλι απο την αρχη!Κι ο Θεος βοηθος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην επομενη σπερματεγχυση θα ξανακανω παλι ενεσουλες.Ο δικος μου τις παιρνει απο το Πασχα.Τον Αυγουστο τις σταματησε για να μην παθει υπερβιταμινωση και τωρα παλι απο την αρχη!Κι ο Θεος βοηθος!

Και πόσο ανέβηκε το ποσοστό περίπου ;

Και πόσο ανέβηκε το ποσοστό περίπου ;

Οχι καμια μεγαλη διαφορα αλλα απο 30% πριν στην σπερματεγχυση ηταν 43%.Αν θυμαμαι καλα γιατι τις εξετασεις τις εχει ολες ο γιατρος ακομη!

Οχι καμια μεγαλη διαφορα αλλα απο 30% πριν στην σπερματεγχυση ηταν 43%.Αν θυμαμαι καλα γιατι τις εξετασεις τις εχει ολες ο γιατρος ακομη!

Με τις βιταμινουλες εννοούσα αν είχατε διαφορα..

ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ !!

ΓΕΩΡΓΙΑ 1/10 1 ΑΠΟΥΣΙΑ . κ με την μαμα σου να ερθεις δεν σβηνεται .

για βιταμινες λετε? κ ο δικος μου παιρνει c , κ μια ταμπλετα που εχει κιαλλος βιταμινες μαζι με την Ε κ γυρη κ τωρα ξανα πολτο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ !!

ΓΕΩΡΓΙΑ 1/10 1 ΑΠΟΥΣΙΑ . κ με την μαμα σου να ερθεις δεν σβηνεται .

για βιταμινες λετε? κ ο δικος μου παιρνει c , κ μια ταμπλετα που εχει κιαλλος βιταμινες μαζι με την Ε κ γυρη κ τωρα ξανα πολτο .

Για το αν κ ποσο καλο κάνουν οι βιταμίνες λέμε!εγω πως θα τον καταφέρω να πάρει πολτο;;; Πάντως εγω απουσίες δεν εχω ...

Για το αν κ ποσο καλο κάνουν οι βιταμίνες λέμε!εγω πως θα τον καταφέρω να πάρει πολτο;;; Πάντως εγω απουσίες δεν εχω ...

30% ηταν πριν τις βιταμινες και 43% μετα απο 3 μηνες που καναμε στην σπερματεγχυση!Θα ασχοληθω εντατικα με το θεμα των βιταμινων δεν γινεται!

30% ηταν πριν τις βιταμινες και 43% μετα απο 3 μηνες που καναμε στην σπερματεγχυση!Θα ασχοληθω εντατικα με το θεμα των βιταμινων δεν γινεται!

Εγω το βλέπω πολυ καλή βελτίωση..σιγά σιγά θα ανεβαίνει! Εμένα ο γιατρος μου ειδικεύεται σε θέματα υπογονιμοτητας κ μου ειπε οτι θα βοηθήσουν..να μην τις ξεχνάτε να τις παίρνει!!

Εγω το βλέπω πολυ καλή βελτίωση..σιγά σιγά θα ανεβαίνει! Εμένα ο γιατρος μου ειδικεύεται σε θέματα υπογονιμοτητας κ μου ειπε οτι θα βοηθήσουν..να μην τις ξεχνάτε να τις παίρνει!!

Τις εχω στο τραπεζι στην κουζινα οποτε καθε πρωι που θα σηκωθει το μεσημερι που θα φαμε και το βραδυ που θα φαει οταν γυρισει απο τη δουλεια τις εχει συνεχεια μπροστα του ασε που τον κυνηγαω κι εγω με την γυρη που δεν του αρεσει και καθολου!Σιγα μην τον αφησω.Εχω και τα δικα μου μαζι παιδικη ασπιρινουλα και φιλισιν και ειμαστε σαν τους ηλικιωμενους που ολο το σπιτι εχει παντου φαρμακα :P

Τις εχω στο τραπεζι στην κουζινα οποτε καθε πρωι που θα σηκωθει το μεσημερι που θα φαμε και το βραδυ που θα φαει οταν γυρισει απο τη δουλεια τις εχει συνεχεια μπροστα του ασε που τον κυνηγαω κι εγω με την γυρη που δεν του αρεσει και καθολου!Σιγα μην τον αφησω.Εχω και τα δικα μου μαζι παιδικη ασπιρινουλα και φιλισιν και ειμαστε σαν τους ηλικιωμενους που ολο το σπιτι εχει παντου φαρμακα :P

Κ εγω στην κουζίνα τα εχω!κ οταν έρθει κόσμος στο Σπιτι τα κρύβω..εμένα γυρη σιγά μην πάρει..κ εγω παίρνω τα pregnacare conception!

Διαφημίσεις

Κ εγω στην κουζίνα τα εχω!κ οταν έρθει κόσμος στο Σπιτι τα κρύβω..εμένα γυρη σιγά μην πάρει..κ εγω παίρνω τα pregnacare conception!

Θα ερχεται κοσμος στο σπιτι και θα λεμε τι να κερασουμε?Βιταμινη Ε?C?D?:P

Θα ερχεται κοσμος στο σπιτι και θα λεμε τι να κερασουμε?Βιταμινη Ε?C?D?:P

Χαχαχαχαχα..αχ Ευαγγελία μου αυτα θα λέμε οταν κάνουμε τα μωρά και μας κ θα γελάμε με ολα αυτα που κάναμε!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...