Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας!!!

τι θελετε ευχαριστα νεα? θα θελατε μου ηρθε σημερα πριν λιγο κιολας τα χει παιξει κ ο οργανισμος μυ 31 μερες κυκλο ποτε δεν ειχα ασε που με κολησε κ ο αντρας μου κ με ποναει ο λαιμος μου .

ειδατε τι ευχαριστα νεα σας εφερα!! χαχα!!

Γεωργια ποια απουσιολογος ημουν στο σχολειο με το ζορι περνουσα της ταξης χαχα!! ημουν απο τα ατομα που καθονταν πισω πισω μιλουσε με τους πισω κ την πληρωνε η διπλανη μου την νυφη χαχαχ!! που σιμιοτεον ειναι η κουμπαρα μου την οαντρεψα χαχαχα!! η καημενητη απουσιες εκανε εξαιτιας μου τι ωραια χρονια αχ τι μου θυμησες

αχ κοριτσάκι μου...πολύ στεναχωρέθηκα..:(:(:(

μαζί θα πάμε το νοέμβριο...έχουμε ραντεβού με τα μωράκια μας..:P:p:p:p:p

Kαλημερα καλη βδομαδα καλο μηνα καλες 'συλληψεις' ολα καλα και αγια να μας πανε!

janneta μου αυτο ειναι το παραπονο της μανας μου.Εσυ μου λεει που απο μικρη αγαπουσες ολα τα παιδακια και εχεις μεγαλωσει ολα τα ξαδερφια σου δεν το αντεχει η ψυχη μου να μην εχεις δικο σου παιδακι.Υπομονη μανουλα της λεω αν οντως τα αγαπαω τοσο πολυ ο Θεουλης ξερει και θα μου το στειλει...

maria papa πως εισαι?

tinkerbell εφυγε το mail!Και μην μου στεναχωριεσαι ο Θεος ειναι μεγαλος ολα θα πανε καλα.Εμεις ειμαστε εδω και ο,τι χρειαστεις να μας το λες!

Θελω την συνταγη για φανουροπιτα.Διπλα ειναι ο Αγιος Φανουριος και καθε Παρασκευη πηγαινεις εκει το ταψακι σου το διαβαζει ο ιερεας το κοβει εκεινος σε κομματια και εσυ τα μοιραζεις!

ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ :)

τα υλικά τα θυμάμαι δεν θυμάμαι τη δόση και η συνταγή είναι στη μαμά μου...σε λίγο θα στα πω...

εμείς τη κάνουμε παρασκευή χωρίς να μιλάμε και προσευχόμαστε και τη δίνουμε σάββατο πρωι σε 7 μονοστέφανες..

στην εκκλησία τη παίρνουμε μόνο στη γιορτή Του...

κοριτσάκια μου καλά είμαι...απλά έγιναν διάφορα τη Παρασκευή είχα και το αρνητικό...με πήρε από κάτω...

εγώ μόνο με συγκεκριμένες εγκυούλες και μαμάδες μπορώ..με άλλες δεν μπορώ...

εξαρτάται από τα σχόλια..π.χ κοπέλα που δεν της είπα ότι προσπαθώ και μου είπε δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικές αργούν να κάνουν παιδί..πας στο γιατρό σου λέει τη γόνιμη και τέλος..αυτή αυτό έκανε από το πρώτο μήνα..ε δεν μπορώ..

ή δεν το θέλαμε και τώρα που ήρθε δεν ξέρουμε τι να κάνουμε κτλ...

αυτά δεν μπορώ...μπορώ μόνο με αυτές που καταλαβαίνουν τη ευλογία που είχαν...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημερα καλη βδομαδα καλο μηνα καλες 'συλληψεις' ολα καλα και αγια να μας πανε!

janneta μου αυτο ειναι το παραπονο της μανας μου.Εσυ μου λεει που απο μικρη αγαπουσες ολα τα παιδακια και εχεις μεγαλωσει ολα τα ξαδερφια σου δεν το αντεχει η ψυχη μου να μην εχεις δικο σου παιδακι.Υπομονη μανουλα της λεω αν οντως τα αγαπαω τοσο πολυ ο Θεουλης ξερει και θα μου το στειλει...

maria papa πως εισαι?

tinkerbell εφυγε το mail!Και μην μου στεναχωριεσαι ο Θεος ειναι μεγαλος ολα θα πανε καλα.Εμεις ειμαστε εδω και ο,τι χρειαστεις να μας το λες!

Θελω την συνταγη για φανουροπιτα.Διπλα ειναι ο Αγιος Φανουριος και καθε Παρασκευη πηγαινεις εκει το ταψακι σου το διαβαζει ο ιερεας το κοβει εκεινος σε κομματια και εσυ τα μοιραζεις!

ευαγγελιτσα μου αυτο πιστευω και γω!αν τα αγαπαμε πραγματικα θα μας τα στειλει...μερικες φορες θυμαμαι διαφορα και οπως καταλαβαινεις με πιανει κατι.τελοσπαντων ας τα αφησουμε αυτα ,μονο κακη ψυχολογια μας δημιουργουν.και σας το υποσχομαι δε θα ξαναναφερω τετοια ''χαζα''.και θα θελα να γνωριζετε οτι μετανιωσα και που το ειπα!Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.φιλακια σε ολες.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

εμείς κάνουμε φανουρόπιτα κάθε παρασκευή...λένε ότι πρέπει σίγουρα να τη κάνεις 3 συνεχόμενες φορές...

την ώρα που τη κάνουμε δεν μιλάμε αλλά προσευχόμαστε...μακαρίζουμε τη μάνα Του Αγίου και μετά προσευχόμαστε για το τι θέλουμε να μας φανερώσει...

το επόμενο πρωί τη μοιράζουμε σε 7 μονοστέφανες

στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου τη παίρνουμε μόνο στη γιορτή του...όλες εδώ κατω έτσι κάνουν...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

εμείς κάνουμε φανουρόπιτα κάθε παρασκευή...λένε ότι πρέπει σίγουρα να τη κάνεις 3 συνεχόμενες φορές...

την ώρα που τη κάνουμε δεν μιλάμε αλλά προσευχόμαστε...μακαρίζουμε τη μάνα Του Αγίου και μετά προσευχόμαστε για το τι θέλουμε να μας φανερώσει...

στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου τη παίρνουμε μόνο στη γιορτή του...όλες εδώ κατω έτσι κάνουν...

αρα πρεπει να την κανουμε 3 συνεχομενες παρασκευες ? κ κανουμε την ιδια διαδικασια δεν μιλαμε , μακαριζουμε , και μετα την μειραζουμε. μαλιστα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εδω στην Εκκλησια του Αγιου Φανουριου υπαρχει καθε Παρασκευη απογευμα ιερεας ειδικα και μονο για τις φανουροπιτες.Την πας δινεις να μνημονευσουν και τα ονοματα μετα χαρασει επανω ο ιερεας εναν σταυρο και μετα την κοβεις και την μοιραζεις για ευλογια και για να ευχαριστησεις τον Αγιο!

Εδω στην Εκκλησια του Αγιου Φανουριου υπαρχει καθε Παρασκευη απογευμα ιερεας ειδικα και μονο για τις φανουροπιτες.Την πας δινεις να μνημονευσουν και τα ονοματα μετα χαρασει επανω ο ιερεας εναν σταυρο και μετα την κοβεις και την μοιραζεις για ευλογια και για να ευχαριστησεις τον Αγιο!

που εχει στην θεσσαλονικη εκκλησια του Αγιου Φανουριου?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Sissy και evaggelia μου εγω κανω ομοιοπαθητικη εδώ και έξι μήνες και δεν είναι βιταμίνες αλλα φυτικα ομοιοπαθητικα Φάρμακα τα οποία τα προσαρμόζει ο ομοιοπαθητικοσ σε εσένα σύμφωνα με το χαρακτήρα σου και ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό. Εγω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και πραγματικά θα δείτε μεγάλη διαφορά με την ομοιοπαθητική όχι μόνο οργανικά αλλά και ψυχολογικά. επίσης αν είσαστε Αθήνα έχω να σας προτείνω σούπερ ομοιοπαθητικό που πήγε και μια κοπέλα πάλι από δω από το parents και με πήρε τηλέφωνο μεσα στη χαρά γιατί την βοηθήσε παρα πολυ και αυτήν και τον άνδρα της.

Maria papa όρμα στη συνέλευση και παρτους τα σωβρακα!!!!

Αντε πια με την κωλοπεριοδο, δεν φτάνει που έρχεται αλλα πονας και καμία βδομάδα πιο πριν.

Κοριτσακια απ ότι κατάλαβα 10 -15 Οκτώβρη περιμένουμε χοριακες σωστά ;;;

Αντε άντε με το καλό όλες σας !!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Φανουρόπιτα

3/4 ποτηριού λάδι

3/4 ποτηριού ζάχαρη

1 ποτήρι χυμό

κανέλα

1 φακελάκι βανίλια

2 κουταλάκια του γλυκού b.p

αλεύρι ζαχαροπλαστικής όσο πάρει..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Παρεμπιπτόντως εχω μια φίλη που δεν ξέρει οτι προσπαθώ..δηλ εγω δεν της το εχω πει αλλα εκείνη πρέπει να το εχει καταλάβει.μια μερα με βλέπει μελαγχολική κ μου δίνει μια κάρτα απο τον ομοιοπαθητικη της..θα σε βοηθήσει πολυ μου λέει χωρίς να της εξηγήσω τίποτα με το βλέμμα της μου έδωσε να καταλάβω για ποιο λόγο!τοσκεφτομαι σοβαρά να πάω..
εγώ κορίτσια ποτέ δεν σκέφτηκα την ομοιοπαθητική...

δηλαδή πως γίνεται??

Δεν είναι κάτι δύσκολο. Η όμοιοπαθητικός σου παίρνει ενα πλήρες ΙΑΤΡΙΚΟ και ψυχολογικό ιστορικό και βάσει του χαρακτήρα σου και των προβλημάτων που έχεις σου δίνει το αντίστοιχο ομοιοπαθητικο φάρμακο το οποίο δημιουργεί ισορροπία στον οργανισμό και του δίνει ώθηση να πολεμήσει τις παθήσεις σου.

Τα φάρμακα είναι φυτικά, δεν αναιρούν τα φάρμακα που δίνουν οι άλλοι γιατροί και σε βοηθούν σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, 3 σελίδες γεμίσατε, διαβάζω, διαβάζω και δεν τελειώνουν!

Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για τις ευχές σας! Όλα καλά πήγαν, το σπέρμα πολύ καλύτερο (μόνο βασιλικό πολτό παίρνει ο καλός μου), εμένα δεν με πόνεσε καθόλου και το θετικό είναι ότι σήμερα τελικά είχα ωορρηξία, από το πρωί τα νιώθω όλα μουδιασμένα, και ο γιατρός που με είδε από κάτω, μου είπε ότι έχω όλες τις ενδείξεις, ακόμα και λίγο αιματάκι που καμιά φορά έχουμε στην ωορρηξία. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για 5 Νοεμβρίου, οπότε όλα καλά. Από αύριο ξεκινάω τα ουτρατζεστάν, 3 την ημέρα και δυστυχώς μου είπε από κάτω να τα βάζω, σαλοσπιρ και κλασικά το φιλισίν. Πρώτη φορά θα βάλω τα ούτρο από κάτω, μετά πρέπει να ξαπλώνεις μέχρι να απορροφηθεί ή όχι? Χοριακή στις 15/10 και ο Θεός βοηθός!

lolita78 χρόνια πολλά και καλά!!! Πολύχρονη, γερή και δυνατή να είσαι και γρήγορα διπλή!!! Όσο για το πρήξιμο και εγώ όποτε τα πήρα μια από τα ίδια, πρέπει να αποφεύγεις το αλάτι, εγώ δεν βάζω καθόλου όταν τα παίρνω, κάνουν κατακράτηση υγρών και το αλμυρά δεν βοηθάνε. Δεν θέλω καθόλου να τα αρχίσω, αλλά τι να κάνεις.

maria papa, tinkerbell!24 και georgia69 εσείς πακετάκι πηγαίνατε και στην σπερματέγχυση, όλες μαζί περιμένατε αποτελέσματα και μάλιστα ίδια μέρα θυμάστε? Δυστυχώς είδα τις εξελίξεις, που θα πάει θα έρθει και η σειρά μας κορίτσια! Πλησιάζει και ο Νοέμβριος, εκεί τα δεδομένα αλλάζουν!

evangeliapan που και εσύ ανήκεις πλέον στο παραπάνω γκρουπ μια που περιμένεις μαζί με τα κορίτσια, κάνε την διαφορά και δώσε μας λίγο χαρά? Κανένα νέο, πως νιώθεις?

georgia69 ελπίζω να ξεφορτωθείς γρήγορα τις κύστες σου, μεγάλος μπελάς, εγώ σου είπα έκανα θεραπεία με τον ομοιοπαθητικό μου και δεν ξέρω αν είναι υπεύθυνα αυτά που μου έδωσε ή ήταν κύστες που θα έφευγαν έτσι και αλλιώς, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι έφυγαν. Τώρα αν δεν πετύχει αυτό το μήνα, πάλι θα μου μείνουν κάνα δυο σίγουρα και πάλι μετά από την αρχή. Το κακό είναι ότι ο ομοιοπαθητικός είναι κατά των σπερματεγχύσεων με φάρμακα και γενικά ότι έχει σχέση με φάρμακα και κάθε φορά που πάω και με ρωτάει αν πήρα φάρμακα, λέω ναι και πάλι μου λέει τα ίδια. Η λογική του είναι όταν είναι να έρθει θα έρθει, πρέπει ο οργανισμός να είναι ήρεμος και σε ισορροπία για να το αφήσει να συμβεί. Τα νεύρα μας όμως και τον ψυχισμό μας, ποιος τον υπολογίζει? Του λέω δεν μπορώ να περιμένω και μου λέει αν αφήσεις τον οργανισμό σου ελεύθερο θα έρθει, και τόσο καιρό γιατί δεν έρχεται δηλαδή? Άστα βράστα.

Sissy2012 μια που αναφέρθηκα στον ομοιοπαθητικό και είδα ότι ρωτούσες, εμένα με βοήθησε πάρα πολύ σε κάποια θέματα, αν εξαιρέσεις τα φάρμακα της σπερματέγχυσης που πήρα 2 φορές, κατά τ' άλλα έχω να πάρω χημικό εδώ και 3 χρόνια. Λύθηκε το πρόβλημά μου με τα ινομυώματα, ιγμορίτιδα, αλλεργίες, σπαστική κολίτιδα, στομάχι και όποτε έβγαζα κύστες έφευγαν με την θεραπεία που μου έδινε. Δεν είναι και λίγα, μια χούφτα φάρμακα πέταξα, όταν ξεκίνησα ομοιοπαθητική και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Στο θέμα υπογονιμότητας έγραψα την άποψή του η οποία δεν με καλύπτει, οπότε στράφηκα αλλού!

Λια33 μακάρι να γιορτάζουμε όλες μαζί σε δύο εβδομάδες, θα έχει πολύ σασπένς, η μια πίσω από την άλλη είμαστε!!! Η ταινία που αναφέρεις πολύ ωραία, μου άρεσε και εμένα πολύ!

Φιλιά σε όλες!

Ας αυτοπροστεθώ και στην λίστα για τα τυπικά!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Stardustmg
  4. Gossamer Reedglitter
  5. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. IOANNA111
  7. stogiaki
  8. catherinec
  9. Skybeam
  10. janneta
  11. Evangeliapan
  12. ΜΑΡΙa
  13. maria papa 28/10
  14. georgia69
  15. sissy 2012 26/10
  16. Georgkat
  17. tinkerbell!24

HvAnp3.png

μαριγούλα μου, τέλεια τα νέα σου...όλα μια χαρά!!!περιμένουμε ευχάριστα νέα!!!

είδες όλα πήγαν κατ ευχή!!!και αγχώνοσουνα άδικα...!!!!

πολύ χαίρομαι!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Δεν είναι κάτι δύσκολο. Η όμοιοπαθητικός σου παίρνει ενα πλήρες ΙΑΤΡΙΚΟ και ψυχολογικό ιστορικό και βάσει του χαρακτήρα σου και των προβλημάτων που έχεις σου δίνει το αντίστοιχο ομοιοπαθητικο φάρμακο το οποίο δημιουργεί ισορροπία στον οργανισμό και του δίνει ώθηση να πολεμήσει τις παθήσεις σου.

Τα φάρμακα είναι φυτικά, δεν αναιρούν τα φάρμακα που δίνουν οι άλλοι γιατροί και σε βοηθούν σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

ωραία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...