Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

και γω για πρωτη φορα πηρα κλομιφαινη των 50μγρ.το ιατρειο που εκανα τη σπερματεγχυση κλεινει ολο τον αυγουστου και λεω στο γιατρο ,αν αυτο το μηνα δεν εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα,μηπως πρεπει να παρω ξανα κλομιφαινη και να προσπαθησουμε μονοι μας

(με την ιδεα οτι ισως ο οργανισμος εχει μπει σε συγκεκριμενη λειτουργια με την ληψη τησ κλομιφαινησ),μου λεει οχι δεν κανει καλο να παιρνεις συνεχομενα αυτα τα φαρμακα καλο ειναι να αφηνεις ενα μηνα τον οργανισμο να ξεκουραζεται και μετα να τα ξαναπαρεις!'η λες να ειναι πονηρος και σου λεει με την κλομιφαινη ισως πιασει και χασει τα λεφτα της σπ/σης!τι να πω.μου φανηκε καλος ανθρωπος!που θελω να καταληξω..στο γεγονος του λεπτου σου ενδομητριου ,μηπως φταιει η κλομιφαινη??και αυτο με την Ε2,δεν καταλαβα γιατι μπερδευονται καποια αιτια θα υπαρχει,τι στο καλο σπουδασανε .

Εμενα την κλομιφαινη μου την εδωσε πριν 4 μηνες.Τον επομενο μαζι με cyclacur.Τον μεθεπομενο κλομιφαινη-cyclacur-eviol e.Καναμε εναν μηνα παυση και τον προηγουμενο πηγαμε σε puregon ενεσεις γιατι η κλομιφαινη μου ειπε πως δεν βοηθαει το ενδομητριο αλλα επρεπε να βοηθησει το cyclacur.Και με τις ενεσεις τελικα την 6 μερα ειχα ενδομητριο που πριν αυτη την διασταση την ειχα στην 12η.Αλλος γιατρος θα με εβαζε κατω και θα μου εκανε σπερματεγχυσεις και ο,τι γινει.Αυτος μου εξηγησε πως δεν θελει να μου δωσει ελπιδες για να μου παρει τα λεφτα και ετσι μας αφηνε μονους και κατσει εκατσε.Αυτη τη φορα που τον βλεπω να επιμενει θεωρω πως ειναι αισιοδοξος με αυτα που βλεπει.Εγω παντως τα επαιρνα συνεχομενα και εχω διαβασει εδω πως οι αποψεις δυιστανται.Αλλοι γιατροι λενε πως πρεπει συνεχομενα και αλλοι με διαλειμα.Για την Ε2 ηταν σιγουροι γιατρος και μικροβιολογος για υπερδιεγερση.Στον υπερηχο ομως ουτε υγρο ουτε πρηξιμο ουτε τιποτα.Την 2η μερα που κατεβηκε ο μεν γιατρος σιγουρα θα σκεφτηκε μηπως ηταν λαθος του μικροβιολογου αλλα ειναι τοσο επαγγελματιας που δεν ειπε λεξη αλλα με κοιτουσε εμενα με μισο ματι,ο δε μικροβιολογος μας συμβουλεψε με τετοιο ορμονικο συστημα να μην κανουμε τιποτα αλλα να ξεκουραστουμε...Ζουμε σε μια τρελλα ας ελπισουμε αργα η γρηγορα σε ολους μας να βγει σε καλο!Σας ευχαριστω κυριες μου ολες για το ενδιαφερον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχομαι μια τεραστια χοριακη κοριτσακι μου!και γω εκανα την τεταρτη!προσεχε για κανα 2 μερες (τα βαρη ,τα τρανταγματα οχι πολυ ορθοστασια )ααα εγω παιρνω και κατι βιταμινες σε χαπια που βοηθανε τη συλληψη και την εγκυμοσυνη .τισ λενε pregnacare range κοστιζουν 13ε απο το φαρμακειο(!και το σημαντικοτερο ολων ειναι να προσπαθησετε και μονοι σας και τα ποδαρακια να τα σηκωνεις πανω μετα την ''πραξη'' ,παντως εγω το κανω.και παλι ευχομαι ενα μωρακι σε 9 μηνες!:P:p:p:p:p:p:p

καλη επιτυχια και σε σενα κοριτσακι μου....σ ευχαριστω για τις συμβουλες θα

τις ακολουθησω..και οτι ειναι γινει θα γινει...

Ο γιατρος μου θεωρουσε πως επρεπε να κανω την ενεση Πεμπτη βραδυ επειδη ομως τα περισσοτερα μικροβιολογικα ειναι κελιστα Σαββατο πρωι λογω θερινης περιουδου μου ειπε να την κανω Πεμπτη πρωι ωστε να κανουμε την διαδικασια Παρασκευη απογευμα...Να πω την αληθεια καμια απο τις προηγουμενες φορες δεν ειχα τοσο μεγαλα ωοθυλακια.Ισως λογω puregon να μεγαλωσανε και ο γιατρος θεωρει πως θα μεγαλωσουν κι αλλο??Και επειδη ειναι και η πρωτη φορα που το ενδομητριο μου εφτασε στα 7 ειπαμε να αξιοποιησουμε την ευκαιρια.Τωρα αν τελικα εχουμε ωαριο η οχι θα το δουμε εν καιρω...Ευχαριστω πολυ που μου δινετε τα φωτα σας!

Καλή επιτυχία.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Κοριτσια τι κανετε;εχω μερες να γραψω.πριν απο λιγο

επεστρεψα σπιτι μετα την σπερματεγχυση.ποναει λιγο η

κοιλια μου αλλα δεν πειραζει!!!!εχω πολυ πιστη

αυτη τη φορα....μακαρι παναγια μου...

Και εγώ έκανα σήμερα σπερματέγχυση. Μακάρι η σημερινή μέρα να είναι τυχερή για εμάς αν και είναι Παρασκευή και 13:tongue:

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Επιτέλους έγινε σήμερα η σπερματέγχυση. Βέβαια δεν περιμένω και πολλά (άλλη μια χαμένη προσπάθεια). Χαμηλής (οριακό) ποιότητας σπέρμα, ο τράχηλός μου δύσκολος για να εισέλθει το σωληνάκι. Μακάρι όμως να πετύχει, γίνονται εξάλλου και θαύματα. Ευχυθείτε και για εμένα να πετύχει αυτήν την φορά. Σας ευχαριστώ.

Θετικές σκέψεις μόνο

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Επιτέλους έγινε σήμερα η σπερματέγχυση. Βέβαια δεν περιμένω και πολλά (άλλη μια χαμένη προσπάθεια). Χαμηλής (οριακό) ποιότητας σπέρμα, ο τράχηλός μου δύσκολος για να εισέλθει το σωληνάκι. Μακάρι όμως να πετύχει, γίνονται εξάλλου και θαύματα. Ευχυθείτε και για εμένα να πετύχει αυτήν την φορά. Σας ευχαριστώ.

Θετικές σκέψεις μόνο

Καλα αποτελεσματα καλη μου και σε εσενα.Μονο θετικες σκεψεις και μην ξεχνας πως τοσες φιλες εδω μεσα βιωσανε το δικο τους θαυματακι...Καποια στιγμη θα ερθει η ωρα και για το δικο μας!Σου ευχομαι καλη αναμονη με ηρεμια και πιστη!

Καλά αποτελέσματα σε όσα κορίτσια έκαναν τώρα σπερματέγχυση ή πρόκειται να κάνουν!!! Εύχομαι καλή αναμονή και σύντομα να έχουν μια τεράστια χοριακή!!

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Η επιθυμία σας, διαταγή φιλενάδες!!!

Λίστα χωρίς σπερματέγχυση

(κορίτσια βοηθήστε για την ονομασία, αν θέλετε κάτι άλλο)

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. tinkerbell!24

5. Stardustmg

6. Gossamer Reedglitter

7.

Διορθώστε αν έκανα κάποιο λάθος ή πρέπει να προσθέσουμε κάποια άλλη. Aspouli σε έβαλα πρώτη να μας φέρεις γούρι, τώρα που είσαι στην αναμονή!

Τι καλά που έχουμε κι εμείς λίστα!!! Εύχομαι να φέρω γούρι και να γεμίσουν και οι δύο λίστες σύντομα με εγγυούλες!!!!

Ασπούλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????? δεν ήρθε ακόμα ετσί?????????????

που να μη σώσει και έρθει η ρημάδα................

Όχι όχι!!!!!!!!!!!! Ξου ξου!!!! Να μην έρθει η άτιμη!!!

Διαφημίσεις

Καλα αποτελεσματα καλη μου και σε εσενα.Μονο θετικες σκεψεις και μην ξεχνας πως τοσες φιλες εδω μεσα βιωσανε το δικο τους θαυματακι...Καποια στιγμη θα ερθει η ωρα και για το δικο μας!Σου ευχομαι καλη αναμονη με ηρεμια και πιστη!

Εύχομαι σε όλες ένα μικρό θαυματάκι.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

καλή επιτυχία και στις δύο λίστες!

Θα είμαστε σε μόνιμη ανοικτή παροχή γκλίτερ μπεμπεδόσκονης! Έτσι, να είσαι καλό κορίτσι και να κάνεις υπομονή. Εν τω μεταξύ αυτές τις δύο μέρες φρόντισε να βγεις και να περάσεις καλά και να ξεχαστείς. Εμένα ήδη με ξαπλώσανε γιατί είχα ψιλοπονάκια... από τώρα!

Δεν λέω, δελεαστικό είναι, αλλά είμαι άνεργη η έρημη και μένω και σε μικρό δυαράκι... βρε ας είναι γερό/ά... Νεότερα της δεύτερης χοριακής σε καμιά ωρίτσα πιστεύω να έχουμε!

Καλή επιτυχία γλυκιά μου και με τη δεύτερη χοριακή!! Εύχομαι να υποχωρήσουν σύντομα τα πονάκια.

Θετικές σκέψεις μόνο

εύχομαι όλα καλά να σου πάνε θετικά να σκέφτεσαι. το σπερμα το επεξεργαστήκανε και ο τραχηλος δεν παίζει κανένα ρόλο τώρα αν είναι δυσκολος διοτι προσπελάστηκε! ένα ωάριο χρειάζεται και 1 μόνο σπερματοζωάριο για να γίνει το θαύμα της φύσης:P

σου στέλνω όλη μου την θετική ενέγεια:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

11. papagia

13. catherinec

14. janneta

15. ΜΑΡΙΑ!!!

16. stogiaki

Καλή επιτυχία κοπέλες!!μακάρι σε 14 μερούλες να έχετε μια μεγάλη χοριακή...

βρε κορίτσια εμένα μου είπε οταν φτάσουν 18μμ να κάνω την ένεση μετά δεν έχει ξανάυπέρηχο και ότι σε 36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία.Τελευταία μέτρηση που έκανα ο δικό μου ωάριο ήτανε 2.4 και την επόμενη μέρα είχε γίνει η ωορρηξία..

εγώ παίρνω τα φεμάρα..δεν με βοήθησαν την προηγούμενη φορά ελπίζω αυτή τη φορά να κάνω πολλά αυγουλάκια!!

όμως τι είναι αυτό το Ε2??

2 μέρα σήμερα..όλα καλά!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

papagia τι έγινε τελικά???εύχομαι όλα να είναι τέλεια!!

ασπουλι σου εύχομαι να μείνεις καθαρή για 9 μήνες!!!ξου ξου η σιχαμένη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...