Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

λοιπον εχει δίκιο η τοξοτίνα μας...τι μας επιασε βρε κορίτσια? ας μην τα σκεφτόμαστε αυτά είναι κ 1 του μήνα μην μας αρχίσει στραβά εεεεε

ας χαμογελάσουμε λοιπόν γιατί θα μας δείρει!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σισσυ οι βιταμινες κανουν δουλεια και οι ομοιοπαθητικοι συνηστουν βιταμινες. Ξεχασα να σας πω οτι με τις βιταμινες που παιρνουμε εδω και ενα μηνα το Σαββατο που πηραμε τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα χωρις τον εμπλουτισμο απο 35% κινητικοτητα που ειχε στο προηγουμενο σπερμ/μα ανεβηκε στο 54% και αυτο μονο σε ενα μηνα.

Μαριεττα αυτο που μου λες ειναι παρα πολυ ευχάριστο..κ εμείς ακριβώς ενα μήνα τις παίρνουμε....μου εφτιαξες τη μερα!!!!!:D με τον εμπλουτισμό πόσο πήγε;

Σισσυ οι βιταμινες κανουν δουλεια και οι ομοιοπαθητικοι συνηστουν βιταμινες. Ξεχασα να σας πω οτι με τις βιταμινες που παιρνουμε εδω και ενα μηνα το Σαββατο που πηραμε τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα χωρις τον εμπλουτισμο απο 35% κινητικοτητα που ειχε στο προηγουμενο σπερμ/μα ανεβηκε στο 54% και αυτο μονο σε ενα μηνα.

mar1981 οταν λες με τις βιταμινες εννοεις σου τις εδωσε ομοιοπαθητικος?

Διαφημίσεις

Κι εσας καρνιτινη και βιταμινη Ε σας εδωσε?

Ευαγγελία θα σου πω εμάς τι μας έδωσε που όπως μου είχε πει η γεωργια( η δασκάλα μας) ειναι πολυ καλο το κοκτέιλ...

πρωι: καρνιτινη ,αργινινη, βιταμίνη c και q10

πριν το φαγητό : zinc

μεσα στη μερα: βιταμινη e

βραδυ αργινινη και καρνιτινη

Ευαγγελία θα σου πω εμάς τι μας έδωσε που όπως μου είχε πει η γεωργια( η δασκάλα μας) ειναι πολυ καλο το κοκτέιλ...

πρωι: καρνιτινη ,αργινινη, βιταμίνη c και q10

πριν το φαγητό : zinc

μεσα στη μερα: βιταμινη e

βραδυ αργινινη και καρνιτινη

Ο δικος μου παιρνει Βιταμινη E, C, D, ψευδαργυρο, λυκοπενιο, σεληνιο, αργινινη.

Κοριτσια σας ευχαριστω!Εμενα ο δικος μου παιρνει καρνιτινη intelecta το πρωι μια αμπουλα,Βιταμινη Ε 3 φορες τη μερα απο 2 και ενα trebon αναβραζον το πρωι λογω τσιγαρου!

Εγω φυσικα τον εχω απο κοντα με βιταμινη C βασιλικο πολτο η νωπη γυρη αναλογα με την διαθεσιμοτητα και αμεσα πρεπει να κατεβω κεντρο να βρω goji berrie.

Πολλα λεφτα και στις βιταμινες βρε παιδι μου...

Κοριτσια σας ευχαριστω!Εμενα ο δικος μου παιρνει καρνιτινη intelecta το πρωι μια αμπουλα,Βιταμινη Ε 3 φορες τη μερα απο 2 και ενα trebon αναβραζον το πρωι λογω τσιγαρου!

Εγω φυσικα τον εχω απο κοντα με βιταμινη C βασιλικο πολτο η νωπη γυρη αναλογα με την διαθεσιμοτητα και αμεσα πρεπει να κατεβω κεντρο να βρω goji berrie.

Ασε εχει καταντησει σουπερ-μαρκετ το φαρμακειο αφου να φανταστεις μας δινει για καθε 100 ευρω κουπονι 13 ευρω τοσο καλοι πελατες ειμαστε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα !!

Maria papa και Tinker χαίρομαι που το πήρατε ψύχραιμα. Αν και για εσένα Tinker δεν είμαι και τόσο σίγουρη……..μου μυρίζεται κρυφό ξέσπασμα…….πρόσεχε !

Θέλω και εγώ τόσο πολύ να γυρίσω στην εποχή που δεν με ένοιαζε όταν έβλεπα αίμα. Τώρα πια η απογοήτευση και ο θυμός είναι αθροιστικά μήνα με το μήνα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσω να βγάζω κέρατα και φλόγες, και όποιον πάρει ο χάρος………

Maria papa όσες φορές έπαιρνα utrogestan είχαν τρελές παρενέργειες, μέχρι που μου έπεφταν μαλλιά, και αυτή τη φορά ο γιατρός μου έγραψε το vasclor. Είναι κρέμα σε σωληνάριο και έχει στο κουτί 15 ατομικούς εφαρμοστές. Βάζω μόνο το πρωί, δεν τρέχει να γίνομαι χάλια και δεν χρειάζεται να βάζω δάχτυλο κάθε τρείς και λίγο, πράγμα πολύυυυυυ ανθυγιεινό και εκνευριστικό. Να είσαι το βράδυ για μπυρίτσα και να τρέχεις όπου βρεις για να το χώσεις………..

Lolita 78 και εγώ παίρνω salospir για τους ίδιους λόγους, αλλά αν δεν πετύχει αυτή τη φορά η σπερματέγχυση, θα τα κόψω. Παίρνω και filicine και eviol, τα οποία όταν άρχισαν να εξαφανίζονται κατάλαβα ότι τα παίρνει ο άντρας μου…….για να κάνει καλύτερο σπέρμα λέει…….το νούμερο……. Άντε πάμε μαζί για χοριακή 12 Οκτώβρη!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ασε εχει καταντησει σουπερ-μαρκετ το φαρμακειο αφου να φανταστεις μας δινει για καθε 100 ευρω κουπονι 13 ευρω τοσο καλοι πελατες ειμαστε!

Καλα κι εμεις εχουμε γινει κολλητοι με τον φαρμακοποιο.Μας εχει σε τεφτερι παιρνουμε ο,τι θελουμε και τα πληρωνουμε με δοσεις.Του εχω παραγγειλει ομως εδω και καιρο τις strongstart for men κι ακομη δεν μου τις εχει φερει.Το καλο ειναι πως ασχετα με το σπερμα θα ξανανιωσουν τα αγορια μας με τοσα που τους ποτιζουμε!

Λια33 εγω αντι για σαλοσπιρ παιρνω παιδικη ασπιρινη για καλυτερη αιματωση του ενδομητριου και ειναι σαν καραμελιτσες!Καθε μεσημερι μετα το φαγητο μια παιδικη ασπιρινη κι ενα φιλισιν.

Πολλα λεφτά..οι βιταμίνες ειναι πολυ ακριβές!βαλε κ τεστακια ωορηξιας κ ολα τ αλλα...

Πολλα λεφτά..οι βιταμίνες ειναι πολυ ακριβές!βαλε κ τεστακια ωορηξιας κ ολα τ αλλα...

Εμ βεβαια ολα τα αλλα που εννοει η Σισσυ ειναι ολα τα τεστ εγκυμοσυνης και θερμομετρα που λειπουν απο το φαρμακειο γιατι τα εχει παρει ολα!!!

Καημενε φαρμακοποιε σε καταλαβαινω!

Εμ βεβαια ολα τα αλλα που εννοει η Σισσυ ειναι ολα τα τεστ εγκυμοσυνης και θερμομετρα που λειπουν απο το φαρμακειο γιατι τα εχει παρει ολα!!!

Καημενε φαρμακοποιε σε καταλαβαινω!

Αυτα πανε πακέτο!!! Χαχαχαχαχα.παω σε 2-3 φαρμακεία για να μην με καταλάβουν..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...