Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

χα χα τους λυπάμαι τους καημένους, τί εχουν να ακούσουν αλλά τι να κάνουμε κ εμεις καπου πρεπει να ξεσπάμε ....όρμα λοιπόν

βρε θα τους παρει κ θα τους σηκωσει . θα τους τα καταργησο ολα κ καθαριστρια κ αυτον για το ασανσερ ολους θα τους διωξω αμα μπορω να διωξω κ αυτους που μενουν ακομα καλυτερα να μεινουμε μονοι μας οπως οταν πρωτο μπηκαμε στην οικοδομη ειμαστε μονοι μας τι ωραια

( σημειωση : μην παρεξηγητε τα ορθογραφικα μου λαθη δεν τα παω καλα με αυτα μονο με τους αριθμους )

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιο κλειστα δεν γινεται!Εχω ξεκοψει απο τον περισσοτερο κοσμο...Εχουν δεν εχουν παιδια ολοι ρωτανε εμας τι γινεται σε τι φαση ειμαστε ποτε θα κανουμε παιδακι τι προβλημα εχουμε...Εχω κουραστει.Προτιμω να καθομαι μονη μου στο σπιτακι μου και οταν θελω να βλεπω λιγους και εκλεκτους.Κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι περναμε...

Εμείς επειδη προσπαθούσαμε πριν το γάμο κ τωρα έχει περάσει ήδη ένας χρόνος απο το γάμο ειναι νωρίς να ξεκινήσουν αυτές τις πιεστικές ερωτήσεις..όχι πως δεν κάνουν βέβαια!απλα νομίζω οτι κάποιες στιγμές οταν περνάω καλα με πιάνει μια μελαγχολία κ θέλω να πάω να σ ενα χώρο Μονή μου!αυτο παθαινω..σίγουρα δεν ειμαι όπως πριν!ξερεις εγω ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που για τίποτα δεν μελαγχολουσα πολυ.κ κάτι κακό να γινότανε μετα το ξεπερνουσα!ειχα μνήμη χρυσοψαρου στις άσχημες στιγμές κ ήταν κάτι που μ έκανε πάντα κ ήμουνα ενα χαρούμενο παιδί!!μετα απο σχεδόν 2 χρονια προσπαθειών βλέπω μια τόσο μεγάλη αλλαγή στον χαρακτήρα μου κ αυτο ειναι που με στεναχωρεί.νιωθω οτι οτιδήποτε κ αν κανω στη ζωη μου αυτο που μου λείπει ειναι το μωρο.προσπαθω να ξεγελάσω τον εαυτό μου οτι ολα ειναι τέλεια όμως δυστυχώς δεν ειναι..

βρε θα τους παρει κ θα τους σηκωσει . θα τους τα καταργησο ολα κ καθαριστρια κ αυτον για το ασανσερ ολους θα τους διωξω αμα μπορω να διωξω κ αυτους που μενουν ακομα καλυτερα να μεινουμε μονοι μας οπως οταν πρωτο μπηκαμε στην οικοδομη ειμαστε μονοι μας τι ωραια

( σημειωση : μην παρεξηγητε τα ορθογραφικα μου λαθη δεν τα παω καλα με αυτα μονο με τους αριθμους )

Tα γνωστα προβληματα με τους γειτονες και τα λειτουργικα της οικοδομης...Εγω τον δικο μου με τον ζορι τον κραταω μην κανει φασαρια με τους απο πανω που εχουν ενα σκυλι που γαβγιζει συνεχεια,κακομαθημενο και λερωνει παντου...Ασε τα κοινοχρηστα που καθε μηνα βλεπεις και μια καινουρια βλακεια για να σου παιρνουν τα λεφτα.Ορμα τους και μην μασας τιποτα!

να σας πω την αληθεια δεν στεναχωρηθηκα ουτε εκλαψα καποια στιγμη θα γινει τωρα το ποτε κανεις μας δεν ξερει . θα ξεσπασω το απογευμα εγω που εχουμε συνελευση στην πολυκατοικια θα τους πλακωσω στα βρισιδια ολους αντε γιατι με εχουν πριξει .

οσο για τον καλο μου τωρα τελευταια ετσι του το λεω παει κ αυτος ο μηνας με ενα πλατυ φαρδη χαμογελο εγω αυτος με κοιταει στραβα ελα μωρε λεω θα εχουμε δικαιολογια να κανουμε ποιο συχνα σεξ χιχιχι!!

Ετσι μπραβο αυτη ειναι η Μαρια που ξερουμε, ανησυχησα λιγο που δεν τα'παιρνες στο κρανιο! Ριξτους και καμια σφαλιαρα για να ξερουν με ποια εχουνε να κανουνε!;)

sissy μου τον πρώτο χρόνο που προσπαθούσαμε κόντευα να πάθω κατάθλιψη, όλο εκλαιγα,δεν είχα διαθεση για τιποτα,δεν έβγαινα απο το σπίτι και δεν ήθελα να βλέπω κανένα για να αποφύγω τις γνωστές ερωτήσεις....ευτυχώς το ξεπέρασα και είμαι καλύτερα, τώρα μετανιώνω για αυτη την συμπεριφορά μου,τι κέρδισα???? να σκέφτεσαι θετικά κοριτσάκι μου κ όλα θα γίνουν, που θα πάει θα μας χαμογελάσει και εμας η τύχη

Αχ αυτή η τύχη να μας χαμογελασει.. Κ εγω αυτο λέω οτι δεν κερδίζω τίποτα αλλα ακόμα ειμαι σε διαδικασία που το δουλεύω μεσα μου!απο το Μάιο μέχρι τέλη Αυγούστου ήμουν πραγματικά καλα!δεν σταναχωριομουνα οταν μου ερχοτανε τα είχα ολα γραμμένα...στον προηγούμενη περιοδο εκει που τελείωσαν οι διακοπές έπαθα ενα σοκ κ τα έβαψα πάλι μαύρα.απ οτι καταλαβαίνω αυτα ειναι ξέσπασμα τα του οργανισμού..

Διαφημίσεις

sissy μου έτσι νιώθουμε όλες πιστεύω κ είναι φυσιολογικό! κ εγώ νιώθω οτι τίποτα δεν μπορεί να μου δώσει χαρά όλο στο μωρό είναι το μυαλό μου..ειδικά οταν μου λένε φίλες που έχουν παιδάκι,τι ωραία που βγαίνετε συνέχεια για ποτάκι εμεις με το μωρό κλειστήκαμε...τα νευρα μου,τι να πω???άσε που αποφεύγω όσες φίλες μου είναι έγκυες ή εχουν μωράκι γιατί πραγματικά με πιανει μελαγχολία όταν τις βλέπω...δεν το θέλω αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Εμείς επειδη προσπαθούσαμε πριν το γάμο κ τωρα έχει περάσει ήδη ένας χρόνος απο το γάμο ειναι νωρίς να ξεκινήσουν αυτές τις πιεστικές ερωτήσεις..όχι πως δεν κάνουν βέβαια!απλα νομίζω οτι κάποιες στιγμές οταν περνάω καλα με πιάνει μια μελαγχολία κ θέλω να πάω να σ ενα χώρο Μονή μου!αυτο παθαινω..σίγουρα δεν ειμαι όπως πριν!ξερεις εγω ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που για τίποτα δεν μελαγχολουσα πολυ.κ κάτι κακό να γινότανε μετα το ξεπερνουσα!ειχα μνήμη χρυσοψαρου στις άσχημες στιγμές κ ήταν κάτι που μ έκανε πάντα κ ήμουνα ενα χαρούμενο παιδί!!μετα απο σχεδόν 2 χρονια προσπαθειών βλέπω μια τόσο μεγάλη αλλαγή στον χαρακτήρα μου κ αυτο ειναι που με στεναχωρεί.νιωθω οτι οτιδήποτε κ αν κανω στη ζωη μου αυτο που μου λείπει ειναι το μωρο.προσπαθω να ξεγελάσω τον εαυτό μου οτι ολα ειναι τέλεια όμως δυστυχώς δεν ειναι..

σε ολες μας λειπει ενα μωρακι ολες μας το εχουμε ονειρευτη κ ξυπαμε την νυχτα κ δεν βλεπουμε τιποτα διπλα απο το κρεββατι μας ολες εχουμε σκεφτη το πως θα το νανουριζουμε το μπανιο του κτλ τα παντα εχουμε σκεφτη κ εχουμε μελανχοληση αρκετες φορες δεν ξεγελαμε τον εαυτο μας οτι ειναι τελεια . γιατι ειναι τελεια εχουμε εναν αντρα που μας αγαπαει που υπομενη ολες της παρεξενιες μας τα νευρα μας τα παντα αυτο εχει μεγαλη σημασια στην ζωη μας σαν γυναικες γεννηθηκαμε να ειμαστε ευαλοτες κ ταυτοχρονα σκληρες σαν την πετρα μην το βαζουμε κατω οχι κεφαλια κατω οχι η αυτοπεποιθηση μας κατω ειμαστε φτιαγμενες για να αντεχουμε πολλα δεν θελω να σκεφτεσται αρνητικα κ μακρυα απο την καταθλιψη δεν μας κανει καλο ισα ισα μας κανει κακο .

ελα ενα χαμογελο τωρα!!!! :D:D:D

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Παρεμπιπτόντως εχω μια φίλη που δεν ξέρει οτι προσπαθώ..δηλ εγω δεν της το εχω πει αλλα εκείνη πρέπει να το εχει καταλάβει.μια μερα με βλέπει μελαγχολική κ μου δίνει μια κάρτα απο τον ομοιοπαθητικη της..θα σε βοηθήσει πολυ μου λέει χωρίς να της εξηγήσω τίποτα με το βλέμμα της μου έδωσε να καταλάβω για ποιο λόγο!τοσκεφτομαι σοβαρά να πάω..

σε ολες μας λειπει ενα μωρακι ολες μας το εχουμε ονειρευτη κ ξυπαμε την νυχτα κ δεν βλεπουμε τιποτα διπλα απο το κρεββατι μας ολες εχουμε σκεφτη το πως θα το νανουριζουμε το μπανιο του κτλ τα παντα εχουμε σκεφτη κ εχουμε μελανχοληση αρκετες φορες δεν ξεγελαμε τον εαυτο μας οτι ειναι τελεια . γιατι ειναι τελεια εχουμε εναν αντρα που μας αγαπαει που υπομενη ολες της παρεξενιες μας τα νευρα μας τα παντα αυτο εχει μεγαλη σημασια στην ζωη μας σαν γυναικες γεννηθηκαμε να ειμαστε ευαλοτες κ ταυτοχρονα σκληρες σαν την πετρα μην το βαζουμε κατω οχι κεφαλια κατω οχι η αυτοπεποιθηση μας κατω ειμαστε φτιαγμενες για να αντεχουμε πολλα δεν θελω να σκεφτεσται αρνητικα κ μακρυα απο την καταθλιψη δεν μας κανει καλο ισα ισα μας κανει κακο .

ελα ενα χαμογελο τωρα!!!! :D:D:D

Τι ωραία που τα λες τοξοτακι μου.. Το ζωδιο της αισιοδοξίας καλα το λένε!!!!κ εγω αυτο σκεφτομουνα..ευτυχώς που έχουμε κ αυτούς τους άντρες που μας στηρίζουν!!

Διαφημίσεις

Εγω ημουν παντα η ψυχη της παρεας γελουσαμε παρα πολυ και οσα προβληματα και οσες στεναχωριες περασα ποτε δεν ενιωσα οπως εχω καταληξει να νιωθω τωρα...Αυτο που λες κι εσυ να θελω να ειμαι μονη μου!

Δεν θελω πολλα πολλα με κανεναν μονο τον αντρα μου,την οικογενεια μου και λιγους και εκλεκτους φιλους οι οποιοι σεβονται αυτο που περναω και δεν γινονται αδιακριτοι κι ουτε με φορτιζουν ψυχολογικα...Λες και μπορουμε να κανουμε κατι και δεν το κανουμε!

sissy μου έτσι νιώθουμε όλες πιστεύω κ είναι φυσιολογικό! κ εγώ νιώθω οτι τίποτα δεν μπορεί να μου δώσει χαρά όλο στο μωρό είναι το μυαλό μου..ειδικά οταν μου λένε φίλες που έχουν παιδάκι,τι ωραία που βγαίνετε συνέχεια για ποτάκι εμεις με το μωρό κλειστήκαμε...τα νευρα μου,τι να πω???άσε που αποφεύγω όσες φίλες μου είναι έγκυες ή εχουν μωράκι γιατί πραγματικά με πιανει μελαγχολία όταν τις βλέπω...δεν το θέλω αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω

Εμένα μια φίλη μου ξεκίνησε για προσπάθειες πριν4 μήνες..καθε μήνα μ έπαιρνε μεσα στη στεναχώρια οτι της ήρθε κ εγω την παρηγορουσα..δεν ήξερε όμως οτι κ εγω προσπαθώ!πριν ενα μήνα με παίρνει μες στη χαρα οτι μόλις έμαθε οτι ειναι έγκυος! Να σου πω συναισθήματα;;ανάμεικτα..μια τόσο μεγάλη χαρα που θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα κ ενα μεγαλύτερο ΓΙΑΤΙ όχι κ εγω..την παίρνω τηλ να μαθαίνω πως ειναι αλλα πίστεψε με ειναι πολυ δύσκολο για μένα..οσο κ αν προσπαθω να ειμαι χαλαρή δεν ειμαι.

Εγω ημουν παντα η ψυχη της παρεας γελουσαμε παρα πολυ και οσα προβληματα και οσες στεναχωριες περασα ποτε δεν ενιωσα οπως εχω καταληξει να νιωθω τωρα...Αυτο που λες κι εσυ να θελω να ειμαι μονη μου!

Δεν θελω πολλα πολλα με κανεναν μονο τον αντρα μου,την οικογενεια μου και λιγους και εκλεκτους φιλους οι οποιοι σεβονται αυτο που περναω και δεν γινονται αδιακριτοι κι ουτε με φορτιζουν ψυχολογικα...Λες και μπορουμε να κανουμε κατι και δεν το κανουμε!

Αχ αυτο λέω κ εγω..

Παρεμπιπτόντως εχω μια φίλη που δεν ξέρει οτι προσπαθώ..δηλ εγω δεν της το εχω πει αλλα εκείνη πρέπει να το εχει καταλάβει.μια μερα με βλέπει μελαγχολική κ μου δίνει μια κάρτα απο τον ομοιοπαθητικη της..θα σε βοηθήσει πολυ μου λέει χωρίς να της εξηγήσω τίποτα με το βλέμμα της μου έδωσε να καταλάβω για ποιο λόγο!τοσκεφτομαι σοβαρά να πάω..

Σισσυ οι βιταμινες κανουν δουλεια και οι ομοιοπαθητικοι συνηστουν βιταμινες. Ξεχασα να σας πω οτι με τις βιταμινες που παιρνουμε εδω και ενα μηνα το Σαββατο που πηραμε τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα χωρις τον εμπλουτισμο απο 35% κινητικοτητα που ειχε στο προηγουμενο σπερμ/μα ανεβηκε στο 54% και αυτο μονο σε ενα μηνα.

και αντε ανεβειτε τωρα μην σας πλακωσω κ εσας στο ξυλο !!! αρχισω την προπονηση απο τωρα χαχαχαχαχαχ!!!!

Παντα χαμογελαμε αμεσως εσυ βιτσιοζα να αρχισεις να δερνεις :P:p:p

Απλα ειναι που καποιοι στην ζωη σου μπορουν να σε νιωσουν και καποιοι που μπορει και να χαιρονται με αυτο που περνας.Εκει κανεις το ξεκαθαρισμα και συνεχιζεις!Παντα με το κεφαλι ψηλα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...