Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλημερα καλη βδομαδα καλο μηνα καλες 'συλληψεις' ολα καλα και αγια να μας πανε!

janneta μου αυτο ειναι το παραπονο της μανας μου.Εσυ μου λεει που απο μικρη αγαπουσες ολα τα παιδακια και εχεις μεγαλωσει ολα τα ξαδερφια σου δεν το αντεχει η ψυχη μου να μην εχεις δικο σου παιδακι.Υπομονη μανουλα της λεω αν οντως τα αγαπαω τοσο πολυ ο Θεουλης ξερει και θα μου το στειλει...

maria papa πως εισαι?

tinkerbell εφυγε το mail!Και μην μου στεναχωριεσαι ο Θεος ειναι μεγαλος ολα θα πανε καλα.Εμεις ειμαστε εδω και ο,τι χρειαστεις να μας το λες!

Θελω την συνταγη για φανουροπιτα.Διπλα ειναι ο Αγιος Φανουριος και καθε Παρασκευη πηγαινεις εκει το ταψακι σου το διαβαζει ο ιερεας το κοβει εκεινος σε κομματια και εσυ τα μοιραζεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa 28/10

15. georgia69

16. sissy 2012 26/10

17. Georgkat

18. tinkerbell!24

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria papa ήρθε τελικά η άτιμη??? δεν πειράζει κοριτσάκι έτσι αισιοδοξία θέλει, δεν θα μας χαλάσει τίποτα το κέφι

maria v καλή επιτυχία σήμερα..σου στέλνουμε όλες τη θετική σας ενέργεια!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

μα εγω το ειπα να ναι καλα τα φαρμακα μου που ερχοντε αυτον τον μηνα κατα της 20 θα ειναι εδω οποτε τον Νοεμβριο βουρ για εξατασεις κ ενεσεις κ χαπια κ ολα μαζι . μα το περιμενα κοιλας τοσο πονο στην κοιλα το τεστ αρνητικο δεν περιμενα κ κατι θετικο στον δικο μου πως το λενε τωρα που θα τον παρει απο κατω .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

θα του το πείς με χαμόγελο...έγω ετσι κάνω σαν να μην με νοιάζει,δεν πειράζει λέω τον άλλο μήνα, τόσο καιρό που με έβλεπε να κλαίω κάθε φορά γινόταν κ αυτός χάλια κ τι καταλαβαίναμε????

Έχει δίκιο η Tina, θα του το πεις με χαμόγελο, σαν να μην συμβαινει τίποτα!!! Σαν να μην σε πείραξε και τόοοοοοοσο πολύ!

Κι εγώ κάθε φορά που έρχεται η περίοδος, το πετάω έτσι, στο χαλαρό!!!

maria papa μην στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου οπως αντεχουμε εμεις ετσι αντεχουν και οι αντρες μας.Εξαλλου η ολη διαδικασια εμας μας αγγιζει ακομη περισσοτερο.Οποτε θα του κανεις μια αγκαλια και θα του το πεις.Κι εκεινος ξερει πως πρεπει να ειναι δυνατος για να στηριζει κι εσενα.Με το καλο να ερθουν τα φαρμακα σου κι ολα να πανε κατευχην!

Τοξοτακι μου πάμε για την επόμενο μήνα..τωρα που σου ήρθε να σταματήσει να πονάει κ η κοιλιτσα γιατι αυτο ειναι πολυ κουραστικό..δίκιο έχει η τινα!να του το πείς μ ενα χαμόγελο..έχουν που εχουν κ αυτοί τη στεναχώρια τους μας βλέπουν κ εμάς έτσι κ γίνονται χειρότερα!εγω κορίτσια δίνω εξεταστική κ τωρα διαβάζω..βέβαια δεν εχω καθόλου μα καθόλου όρεξη αλλα τι να κανω!τον τελευταίο καιρό δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου ψυχολογικά.ολο νεύρα εχω και θέλω να κανω παρέα με συγκεκριμένα άτομα..φοβάμαι οτι κλείνονται στον εαυτό μου!ευτυχως που εχω εσάς κ μου κάνετε τόσο καλή παρεα

Τοξοτακι μου πάμε για την επόμενο μήνα..τωρα που σου ήρθε να σταματήσει να πονάει κ η κοιλιτσα γιατι αυτο ειναι πολυ κουραστικό..δίκιο έχει η τινα!να του το πείς μ ενα χαμόγελο..έχουν που εχουν κ αυτοί τη στεναχώρια τους μας βλέπουν κ εμάς έτσι κ γίνονται χειρότερα!εγω κορίτσια δίνω εξεταστική κ τωρα διαβάζω..βέβαια δεν εχω καθόλου μα καθόλου όρεξη αλλα τι να κανω!τον τελευταίο καιρό δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου ψυχολογικά.ολο νεύρα εχω και θέλω να κανω παρέα με συγκεκριμένα άτομα..φοβάμαι οτι κλείνονται στον εαυτό μου!ευτυχως που εχω εσάς κ μου κάνετε τόσο καλή παρεα

Πιο κλειστα δεν γινεται!Εχω ξεκοψει απο τον περισσοτερο κοσμο...Εχουν δεν εχουν παιδια ολοι ρωτανε εμας τι γινεται σε τι φαση ειμαστε ποτε θα κανουμε παιδακι τι προβλημα εχουμε...Εχω κουραστει.Προτιμω να καθομαι μονη μου στο σπιτακι μου και οταν θελω να βλεπω λιγους και εκλεκτους.Κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι περναμε...

Διαφημίσεις

sissy μου τον πρώτο χρόνο που προσπαθούσαμε κόντευα να πάθω κατάθλιψη, όλο εκλαιγα,δεν είχα διαθεση για τιποτα,δεν έβγαινα απο το σπίτι και δεν ήθελα να βλέπω κανένα για να αποφύγω τις γνωστές ερωτήσεις....ευτυχώς το ξεπέρασα και είμαι καλύτερα, τώρα μετανιώνω για αυτη την συμπεριφορά μου,τι κέρδισα???? να σκέφτεσαι θετικά κοριτσάκι μου κ όλα θα γίνουν, που θα πάει θα μας χαμογελάσει και εμας η τύχη

Καλημερα κοριτσια, καλο μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε! Μαρια Π και Τινκερ δεν το βαζουμε κατω σε καμια περιπτωση να ειστε χαρουμενες και δυνατες, οι δυσκολιες υπαρχουν για να πεισμωνουμε ακομα περισσοτερο ωστε να πετυχουμε στο τελος.

Στη λιστα εγω (δεν) περιμενω στις 13/10.

να σας πω την αληθεια δεν στεναχωρηθηκα ουτε εκλαψα καποια στιγμη θα γινει τωρα το ποτε κανεις μας δεν ξερει . θα ξεσπασω το απογευμα εγω που εχουμε συνελευση στην πολυκατοικια θα τους πλακωσω στα βρισιδια ολους αντε γιατι με εχουν πριξει .

οσο για τον καλο μου τωρα τελευταια ετσι του το λεω παει κ αυτος ο μηνας με ενα πλατυ φαρδη χαμογελο εγω αυτος με κοιταει στραβα ελα μωρε λεω θα εχουμε δικαιολογια να κανουμε ποιο συχνα σεξ χιχιχι!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10.

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter