Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε κοριτσαρες μου!! Ο Οκτωβρης να ειναι ο τυχερος μας μηνας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κορίτσια!!!

μου κατέβηκε η ακατανόμαστη πρωι πρωί..

πρέπει να κανονίσω τα επόμενα βήματα...ότι συμβουλές έχετε..τις ακούω..

τι να τον ρωτήσω βρε κορίτσια???

γεωργία βοήθεια!!!

μαρία παπά..περιμένουμε θετικά νέα σήμερα....

janneta μου, δεν φταίει εκείνη μην ανυσηχείς..απλά τώρα στη κατάσταση μας ..το υποσυνείδητο μας..ανακαλεί πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν...και δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε...το ίδιο συμβαίνει και σε μένα.

αχ Γεωργία μου..πότε θα φύγει η ηλίθια κύστη..για πάρε το γιατρό σου..να δούμε τι θα σου πει..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε κοριτσαρες μου!! Ο Οκτωβρης να ειναι ο τυχερος μας μηνας!!

θα είναι ...ο Οκτώβρης θα είναι πολύ καπερός!!!:P:p:p

εμείς τη φανουρόπιτα τη κάνουμε κάθε Παρασκευή και τη δίνουμε Σάββατο..εσείς υπάρχει κάτι συγκεκριμένο??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κοριτσακια και καλο μήνα!!γεωργια μου περιμένουμε τωρα ολες τον επόμενο μήνα να ειναι ο τυχερός μας..νεραιδουλα μου σημερα ξεκινάει μια καινούργια μερα!! Μαρια παππα περιμένουμε νέα σου.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Πως να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές σας??? Παρόλο που δεν γνωριζόμαστε σας νιώθω πολύ κοντά μου!!!

Εύχομαι ο Οκτώβριος να είναι ο τυχερός μας μήνας!!! Ας ξεκινήσει λοιπόν με την Μaria Papa... Περιμένουμε νέα σου με αγωνία!!!

Εμένα ο γιατρός μου είπε στις 12/10 να κάνω χοριακή αν δεν έχει έρθει, οπότε μέχρι τότε κάνω υπομονή!

Βρε κορίτσια παίρνω utrogestan πρωί βράδυ και salospir και medrol το βράδυ. Νιώθω απίστευτο πρήξιμο στην κοιλιά και τρομερές εξάψεις... Έχει καμία άλλη τέτοια συμπτώματα?

Διαφημίσεις

Medrol είναι κορτιζόνη και το salospir έίναι για την πυκτηκότητα του αίματος. Διάβασα ότι το utrogestan μπορεί να προκαλέσει ακόμη και θρόμβωση και θεωρώ ότι επειδή έχουμε ιστορικό στην οικογένεια θρομβώσεων μάλλον γι΄ αυτό μου το έδωσε ο γιατρός. Επίσης παίρνω κάθε πρωί και filicine... Αυτό απ΄ ότι ξέρω βοηθάει το έμβρυο να αναπτυχθεί σωστά, είναι ακίνδυνο, πολλές φίλες μου το έπαιρναν πριν μείνουν έγκυες.

κατάλαβα...εξάψεις δεν έχω, όσο για το πρήξιμο εμένα η κοιλίτσα μου είναι ήδη πρησμένη απο το φαί....τι κακό κ αυτό μόλις πάρω κανένα κιλάκι στην κοιλιά το βάζω...αν σε πίανουν τα συμπτώματα μόνο τις εβδομάδες που παίρνεις τα φάρμακα απο αυτό θα είναι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα σας!!!

τι θελετε ευχαριστα νεα? θα θελατε μου ηρθε σημερα πριν λιγο κιολας τα χει παιξει κ ο οργανισμος μυ 31 μερες κυκλο ποτε δεν ειχα ασε που με κολησε κ ο αντρας μου κ με ποναει ο λαιμος μου .

ειδατε τι ευχαριστα νεα σας εφερα!! χαχα!!

Γεωργια ποια απουσιολογος ημουν στο σχολειο με το ζορι περνουσα της ταξης χαχα!! ημουν απο τα ατομα που καθονταν πισω πισω μιλουσε με τους πισω κ την πληρωνε η διπλανη μου την νυφη χαχαχ!! που σιμιοτεον ειναι η κουμπαρα μου την οαντρεψα χαχαχα!! η καημενητη απουσιες εκανε εξαιτιας μου τι ωραια χρονια αχ τι μου θυμησες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

georgia την γλίτωσες την απουσία σήμερα...μακάρι να οφείλετε αλλου το οτι σου ήρθε νωρίτερα και να μην εχεις χαζοκύστες...όσο για την γενική καθαριότητα να θυμάσαι "οσα βλέπει η πεθερά" ,σιγά μην έχανα όλο το σαβ/κο για την επίσκεψη

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...