Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα!!!

Άντε να ακούσουμε αυριο καλά νέα, να πάρουμε κουράγιο και όλες οι υπόλοιπες...

Εγώ σήμερα έχω γενέθλια και όπως είναι φυσικό, όλων η ευχή ήταν ένα μωράκι!!! Και τι να πεις??? Ότι το λαχταρας πάρα πολύ και δεν έρχεται? Ότι εχεις μπει στη διαδικασία της σπερματέγχυσης και ίσως και της εξωσωματικής???

Τέλοσπάντων, θετική σκέψη και ας ελπίζουμε ότι για όλες μας θα πάνε τελικά όλα καλά και δεν θα ταλαιπωρηθούμε άλλο...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!! ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΟΝΟ!!!!!

ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλά λολίτα!!

θα έρθει το μωράκι να είσαι σίγουρη!!!!:)

καρίτσια και εγώ το έχω με τη φανουρόπιτα..εμείς τη κάνουμε παρασκευή και τη δίνουμε σάββατο...

έχει λίγο καιρό να κάνω..μου τη κάνει η μαμά μου...όμως τη παρασκευή πρέπει να τη κάνω εγώ..αν ξεχάσω θυμίστε με!!!

μαρία μου, όλα θα πάνε τέλεια μην ανυσηχείς καθόλου...

μαρία παπα όλα οκ??καθαρή???

εμένα κορίτσια άρχισε σιγα σιγά να κατεβαίνει...

σίσσυ η γιόγκα πειράζει????

θα αρχίσω το πρόγραμμα μου...μόλις τελειώσω να πάω αμάσως στο γιατρό...να δούμε τι γίνεται..και θα πηγαίνω να παρακολουθήσουμε το ωάριο...θα παω και στον εξωσωματικό να δούμε τη διαδικασία...

Νεραιδουλα μου η Γιογκα θα σε βοηθήσει να χαλαρωνεις παρα πολυ..κ εμείς αυτο θελουμε!!να είμαστε χαλαρές κ ηρεμες..

αχ κορίτσια αυτό το μήνα επιβάλλεται χαλάρωση και δίαιτα...θέλω συμπαράσταση...

πρέπει να ηρεμήσω...γιατί δεν με βλέπω καλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχ κορίτσια αυτό το μήνα επιβάλλεται χαλάρωση και δίαιτα...θέλω συμπαράσταση...

πρέπει να ηρεμήσω...γιατί δεν με βλέπω καλά...

Οτι θες για διατροφή να μου λες!κρατα αυτα που σου είχα πει κ οτι απορίες έχεις και ξερω θα σου πω!κ εγω αυτο το μήνα είπα χαλαρά..δεν γίνεται αλλιώς!

Διαφημίσεις

κορίτσια σκέφτηκα στη λίστα να βάζουμε και την ημερομηνία που δεν περιμένουμε τι λέτε???

τα φιλία μου σε όλες...τα μάτια μου κλείνουν...άργησα κι όλας...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Δεν παει ετσι καλη μου.Εγω σαυτη την περιπτωση επρεπε να εχω 3...Μην βαζεις τετοια χαζα στο κεφαλακι σου...

ναι κοριτσακια μου το ξερω οτι ειναι χαζομαρες!να σας πω και κατι αλλο που μου συνεβη...ημουν δεν ημουν 10χρ.και επαιζα με κατι παιδακια και ακουω την γιαγια τους να λεει κατσε και θα δεις οτι η γιαννα δε θα κανει παιδια γιατι την αγαπανε τα παιδακια.εε λοιπον αυτη η κολογρια με τσατισε πολυ και δεν της μιλαω και εχω πει και της μανας μου να μη τη βαζει σπιτι!

τελικα πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ τα λεγομενα μας,αυτα ειναι τα κακα οταν μεγαλωνεις κοντα σε προκατελλημενους ανθρωπους!

φυσικα και δε τα πιστευω γιατι η επιστημη εχει προχωρησει παρα πολυ και γιατι ολα τα προβληματα εχουν και τη λυση τους.πως να το κανουμε δηλαδη

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

215802-1134766w9j9bm765m.gif

μα που τα βρισκεις αυτα τα υπεροχα τικερακια ρε νεραιδουλα!λατρευω τα κουταβακια!καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκαααααααααααααααα!καλη νυχτα και σε ολες τις κοπελες και να ειμαστε ετσι αγαπημενες παντα.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

lolita78 χρονια σου πολλαααα!!! κ ευτιχισμενα!! παντα με υγεια κ να εχεις χαρα στην ζωη σου κ να σαι σιγουρι του χρονου καποιο ζουρζουνακι θα βαζει το χερακι του στην τουρτα σου!!!:P:p:p:p

τινκ ακομα καθαρη ειμαι θα δουμε κ αυριο 31 μερες απο 28 που εχω κυκλο αντε να δουμε οι πονοι ακομα συνεχιζοντε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Tinker εγώ κάνω χρόνια γιόγκα και βοηθάει πολύ να χτίσεις το σώμα σου, αλλά η χαλάρωση και η ψυχική ηρεμία που έχεις μετά δεν συγκρίνεται. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις με power yoga και κάνεις καμιά ζημιά.

Maria v καλή επιτυχία !!!!!! Αντε και σε 2 εβδομάδες να γιορτάζουμε μαζί.

Lolita 78 οοοοοοοτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς!!!

Stardust μια από τις πιο καλύτερες ταινίες που έχουμε δει είναι οι Άθικτοι. Γαλλική ταινία, αληθινή ιστορία, πανέξυπνη και πολύ γέλιο. Όταν οι γάλλοι έχουν κέφια κάνουν αριστουργήματα.

Maria papa σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια……..όση έχω δηλαδή.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Tinker εγώ κάνω χρόνια γιόγκα και βοηθάει πολύ να χτίσεις το σώμα σου, αλλά η χαλάρωση και η ψυχική ηρεμία που έχεις μετά δεν συγκρίνεται. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις με power yoga και κάνεις καμιά ζημιά.

Maria v καλή επιτυχία !!!!!! Αντε και σε 2 εβδομάδες να γιορτάζουμε μαζί.

Lolita 78 οοοοοοοτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς!!!

Stardust μια από τις πιο καλύτερες ταινίες που έχουμε δει είναι οι Άθικτοι. Γαλλική ταινία, αληθινή ιστορία, πανέξυπνη και πολύ γέλιο. Όταν οι γάλλοι έχουν κέφια κάνουν αριστουργήματα.

Maria papa σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια……..όση έχω δηλαδή.

ευχαριστω ρε κοριτσι!!

τι λεει εσυ τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ευχαριστω ρε κοριτσι!!

τι λεει εσυ τι κανεις?

Μόλις έκανα μια σπιτική σπερματέγχυση - τον έχω ξεζουμίσει τον καημένο- και τα πονάκια συνεχίζονται, ενώ σήμερα άρχισε να πονάει και το στήθος μου.

Επιτέλους αυτή τη φορά δεν πήρα utrogestan, αλλα τα vasclor και δεν εχω παρενεργειες. Ασε που δεν χρειαζεται να βαζω και δαχτυλο καθε τρεις και λιγο, γιατι εχει εφαρμοστες μιας χρησεως.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μόλις έκανα μια σπιτική σπερματέγχυση - τον έχω ξεζουμίσει τον καημένο- και τα πονάκια συνεχίζονται, ενώ σήμερα άρχισε να πονάει και το στήθος μου.

Επιτέλους αυτή τη φορά δεν πήρα utrogestan, αλλα τα vasclor και δεν εχω παρενεργειες. Ασε που δεν χρειαζεται να βαζω και δαχτυλο καθε τρεις και λιγο, γιατι εχει εφαρμοστες μιας χρησεως.

εισαι σε γονιμο μερος ή ετσι ? τα vasclor τι ειναι κολπικα υποθετα? δεν τα ξερω δεν εχω παρει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κου-κου! μεταμεσονυχτια καλησπερα!

Ειχα "πεθερικη" σημερα κι ετσι μ΄εφαγε η φασινα και τα συναφη ολο το Σαββατοκυριακο. Ωραιος τροπος να περνας ενα καυτο σαββατοκυριακο, ε;

mar1981 και maria_v, καλη επιτυχια!!! Με το καλο να γιορταζουμε τις χοριακες σας σε λιγες μερες!

Lolita78, χρονια πολλα, χαμογελαστα κι ευτυχισμενα! Και φουσκωτη συντομα σου ευχομαι!

maria papa, μαρη, απουσιολογος ησουν στο σχολειο; Θα φερω τη μαμα μου να με δικαιολογησει! Ελπιζω να μας εχεις καμια καλη εκπληξη αυριο...

Λια33, αυτα τα "σπιτικα" μ΄αρεσουν πολυ...

Στα δικα μου: Περιμενα περιοδο Δευτερα με Τριτη (με πολλες κρυφες ελπιδες ομολογουμενως, μια και ειχαμε πιασει το χαμογελακι), αλλά... μου κουβαληθηκε απο σημερα!! Μαλλον η κυστη ζει και βασιλευει, γιατι οταν εχω κυστες ερχεται νωρυτερα η περιοδος:evil:! Αυριο πρωι παω για οιστραδιολη και κανονιζω και ραντεβου με τον γιατρο. Δε βλεπω να την γλυτωνω την αντισυλληψη...

Ειχα σκοπο να αγορασω τεστακι το πρωι, αλλά μαλλον βιταμινουλες θα παρω παλι!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...