Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria papa μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα!!! άντε να γίνει η αρχή επιτέλους, η καθυστερηση ειναι καλό σημάδι ειδικά αν δεν ξαναείχες.

evangeliapan εύχομαι το προαίσθημα σου να σε διαψέυσει και οι λιγουρίτσες να οφείλονται αλλού...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria papa μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα!!! άντε να γίνει η αρχή επιτέλους, η καθυστερηση ειναι καλό σημάδι ειδικά αν δεν ξαναείχες.

evangeliapan εύχομαι το προαίσθημα σου να σε διαψέυσει και οι λιγουρίτσες να οφείλονται αλλού...

Σε ευχαριστω γλυκουλα μου κι εγω θα το ηθελα πολυ αλλα δυστυχως δεν θα ειναι ουτε κι αυτος ο μηνας μου...Κουραγιο να χουμε να παλευουμε...Αυτο πια δεν ειναι σεξ ειναι αντιβιωση καθε 12 ωρες...

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Είμαστε στην αναμονή maria papa, evangeliapan και

tinkerbell!24. Αχ μακάρι κορίτσια μου να μας πείτε ευχάριστα, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Πέρασαν η μέρες και επιτέλους έφτασε η Δευτέρα, σε σχέση με την προηγούμενη φορά είμαι πολύ καλύτερα σωματικά. 8 το πρωί θα είμαστε στο κέντρο για να δώσει σπέρμα ο καλός μου και στις 11 λογικά θα γίνει η σπερματέγχυση. Τις ανησυχίες μου τις ξέρετε για την ωορρηξία, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, ότι έγινε έγινε εξάλλου! Θα σας ενημερώσω λογικά το μεσημέρι που θα επιστρέψω.

HvAnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Είμαστε στην αναμονή maria papa, evangeliapan και

tinkerbell!24. Αχ μακάρι κορίτσια μου να μας πείτε ευχάριστα, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Πέρασαν η μέρες και επιτέλους έφτασε η Δευτέρα, σε σχέση με την προηγούμενη φορά είμαι πολύ καλύτερα σωματικά. 8 το πρωί θα είμαστε στο κέντρο για να δώσει σπέρμα ο καλός μου και στις 11 λογικά θα γίνει η σπερματέγχυση. Τις ανησυχίες μου τις ξέρετε για την ωορρηξία, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, ότι έγινε έγινε εξάλλου! Θα σας ενημερώσω λογικά το μεσημέρι που θα επιστρέψω.

Μαρακι μου σε καταλαβαινω αλλα επειδη εμενα οι ανησυχιες μου ειχαν επιβεβαιωθει μην το σκεφτεσαι καλυτερα καθολου.Να σκεφτεσαι πως ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα και σε 2 βδομαδες θα ανοιγουμε σαμπανιες!Αν χρειαστεις κατι σουτο ξαναλεω ειμαι διαθεσιμη!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα!!!

Άντε να ακούσουμε αυριο καλά νέα, να πάρουμε κουράγιο και όλες οι υπόλοιπες...

Εγώ σήμερα έχω γενέθλια και όπως είναι φυσικό, όλων η ευχή ήταν ένα μωράκι!!! Και τι να πεις??? Ότι το λαχταρας πάρα πολύ και δεν έρχεται? Ότι εχεις μπει στη διαδικασία της σπερματέγχυσης και ίσως και της εξωσωματικής???

Τέλοσπάντων, θετική σκέψη και ας ελπίζουμε ότι για όλες μας θα πάνε τελικά όλα καλά και δεν θα ταλαιπωρηθούμε άλλο...

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα!!!

Άντε να ακούσουμε αυριο καλά νέα, να πάρουμε κουράγιο και όλες οι υπόλοιπες...

Εγώ σήμερα έχω γενέθλια και όπως είναι φυσικό, όλων η ευχή ήταν ένα μωράκι!!! Και τι να πεις??? Ότι το λαχταρας πάρα πολύ και δεν έρχεται? Ότι εχεις μπει στη διαδικασία της σπερματέγχυσης και ίσως και της εξωσωματικής???

Τέλοσπάντων, θετική σκέψη και ας ελπίζουμε ότι για όλες μας θα πάνε τελικά όλα καλά και δεν θα ταλαιπωρηθούμε άλλο...

Χρονια πολλα να τα χιλιασεις και αυτο που ποθει η ψυχουλα σου να το αποτκησεις συντομα!!!Με οποιον τροπο κι αν ερθει ειναι καλοδεχουμενο.Ειμαστε δυνατες επιμονες και προσπαθουμε παντα!Του χρονου να εχεις αγκαλια ενα ροδαλο γλυκουλικο νινακι.

Πολυ ωραια εχουμε Μαρια ν, Μαρια Π, εσενα θα σε λεω Μαρια Star, μενει μονο να μαθουμε αν η Janneta ειναι Janneta χαχαχα! :tongue:

κοριτσια για να μην ανησυχειτε!ναι με λενε janneta δηλαδη ιωαννα μου χαρισαν το ονομα της θειας της μητερας μου(που τη μεγαλωσε)και η οποια ολο παραπονιοταν οτι δεν θα ακουσει το ονομα της,αφου δεν ειχε παιδια η καημενη.μαμωτο λετε να πηρα και τη χαρη της και σε αυτον τον τομεα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κοριτσια για να μην ανησυχειτε!ναι με λενε janneta δηλαδη ιωαννα μου χαρισαν το ονομα της θειας της μητερας μου(που τη μεγαλωσε)και η οποια ολο παραπονιοταν οτι δεν θα ακουσει το ονομα της,αφου δεν ειχε παιδια η καημενη.μαμωτο λετε να πηρα και τη χαρη της και σε αυτον τον τομεα!

απαπαπαπ!! μην σκεφτεσαι ετσι!!! και παιδακι θα κανεις και ολα καλα θα πανε!!

κοριτσια θελω κ εγω κερακι οταν πατε, μη με ξεχασετε εεεε!! εγω εκανα παλι μια φανουροπιτα (θα με βαρεθει ο Αγ. Φανουριος αυτη τη φορα, σας το λεω!)

τον ευχαριστησα και τον παρακαλεσα να πανε ολα καλα! και για σας κοριτσια!

georgkat εδωσες ιδεα για ταινια! ευχαριστωωωωωωωωω!!

καμια αλλη εχει να προτεινει καμια καλη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Δεν παει ετσι καλη μου.Εγω σαυτη την περιπτωση επρεπε να εχω 3...Μην βαζεις τετοια χαζα στο κεφαλακι σου...

Λολιτα χρονια σου πολλα σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα μωρακι και κοιτα να το γιορτασεις σημερα και να εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη με τον αντρουλη σου!

Μαρια ν μην αγχωνεσαι με την ωορρηξια σου αφου ειναι ελεγχομενη με τα φαρμακα, ολα θα πανε καλα θα το δεις ερχεται το νινακι! Αντε μην σου στειλω την Μαρια Π για παρεα! ;)

maria v καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά!

lolita χρόνια σου πολλά και γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλιά....

stardust εύχομαι να σε βοηθήσει ο Αγιος Φανούριος και να σου ζητάμε μετά κ εμείς τη συνταγή για τη φανουρόπιτα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

χρονια πολλά λολίτα!!

θα έρθει το μωράκι να είσαι σίγουρη!!!!:)

καρίτσια και εγώ το έχω με τη φανουρόπιτα..εμείς τη κάνουμε παρασκευή και τη δίνουμε σάββατο...

έχει λίγο καιρό να κάνω..μου τη κάνει η μαμά μου...όμως τη παρασκευή πρέπει να τη κάνω εγώ..αν ξεχάσω θυμίστε με!!!

μαρία μου, όλα θα πάνε τέλεια μην ανυσηχείς καθόλου...

μαρία παπα όλα οκ??καθαρή???

εμένα κορίτσια άρχισε σιγα σιγά να κατεβαίνει...

σίσσυ η γιόγκα πειράζει????

θα αρχίσω το πρόγραμμα μου...μόλις τελειώσω να πάω αμάσως στο γιατρό...να δούμε τι γίνεται..και θα πηγαίνω να παρακολουθήσουμε το ωάριο...θα παω και στον εξωσωματικό να δούμε τη διαδικασία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ηρθα και εγω! Σιδερωνα και τωρα τελείωσα..λολιta μου χρονια πολλα και του χρόνου να σβήσετε 3 την τούρτα σου..μαρια v ολα θα πανε παρά πολυ καλα..μόνες θετικές σκέψεις να έχεις γιατι κάνει καλο!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...