Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια οσες μπορειτε να προσκυνησετε την εικονα της Παναγιας Αξιον Εστι απο το Αγιο Ορος.Θα ερθει 13 Οκτωβριου με πολεμικο πλοιο απο το Αγιο Ορος.Θα βρισκεται για προσκυνημα στον ιερο ναο του Αγιου Δημητριου.Μεγαλη τιμη και ευλογια εγω θα παω σιγουρα ακομη κι αν χρειαστει να περιμενω στην ουρα μερες!

maria papa αυριο ευχομαι να ακουσουμε ευχαριστα νεα και να αρχισει η κοιλιτσα σου να φουσκωνει!

Εμεις πηγαμε το πρωι στην βαφτιση και το δωρακι μου εκανε παταγο!Ξετρελλαθηκαν ολοι!Μου λεει σε καποια στιγμη ο αντρας μου 'αντε και συντομα να πλεκεις για το δικο μας το νινι'...

Εχει ο Θεος ...που θα παει θα μας θυμηθει κι εμας!

Κοριτσια οσες μπορειτε να προσκυνησετε την εικονα της Παναγιας Αξιον Εστι απο το Αγιο Ορος.Θα ερθει 13 Οκτωβριου με πολεμικο πλοιο απο το Αγιο Ορος.Θα βρισκεται για προσκυνημα στον ιερο ναο του Αγιου Δημητριου.Μεγαλη τιμη και ευλογια εγω θα παω σιγουρα ακομη κι αν χρειαστει να περιμενω στην ουρα μερες!

maria papa αυριο ευχομαι να ακουσουμε ευχαριστα νεα και να αρχισει η κοιλιτσα σου να φουσκωνει!

Εμεις πηγαμε το πρωι στην βαφτιση και το δωρακι μου εκανε παταγο!Ξετρελλαθηκαν ολοι!Μου λεει σε καποια στιγμη ο αντρας μου 'αντε και συντομα να πλεκεις για το δικο μας το νινι'...

Εχει ο Θεος ...που θα παει θα μας θυμηθει κι εμας!

το διαβασα αυτο που λες για την εικονα εννοητε οτι θα ερθω κ εγω κ οπως λες θα περιμενω με της ωρες . θα το βαλω υπενθημισει να την το ξεχασω .

στο ευχομαι να πλεξεις πολυ συντομα γιατο μωρακι σας διαφορα χαριτωμενα κ τελεια πραγματα που φτιαχνεις. θα μας υποσχεθεις οτι θα κανεις κ για τα δικα μας τα νινακια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

το διαβασα αυτο που λες για την εικονα εννοητε οτι θα ερθω κ εγω κ οπως λες θα περιμενω με της ωρες . θα το βαλω υπενθημισει να την το ξεχασω .

στο ευχομαι να πλεξεις πολυ συντομα γιατο μωρακι σας διαφορα χαριτωμενα κ τελεια πραγματα που φτιαχνεις. θα μας υποσχεθεις οτι θα κανεις κ για τα δικα μας τα νινακια?

Η εικονα νομιζω θα μεινει μεχρι την γιορτη του Αγιου Δημητριου!Οποτε κι εσεις που ειστε εκτος πολεως πιστευω πως θα εχετε χρονο!

Ευχαριστω πολυ για την ευχη και την στελνω 1000πλασια σε ολες!

Το εχω υποσχεθει ηδη πως θα φιαξω δωρακια στα νινακια σας!

Νεραιδακι αυριο το πρωι παω ταχυδρομειο!

Η εικονα νομιζω θα μεινει μεχρι την γιορτη του Αγιου Δημητριου!Οποτε κι εσεις που ειστε εκτος πολεως πιστευω πως θα εχετε χρονο!

ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ...θα το περιμένω!!!!χχχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

τι θα την στειλεις πες κ μενα που ειμαι περιεργη!!!:?:-?:tongue::tongue::tongue:

θα ερθω σιγουρα εγω θα παρω κιαλλους μαζι μου .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

οπως ειπε κ η evangeliapan εννοητε.

κανα νεο εσεις εχετε? τινκ εσυ τι λεει?

Εγω περιμενω να αδιαθετησω μεχρι την Πεμπτη και με εχουν πιασει οι γνωστες λιγουρες μου.Για καθυστερηση δεν το βλεπω αλλη μια ωορρηξια ηρθε ειδε και απηλθε!

Εγω περιμενω να αδιαθετησω μεχρι την Πεμπτη και με εχουν πιασει οι γνωστες λιγουρες μου.Για καθυστερηση δεν το βλεπω αλλη μια ωορρηξια ηρθε ειδε και απηλθε!

Μπα κ γιατι δεν το βλεπεις για καθυστερηση?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...