Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!καλη μου δουλεύεις σημερα..;ποτέ θα πάτε για τη σπερματεγχυση ;

Εργασια και χαρα σημερα!!! Την τεταρτη θα παμε να δουμε κατα ποσο εχω κανει παραγωγη αυγων (κοτα σκετη!! χαχαχα) και θα μας πει εκεινη την ημερα ποτε να κανω την ovitrelle και να παω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μαριεττα, ωραια να μαθουμε και το ονομα της κατασκοπου Stardust :cool:

Εχω το πιο σπανιο ονομα του πλανητη.. χαχαχαχα!! ΜΑΡΙΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Εχω το πιο σπανιο ονομα του πλανητη.. χαχαχαχα!! ΜΑΡΙΑ!

Πολυ ωραια εχουμε Μαρια ν, Μαρια Π, εσενα θα σε λεω Μαρια Star, μενει μονο να μαθουμε αν η Janneta ειναι Janneta χαχαχα! :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα η μάλλον καλησπέρα σε ολα τα κοριτσακια. Εξω έχει καλοκαίρι και σημερα πάλι. Ουφ πια!!!!! Οταν έχει τέτοιο καιρό πρέπει να ξαναπαιρνουμε άδεια διακοπών. Μην σας πω πως πρέπει να υπάρχει και νόμος που να προβλέπει κάτι τέτοιο.

Εμείς τωρα βλέπουμε ένα εργακι που σας το προτείνω ανεπιφύλακτα με τον Richard gere το arbitrage, και μετά πάμε παραλία με την παρεα μας για καφεδάκι.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα η μάλλον καλησπέρα σε ολα τα κοριτσακια. Εξω έχει καλοκαίρι και σημερα πάλι. Ουφ πια!!!!! Οταν έχει τέτοιο καιρό πρέπει να ξαναπαιρνουμε άδεια διακοπών. Μην σας πω πως πρέπει να υπάρχει και νόμος που να προβλέπει κάτι τέτοιο.

Εμείς τωρα βλέπουμε ένα εργακι που σας το προτείνω ανεπιφύλακτα με τον Richard gere το arbitrage, και μετά πάμε παραλία με την παρεα μας για καφεδάκι.

Και εγω Κατερινα μου ήθελα τωρα να ειμαι σε μια παραλια και να κανω μπανακι κ ηλιοθεραπεία..αχ πόσο μου αρέσουν αυτα!! Για καφεδάκι στην παραλια σημερα ειναι οτι πρέπει!!

εδω ειμαι κ εγω τι ωραια καφεδακι εξω μπανακι !!! αλλα εγω ειμαι απο καναπε σε κρεββατι τι ναπω βαρεθηκα μεσα!!!

ακόμη καθαρή ε???

αύριο μοιρίζομαι ευχάριστα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ακόμη καθαρή ε???

αύριο μοιρίζομαι ευχάριστα!!!

ακομα ναι . αλλα ποναω ρε συ. αν ειμαι κ αυριο το πρωι καθαρη θα παω να κανω χοριακη. αν κ δεν ξερω τι θα βγει γιατι χθες το τεστ βγηκε αρνητικο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ακομα ναι . αλλα ποναω ρε συ. αν ειμαι κ αυριο το πρωι καθαρη θα παω να κανω χοριακη. αν κ δεν ξερω τι θα βγει γιατι χθες το τεστ βγηκε αρνητικο?

Ο πονοσ μη σε απασχολεί μαρακι μου!ολες νιώθουν πόνο στην αρχή..οι ίδιοι πονοι λένε οτι ειναι!αν έγινε καθυστερημένα η σύλληψη λογικό μου φαίνεται να ειναι αρνητικο!δεν έχεις άλλο τεστ στο Σπιτι;

δεν ασχολούμαστε με τα τεστ..

ούτε με τους πόνους...αφού είσαι καθαρή όλα καλά.!!!

ποιά μέρα είσαι σήμερα??και ποιος ήταν ο μεγαλύτερος σου κύκλος?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

δεν ασχολούμαστε με τα τεστ..

ούτε με τους πόνους...αφού είσαι καθαρή όλα καλά.!!!

ποιά μέρα είσαι σήμερα??και ποιος ήταν ο μεγαλύτερος σου κύκλος?

Πες τα βρε νεραιδουλα μου !

επειδη εγω μετρουσα τοσα χρονια αναποδα δηλαδη απο την ημερα που τελειωνα περιοδο κ τωρα εχω τον 1 χρονο που μετραω σωστα τι να σας πω τωρα μπορει να ειναι αυτος ο κυκλος μου ο ποιο μεγαλος 30 μερες παω μαζι με τον μηνα κ εγω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ο πονοσ μη σε απασχολεί μαρακι μου!ολες νιώθουν πόνο στην αρχή..οι ίδιοι πονοι λένε οτι ειναι!αν έγινε καθυστερημένα η σύλληψη λογικό μου φαίνεται να ειναι αρνητικο!δεν έχεις άλλο τεστ στο Σπιτι;

οχι δεν εχω αν κ πηγε ο αντρας μου στο φαρμακειο κ για να παρει σιροποι για τον βηχα του κ για μενα ντεπον αναβραζον για τον πονο αλλα δεν τον ειπα να παρει τεστ γιατι αμα βγει αρνητικο τσαμπα τα λεφτα που ξες τι μπορει να γινει μεχρι αυριο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...