Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια μολις γυρισα απο το μαθημα. Θα σας τα πω γρηγορα γιατι θα παω να φτιαξω πιτσα, μετα ταινια και μετα νανι! Λοιπον σημερα το πρωι πηγα για εξεταση οιστραδιολης και LH 8:30 και στις 10 μου ειπαν τα αποτελεσματα, παιρνω το γιατρο και μου λεει φευγετε γρηγορα για σπερμ/ση, το βραδυ θα κανεις ωορρηξια, οποτε πηγα την εκανα δεν πονεσα καθολου και εφυγα. Επειδη την εκανα σε φυσικο κυκλο Μαρια v επρεπε να ελεγχει και τις ορμονες.

Αυριο θα εχω χρονο να τα πουμε με ολες.

Μαρια Π αμα αρχισω και αγχωνομαι και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα εχεις το ελευθερο να ερθεις να με δειρεις!!!!

Μακαρι να πανε σε ολες μας ολα καλα και να γεμισει το φορουμ με μωρακια :P

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!

Λια και Λολιτα καλωσηρθατε και καλη επιτυχια ολοψυχα!!

Λυσσατε καθε μερα! το πρωι κανω ενα τεταρτο να σας διαβασω! χαχαχαχαχαχα!! και πολυ καλα κανετε, μακαρι να ειχα κ εγω το χρονο να μπαινω πιο συχνα!

Κοριτσια απο Αθηνα για στειλτε κανα πμ να κανονισουμε καφε, αντε κ αργησαμε!

Τινκερ εγω θα σου ερθω στανταρ, να το ξερεις ;)

Σημερα εχει γενικο στο σπιτι, κουρτινες κτλ.. βαριεμαι ηδη, αλλα πρεπει να τα κανω!!

Προφεσορα Γεωργια χαθηκαμεεεεεεεε και που εισαι να σου πω τι βιταμινες πηρα!!

Σισσυ ετοιμασε θερμοδιαγραμμα με το ονομα μου και ξεκιναμε!

Θα τα πουμε αργοτερα κοριτσαρες! Φιλια!

καλησπερα σε ολες.κοριτσια απο αθηνα αν κανονισετε καφεδακι πειτε και εμενα .σαββατοκυριακο μπορω γιατι καθημερινες δουλευω σχεδον ολη μερα,εκτος αν κανονισουμε κατι μετα τις 8μμ!ωραια θα ηταν να γνωριστουμε και live.καλο ειναι να βρεθουμε καπου κεντρο για να μοιραστει η αποσταση!περιμενω πμ για νεοτερα.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλησπέρα σε όλες. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να λιάζεστε όλες σε μια παραλία και να πίνετε καφέ !! Μαζέψτε ήλιο όσο μπορείτε.

Από εχθές το απόγευμα άρχισαν τα πονάκια και οι σφάχτες και συνεχίζονται και σήμερα, οπότε τα αυγά έσπασαν, η ομελέτα έγινε και η μάχη συντελείται. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ τον βάζω κάτω και όποτε κάνει τον δύσκολο, χτυπάμε και μια σπιτική σπερματέγχυση………..

Janetta μια χαρά είναι το σπερμοδιάγραμμα. Και εγώ κρατάω 5 στα χέρια μου με διακυμάνσεις, αλλά είναι σούπερ. Ε και…..? Και εμείς 3 μιση χρόνια χτυπιόμαστε με πολύ καλό σπέρμα. Μακάρι να μην χαλάσει τίποτα άλλο να λέμε.

Maria v την προηγούμενη φορά πήγα μόνο με ενάμιση αυγό γιατί έκανα μικρή δόση των 50 μονάδων, οπότε τζάμπα το τρύπημα και η ταλαιπωρία.

Αυτή τη φορά πήγα με δικούς μου όρους. Είπα όλα για όλα. Έκανα 100 μονάδες και έχουμε 3 από δεξιά και 4 από αριστερά. Τα πιο μικρά δεν τα μετράω.

Ο δικός μου γιατρός είναι τελειομανής ευτυχώς και μου έκανε εξονυχιστική παρακολούθηση ορμονών μέρα παρά μέρα και πολλούς υπερήχους. Θεωρεί ότι είναι απαραίτητη για να αυξομειώνει τις δόσεις και να ξέρει πότε είναι καλύτερο να χορηγήσει ανταγωνιστές (orgalutran).Φανταστείτε ότι ανοίγει το ιατρείο σαββατοκύριακο μόνο για εμένα για να μετρήσει τι αύξηση έχουμε στο μέγεθος.

Το τρύπημα το κάνω μόνη μου κορίτσια πλέον. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω τις αντοχές να το κάνω αυτό στον εαυτό μου αλλά τελικά είμαστε ικανές για όλα. Περισσότερο έτρεμα την pregnyl στην κοιλιά, αλλά το έκανα κι αυτό. Αυτή τη φορά δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν για σπερματέγχυση, και έτσι δεν μπορούσα να ζητήσω από φίλες να με βοηθήσουν. Να σας πώ καλύτερα………..δεν με ρωτάει τίποτα κανένας και είμαι πιο ήρεμη. Αν μείνω έγκυος σε τρίδυμα, θα λέω ότι ήταν τυχαίο……χαχαχαχα

δε νομιζω να ειναι και τοσο καλο!γιατι οι τιμες του αγγιζουν τις κατωτερες φυσιολογικες!πχ εχουμε ογκο 1μλ και το κατωτερο ειναι 2μλ ,αλλα εργαστηρια λενε οτι ειναι 1,5μλ.ακομη μερικες κοπελες εδω μεσα εχουν μιλησει για τα σπερμοδιαγρ.των συζυγων τους με τιμες 2πλασιες απο τις δικες μας!...τι να πω..αν υπαρχει καποιος-α βιοπαθολογος εδω μεσα ασ μας πει κατι!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Καλα το θυμομουνα..μακάρι!!! Μαρ1981 κανείς τα beauty σου;;κ εγω σημερα κατέβηκα στα μαγαζιά..ολες μου τις αγορές τις κανω οταν εχω περίοδο!!γιατι άραγε;;

αααχ κοριτσακι μου το ιδιο παθαινω και γω τι ειναι αυτο παλι!και εντωμεταξυ τις περισσοτερες φορες παω και τα αλλαζω!νιωθω μια ενεργητικοτητα εκεινες τις μερες!αναλογως σε ποια μερα του κυκλου βρισκομαστε οι ορμονες μας μεταβαλλονται και μαζι τους και η διαθεση μας,το διαβασα σε αρθρο αυτο!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

δε νομιζω να ειναι και τοσο καλο!γιατι οι τιμες του αγγιζουν τις κατωτερες φυσιολογικες!πχ εχουμε ογκο 1μλ και το κατωτερο ειναι 2μλ ,αλλα εργαστηρια λενε οτι ειναι 1,5μλ.ακομη μερικες κοπελες εδω μεσα εχουν μιλησει για τα σπερμοδιαγρ.των συζυγων τους με τιμες 2πλασιες απο τις δικες μας!...τι να πω..αν υπαρχει καποιος-α βιοπαθολογος εδω μεσα ασ μας πει κατι!

είχα βάλει τα στοιχεία από το who κάπου..που θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα...αν δεν τα βρεις σε κάποια φάση αύριο να τα ξαναβάλω.

Καλησπέρα κοριτσια μολις γυρισα απο το μαθημα. Θα σας τα πω γρηγορα γιατι θα παω να φτιαξω πιτσα, μετα ταινια και μετα νανι! Λοιπον σημερα το πρωι πηγα για εξεταση οιστραδιολης και LH 8:30 και στις 10 μου ειπαν τα αποτελεσματα, παιρνω το γιατρο και μου λεει φευγετε γρηγορα για σπερμ/ση, το βραδυ θα κανεις ωορρηξια, οποτε πηγα την εκανα δεν πονεσα καθολου και εφυγα. Επειδη την εκανα σε φυσικο κυκλο Μαρια v επρεπε να ελεγχει και τις ορμονες.

Μαρια Π αμα αρχισω και αγχωνομαι και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα εχεις το ελευθερο να ερθεις να με δειρεις!!!!

τέλεια...πολύ καλή επιτυχία!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

mar1981 μπραβο κοριτσακι!!! τσακα τσακα το εκανες!!! αντε με το καλο τωρα να κανεις υπομονουλα για την χοριακη σου!!!!!! Πολυ χαιρομαι που δεν πονεσες καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τινκερ για μπες λιγακι στο φατσοβιβλιο να τα πουμε......

maria papa...με τον φοβο σου ζουμε!!!! χαχααχα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

μην πεις σε αυτή τη διαδικασία σε παρακαλώ..!!!θα αγχωθείς χωρίς να υπάρχει λόγος...και που ξέρεις αν μετά από τόσες ενέσεις δεν δείξει θετικό χωρίς να είναι...

είναι διαφορετικά τα πράγματα σε φυσικό κύκλο...

Αχ τελικά δεν έκανα τεστ και τώρα με τρώει το άγχος, το απόγευμα είχα βλέννα ωορρηξίας, είμαι σίγουρη, αυτό σημαίνει ότι αύριο θα κάνω ωορρηξία ή μπορεί να το πετύχουμε και την Δευτέρα? Είμαι πολύ αγχωμένη, λέω τζάμπα οι ενέσεις. Έχει πρηστεί και η κοιλιά μου, το θετικό είναι ότι ακόμα δεν άρχισα να πονάω. Όλα καλά με την πρεγκνύλ, μου την έκανε μια φίλη μου τελικά.

Οχι Μαρακι κι εγω για δευτερη θα παω απλα λεγαμε μετα τον Σεπτεμβριο γιατι ειχα παθει την υπερδιεγερση.Και επειδη με 'διεγειρε' και η γυρη λιγο παραπανω μου ειπε να μην παρω τιποτα απολυτως και μετα απο την επομενη περιοδο θα δουμε πως θα κινηθουμε.Ανοιχτο πανεπιστημιο εχουμε βγαλει ολες μας :D Καλα να περασετε κι εγω βλεπω ποσο ωραιο καιρο εχει και μου φιαχνει η διαθεση.

Άντε η δεύτερη να είναι και η τυχερή!!!

maria_v μου κι εγω καποιες φορες που ειχα ηδη την ενεση δεν υπηρχε κανενα προβλημα...αντε το πολυ πολυ να σου ζητησει 2-3 ευρω για την ενεση...να μην ντρεπεσαι καθολου...σε πανε στο πισω μερος του φαρμακειου και στην κανουν και ορθια στο ποπουδακι...τσακ μπαμ...να μην φοβασαι καθολου...

να κανεις τεστακι, δεν χανεις τιποτα...αλλα να ξερεις πως αν σου δειξει θετικο χαμογελακι σημερα, σημαινει πως η ωορρηξια θα γινει αυριο και οχι σημερα!!!

και αν βγει θετικο να παρεις αμεσως τον γιατρο σου να σου δωσει οδηγιες...

όπως διάβασες παραπάνω δεν έκανα τεστ τελικά, και τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.

λοιπον τα δικα μου τα νεα ειναι κανονικα επρεπε χθες να αδιαθετησω αλλα δεν ηρθε ειπα κ εγω λες ρε να μου εκανε την χαρη? ξυπναω σημερα το πρωι δεν βλεπω παλι τιποτα παιρνω κ εγω το τεστ εγκυμοσηνης που ειχα στο συρταρι το κανω κ τι βλεπω?? - αρνητικο χαχα!! τελεια λεω κ τωρα πειμενω να ερθει για ξεκινησουμε γιαλλα να ναι καλα τα φαρμακακια μου που ερχοντε για την εξωσωματικη !!!

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, αλλά αν δεν δούμε αίμα, η ελπίδα υπάρχει, τα τεστ είπαμε δεν είναι αξιόπιστα.

Maria v την προηγούμενη φορά πήγα μόνο με ενάμιση αυγό γιατί έκανα μικρή δόση των 50 μονάδων, οπότε τζάμπα το τρύπημα και η ταλαιπωρία.

Αυτή τη φορά πήγα με δικούς μου όρους. Είπα όλα για όλα. Έκανα 100 μονάδες και έχουμε 3 από δεξιά και 4 από αριστερά. Τα πιο μικρά δεν τα μετράω.

Ο δικός μου γιατρός είναι τελειομανής ευτυχώς και μου έκανε εξονυχιστική παρακολούθηση ορμονών μέρα παρά μέρα και πολλούς υπερήχους. Θεωρεί ότι είναι απαραίτητη για να αυξομειώνει τις δόσεις και να ξέρει πότε είναι καλύτερο να χορηγήσει ανταγωνιστές (orgalutran).Φανταστείτε ότι ανοίγει το ιατρείο σαββατοκύριακο μόνο για εμένα για να μετρήσει τι αύξηση έχουμε στο μέγεθος.

Το τρύπημα το κάνω μόνη μου κορίτσια πλέον. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω τις αντοχές να το κάνω αυτό στον εαυτό μου αλλά τελικά είμαστε ικανές για όλα. Περισσότερο έτρεμα την pregnyl στην κοιλιά, αλλά το έκανα κι αυτό. Αυτή τη φορά δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν για σπερματέγχυση, και έτσι δεν μπορούσα να ζητήσω από φίλες να με βοηθήσουν. Να σας πώ καλύτερα………..δεν με ρωτάει τίποτα κανένας και είμαι πιο ήρεμη. Αν μείνω έγκυος σε τρίδυμα, θα λέω ότι ήταν τυχαίο……χαχαχαχα

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου. Και εγώ αυτή τη φορά μούγκα, καλύτερα να μην το ξέρουν. Πολλά αυγουλάκια έχεις και εσύ!!! Υπερήχους έκανα και εγώ, αλλά δεν έκανα καμιά ορμονική εξέταση :?

mar1981 περιμένουμε τα νεα απο τον γιατρό

maria v κ άλλο αυγουλάκι??? τέλεια! είδες που βρήκες λύση για την δευτέρα? όλα γινονται..

ναι για την Δευτέρα το λύσαμε! Ελπίζω απλά να πετύχουμε ωορρηξία και μετά ότι θέλει ας γίνει.

Τέλεια κοριτσάκι, καλά αποτελέσματα να έχεις, σου εύχομαι τα καλύτερα, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!!

Καλό βράδυ σε όλες!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. georgia69

16. sissy 2012

17. Georgkat

18. tinkerbell!24

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

περιοδος δεν εχει ερθει , η κοιλια μου με ποναει η μεση με ποναει βαρεθηκα να ποναω . το τεστ χθες αρνητικο η βλαμενη δεν εχει ερθει ε τι γινετε τελικα ρε φιλεναδες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κορίτσια!

maria papa τα γνωστά, απλά περιμένουμε, σήμερα μετράμε 1η μέρα καθυστέρησης? Μακάρι να έχει γίνει το θαύμα, έχουμε τόσο καιρό να ακούσουμε ευχάριστα εδώ μέσα! Αμάνννννννννν...............

Sissy2012 το Σάββατο ενδείκνυται για παρέα και επισκέψεις, περάσατε καλά? Και εμείς βγήκαμε για ένα ποτάκι με άλλα 2 ζευγάρια, καλά ήταν.

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

περιοδος δεν εχει ερθει , η κοιλια μου με ποναει η μεση με ποναει βαρεθηκα να ποναω . το τεστ χθες αρνητικο η βλαμενη δεν εχει ερθει ε τι γινετε τελικα ρε φιλεναδες?

Βρε μαρακι μου είχες ποτέ καθυστερήσεις;; Μήπως να πας αυριο για μια χοριακη;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...