Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε;εχω μερες να γραψω.πριν απο λιγο

επεστρεψα σπιτι μετα την σπερματεγχυση.ποναει λιγο η

κοιλια μου αλλα δεν πειραζει!!!!εχω πολυ πιστη

αυτη τη φορα....μακαρι παναγια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θέλω να το παίξω πολύξερη αλλά νομίζω πως αργησες λίγο με την πρεγνιλ.Αν κρίνω από μένα που έκανα 2 φορές σπερματέγχυση την πρεγνιλ ο γιατρός μου με έβαλέ να την κάνω όταν τα αυγουλάκια μου ήταν το πολύ 18 -19για να έρθουν στα 21-22 μετά από 36 ώρες.Όταν έκανα υπέρηχο την μέρα της σπερματέγχυσης τα αυγουλάκια μου ήταν όντος 21-22.Τι να πω δεν ξέρω.

καλύτερα να μιλήσεις με τη γιατρό σου.Αυτή θα ξέρει πολύ καλύτερα από εμας.

Ο γιατρος μου θεωρουσε πως επρεπε να κανω την ενεση Πεμπτη βραδυ επειδη ομως τα περισσοτερα μικροβιολογικα ειναι κελιστα Σαββατο πρωι λογω θερινης περιουδου μου ειπε να την κανω Πεμπτη πρωι ωστε να κανουμε την διαδικασια Παρασκευη απογευμα...Να πω την αληθεια καμια απο τις προηγουμενες φορες δεν ειχα τοσο μεγαλα ωοθυλακια.Ισως λογω puregon να μεγαλωσανε και ο γιατρος θεωρει πως θα μεγαλωσουν κι αλλο??Και επειδη ειναι και η πρωτη φορα που το ενδομητριο μου εφτασε στα 7 ειπαμε να αξιοποιησουμε την ευκαιρια.Τωρα αν τελικα εχουμε ωαριο η οχι θα το δουμε εν καιρω...Ευχαριστω πολυ που μου δινετε τα φωτα σας!

Ο γιατρος μου θεωρουσε πως επρεπε να κανω την ενεση Πεμπτη βραδυ επειδη ομως τα περισσοτερα μικροβιολογικα ειναι κελιστα Σαββατο πρωι λογω θερινης περιουδου μου ειπε να την κανω Πεμπτη πρωι ωστε να κανουμε την διαδικασια Παρασκευη απογευμα...Να πω την αληθεια καμια απο τις προηγουμενες φορες δεν ειχα τοσο μεγαλα ωοθυλακια.Ισως λογω puregon να μεγαλωσανε και ο γιατρος θεωρει πως θα μεγαλωσουν κι αλλο??Και επειδη ειναι και η πρωτη φορα που το ενδομητριο μου εφτασε στα 7 ειπαμε να αξιοποιησουμε την ευκαιρια.Τωρα αν τελικα εχουμε ωαριο η οχι θα το δουμε εν καιρω...Ευχαριστω πολυ που μου δινετε τα φωτα σας!

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα πολύ πολύ καλά;);););).

Οσο για το μέγεθος ναι μπορει να γίνουν και μεγαλύτερα.Εμένα την πρώτη φορά το ένα είχε φτάσει στα 25,1.Σοκ για τον γιατρό αλλά μου είπε λόγο κλομιφαίνης

Άρα σήμερα το απόγευμα θα την κάνεις εεεε??????

περιμένουμε νέα σου:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γλυκιά μου σου εύχομαι σε 14 μέρες με μια τεράστια χοριακή!!!!!!!!!!!

οι πόνοι στην κοιλιά σου μπορεί να κρατήσουν κάποιες μέρες να ξέρεις αλλά είναι φυσιολογικό;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα πολύ πολύ καλά;);););).

Οσο για το μέγεθος ναι μπορει να γίνουν και μεγαλύτερα.Εμένα την πρώτη φορά το ένα είχε φτάσει στα 25,1.Σοκ για τον γιατρό αλλά μου είπε λόγο κλομιφαίνης

Άρα σήμερα το απόγευμα θα την κάνεις εεεε??????

περιμένουμε νέα σου:D:D:D

Την εχουμε αναβαλλει ηδη 4 φορες γιατι δεν ειχα ενδομητριο με την κλομιφαινη και ουτε τοσο μεγαλα αυγα βεβαια...Αυτη τη φορα το παλευουμε αλλα μεχρι ναπαω εκει και να γινει η διαδικασια δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα...Αν δεν μεγαλωσει το ελκος μου μεχρι τις 6 το απογευμα θα ειμαι τυχερη :tongue: Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση στειλτε μου θετικη ενεργεια.Θα σας ενημερωσω το βραδυ!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Μαρία μου , μακάρι να γράφει δίπλα από όλα τα ονόματα ΕΓΚΥΟΣ δίπλα σε όλες τις λίστες!!:P:p:p

κοριτσάρα μου σου εύχομαι με τουλάχιστον 3 μεγάλα αυγουλάκια και γρήγορα η λέξη ΕΓΚΥΟΣ δίπλα από το όνομα σου:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν τελικα την κανω κι εγω σημερα το απογευμα θα συμβαδιζουμε...Η πιστη σου θα σε βοηθησει και ολα θα πανε καλα.Καλη αναμονη και καλα αποτελεσματα !

Γλυκιά μου σου εύχομαι σε 14 μέρες με μια τεράστια χοριακή!!!!!!!!!!!

οι πόνοι στην κοιλιά σου μπορεί να κρατήσουν κάποιες μέρες να ξέρεις αλλά είναι φυσιολογικό;)

Αχ σε ευχαριστω γλυκια μου..μακαρι ολα καλα σε ολες μας....

Καλημερα κοριτσια!

Μια διευκρινηση για οσες εχετε εμπειρια απο σπερματεγχυση 'κανουμε υπερηχο τελικα πριν την σπερματεγχυση η οχι'? Εχω μπερδευτει και παλι ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο γιατι αν δεν κανουμε πως ξερουμε πως το ωαριο υπαρχει?

υπέρηχο κάνεις σιγουρα την ημέρα που σου κάνει την pregnyl πριν για να δει αν είναι πάνω από 20mm τα ωοθηλάκια. μετα την pregnyl υποτίθεται πως δεν έρχεται η ωορηξία πριν τις 36 ώρες γιατί και εγώ την είχα αυτήν την απορία αλλά μου είπε ο γιατρός μου οτί σίγουρα μετά τις 36 ώρες και όχι νωρίτερα. το αν το ωοθηλάκιο θα έχει μέσα του ωάριο το βλέπεις από την Ε2 που την κάνεις παράλληλα με την παρακολούθηση με υπερήχους. ελπίζω να βοήθησα. εύχομαι όλα καλά να σου πάνε:P

το οτί πονάει η κοιλιά σου είναι καλό σημαίνει οτί γίνεται η ωορηξία άρα θα συναντηθούν σύντομα στην κοιλίτσα σου!!!! καλά κάνεις και έχεις πίστη όλα καλά θα πάνε!!!!

υπέρηχο κάνεις σιγουρα την ημέρα που σου κάνει την pregnyl πριν για να δει αν είναι πάνω από 20mm τα ωοθηλάκια. μετα την pregnyl υποτίθεται πως δεν έρχεται η ωορηξία πριν τις 36 ώρες γιατί και εγώ την είχα αυτήν την απορία αλλά μου είπε ο γιατρός μου οτί σίγουρα μετά τις 36 ώρες και όχι νωρίτερα. το αν το ωοθηλάκιο θα έχει μέσα του ωάριο το βλέπεις από την Ε2 που την κάνεις παράλληλα με την παρακολούθηση με υπερήχους. ελπίζω να βοήθησα. εύχομαι όλα καλά να σου πάνε:P

το οτί πονάει η κοιλιά σου είναι καλό σημαίνει οτί γίνεται η ωορηξία άρα θα συναντηθούν σύντομα στην κοιλίτσα σου!!!! καλά κάνεις και έχεις πίστη όλα καλά θα πάνε!!!!

Τι να σου λεω τωρα για την περιπτωση μου.Απο τις ενεσεις η Ε2 μου εφτασε 2200 και τις σταματησαμε αρον αρον γιατι φοβηθηκαμε για υπερδιεγερση.Μετα απο 2 μερες επεσε στα 900.Ο γιατρος με κοιτουσε σαν να ειμαι εξωγηινη.Ουτε υπερδιεγερση ουτε τιποτα.Με αγχωσε και ο μικροβιολογος που μου ειπε πως εγω στην θεση σας δεν θα εκανα σπερματεγχυση με τετοιες τιμες.Ο γιατρος παλι λεει πως ο υπερηχος ειναι τελειος και προχωραμε...Σας εχω ζαλισει αλλα τα εχω παιξει αυτη τη βδομαδα τα εχω δει ολα!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ janneta.Την Τεταρτη το πρωι ειχα 2 ωοθυλακια 20,5 και 19,4.Ειπαμε Πεμπτη πρωι να κανω την pregnyl αλλα απο την Τεταρτη το βραδυ εχω την αισθηση πως ξεκινησε η ωορρηξια και λογικα μεχρι σημερα το απογευμα εχετε γεια...Εκτος και αν η ενεση παρολο που ξεκιναει η ωορρηξια της βαζει στοπ για αυτες τις 34-36 ωρες...Εχω καταμπερδευτει!!!Ο αντρας μου λεει πως μπορει να μην ηταν ωορρηξια αλλα να ειχα πονους επειδη μεγαλωνανε τα ωοθυλακια...Τι να πω...Μενω στην αναμονη!

ακου ευαγγελια μου τι εγινε με μενα.τη περασμενη δευτερα στισ 4μμ ειχα ραντεβου για υπερηχο,βλεπουμε ενα ωαριο 17,5μμ μου λεει ο γιατρος μου αυριο ελα να ξανακανουμε αυριο εναν υπερηχο στο ιασω οκ λεω!μεχρι να ντυθω ,παιρνει τηλ.εναν κολλητο του (που κανει εξωσωματικες κτλ)και του λεει στισ 12 τα μεσανυχτα να κανω πρεγνιλ 10000μον(δηλ τη δευτερα στις 12τη νυχτα)και την τεταρτη 9.30 να ειμαι στο γραφειο του (να δωσει σπερμα ο συζυγος να το επεξεργαστουν !παω την τεταρτη στις 12πμ το ωαριο μου ηταν 22μμ.καναμε τη σπερματεγχυση !εντωμεταξυ τον ρωταω τι ωρα θα σπασει και μου λεει σε κανα 2 ωρεσ λογικα θα σπασει,να προσπαθησετε και στο σπιτι μονοι σας ,οπως και εγινε!

προσεχε ο γιατρος σου να ειναι εξειδικευμενος στην υπογονιμοτητα.ο δικος μου απο οτι καταλαβα δεν πολυ ειναι ,αλλα ειναι τιμιος και παιρνει και το κολητο του που συνεργαζονται και τον ρωταει!μου τον συστησε ενας αλλος γιατρος απο θεσσαλονικη ,ο αργυριου χρηστος που κανει λαπ/σεις-υστερ/σεις στον αγιο λουκα!ειναι καλο παιδι μου λεει και πατριωτης σου!τελοσπαντων οτι αλλο θες ρωτα!φιλααακια!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Αν τελικα την κανω κι εγω σημερα το απογευμα θα συμβαδιζουμε...Η πιστη σου θα σε βοηθησει και ολα θα πανε καλα.Καλη αναμονη και καλα αποτελεσματα !

Τ καλα να κανεις και εσυ σημερα και να μετραμε μαζι

τις μερες ως την χωριακη!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες αας!!!

ευχομαι μια τεραστια χοριακη κοριτσακι μου!και γω εκανα την τεταρτη!προσεχε για κανα 2 μερες (τα βαρη ,τα τρανταγματα οχι πολυ ορθοστασια )ααα εγω παιρνω και κατι βιταμινες σε χαπια που βοηθανε τη συλληψη και την εγκυμοσυνη .τισ λενε pregnacare range κοστιζουν 13ε απο το φαρμακειο(!και το σημαντικοτερο ολων ειναι να προσπαθησετε και μονοι σας και τα ποδαρακια να τα σηκωνεις πανω μετα την ''πραξη'' ,παντως εγω το κανω.και παλι ευχομαι ενα μωρακι σε 9 μηνες!:P:p:p:p:p:p:p

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ακου ευαγγελια μου τι εγινε με μενα.τη περασμενη δευτερα στισ 4μμ ειχα ραντεβου για υπερηχο,βλεπουμε ενα ωαριο 17,5μμ μου λεει ο γιατρος μου αυριο ελα να ξανακανουμε αυριο εναν υπερηχο στο ιασω οκ λεω!μεχρι να ντυθω ,παιρνει τηλ.εναν κολλητο του (που κανει εξωσωματικες κτλ)και του λεει στισ 12 τα μεσανυχτα να κανω πρεγνιλ 10000μον(δηλ τη δευτερα στις 12τη νυχτα)και την τεταρτη 9.30 να ειμαι στο γραφειο του (να δωσει σπερμα ο συζυγος να το επεξεργαστουν !παω την τεταρτη στις 12πμ το ωαριο μου ηταν 22μμ.καναμε τη σπερματεγχυση !εντωμεταξυ τον ρωταω τι ωρα θα σπασει και μου λεει σε κανα 2 ωρεσ λογικα θα σπασει,να προσπαθησετε και στο σπιτι μονοι σας ,οπως και εγινε!

προσεχε ο γιατρος σου να ειναι εξειδικευμενος στην υπογονιμοτητα.ο δικος μου απο οτι καταλαβα δεν πολυ ειναι ,αλλα ειναι τιμιος και παιρνει και το κολητο του που συνεργαζονται και τον ρωταει!μου τον συστησε ενας αλλος γιατρος απο θεσσαλονικη ,ο αργυριου χρηστος που κανει λαπ/σεις-υστερ/σεις στον αγιο λουκα!ειναι καλο παιδι μου λεει και πατριωτης σου!τελοσπαντων οτι αλλο θες ρωτα!φιλααακια!

Στον γιατρο που παω τωρα παω απο συσταση καλης φιλης που την βοηθησε παρα πολυ.Η αληθεια ειναι πως και ο προηγουμενος γιατρος μου δεν εβγαζε ακρη με καποιες ορμονικες τιμες που ειχα.Τις προηγουμενες φορες με την κλομιφαινη ειχα πολλα αυγα μετρια σε μεγεθος και καθολου ενδομητριο.Γιαυτο και μου ελεγε οχι σπερματεγχυση ειναι πεταμενα λεφτα.Εκανα pregnyl και προσπαθουσαμε μονοι μας!Αυτη τη φορα με τις ενεσεις μου ειπε πως παμε ανελπιστα καλα και με αυγα και ενδομητριο.Το μπερδεμα ηρθε με την Ε2.Απλα θα ειμαι πιο σιγουρη αν κανω εναν υπερηχο πριν απο την σπερματεγχυση γιατι ακουω απο φιλες εδω πως καποιοι γιατροι δεν κανουν και δεν εχω ιδεα αν θα μου κανει ο δικος μου.Εχω τρελλανει και τον αντρουλη μου που καθε φορα ξεκιναω την θεραπεια ξεκιναει κι αυτος αντιβιωση και στα μισα τον ακυρωνω και εχει κατα αγχωθει.Αυτη τη φορα την πηρε ολη κανονικα και μου λεει θα παμε και θα την κανουμε και ο,τι γινει!

Στον γιατρο που παω τωρα παω απο συσταση καλης φιλης που την βοηθησε παρα πολυ.Η αληθεια ειναι πως και ο προηγουμενος γιατρος μου δεν εβγαζε ακρη με καποιες ορμονικες τιμες που ειχα.Τις προηγουμενες φορες με την κλομιφαινη ειχα πολλα αυγα μετρια σε μεγεθος και καθολου ενδομητριο.Γιαυτο και μου ελεγε οχι σπερματεγχυση ειναι πεταμενα λεφτα.Εκανα pregnyl και προσπαθουσαμε μονοι μας!Αυτη τη φορα με τις ενεσεις μου ειπε πως παμε ανελπιστα καλα και με αυγα και ενδομητριο.Το μπερδεμα ηρθε με την Ε2.Απλα θα ειμαι πιο σιγουρη αν κανω εναν υπερηχο πριν απο την σπερματεγχυση γιατι ακουω απο φιλες εδω πως καποιοι γιατροι δεν κανουν και δεν εχω ιδεα αν θα μου κανει ο δικος μου.Εχω τρελλανει και τον αντρουλη μου που καθε φορα ξεκιναω την θεραπεια ξεκιναει κι αυτος αντιβιωση και στα μισα τον ακυρωνω και εχει κατα αγχωθει.Αυτη τη φορα την πηρε ολη κανονικα και μου λεει θα παμε και θα την κανουμε και ο,τι γινει!

και γω για πρωτη φορα πηρα κλομιφαινη των 50μγρ.το ιατρειο που εκανα τη σπερματεγχυση κλεινει ολο τον αυγουστου και λεω στο γιατρο ,αν αυτο το μηνα δεν εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα,μηπως πρεπει να παρω ξανα κλομιφαινη και να προσπαθησουμε μονοι μας

(με την ιδεα οτι ισως ο οργανισμος εχει μπει σε συγκεκριμενη λειτουργια με την ληψη τησ κλομιφαινησ),μου λεει οχι δεν κανει καλο να παιρνεις συνεχομενα αυτα τα φαρμακα καλο ειναι να αφηνεις ενα μηνα τον οργανισμο να ξεκουραζεται και μετα να τα ξαναπαρεις!'η λες να ειναι πονηρος και σου λεει με την κλομιφαινη ισως πιασει και χασει τα λεφτα της σπ/σης!τι να πω.μου φανηκε καλος ανθρωπος!που θελω να καταληξω..στο γεγονος του λεπτου σου ενδομητριου ,μηπως φταιει η κλομιφαινη??και αυτο με την Ε2,δεν καταλαβα γιατι μπερδευονται καποια αιτια θα υπαρχει,τι στο καλο σπουδασανε .

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...