Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Evangeliapan κατάλαβα, τόσο καλή δουλειά κάνει η γύρη τελικά? Έχεις κάνει 2 σπερματεγχύσεις και θα πας για την τρίτη? Και ο δικός μου που του έκανα μια νύξη για βιταμίνες μου γκρίνιαξε λίγο, ας κάνουμε την Δευτέρα να δω τι τιμές θα μας δώσει και μετά να δεις!!! Στο στόμα θα τους τα δίνουμε! Γιατί εκτός από γυναικολόγοι, έχουμε γίνει και διατροφολόγοι, σωστά maria papa? Όσο για τις ενέσεις, τις πουρεγκόν τις κάνω πολύ εύκολα, αλλά όντως η πρεγκνυλ όταν μπαίνει το φάρμακο πονάει!

Και εσείς για καφεδάκι λοιπόν, άντε να χαρούμε τις καλές μέρες που μας κάνει!

λοιπόν από που να αρχίσω!!!

δεν μίλησα με το γιατρό..δεν υπάρχει λόγος νομίζω..θα τα σταματήσω σίγα σιγά τα χάπια...

μαρια v δεν σου κάνει αναλύσεις γιατί πας με φάρμακα..όταν δεν πάρεις φάρμακα είναι διαφορετικά τα πράγματα....ξέρω τώρα και τις 2 περιπτώσεις!!!

Όπως νομίζεις κοριτσάκι!! Με καθυσήχασες πολύ με αυτό που μου είπες για τις εξετάσεις!!! Σε ευχαριστώ!! Μα όλοι οι γιατροί εδώ μέσα είμαστε??? :-P

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evangeliapan κατάλαβα, τόσο καλή δουλειά κάνει η γύρη τελικά? Έχεις κάνει 2 σπερματεγχύσεις και θα πας για την τρίτη? Και ο δικός μου που του έκανα μια νύξη για βιταμίνες μου γκρίνιαξε λίγο, ας κάνουμε την Δευτέρα να δω τι τιμές θα μας δώσει και μετά να δεις!!! Στο στόμα θα τους τα δίνουμε! Γιατί εκτός από γυναικολόγοι, έχουμε γίνει και διατροφολόγοι, σωστά maria papa? Όσο για τις ενέσεις, τις πουρεγκόν τις κάνω πολύ εύκολα, αλλά όντως η πρεγκνυλ όταν μπαίνει το φάρμακο πονάει!

Και εσείς για καφεδάκι λοιπόν, άντε να χαρούμε τις καλές μέρες που μας κάνει!

Όπως νομίζεις κοριτσάκι!! Με καθυσήχασες πολύ με αυτό που μου είπες για τις εξετάσεις!!! Σε ευχαριστώ!! Μα όλοι οι γιατροί εδώ μέσα είμαστε??? :-P

Οχι Μαρακι κι εγω για δευτερη θα παω απλα λεγαμε μετα τον Σεπτεμβριο γιατι ειχα παθει την υπερδιεγερση.Και επειδη με 'διεγειρε' και η γυρη λιγο παραπανω μου ειπε να μην παρω τιποτα απολυτως και μετα απο την επομενη περιοδο θα δουμε πως θα κινηθουμε.Ανοιχτο πανεπιστημιο εχουμε βγαλει ολες μας :D Καλα να περασετε κι εγω βλεπω ποσο ωραιο καιρο εχει και μου φιαχνει η διαθεση.

βασικα απο που να αρχισω δεν ξερω .

λοιπον μαρια V μπραβο ρε κιαλλο αυγουλακι !! καλη επιτυχια αμα θες ερχομε εγω να στης κανω της ενεσεις εγω ολες μονη μου της κανω !!

Georgkat γερα με την διαιτα λιγο ακομα εμεινε αχ αυτα τα ατιμα τα κιλα!!

tinkerbell!24 γλυκεια μου ασε κ λιγο το ανχος στην ακρη κακο μας κανει καλο δεν κανει!! αυτο το ατιμο το ανχος!

lolita78 κ εγω γιαυτο δεν εκανα 3 σπερμ/χη ειπα να παω στο επομενο βημα εξωσωματικη τον Νοεμβριο.

Evangeliapan μπα δεν το καταλαβα αυτο μονομε την Γεωργια για καφε εμενα δεν με θες? καλα φιλεναδα καλα!!!

Stardustmg να πατε για καφεδακι εχει τελεια μερα εγω σκεφτομαι για μπανακι!!! οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε ακου που σε λεω

janneta να παει ο δικος μου μεσα κ θα παρω τα αποτελεσματα απο το σπερμ/μα κ θα σε πω κ τα δικα μας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Evangeliapan μπα δεν το καταλαβα αυτο μονομε την Γεωργια για καφε εμενα δεν με θες? καλα φιλεναδα καλα!!!

Εσυ εισαι στα σιγουρακια καλη μου!Εισαι σαν κι εμενα οπου γαμος και χαρα...:P:p:p:p:p

Εσυ εισαι στα σιγουρακια καλη μου!Εισαι σαν κι εμενα οπου γαμος και χαρα...:P:p:p:p:p

ετσιιι ειπα κ εγω δεν με θελει στην παρεα της? αλλα εγω κ παλι θα ερχομουν ολο τυχαια θα περνουσα απο εκει που θα πινατε καφε χαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Georgkat χαίρομαι για σένα!! Το βασικό είναι να μην πεινάς, οπότε να μην σε ταλαιπωρεί η όλη διαδικασία, να φύγουν τα κιλάκια και να μην ξαναγυρίσουν!!!

Είναι η δεύτερη φορά που κάνω, αυτό με το φαρμακείο είναι μια λύση, μάλλον αυτό θα κάνω, αν και ντρέπομαι λιγάκι. Έχω ήδη αγοράσει και την ένεση, δεν θα πουν τίποτα λες?

Λες να κάνω δηλαδή τεστάκι? Και αν βγει θετικό να τρελαθώ τελείως? θα το κάνω το μεσημέρι αν είναι και ότι γίνει, εξάλλου τώρα δεν αλλάζει κάτι.

Εσύ πως θα προχωρήσεις?

lolita78 η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά δεν είναι πολύ καλά, και εδώ που αρχίσαμε να τα μετράμε έχουμε 5/22 επιτυχίες, τι να πω θέλει και λίγο τύχη. Και εγώ λέω αν δεν πετύχει να ξεκινήσω διαδικασίες για εξωσωματική. Μακάρι να προλάβω να κάνω πριν τα Χριστούγεννα.

λοιπόν από που να αρχίσω!!!

δεν μίλησα με το γιατρό..δεν υπάρχει λόγος νομίζω..θα τα σταματήσω σίγα σιγά τα χάπια...

μαρια v δεν σου κάνει αναλύσεις γιατί πας με φάρμακα..όταν δεν πάρεις φάρμακα είναι διαφορετικά τα πράγματα....ξέρω τώρα και τις 2 περιπτώσεις!!!

σας περιμένω όλες!!!:) :) :)

αγχόνομαι γενικά και για όλα...!!!:) :)

εγώ τις ενέσεις στη κλινική του γυναικολόγου μου τις κάνω...!!!

μαρία παπα περιμένουμε νέα..δεν θέλουμε να φύγει και ο σεπτέμβρης έτσι...

maria_v ειμαι η ανεργη της παρεας που εχω σκυλοβαρεθει να καθομαι και δεν ξερω απο που με δερνει :D

Εγω και αυτο το μηνα αδρανεια η γυρη μου ξεσηκωσε τις οωθηκες μου την ειπε και ο γιατρος.Καλα του λεω αφου τελικα με το παραμικρο εχουμε ανταποκριση ακομη και με τη γυρη ποιο ειναι το προβλημα?Μου λεει θελω να επανελθει ο οργανισμος σου στα φυσιολογικα του για να κανουμε τις puregon 50 μοναδες την χαμηλοτερη δοση για να μπορεσουμε να αυξησουμε σε 75 μετα κοντα στην ωορρηξια και να ενισχυσουμε και ενδομητριο.Οποτε αλλος ενας μηνας μονοι κι ο Θεος βοηθος!

Βεβαια ο αντρας μου δεν θα γλιτωσει θα τον πλακωσω στα βοτανα οσο κι αν γκρινιαζει!

Georgkat εγω τις Puregon με πολυ κοπο και κλαμα καταφερα να τις κανω μονη μου τις pregnyl μου τις κανει ο συζυγος δεν με ποναει βεβαια ο καημενος αλλα εχω μια απαισια αισθηση με το φαρμακο μπορει να ειναι ψυχολογικο δεν ξερω...

Καλημερα ζουζουνες!

georgia εσυ δεν γλιτωνεις καφε θα πιουμε σιγουρα διπλα ειμαστε!Και σκουφακι και κασκολακι και ο,τι θελεις φερτε εσεις νινακια για να ξερουμε και τι χρωμα θα πλεξουμε και μετα αναλαμβανω εγω!

tinkerbell μου ειδες την αφιερωση?Χαμογελαααααααα ;)

Georgkat εσυ γλυκουλα μου κοιμηθηκες καλα?:)

janneta μας που χαθηκες εσυ?Τι θα κανουμε μαυτο το σπερμα ολες?Να παρεις κι εσυ ιπποφαες και goji berrie.Χθες το συζητουσαμε εδω!

mar1981 ευχομαι να πανε ολα καλα σε καταλαβαινω γιατι κι εγω παιδευτηκα πολυ και χωρις αποτελεσμα.Οι ορμονες στα υψη θα κανουμε σπερματεγχυση δεν θακανουμε σπερματεγχυση...

Sissy εσυ θα με σωσεις γιατι εγω δεν εβγαλα ποτε ακρη με το θερμομετρο :tongue:

maria papa που εισαι?απουσιαααααααα!

maria_v μου κι εγω καποιες φορες που ειχα ηδη την ενεση δεν υπηρχε κανενα προβλημα...αντε το πολυ πολυ να σου ζητησει 2-3 ευρω για την ενεση...να μην ντρεπεσαι καθολου...σε πανε στο πισω μερος του φαρμακειου και στην κανουν και ορθια στο ποπουδακι...τσακ μπαμ...να μην φοβασαι καθολου...

να κανεις τεστακι, δεν χανεις τιποτα...αλλα να ξερεις πως αν σου δειξει θετικο χαμογελακι σημερα, σημαινει πως η ωορρηξια θα γινει αυριο και οχι σημερα!!!

και αν βγει θετικο να παρεις αμεσως τον γιατρο σου να σου δωσει οδηγιες...

tinker μου γλυκεια εδω ολες μας εκθετουμε τις εμπειριες μας και ειναι πραγματικά πολλές, αλλα νομιζω πως πρεπει να παρεις τον γιατρο σου τηλεφωνο γιατι μπορει να σου πει κατι που δεν το εχεις σκεφτει καν!! Γιατί διστάζεις? Εγω τουλαχιστον μολις εβγαινε το αποτελεσμα επαιρνα αμεσως τον γιατρο μου και μου ελεγε τι να κανω.... Νομιζω πως ενα τηλεφωνο για να τον ενημερωσεις και να ξερει κι εκεινος τι γινεται, δεν θα εβλαπτε...ισα ισα....

evangelia μου κοιμηθηκα μια χαρα χτες...ειπαμε η κουβεντουλα μας ηταν βαλσαμο!!! ξυπνησα σημερα με πολυ θετική διαθεση....

Εγω τις ενεσεις δεν μπορω να τις κανω μονη μου, οσο για τον αντρα μου δεν μπορει ψυχολογικά να μου τις κανει....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

λοιπον τα δικα μου τα νεα ειναι κανονικα επρεπε χθες να αδιαθετησω αλλα δεν ηρθε ειπα κ εγω λες ρε να μου εκανε την χαρη? ξυπναω σημερα το πρωι δεν βλεπω παλι τιποτα παιρνω κ εγω το τεστ εγκυμοσηνης που ειχα στο συρταρι το κανω κ τι βλεπω?? - αρνητικο χαχα!! τελεια λεω κ τωρα πειμενω να ερθει για ξεκινησουμε γιαλλα να ναι καλα τα φαρμακακια μου που ερχοντε για την εξωσωματικη !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ετσιιι ειπα κ εγω δεν με θελει στην παρεα της? αλλα εγω κ παλι θα ερχομουν ολο τυχαια θα περνουσα απο εκει που θα πινατε καφε χαχα!!

Εγω σας αφηνω παω για καφεδακι παραλια!Οποτε οταν περνας τυχαια απο κει εχε τον συζυγο μαζι να κανει παρεα στον δικο μου για να μπορεσουμε να τα λεμε εμεις ανετα :P:p:p:p

evangelia μου κοιμηθηκα μια χαρα χτες...ειπαμε η κουβεντουλα μας ηταν βαλσαμο!!! ξυπνησα σημερα με πολυ θετική διαθεση....

Εγω τις ενεσεις δεν μπορω να τις κανω μονη μου, οσο για τον αντρα μου δεν μπορει ψυχολογικά να μου τις κανει....

Georgkat πολυ χαιρομαι και κοιτα να συνεχισεις ετσι χωρις αγχη και στεναχωριες!Εμενα δεν ειχε ιδεα απο ενεσεις.Του εδειξε ο γιατρος πως να μου κανει την pregnyl αλλα στην κοιλια ετσι μου ελεγε κι αυτος δεν μπορουσε ψυχολογικα να με τρυπησει οταν ομως πηρα τον αερα και ειδε πως τις εκανα με παρακαλουσε να μου κανει μια και δεν τον αφηνα :D

Κουκλες μου τα λεμε αργοτερα αν δεν σηκωθω τωρα μου λεει θα πιω καφε στην κουζινα!

Διαφημίσεις

τι εγινε καλε ειδαμε καλο καιρο κ εξαφανιστικατε ολες ?

Μαρακι και εγω εκτός ήμουνα κ τωρα ήρθα Σπιτι..τελικά ο Σεπτέμβρης δεν παει για καμία μας...δεν πειράζει πάμε για Οκτώβρη τωρα!!

Μαρακι και εγω εκτός ήμουνα κ τωρα ήρθα Σπιτι..τελικά ο Σεπτέμβρης δεν παει για καμία μας...δεν πειράζει πάμε για Οκτώβρη τωρα!!

τι να πειραξει ταχα πρωτη φορα ειναι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τι να πειραξει ταχα πρωτη φορα ειναι

Αχ κ εγω το ίδιο λέω..το εχω συνηθίσει το έργο πια!αφου οταν θα γίνει ούτε εγω δεν θα το πιστεύω..δεν θα πας βέλτιστη που έχει ωραίο καιρό σημερα;

Καλησπέρα σε όλες. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να λιάζεστε όλες σε μια παραλία και να πίνετε καφέ !! Μαζέψτε ήλιο όσο μπορείτε.

Από εχθές το απόγευμα άρχισαν τα πονάκια και οι σφάχτες και συνεχίζονται και σήμερα, οπότε τα αυγά έσπασαν, η ομελέτα έγινε και η μάχη συντελείται. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ τον βάζω κάτω και όποτε κάνει τον δύσκολο, χτυπάμε και μια σπιτική σπερματέγχυση………..

Janetta μια χαρά είναι το σπερμοδιάγραμμα. Και εγώ κρατάω 5 στα χέρια μου με διακυμάνσεις, αλλά είναι σούπερ. Ε και…..? Και εμείς 3 μιση χρόνια χτυπιόμαστε με πολύ καλό σπέρμα. Μακάρι να μην χαλάσει τίποτα άλλο να λέμε.

Maria v την προηγούμενη φορά πήγα μόνο με ενάμιση αυγό γιατί έκανα μικρή δόση των 50 μονάδων, οπότε τζάμπα το τρύπημα και η ταλαιπωρία.

Αυτή τη φορά πήγα με δικούς μου όρους. Είπα όλα για όλα. Έκανα 100 μονάδες και έχουμε 3 από δεξιά και 4 από αριστερά. Τα πιο μικρά δεν τα μετράω.

Ο δικός μου γιατρός είναι τελειομανής ευτυχώς και μου έκανε εξονυχιστική παρακολούθηση ορμονών μέρα παρά μέρα και πολλούς υπερήχους. Θεωρεί ότι είναι απαραίτητη για να αυξομειώνει τις δόσεις και να ξέρει πότε είναι καλύτερο να χορηγήσει ανταγωνιστές (orgalutran).Φανταστείτε ότι ανοίγει το ιατρείο σαββατοκύριακο μόνο για εμένα για να μετρήσει τι αύξηση έχουμε στο μέγεθος.

Το τρύπημα το κάνω μόνη μου κορίτσια πλέον. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω τις αντοχές να το κάνω αυτό στον εαυτό μου αλλά τελικά είμαστε ικανές για όλα. Περισσότερο έτρεμα την pregnyl στην κοιλιά, αλλά το έκανα κι αυτό. Αυτή τη φορά δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν για σπερματέγχυση, και έτσι δεν μπορούσα να ζητήσω από φίλες να με βοηθήσουν. Να σας πώ καλύτερα………..δεν με ρωτάει τίποτα κανένας και είμαι πιο ήρεμη. Αν μείνω έγκυος σε τρίδυμα, θα λέω ότι ήταν τυχαίο……χαχαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...