Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Λολιτα καλώς ηρθεσ στην παρέα..λοιπόν κορίτσια μόλις ξυπνατε το πρωί θα μετράμε θερμοκρασια κ θα μου τη στέλνετε!!! Χαχαχαχαχα!! Θερμό διάγραμμα για ολες...πλάκα σας κανω!;)
καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

μαριγούλα μου, στο φυσικό κύκλο υπάρχει αυτή η πιθανότητα..να αρχίσει ο οεγανισμός να παράγει την ορμόνη και να ετοιμάζεται για ωορρηξία!!!

μια χαρά όλα θα πάνε!!!Είμαι σίγουρη!!!

Γεωργία μου, εξαρτάται τι θέλεις...για μπάνιο τον Οκτώβρη..δεν λέει...εκτός και αν είσαι η maria papa που είναι χειμερινός κολυμβητής και μας το κρύβει...

όμως ο καιρός είναι καλός και τον οκτώβρη!!!

ενημερώνεις!!!:)

κορίτσια εγώ δεν κοιμήθηκα χθες...:(

tinker μου γιατι δεν κοιμηθηκες χτες?

τωρα που κοιμαμαι εγω νωρις το εριξες εσυ στο ξενυχτι?

δεν ειπαμε πως καθε τελος ειναι η αφετηρια μιας νεας προσπαθειας? μην στεναχωριεσαι και παρε τα πανω σου γιατι θελει θαρρος και δυναμη αυτη η διαδικασια που εχουμε μπει....

στην εξωσωματική τι θα κανεις? θα τρελαθεις απο το αγχος σου? ολες καταλαβαινουμε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ το πως νοιωθεις, πρεπει ομως να βγεις εσυ νικητρια!!!!! Και μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο σου.....

Στηριξου στα ποδια σου, και κατσε να αποφασισεις την επομενη σου κινηση....χωρις στεναχωρια, αγχος και απελπισια!!!!!

Ενταξει κοριτσακι μου?????

sissy....αστα αυτα.....ειμαι σιγουρη πως εχεις μπει στην διαδικασια εμπνευσεως του φορουμ "ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ".....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!

Λια και Λολιτα καλωσηρθατε και καλη επιτυχια ολοψυχα!!

Λυσσατε καθε μερα! το πρωι κανω ενα τεταρτο να σας διαβασω! χαχαχαχαχαχα!! και πολυ καλα κανετε, μακαρι να ειχα κ εγω το χρονο να μπαινω πιο συχνα!

Κοριτσια απο Αθηνα για στειλτε κανα πμ να κανονισουμε καφε, αντε κ αργησαμε!

Τινκερ εγω θα σου ερθω στανταρ, να το ξερεις ;)

Σημερα εχει γενικο στο σπιτι, κουρτινες κτλ.. βαριεμαι ηδη, αλλα πρεπει να τα κανω!!

Προφεσορα Γεωργια χαθηκαμεεεεεεεε και που εισαι να σου πω τι βιταμινες πηρα!!

Σισσυ ετοιμασε θερμοδιαγραμμα με το ονομα μου και ξεκιναμε!

Θα τα πουμε αργοτερα κοριτσαρες! Φιλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Sissy2012 σε βλέπω χαλαρή και χαίρομαι!!!! Πάμε γι άλλα, τα καλύτερα έρχονται λέμε!!!

Georgkat τι κάνει εσύ, πως πάει η δίαιτα, η διάθεση καλύτερα?

Evangeliapan είσαι η χρυσοχέρα της παρέας!!! Όσο για τις πρεγκύλ δεν μου αρέσουν και εμένα καθόλου αλλά... εσείς πως θα προχωρήσετε?

HvAnp3.png

Καλημέρα σε όλες!!

Να σας πω τα δικά μου πρώτα, εμφανίστηκε και άλλο αυγό! 6 συνολικά, (διαστάσεις: 15,5 με 16) σήμερα θα κάνω την πρεγκνυλ και Δευτέρα πρωί την σπερματέγχυση. Μου είπε ότι μπορώ να οδηγήσω μετά, αλλά επειδή η βενζίνη έχει πάει στα ύψη και υπάρχει ένα ποσοστό 80% να πάρει αναβολή το δικαστήριο, αποφασίσαμε να μην πάμε με δύο αυτοκίνητα, αλλά με ένα και στις 10 θα μιλήσουμε με τον δικηγόρο και αν μας πει ότι θα γίνει δίκη, με αφήνει ο άντρας μου και το μεσημέρι έρχεται να με πάρει. Θα κάτσω κάπου για κανένα καφέ και θα περιμένω.

Όσο για τις ενέσεις εγώ έκανα της πουρεγκον, 2η μέρα μέχρι 6η έκανα δόση των 75, 7η μέρα 125 και χθες 8η μέρα 125 και τέλος!!! Σήμερα πρεγκνυλ, (δεν έχω βρει ακόμα ποιος θα μου την κάνει) και Δευτέρα πρωί σπερματέγχυση.

maria_v μου, καλημερα!!!

με το καλο να γινουν οι ενεσουλες και με το καλο η σπερματεγχυση σου.....

εγω τις ενεσουλες οταν επεφτε σαββατοκυριακο, επαιρνα σε εφημερευον φαρμακειο και τους ελεγα εχω να κανω μια ενεση στις 11 το βραδυ, να ερθω να μου την κανετε?

Μονο μια φορα μου ειπε μια πως δεν κανει ενεσεις...ολες οι αλλες μια χαρα!!!

Κι εγω ειχα το αγχος μηπως εχω κανει ωορρηξια νωριτερα, αλλα με τα τεστακια ηρεμησα...απλα ειδα πως αλλαζει και η ποσοτητα των υγρων απο τα φαρμακα και πολλες φορες νομιζουμε πως εχουμε ενω απλα ετοιμαζεται ο οργανισμος....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!

πρωτη φορα κανεις ?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Sissy2012 σε βλέπω χαλαρή και χαίρομαι!!!! Πάμε γι άλλα, τα καλύτερα έρχονται λέμε!!!

Evangeliapan είσαι η χρυσοχέρα της παρέας!!! Όσο για τις πρεγκύλ δεν μου αρέσουν και εμένα καθόλου αλλά... εσείς πως θα προχωρήσετε?

ααααα η διαιτα....παει μια χαρα....τρωω σαν σπουργιτακι, περιεργως δεν πειναω καθολου (ειπαμε ολες οι εξαρτησεις ειναι καθαρα εγκεφαλικα θεματα), η διαθεση σημερα ειναι καλυτερη, και τα κιλα πεφτουν και πεφτουν!!!!

αντε να φυγουν τα ρημαδια να ησυχασω!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζουνες!

georgia εσυ δεν γλιτωνεις καφε θα πιουμε σιγουρα διπλα ειμαστε!Και σκουφακι και κασκολακι και ο,τι θελεις φερτε εσεις νινακια για να ξερουμε και τι χρωμα θα πλεξουμε και μετα αναλαμβανω εγω!

tinkerbell μου ειδες την αφιερωση?Χαμογελαααααααα ;)

Georgkat εσυ γλυκουλα μου κοιμηθηκες καλα?:)

janneta μας που χαθηκες εσυ?Τι θα κανουμε μαυτο το σπερμα ολες?Να παρεις κι εσυ ιπποφαες και goji berrie.Χθες το συζητουσαμε εδω!

mar1981 ευχομαι να πανε ολα καλα σε καταλαβαινω γιατι κι εγω παιδευτηκα πολυ και χωρις αποτελεσμα.Οι ορμονες στα υψη θα κανουμε σπερματεγχυση δεν θακανουμε σπερματεγχυση...

Sissy εσυ θα με σωσεις γιατι εγω δεν εβγαλα ποτε ακρη με το θερμομετρο :tongue:

maria papa που εισαι?απουσιαααααααα!

Καλημέρα σε όλες!!

Να σας πω τα δικά μου πρώτα, εμφανίστηκε και άλλο αυγό! 6 συνολικά, (διαστάσεις: 15,5 με 16) σήμερα θα κάνω την πρεγκνυλ και Δευτέρα πρωί την σπερματέγχυση. Μου είπε ότι μπορώ να οδηγήσω μετά, αλλά επειδή η βενζίνη έχει πάει στα ύψη και υπάρχει ένα ποσοστό 80% να πάρει αναβολή το δικαστήριο, αποφασίσαμε να μην πάμε με δύο αυτοκίνητα, αλλά με ένα και στις 10 θα μιλήσουμε με τον δικηγόρο και αν μας πει ότι θα γίνει δίκη, με αφήνει ο άντρας μου και το μεσημέρι έρχεται να με πάρει. Θα κάτσω κάπου για κανένα καφέ και θα περιμένω.

maria papa σήμερα περιμένουμε να μην έρθει? Είχες δίκαιο για αυτά που μου έλεγες χθες, έτσι μου είπε και ο γιατρός, ότι μπορεί να ήταν από οτιδήποτε τα υγρά μου.

Λια33 Καλωσόρισες στην παρέα μας, ελπίζω να σου φέρουμε γούρι και εσύ το ίδιο!! Μια χαρά τα αυγουλάκια σου και εσένα. Την προηγούμενη φορά πάλι τόσα πολλά είχες κάνει και τίποτα? Εγώ την προηγούμενη πήγα με 4 και τίποτα, πρέπει να το φιλοσοφήσουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει, είτε ένα, είτε 6, είτε 7! Ας μας βοηθήσει ο Θεός όλες!

Όσο για τις ενέσεις εγώ έκανα της πουρεγκον, 2η μέρα μέχρι 6η έκανα δόση των 75, 7η μέρα 125 και χθες 8η μέρα 125 και τέλος!!! Σήμερα πρεγκνυλ, (δεν έχω βρει ακόμα ποιος θα μου την κάνει) και Δευτέρα πρωί σπερματέγχυση.

lolita78 Καλωσόρισες και εσύ στην παρέα μας, εδώ μέσα πιστεύω θα περάσουν γρήγορα οι μέρες, υπομονή!!! Πρώτη φορά κάνεις?

tina32 μου και εγώ όπως είδες κάθε μέρα έκανα ενέσεις. Μια βδομαδούλα αναμονής έμεινε ακόμα, μια χαρά!!

Να μπεις να μας ενημερώσεις, μεγαλώνουν τα αυγά μας και να δούμε τι θα γίνει. Να αγχωθώ τώρα ή να το αφήσω για αργότερα? Εμένα γιατί δεν μου έκανε καμία ορμονική? Έχει γούστο να κάνω από μόνη μου ωορρηξία και να πέσουν όλα νωρίτερα :? Έχω τεστ ωορρηξίας να κάνω ένα να δω τι θα δείξει?

tinkerbell μίλησες με τον γιατρό σου? Νομίζω ότι πρέπει να τον ενοχλήσεις, να δούμε τι θα σου πει και θα είσαι και εσύ πιο ήρεμη μετά. Αυτό το μυαλό μας δεν γίνεται να σταματάει τουλάχιστον το βράδυ να δουλεύει, να κοιμόμαστε μια χαρά? θα το κάψουμε στο τέλος.

janneta νομίζω είναι καλές οι τιμές σας. Όσο το γιατί δεν πιάσατε ακόμα, αυτό είναι άλλο θέμα, και εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα και κλείσαμε 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών. Ας ελπίσουμε ότι θα το πετύχουμε σύντομα και όλα τα άλλα δεν θα τα θυμόμαστε καν.

Καλημέρα κορίτσια! Ναι, πρώτη φορά έκανα σπερματέγχυση.Μάλιστα ο γιατρός επέμενε να προσπαθήσουμε, εγώ έλεγα μήπως είναι καλύτερα να πάμε κατευθείαν σε εξωσωματική!!! Απ΄ όσα έχω διαβάσει δεν είναι και μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας, οπότε έλεγα να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία και απογοητευτώ! Αφήστε που το σπερμοδιάγραμμα που είχαμε κάνει στο πρώτο κέντρο δεν είχε βγει καλό και απογοητευτηκα... Αλλάξαμε κέντρο γονιμότητας και εχθές το σπέρμα που έδωσε ο άντρας μου, πριν καν από την επεξεργασία μας είπε ό γιατρός ότι ήταν παααρα πολύ καλό! Τι να πω δεν ξέρω! Πάντως αν δεν πετύχει, δεν έχω σκοπό να κάνω άλλη σπερματέγχυση!

Stardustmg και εγώ θέλω να καθαρίσω σήμερα, από Δευτέρα δεν θέλω να έχω τίποτα να κάνω, αλλά έχει και ωραία μέρα και μόλις μου είπε ο άντρας μου να πάμε για κανένα καφεδάκι και το απόγευμα να κάνουμε δουλειές και μάλλον με έπεισε.

HvAnp3.png

maria_v ειμαι η ανεργη της παρεας που εχω σκυλοβαρεθει να καθομαι και δεν ξερω απο που με δερνει :D

Εγω και αυτο το μηνα αδρανεια η γυρη μου ξεσηκωσε τις οωθηκες μου την ειπε και ο γιατρος.Καλα του λεω αφου τελικα με το παραμικρο εχουμε ανταποκριση ακομη και με τη γυρη ποιο ειναι το προβλημα?Μου λεει θελω να επανελθει ο οργανισμος σου στα φυσιολογικα του για να κανουμε τις puregon 50 μοναδες την χαμηλοτερη δοση για να μπορεσουμε να αυξησουμε σε 75 μετα κοντα στην ωορρηξια και να ενισχυσουμε και ενδομητριο.Οποτε αλλος ενας μηνας μονοι κι ο Θεος βοηθος!

Βεβαια ο αντρας μου δεν θα γλιτωσει θα τον πλακωσω στα βοτανα οσο κι αν γκρινιαζει!

Georgkat εγω τις Puregon με πολυ κοπο και κλαμα καταφερα να τις κανω μονη μου τις pregnyl μου τις κανει ο συζυγος δεν με ποναει βεβαια ο καημενος αλλα εχω μια απαισια αισθηση με το φαρμακο μπορει να ειναι ψυχολογικο δεν ξερω...

Stardustmg και εγώ θέλω να καθαρίσω σήμερα, από Δευτέρα δεν θέλω να έχω τίποτα να κάνω, αλλά έχει και ωραία μέρα και μόλις μου είπε ο άντρας μου να πάμε για κανένα καφεδάκι και το απόγευμα να κάνουμε δουλειές και μάλλον με έπεισε.

Κι εμεις για καφεδακι ετοιμαζομαστε ενα Σαββατοκυριακο εχω να τον δω λιγο παραπανω ολη τη βδομαδα τον τρωει η δουλεια!Δουλειες το απογευμα πλεξιμο σημερα και αυριο δεν εχει παιρνω ρεπο να ξεκουρασω τα χερακι μου γιατι αρχισαν να πεφτουν παραγγελιες και πρεπει να τους προλαβω και ολους!

Διαφημίσεις

λοιπόν από που να αρχίσω!!!

δεν μίλησα με το γιατρό..δεν υπάρχει λόγος νομίζω..θα τα σταματήσω σίγα σιγά τα χάπια...

μαρια v δεν σου κάνει αναλύσεις γιατί πας με φάρμακα..όταν δεν πάρεις φάρμακα είναι διαφορετικά τα πράγματα....ξέρω τώρα και τις 2 περιπτώσεις!!!

σας περιμένω όλες!!!:) :) :)

αγχόνομαι γενικά και για όλα...!!!:) :)

εγώ τις ενέσεις στη κλινική του γυναικολόγου μου τις κάνω...!!!

μαρία παπα περιμένουμε νέα..δεν θέλουμε να φύγει και ο σεπτέμβρης έτσι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Georgkat χαίρομαι για σένα!! Το βασικό είναι να μην πεινάς, οπότε να μην σε ταλαιπωρεί η όλη διαδικασία, να φύγουν τα κιλάκια και να μην ξαναγυρίσουν!!!

Είναι η δεύτερη φορά που κάνω, αυτό με το φαρμακείο είναι μια λύση, μάλλον αυτό θα κάνω, αν και ντρέπομαι λιγάκι. Έχω ήδη αγοράσει και την ένεση, δεν θα πουν τίποτα λες?

Λες να κάνω δηλαδή τεστάκι? Και αν βγει θετικό να τρελαθώ τελείως? θα το κάνω το μεσημέρι αν είναι και ότι γίνει, εξάλλου τώρα δεν αλλάζει κάτι.

Εσύ πως θα προχωρήσεις?

lolita78 η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά δεν είναι πολύ καλά, και εδώ που αρχίσαμε να τα μετράμε έχουμε 5/22 επιτυχίες, τι να πω θέλει και λίγο τύχη. Και εγώ λέω αν δεν πετύχει να ξεκινήσω διαδικασίες για εξωσωματική. Μακάρι να προλάβω να κάνω πριν τα Χριστούγεννα.

HvAnp3.png

εμένα κορίτσια 2 βδομάδες τώρα καλοπέρασα με τις δουλείες ας είναι καλά η μανούλα μου και ο άντρας μου...

ήθελα και εγώ τώρα να βγω από το σπίτι..

αλλά θα αργήσω μάλλον...

ξύπνησα πρωι λέω να βρω θέμα για την εργασία που έχω και να βγω αλλά δε βρήκα ακόμη...

1533345xcnw09g7xt.gif

Georgkat χαίρομαι για σένα!! Το βασικό είναι να μην πεινάς, οπότε να μην σε ταλαιπωρεί η όλη διαδικασία, να φύγουν τα κιλάκια και να μην ξαναγυρίσουν!!!

Είναι η δεύτερη φορά που κάνω, αυτό με το φαρμακείο είναι μια λύση, μάλλον αυτό θα κάνω, αν και ντρέπομαι λιγάκι. Έχω ήδη αγοράσει και την ένεση, δεν θα πουν τίποτα λες?

Λες να κάνω δηλαδή τεστάκι? Και αν βγει θετικό να τρελαθώ τελείως? θα το κάνω το μεσημέρι αν είναι και ότι γίνει, εξάλλου τώρα δεν αλλάζει κάτι.

Εσύ πως θα προχωρήσεις?

lolita78 η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά δεν είναι πολύ καλά, και εδώ που αρχίσαμε να τα μετράμε έχουμε 5/22 επιτυχίες, τι να πω θέλει και λίγο τύχη. Και εγώ λέω αν δεν πετύχει να ξεκινήσω διαδικασίες για εξωσωματική. Μακάρι να προλάβω να κάνω πριν τα Χριστούγεννα.

μην πεις σε αυτή τη διαδικασία σε παρακαλώ..!!!θα αγχωθείς χωρίς να υπάρχει λόγος...και που ξέρεις αν μετά από τόσες ενέσεις δεν δείξει θετικό χωρίς να είναι...

είναι διαφορετικά τα πράγματα σε φυσικό κύκλο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...