Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ναι, 2 των 5000 εχθες το βράδυ μου είπε και σήμερα το πρωί μου έκανε τη σπερματέγχυση

Εγω εκανα την pregnyl μετα απο 32 ωρες την σπερματεγχυση τελικα οντως καθε γιατρος εχει την μεθοδο του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερουδια!!! Κατεφτασαν και οι βρραδινες!

Λια33 και lolita78 καλως ηρθατε! Καλη επιτυχια με την σημερινη προσπαθεια και με το καλο να μας φερετε ζουμπουρλουδικα μωρακια!!

Τι παραγωγη ειναι αυτη βρε Georgkat; Φτου σου κοριτσι μου!! Αντε, με διδυμα την επομενη φορα!

tinkerbell!24, μαλλον μας την εσκασε το μικρο! Ευτυχως εχεις ηδη αναμενες τις μηχανες για το επομενο, οποτε παμε με τερμα τα γκαζια!!!Ειχε κατι τζαμπαρια εισητηρια για Κυπρο η ryanair, και το σκεφτομασταν για Παφο, αλλα λεει Οκτωβριατικα ή να το αφησουμε για καλοκαιρι; Ας πληρωθει βεβαια πρωτα το παλληκαρι μου που εδω και 5 μηνες δουλευει για την τιμη των οπλων και μετα κανονιζουμε καμια σκαστη!!!

Evangeliapan, βαλε με στη λιστα για τα σκουφακια, εγω η ανεπροκοπη δεν.... Που θα παει, εναν καφε θα τον πιουμε εδω στα βορεια, αφορμη δε βρηκαμε ακομα!

maria papa εσυ μαλλον παλι θαλασσιτσα θα την εβγαλες! Αφου αρχισα να το σκεφτομαι κι εγω σημερα!

sissy2012, κι εγω δεκατα ειχα χθες, πειραζει που συνοδευονταν απο συναχι και βηχα;

Κουκλες κι εγω θα ΄θελα να παω γυμναστηριο, αλλα ολο κολλαω στο "μηπως αυτο τον μηνα γινει το θαυμα" και δεν ξεκιναω. Περσυ ειχα παει για τρεις μηνες (οταν επαιρνα αντισυλληψη για τις χαζοκυστες) και ηταν τελεια. Εχουμε κι ενα συμβολαιο στο ονομα του αντρα μου να τρεχει (του το ΄χα κανει δωρο στα γενεθλια του), αλλα σιγα μην παει! Μαλλον θα ρωτησω τον γιατρο αν επιτρεπεται σε περιοδο εγκυμοσυνης (αμην Θεουλη μου) και, αν γινεται,θα το γυρισω στο ονομα μου.

να'μαι και εγω! Ρε κοριτσια για ενα καφε ειπα να λειψω και βλεπω καινουριες γνωριμιες, αυγουλακια με τη σεσουλα!

Λια και Λολιτα καλως ηρθατε κοριτσακια, σας ευχομαι καλη επιτυχια να εχετε :D!

Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ολα τα φαρμακεια εχουν ελλειψη απο θερμομετρα, τα εχει παρει η Σισσυ και ειναι επικινδυνη γιατι μπορει να αρχισει να μετραει και εμας! :shock:

Τα νεα μου ειναι λιγο περιεργα, γιατι σημερα που με εξετασε ο γιατρος μετρησε το ωαριο 16,5 και το απογευμα με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι η ορμονολογικη μου εξεταση ειναι ανεβασμενη και μου ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα αυριο βραδυ να γινει ωορρηξια, γιάυτο θα παω νωρις το πρωι να ξανακανω ορμονολογικη εξεταση και αναλογως το αποτελεσμα μπορει το μεσημερι να κανω σπερ/ση χωρις δηλαδη pregnyl.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

μαριγούλα μου, στο φυσικό κύκλο υπάρχει αυτή η πιθανότητα..να αρχίσει ο οεγανισμός να παράγει την ορμόνη και να ετοιμάζεται για ωορρηξία!!!

μια χαρά όλα θα πάνε!!!Είμαι σίγουρη!!!

Γεωργία μου, εξαρτάται τι θέλεις...για μπάνιο τον Οκτώβρη..δεν λέει...εκτός και αν είσαι η maria papa που είναι χειμερινός κολυμβητής και μας το κρύβει...

όμως ο καιρός είναι καλός και τον οκτώβρη!!!

ενημερώνεις!!!:)

κορίτσια εγώ δεν κοιμήθηκα χθες...:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα φιλες μου.τι κανετε?ολα καλα?επιτελους βρηκα λιγο χρονο να γραψω,φυσικα καθε μερα μπαινω και σας διαβαζω ,αλλα που χρονος για παραπανω. η δουλεια παει πολυ καλα για τετοιες εποχες και διαισθανομαι εχω παραγκωνισει το θεμα παιδι.ακουστε τι εκανε ο αντρας μου!μετα τη σπερματεγχυση του ιουλιου,οπου του ειχε γινει και σπερμοδιαγραμμα (με κινητικοτητα 27%ζωηρη +23%η αργη και ποσοτητα 1μλ ποσοτητα 42εκ ),εντωμεταξυ το ειχαν ενεργοποιηση και εφτασε στο 90%)πηγε εκανε μετα απο 15 μερες και 2οσπερμοδ......χωρις να μου το πει για να μην τον αγχωσω λεει..μπουρδες τελοσπαντων..προχθες μου εδειξε τα αποτελεσματα και εχουμε και λεμε

πρωτη ωρα κινητικοτητα ζωηρη 30%,ελικοειδης προς τα πισω 20%,νωθρη 15%

ακινητα 35 .τη δευτερη ωρα δεν την εχει καθολου

τριτη ωρα 20%,20%,15% και 45%αντιστοιχα. ποσοτητα 38εκ

φυσιολογ.μορφες 70%.ανωμαλιες κεφαλης 10%,ανωμαλιες ουρας 10%

του ειχε πει λεει οτι ειναι μια χαρα και οτι με αυτο το σπερμα συλλαμβανεις και του συστησε επαναληψη μετα απο 4μηνες

ρε κοριτσια η κινητικοτα ειναι πολυ χαληλη ετσι δεν ειναι .θα θελα να μου πει καποια που ο αντρας της εχει νορμαλ σπερμα τι τιμες εχει!

εντωμεταξυ ο αντρας με επρηξε ειναι καλο και ειναι καλο!αν ηταν καλο δε θα πιαναμε τι στο καλοοοοο!

και παλι καλημερα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημέρα κορίτσια! Λολιτα καλώς ηρθεσ στην παρέα..λοιπόν κορίτσια μόλις ξυπνατε το πρωί θα μετράμε θερμοκρασια κ θα μου τη στέλνετε!!! Χαχαχαχαχα!! Θερμό διάγραμμα για ολες...πλάκα σας κανω!;)

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

μαριγούλα μου, στο φυσικό κύκλο υπάρχει αυτή η πιθανότητα..να αρχίσει ο οεγανισμός να παράγει την ορμόνη και να ετοιμάζεται για ωορρηξία!!!

μια χαρά όλα θα πάνε!!!Είμαι σίγουρη!!!

Γεωργία μου, εξαρτάται τι θέλεις...για μπάνιο τον Οκτώβρη..δεν λέει...εκτός και αν είσαι η maria papa που είναι χειμερινός κολυμβητής και μας το κρύβει...

όμως ο καιρός είναι καλός και τον οκτώβρη!!!

ενημερώνεις!!!:)

κορίτσια εγώ δεν κοιμήθηκα χθες...:(

Γιατι νεραιδουλα μου δεν κοιμηθηκες;;

καλημερα φιλες μου.τι κανετε?ολα καλα?επιτελους βρηκα λιγο χρονο να γραψω,φυσικα καθε μερα μπαινω και σας διαβαζω ,αλλα που χρονος για παραπανω. η δουλεια παει πολυ καλα για τετοιες εποχες και διαισθανομαι εχω παραγκωνισει το θεμα παιδι.ακουστε τι εκανε ο αντρας μου!μετα τη σπερματεγχυση του ιουλιου,οπου του ειχε γινει και σπερμοδιαγραμμα (με κινητικοτητα 27%ζωηρη +23%η αργη και ποσοτητα 1μλ ποσοτητα 42εκ ),εντωμεταξυ το ειχαν ενεργοποιηση και εφτασε στο 90%)πηγε εκανε μετα απο 15 μερες και 2οσπερμοδ......χωρις να μου το πει για να μην τον αγχωσω λεει..μπουρδες τελοσπαντων..προχθες μου εδειξε τα αποτελεσματα και εχουμε και λεμε

του ειχε πει λεει οτι ειναι μια χαρα και οτι με αυτο το σπερμα συλλαμβανεις και του συστησε επαναληψη μετα απο 4μηνες

ρε κοριτσια η κινητικοτα ειναι πολυ χαληλη ετσι δεν ειναι .θα θελα να μου πει καποια που ο αντρας της εχει νορμαλ σπερμα τι τιμες εχει!

εντωμεταξυ ο αντρας με επρηξε ειναι καλο και ειναι καλο!αν ηταν καλο δε θα πιαναμε τι στο καλοοοοο!

και παλι καλημερα!

Καλημέρα Τζανετα μου! Κ εγω αυτο που βλέπω νορμαλ μου φαίνεται.. Η ζωηρή α+ β κίνηση εννοείς η μόνο α; Γιατι καθε κέντρο τα γράφει διαφορετικά. Ξερω οτι η α ζωηρη προωθητικη πρέπει να ειναι πάνω απο 15% ..άρα μια χαρα είστε!

Διαφημίσεις

και παλι καλημερα!

http://www.clinical.bioiatriki.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=42&Itemid=45

να'μαι και εγω! Ρε κοριτσια για ενα καφε ειπα να λειψω και βλεπω καινουριες γνωριμιες, αυγουλακια με τη σεσουλα!

Λια και Λολιτα καλως ηρθατε κοριτσακια, σας ευχομαι καλη επιτυχια να εχετε :D!

Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ολα τα φαρμακεια εχουν ελλειψη απο θερμομετρα, τα εχει παρει η Σισσυ και ειναι επικινδυνη γιατι μπορει να αρχισει να μετραει και εμας! :shock:

Τα νεα μου ειναι λιγο περιεργα, γιατι σημερα που με εξετασε ο γιατρος μετρησε το ωαριο 16,5 και το απογευμα με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι η ορμονολογικη μου εξεταση ειναι ανεβασμενη και μου ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα αυριο βραδυ να γινει ωορρηξια, γιάυτο θα παω νωρις το πρωι να ξανακανω ορμονολογικη εξεταση και αναλογως το αποτελεσμα μπορει το μεσημερι να κανω σπερ/ση χωρις δηλαδη pregnyl.

Φήμες φήμες ειναι αυτα.....χαχαχαχα

και παλι καλημερα!

janneta μου καλημερα....

δεν εχω ευκαιρα ολα τα αποτελεσματα απο το δικο μας σπερμοδιαγραμμα...θα σου πω αυτα που εχω...

κινητικοτητα 93, προωθητικη 10, ελαττωμενη 75 επιτοπια 8 και ακινητα 7.

Δεν το εχω ψαξει το τι ακριβως ειναι ολες οι τιμες διοτι μας ειχε πει ο γιατρος πως ειναι ολα καλα, οποτε δεν μπορω να σου πω με λεπτομερειες κατι αλλο....

απλα σου λεω τις τιμες για να κανεις την συγκριση σου...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα σε όλες!!

Να σας πω τα δικά μου πρώτα, εμφανίστηκε και άλλο αυγό! 6 συνολικά, (διαστάσεις: 15,5 με 16) σήμερα θα κάνω την πρεγκνυλ και Δευτέρα πρωί την σπερματέγχυση. Μου είπε ότι μπορώ να οδηγήσω μετά, αλλά επειδή η βενζίνη έχει πάει στα ύψη και υπάρχει ένα ποσοστό 80% να πάρει αναβολή το δικαστήριο, αποφασίσαμε να μην πάμε με δύο αυτοκίνητα, αλλά με ένα και στις 10 θα μιλήσουμε με τον δικηγόρο και αν μας πει ότι θα γίνει δίκη, με αφήνει ο άντρας μου και το μεσημέρι έρχεται να με πάρει. Θα κάτσω κάπου για κανένα καφέ και θα περιμένω.

maria papa σήμερα περιμένουμε να μην έρθει? Είχες δίκαιο για αυτά που μου έλεγες χθες, έτσι μου είπε και ο γιατρός, ότι μπορεί να ήταν από οτιδήποτε τα υγρά μου.

Λια33 Καλωσόρισες στην παρέα μας, ελπίζω να σου φέρουμε γούρι και εσύ το ίδιο!! Μια χαρά τα αυγουλάκια σου και εσένα. Την προηγούμενη φορά πάλι τόσα πολλά είχες κάνει και τίποτα? Εγώ την προηγούμενη πήγα με 4 και τίποτα, πρέπει να το φιλοσοφήσουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει, είτε ένα, είτε 6, είτε 7! Ας μας βοηθήσει ο Θεός όλες!

Όσο για τις ενέσεις εγώ έκανα της πουρεγκον, 2η μέρα μέχρι 6η έκανα δόση των 75, 7η μέρα 125 και χθες 8η μέρα 125 και τέλος!!! Σήμερα πρεγκνυλ, (δεν έχω βρει ακόμα ποιος θα μου την κάνει) και Δευτέρα πρωί σπερματέγχυση.

lolita78 Καλωσόρισες και εσύ στην παρέα μας, εδώ μέσα πιστεύω θα περάσουν γρήγορα οι μέρες, υπομονή!!! Πρώτη φορά κάνεις?

tina32 μου και εγώ όπως είδες κάθε μέρα έκανα ενέσεις. Μια βδομαδούλα αναμονής έμεινε ακόμα, μια χαρά!!

Να μπεις να μας ενημερώσεις, μεγαλώνουν τα αυγά μας και να δούμε τι θα γίνει. Να αγχωθώ τώρα ή να το αφήσω για αργότερα? Εμένα γιατί δεν μου έκανε καμία ορμονική? Έχει γούστο να κάνω από μόνη μου ωορρηξία και να πέσουν όλα νωρίτερα :? Έχω τεστ ωορρηξίας να κάνω ένα να δω τι θα δείξει?

tinkerbell μίλησες με τον γιατρό σου? Νομίζω ότι πρέπει να τον ενοχλήσεις, να δούμε τι θα σου πει και θα είσαι και εσύ πιο ήρεμη μετά. Αυτό το μυαλό μας δεν γίνεται να σταματάει τουλάχιστον το βράδυ να δουλεύει, να κοιμόμαστε μια χαρά? θα το κάψουμε στο τέλος.

janneta νομίζω είναι καλές οι τιμές σας. Όσο το γιατί δεν πιάσατε ακόμα, αυτό είναι άλλο θέμα, και εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα και κλείσαμε 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών. Ας ελπίσουμε ότι θα το πετύχουμε σύντομα και όλα τα άλλα δεν θα τα θυμόμαστε καν.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...