Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κυκλοφορεί μια sissy εδώ που θα σε παρασύρει με το θερμόμετρο της και θα προσπαθήσει να σε βάλει στη διαδικασία... π ρ ο σ ο χ η

Λες????? Όχι θα αντισταθώ!!!! Προς το παρόν τουλάχιστον!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστα είναι και η sissy με τα συμπτώματα και τις θερμοκρασίες....

βρε georgkat γιατί κάνεις ένεση μέρα παρα μέρα? τρόμαξα προς στιγμή λέω και αυτό λάθος το κάνω???

Ισως γιατι δεν εχει συγκεκριμενο προβλημα...?Ο γιατρος μας ξερει τι εχουμε αναγκη!

νομίζω πως ναι..δεν ξέρω αλλά κορίτσια..αν ήμουν έγκυος με τη μέτρηση της θα έπρεπε να ήταν πάνω από 20 άρα το 0.54 είναι πολύ πολύ χαμηλό...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

σήμερα είναι το Αγίου Νοεφύτου του εγκλείστου

υπάρχει πολύ ωραίο μοναστήρι στη Πάφο εκεί υπάρχει και το λείψανο του!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

σήμερα είναι το Αγίου Νοεφύτου του εγκλείστου

υπάρχει πολύ ωραίο μοναστήρι στη Πάφο εκεί υπάρχει και το λείψανο του!

Μεγαλη η χαρη του και βοηθεια μας!

Τι ομορφη η Παφος...

Ισως γιατι δεν εχει συγκεκριμενο προβλημα...?Ο γιατρος μας ξερει τι εχουμε αναγκη!

enangelia μου δεν λέω οτι κάνει κάτι λάθος. απλά εχω προβληματιστεί με τον γιατρό μου γιατί μου κάνει πράγματα που οι υπόλοιποι δεν τα προτείνουν όπως ο υπέρηχος με τζέλ πριν τη σπερματέγχυση ή η αντιβίωση που μου δίνει μετά...σκέφτηκα λοιπόν μήπως κάνατε όλες ένεση μερα παρα μερα και το κάνω και αυτο λάθος

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

enangelia μου δεν λέω οτι κάνει κάτι λάθος. απλά εχω προβληματιστεί με τον γιατρό μου γιατί μου κάνει πράγματα που οι υπόλοιποι δεν τα προτείνουν όπως ο υπέρηχος με τζέλ πριν τη σπερματέγχυση ή η αντιβίωση που μου δίνει μετά...σκέφτηκα λοιπόν μήπως κάνατε όλες ένεση μερα παρα μερα και το κάνω και αυτο λάθος

Εχω ακουσει κι αλλα κοριτσια που κανουν υπερηχο πριν.Μηπως οι ιδιωτικοι γιατροι δεν κανουν αλλα κανουν οι γιατροι στα διαφορα κεντρα γονιμοτητας?Ο καθενας εχει την μεθοδο του ειναι σημαντικο ομως να εισαι σιγουρη για τον γιατρο σου!Να ρωτας τα παντα εγω τον ζαλιζω συνεχεια!

Καλησπέρα κορίτσια κι από εμένα! Σας διαβάζω καθημερινά και από σήμερα μπήκα κι εγω στο club της σπερματέγχυσης!!!

12 Οκτωβρίου περιμένω αποτελέσματα!!! Λια33 μαζί τα περιμένουμε! Να δούμε πως θα περάσουν οι μέρες...

Εγω δεν πήρα καθόλου χάπια, παρά μόνο έκανα ενέσεις 2 pregnyl των 5000 χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί έκανα την σπαρματέγχυση! Ο γιατρός από αύριο μου έχει γράψει να πάρω κάποια χάπια.

Θα δείξει, ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

βρε κορίτσια εγώ κάνω κάθε μέρα ενεσούλα, γιατί μερα παρα μέρα εσύ?????

lolita78 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!

με το καλο να ερθουν τα αποτελεσματα σας και να μας δωσουν χαρα αυτον τον μηνα ολα τα κοριτσια που περιμενουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ χοριακες....

tina μου δεν ξερω γιατι μου τα εδωσε με αυτον τον τροπο...βασικα τωρα που θα αλλαξω γιατρο δεν ξερω τι θα μου δωσει κι αυτος...ο αλλος την πρωτη φορα δεν μου τα ειχε γραψει σωστα και ενω εννοουσε 2 ενεσεις την ημερα μου εγραψε 1 ενεση 4 6 8 μερα του κυκλου...ηταν δευτερα τεταρτη παρασκευη....επειδη εγω δεν μπορω να τις κανω μονη μου, πηγαινα σε μια φιλη μου φαρμακοποιο και μου τις εκανε αυτη...

δευτερα και τεταρτη ολα καλα....την παρασκευη το πρωι ειχα στο μυαλο μου πως κατι επρεπε να κανω....τι ομως??????

αστο λεω, οταν το θυμηθω καλως....και την κυριακη το βραδυ, με κλεισμενο ραντεβου δευτερα μεσημερι για υπερηχο, μου ηρθε η επιφωτηση πως ξεχασα να παω να κανω την ενεση!!!!

Ειμαι μεγαλο τσοκαρο, το ξερω...

Παω την δευτερα στον γιατρο, του λεω ξερεις ξεχασα να κανω την παρασκευη την ενεση...

Τις ενεσεις, λεει εκεινος....

Οχι καλε, την ενεση την τελευταια!!!

Ποια ενεση παιδι μου, με εκραξε, 2 σου ειπα να κανεις την 4 6 8η μερα του κυκλου!!!!

Και αρχισαμε μπουρ μπουρ μπουρ...και τελικα ειχα το χαρτι μαζι μου και ειχε γραψει 1 ενεση.....αλλαξε 20 χρωματα..και κανω τον υπερηχο και ειχα 5 αυγα στην μια και 3 στην αλλη ωοθηκη....φαντασου λεω να εκανα και την αλλη ενεση...

Στην δευτερη σπερματεγχυση τα εκανα σωστα, το δικο του σωστο δηλαδη...2 ενεσεις 4 6 8 μερα....και παλι μονο με τετοια ποσοτητα εκανα 5 ωαρια στην μια ωοθηκη και 2 στην αλλη....ο οργανισμος μου εμενα εχει προσωπικοτητα...δεν επηρεαζεται απο ενεσεις...κανει οτι εκεινος γουσταρει να κανει...αμ πως??

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κάθε γιατρός έχει τη δική του μέθοδο! Εμένα ο δικός μου μόνο 2 pregnyl με έβαλε να κάνω χθες βράδυ και από αύριο φάρμακα! Νομίζω ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε...

Διαφημίσεις

Κάθε γιατρός έχει τη δική του μέθοδο! Εμένα ο δικός μου μόνο 2 pregnyl με έβαλε να κάνω χθες βράδυ και από αύριο φάρμακα! Νομίζω ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε...

Moνο 2?Εμενα 1 και την εκανα και με το ζορι δεν τις χωνευω καθολου τις pregnyl.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...