Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Με λένε Λια και είμαι καλά……..Είμαι και εγώ επίσημα στο club των σπερματεγχυμένων, μια που σήμερα έκανα την δεύτερη και ελπίζω την τελευταία………

Πήγα με εφτά καλά αυγουλάκια μετά από ενέσεις puregon και orgalutran και από σήμερα ξεκινάει η αναμονή που σκοτώνει. Έκανε καμία από εσάς ενέσεις για σπερματέγχυση?

Τώρα κάθομαι και κλωσσάω……

ΑΑΑΑ Εδώ Σαλλλονίκη !!

Γιναμε 3 δηλαδη οι Σαλονικιες!Καλωσηρθες και καλη επιτυχια σε 2 βδομαδες να εχεις μια τεραστια χοριακη.Και εγω εκανα ενεσεις.Puregon μονο!Υπομονη και ξεκουραση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Με λένε Λια και είμαι καλά……..Είμαι και εγώ επίσημα στο club των σπερματεγχυμένων, μια που σήμερα έκανα την δεύτερη και ελπίζω την τελευταία………

Πήγα με εφτά καλά αυγουλάκια μετά από ενέσεις puregon και orgalutran και από σήμερα ξεκινάει η αναμονή που σκοτώνει. Έκανε καμία από εσάς ενέσεις για σπερματέγχυση?

ΑΑΑΑ Εδώ Σαλλλονίκη !!

Λια μου σε καλοσωρίζω και σου εύχομαι ολόψυχα πολύ μα πολύ καλή επιτυχία!!!πολυ καλά τα αυγουλάκια σου!!!

θα περάσουμε εδώ μαζί την αναμονή και θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις...:D:D:D:D

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

για τη σίσσυ φαντάζομαι θα είναι διαφορετικά που γυμνάζεται συνέχεια σωστά??

νομίζω εμείς δεν κάνει να αρχίσουμε...το περπάτημα όμως κάνει καλό..και οι εγκυούλες πρέπει να περπατούν...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εμενα μου λεει.. ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!! δεν ξερω τι ειναι αυτα που μου δινεις! χαχαχαχαχα!

Χαχαχαχαχα ολοι τα ιδια λενε.......

Μην στεναχωριεσαι νεραιδακι μου ολα θα πανε καλα καποια στιγμη για καποιο λογο πρεπει να τα περασουμε ολα αυτα.Θα μεινεις εγκυουλα και να δεις τι καλουδια θα πλεξω για το νινι!

τινκερ την εχεις ετοιμη την προικα απο την βορειοελλαδιτισα μας.....βασικά τωρα που το πετρελαιο θα παει στα υψη ευαγγελια μου, δεν ξεκινας να μας πλεξεις καμμια ολοσωμη φορμα να φοραμε μεσα στο σπιτι για να επιβιωσουμε???

Εγω δεν καπνιζω και γενικα το σιχαινομαι με ενοχλει πολυ η μυρωδια του ειδικα οταν ερχονται επισκεψη φιλοι καπνιστες τρελλαινομαι.

Ο γιατρος ειναι κατηγορηματικος για το καπνισμα και εχει δικιο αλλα τι να κανω που εχουμε και ενα σωρο προβληματα και ο δικος μου λεει οτι ξεχνιεται με το τσιγαρο...

παρανοησα....νομιζα πως καπνιζες εσυ....εγω με την μεθοδο της γκρινιας το καταφερα...ειχα βεβαια και επιχειρηματα....

Πότε έφυγα πότε ήρθα δεν την προλαβαινουμε την Τινκερ.

Λοιπόν Μαράκι Π. σου έχω έτοιμη τη λίστα με ποιες θα πας να δείρεις! Λοιπον πρώτα θα πας στην Τινκερ όχι όμως σήμερα γιατί σήμερα χρειάζεται αγκαλίτσες και χαδάκια, αυριο όμως θα πας γιατι ειναι ανυπομονη και απο το αγχος της εχει γινει ασανσερ να δεις που θα μεινει εγκυος και θα μας μιλαει ακομα για τις γονιμες μερες!

Μετα θα πας απο τη Sissy και θα της πεταξεις το θερμομετρο για να μην σου πω οτι θα βρεις καμια 200 τεστ πεταξε τα και αυτα!

Τελος βαλε εμενα και τη Μαρια v σε αναμονη γιατι μετα την σπερ/ση δεν ξερεις τι θα σου ξεφουρνησουμε!

mar198 τι εχεις σκοπο να μας ξεφουρνισεις???? προετοιμασε μας καλε.....

Αληθεια κοριτσια που μενετε? ειναι κανενα κοριτσακι απο Αθηνα, πολυ θα ηθελα να συναντιομασταν :D!

Κι εγω Αθηνα ειμαι.....

Evangeliapan goji έχουμε πάρει και εμείς, κοκτέιλ με άλλα αποξηραμένα, και το granberry είναι πολύ καλό, όπως επίσης και οι ωμοί ξηροί καρποί.

Μια χούφτα ωμά αμύγδαλα το πρωί είναι ότι καλύτερο. Και εμείς το έχουμε ρίξει στην υγιεινή διατροφή και είμαι σίγουρη ότι κάνει θαύματα σε όλους τους τομείς, έχεις δεν έχεις πρόβλημα.

Όσο για αυτό με το τσιγάρο, είναι θέμα εγκεφάλου, είναι πολύ δύσκολο, και μόνο αν πραγματικά θέλεις μπορείς να το κόψεις. Όσοι δεν το κόβουν, νομίζω ότι δεν θέλουν. Και εγώ είμαι πρώην καπνίστρια και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ, αλλά είπα τέρμα, 20 Οκτωβρίου κλείνω 3 χρόνια άκαπνη

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΣΙΓΑΡΟ!!!!

Δεν είχαν κ τίποτα αξιόλογο τα μαγαζιά..στα φαρμακεία γίνονται τα καλυτερα ψώνια!!

Τετοια λες και η maria papa μεχρι και απεργια των φαρμακοποιών οργάνωσε ωστε να ειναι κλειστα και να μην μπορεις να παρεις θερμομετρα!!!!!!

Καλε τί μανια ειναι αυτη??????

Στο μεταξύ τωρα που εχει ζεστη, η θερμοκρασια μας ειναι λιγο ανεβασμενη....βγαζεις ακρη με αυτα? εγω δεν εμπιστευομαι καθολου την μεθοδο με την θερμοκρασια γιατι μετα την 2η σπερματεγχυση ειχα 1μιση μηνα δεκατακια αλλα τζιφος....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Tinker τα διάβασα και τα δικά σου λυπάμαι πολύ…….ελπίζουμε μόνο να το έκανες πραγματικά νωρίς και να είναι λάθος

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ΑΑΑΑ Εδώ Σαλλλονίκη !!

Λια33 καλωσηρθες στην παρεα μας....ευχομαι πραγματικα αυτη την φορα να ειναι η τελευταια που ταλαιπωρησαι και να μας δωσεις μια ωραια τιμη χοριακης σε λιγες μερες.....

κι εγω εκανα ενεσεις πριν την σπερματεγχυση.....

2 ενεσεις την 4η 6η και 8 η μερα του κυκλου...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Αυτή τη φορά ο οργανισμός μου αντιδράει άσχημα. Ήδη από την 6 ημέρα έχω δέκατα και φτάνω τα 37,5. Πολύ πονοκέφαλο, φούντωμα και τρελά νεύρα. Τώρα που θα αρχίσω και προγεστερόνη που θα φτάσει?

Στην τελευταία μέτρηση πριν 2 μέρες η οιστραδιόλη έφτασε τα 1280.

Έχω γίνει άλογο κούρσας απο τις ορμόνες. Τώρα με 7 αυγά……..ή θα γίνω πολύτεκνη, ή θα προσγειωθώ απότομα με τα μούτρα πάλι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αυτή τη φορά ο οργανισμός μου αντιδράει άσχημα. Ήδη από την 6 ημέρα έχω δέκατα και φτάνω τα 37,5. Πολύ πονοκέφαλο, φούντωμα και τρελά νεύρα. Τώρα που θα αρχίσω και προγεστερόνη που θα φτάσει?

Στην τελευταία μέτρηση πριν 2 μέρες η οιστραδιόλη έφτασε τα 1280.

Έχω γίνει άλογο κούρσας απο τις ορμόνες. Τώρα με 7 αυγά……..ή θα γίνω πολύτεκνη, ή θα προσγειωθώ απότομα με τα μούτρα πάλι.

Προσπαθησε να χαλαρωσεις σε καταλαβαινουμε απολυτα.Εγω με 3 αυγα τα 2 εκ των οποιων τεραστια εφτασα οιστραδιολη 2260 και σταματησα αμεσως τις ενεσεις!Με την προγεστερονη θα κοιμασαι και λιγο παραπανω και θα ηρεμησεις!

Διαφημίσεις

Λια καλως ηρθες στην παρεα!!!ευχομαι αυτη

Να ειναι η τυχερη σου..μαρια παππα εσυ κανονισες

Την απεργια για να μην πηγαινω στα φαρμακεια;;

Νεραιδουλα εχω σταματησει απο τον αυγουστο

Τη γυμναστικη..

ηρθα παλι!!!

Λια33 καλος μας ηρθες για το ποτε θα περασαν οι 2 εβδομαδες με εμας της τρελες δεν θα το καταλαβεις . καλα κ εσυ κολλημα με τα θερμομετρα? σε κολλησε η σισσυ ? ααα κ καλη επιτυχια κ ευχαριστα αποτελεσματα!!

Σισσυ δεν θα βαλω να κανουν απεργια τα φαρμακεια αλλα θα βαλω παντου φωογραφιες σου κ θα γραφω απο κατω ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ Κ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !!!! XAXAXA!!! κ αμα σε δωσουν χαιρεταμε !!!

τινκ θα την βρω εγω την λιστα πρεπει να ειναι κανα 3 σελιδες πισω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια κι από εμένα! Σας διαβάζω καθημερινά και από σήμερα μπήκα κι εγω στο club της σπερματέγχυσης!!!

12 Οκτωβρίου περιμένω αποτελέσματα!!! Λια33 μαζί τα περιμένουμε! Να δούμε πως θα περάσουν οι μέρες...

Εγω δεν πήρα καθόλου χάπια, παρά μόνο έκανα ενέσεις 2 pregnyl των 5000 χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί έκανα την σπαρματέγχυση! Ο γιατρός από αύριο μου έχει γράψει να πάρω κάποια χάπια.

Θα δείξει, ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Λία καλωσηρθες στην παρέα μας, εύχομαι να σου φέρουμε γούρι και να είναι η τελευταία σου...οι περισσότερες εδώ με ενεσούλες είμαστε, απο τρύπημα αλλο τίποτα!! 7 αυγουλάκια??? τι καλή κοτούλα είσαι εσυ βρε? τι δόση έκανες?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...