Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συναντησούλα ε??εγώ με ποια θα βρεθώ ε??μου λέτε???

εγώ πάντως Αθήνα και Θεσνίκη τις ξέρω σαν τη παλάμη μου...εσείς νομίζω πρέπει να κατεβείτε να κάνετε και διακοπές!!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

συναντησούλα ε??εγώ με ποια θα βρεθώ ε??μου λέτε???

εγώ πάντως Αθήνα και Θεσνίκη τις ξέρω σαν τη παλάμη μου...εσείς νομίζω πρέπει να κατεβείτε να κάνετε και διακοπές!!!!:)

ναι αλλα κατερινη δεν ηρθες οποτε θα ερθεις σε μενα να σε φιλοξενισο κιολας μονο 100 ? την βραδια θα σε χρεωσω χαχαχαχαχαχα!!!πλακα κανω εννοητε τσαμπα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι αλλα κατερινη δεν ηρθες οποτε θα ερθεις σε μενα να σε φιλοξενισο κιολας μονο 100 ? την βραδια θα σε χρεωσω χαχαχαχαχαχα!!!πλακα κανω εννοητε τσαμπα

οχι και δεν ήρθα???!!!!:P:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

αφού ήρθα πάλι???

εσείς να έρθετε που δεν έχετε έρθει...

παλι φιλεναδα παλι να ερθεις!!!

μια χαρα θα μου ηταν τωρα ενα ταξιδακι ξερεις ποσο καιρο το ζηταω αλλα τα λεφτα για το ταξιδι εγιναν σπερ/χης κ 2 μαλιστα να ειχαν αποτελεσμα τουλαχιστον . ουτε ενα σκ δεν πηγαμαι . ηρθε κ σημερα κ το χαρατσι μας χαρακωσε κ αυτο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Με λένε Λια και είμαι καλά……..Είμαι και εγώ επίσημα στο club των σπερματεγχυμένων, μια που σήμερα έκανα την δεύτερη και ελπίζω την τελευταία………

Πήγα με εφτά καλά αυγουλάκια μετά από ενέσεις puregon και orgalutran και από σήμερα ξεκινάει η αναμονή που σκοτώνει. Έκανε καμία από εσάς ενέσεις για σπερματέγχυση?

Τώρα κάθομαι και κλωσσάω……

ΑΑΑΑ Εδώ Σαλλλονίκη !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσια εγω ειμαι gym κ μπαινω απ το

Iphone κ διαβαζω τα νεα..ταξιδια κανονιζετε;;

Κυπρο κ εγω θα ηθελα να παω..

Προς το παρον τα ονειρευομαστε...Μακαρι καποια στιγμη να τα κανονισουμε και να τα πραγματοποιησουμε!

Εμενα ο γιατρος μου δεν μαφηνει να παω gym ηθελα να παω zumba με την μικρη και μου λεει 15 με 20 λεπτα το πολυ ηπια γυμναστικη η περπατημα και τιποτα αλλο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...