Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

εμενα μου λεει.. ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!! δεν ξερω τι ειναι αυτα που μου δινεις! χαχαχαχαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

αποξηραμένα επειδή είδα ότι υπάρχουν και σε χάπι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εμενα μου λεει.. ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!! δεν ξερω τι ειναι αυτα που μου δινεις! χαχαχαχαχα!

χαχαχαχαχα κι εγω οταν πηραμε την γυρη του λεω ελα πιες το σαν λουλουδια ειναι...οταν το ηπιε μου λεει με δουλευεις κιολας τι αηδια ειναι αυτη?Εγω θα κατεβω στο κεντρο να βρω goji και μολις εμαθα οτι το εχει παρει και η αδερφη μου εδω και καιρο για τονωση δεν ηξερε οτι βοηθαει και στο σπερμα.

χοριακή εκανα

Μην στεναχωριεσαι νεραιδακι μου ολα θα πανε καλα καποια στιγμη για καποιο λογο πρεπει να τα περασουμε ολα αυτα.Θα μεινεις εγκυουλα και να δεις τι καλουδια θα πλεξω για το νινι!

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου κι ο δικός μου άντρας παρόλο που δεν έχει πρόβλημα με το σπερμα αφότου έκοψε το τσιγάρο, είδαμε απίστευτες διάφορες στο ήδη πολυ καλό σπερμα ! Οι τιμές του πλησίασαν τις τιμές των εμπλουτισμενου που σου κάνουν πριν την σπερματεγχυση. Κι εκείνος με ηλεκτρονικό κατάφερε και το έκοψε και τωρα έχει σταματήσει και το ηλεκτρονικό παρά πολυ εύκολα που ούτε εγω δεν το περίμενα. Είναι καθαρά εγκεφαλικό το ζήτημα. Τόσοι φανατικοί καπνιστές όταν παθαίνουν κάτι και τους λέει ο γιατρός πως πρέπει να το κόψουν αμέσως, πως τα καταφέρνουν και το κόβουν μαχαίρι;;; Κανε μια προσπάθεια γλυκεια μου...... Ασχετα απο το θέμα της εγκυμοσύνης θα σε βοηθήσει παντού!!

Tinker μου καλε είσαι το κορίτσι άνεμος!! Ποτέ πηγές και πήρες κιόλας τα αποτελέσματα!!!!!!

Λυπάμαι πολυ που είναι αρνητική η ρημαδα, ο επόμενος μήνας θα είναι καλύτερος για όλους!!!!!!!

Προσπάθησε να ηρεμησεις λίγο τωρα που σου έφυγε η αγωνία αλλά πάρε και τον γιατρό σου τηλέφωνο για να σου πει τι να κανείς με τα χάπια ώστε να μην χάσεις τις γόνιμες σου μέρες!

Το μωρακι σου παίζει κρυφτουλι ..... Αλλα που θα παει, θα κάνει εμφάνιση!!!!!

Να είσαι αισιόδοξη και δυνατή σε παρακαλω παρά πολυ !!!!!!

Έχεις μια τεράστια αγκαλιτσα απο μένα!!!!

Εγω δεν καπνιζω και γενικα το σιχαινομαι με ενοχλει πολυ η μυρωδια του ειδικα οταν ερχονται επισκεψη φιλοι καπνιστες τρελλαινομαι.

Ο γιατρος ειναι κατηγορηματικος για το καπνισμα και εχει δικιο αλλα τι να κανω που εχουμε και ενα σωρο προβληματα και ο δικος μου λεει οτι ξεχνιεται με το τσιγαρο...

Εγω δεν καπνιζω και γενικα το σιχαινομαι με ενοχλει πολυ η μυρωδια του ειδικα οταν ερχονται επισκεψη φιλοι καπνιστες τρελλαινομαι.

Ο γιατρος ειναι κατηγορηματικος για το καπνισμα και εχει δικιο αλλα τι να κανω που εχουμε και ενα σωρο προβληματα και ο δικος μου λεει οτι ξεχνιεται με το τσιγαρο...

αυτο ειναι δικαιολογια πες τον που ξεχνιετε στο λεω εγω που καπνιζα απο τα 15 μου κ το εκοψα μετα απο 15 χρονια καπνισμα . δηλαδη στα 30 μου.

ολα στο μυαλο μας ειναι απλα για να το κοψουν οι αντρες θελουν φοβισμα κ πολυ μαλιστα .

εμεις οταν θα κανουμε την εξωσωματικη μας ειπε ο γιατρος 20 μερες πριν καθολου τσιγαρο παρολο που καπνιζει ηλεκτρονικο ουτε κ αυτο .

τι καλα να δεις που δεν θα το καπνισει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αυτο ειναι δικαιολογια πες τον που ξεχνιετε στο λεω εγω που καπνιζα απο τα 15 μου κ το εκοψα μετα απο 15 χρονια καπνισμα . δηλαδη στα 30 μου.

ολα στο μυαλο μας ειναι απλα για να το κοψουν οι αντρες θελουν φοβισμα κ πολυ μαλιστα .

εμεις οταν θα κανουμε την εξωσωματικη μας ειπε ο γιατρος 20 μερες πριν καθολου τσιγαρο παρολο που καπνιζει ηλεκτρονικο ουτε κ αυτο .

τι καλα να δεις που δεν θα το καπνισει

Του εχω δωσει ηδη τελεσιγραφο.Το να μην κοψει το τσιγαρο στην παρουσα φαση του ειπα το θεωρω αιτια διαζυγιου.Και φυσικα προβληματιστηκε γιατι ξερει τι εχουμε περασει με ολες αυτες τις διαδικασιες!Αποφευγει πλεον να καπνιζει μπροστα μου γιατι γινομαι εξαλλη.Που θα παει πρεπει να του κοψω και το να καπνιζει πισω μου!

Πότε έφυγα πότε ήρθα δεν την προλαβαινουμε την Τινκερ.

Λοιπόν Μαράκι Π. σου έχω έτοιμη τη λίστα με ποιες θα πας να δείρεις! Λοιπον πρώτα θα πας στην Τινκερ όχι όμως σήμερα γιατί σήμερα χρειάζεται αγκαλίτσες και χαδάκια, αυριο όμως θα πας γιατι ειναι ανυπομονη και απο το αγχος της εχει γινει ασανσερ να δεις που θα μεινει εγκυος και θα μας μιλαει ακομα για τις γονιμες μερες!

Μετα θα πας απο τη Sissy και θα της πεταξεις το θερμομετρο για να μην σου πω οτι θα βρεις καμια 200 τεστ πεταξε τα και αυτα!

Τελος βαλε εμενα και τη Μαρια v σε αναμονη γιατι μετα την σπερ/ση δεν ξερεις τι θα σου ξεφουρνησουμε!

Διαφημίσεις

Πότε έφυγα πότε ήρθα δεν την προλαβαινουμε την Τινκερ.

Λοιπόν Μαράκι Π. σου έχω έτοιμη τη λίστα με ποιες θα πας να δείρεις! Λοιπον πρώτα θα πας στην Τινκερ όχι όμως σήμερα γιατί σήμερα χρειάζεται αγκαλίτσες και χαδάκια, αυριο όμως θα πας γιατι ειναι ανυπομονη και απο το αγχος της εχει γινει ασανσερ να δεις που θα μεινει εγκυος και θα μας μιλαει ακομα για τις γονιμες μερες!

Μετα θα πας απο τη Sissy και θα της πεταξεις το θερμομετρο για να μην σου πω οτι θα βρεις καμια 200 τεστ πεταξε τα και αυτα!

Τελος βαλε εμενα και τη Μαρια v σε αναμονη γιατι μετα την σπερ/ση δεν ξερεις τι θα σου ξεφουρνησουμε!

τελεια κ ετσι γεμιζω την μερα με διαφορες ευχαριστες διαδρομες απο το να καθομαι στο σπιτι .

θα παω πρωτα στην τινκερ κ θα την μαλωσω

μετα θα παω στην σισσυ κ θα βαλω την φωτο της σε ολα τα φαρμακεια κ οπου αλλου υπαρχουν θερμομετρα κ τεστ κ θα γραψω απο κατω μην της δινετε τιποτα απο τα 2 ειναι επικινδυνη !!!

μετα στην μαρια κ σε σενα για καφεδακι!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσια μην μαλώνετε με τους αντρες σας..δεν τα μάθατε? αυξάνεται η τιμή σε καπνούς και τσιγάρα, όλοι θα το κόψουμε σε λίγο

Ειναι καθαρα εγκεφαλικο το προβλημα γιαυτο κι εγω εκνευριζομαι οταν ακουω δεν μπορω να το κοψω...Βεβαια δεν κανει ουτε μισο πακετο τωρα αλλα ακομη κι αυτο με ενοχλει πρεπει να κατανοησει ποιο ειναι το προβλημα και να το αντιμετωπισει.Χρυσαφι να τους ζητησουν για ενα τσιγαρο θα πανε να βρουν για να το παρουν.Εγω τον δικο μου τον αποκαλω αρρωστακι.Ειναι ενας απο τους λογους που με κανουν και φρικαρω μαζι του!

κορίτσια μην μαλώνετε με τους αντρες σας..δεν τα μάθατε? αυξάνεται η τιμή σε καπνούς και τσιγάρα, όλοι θα το κόψουμε σε λίγο

ρε αμα θες να καπνισεις κ 50? να φτασει θα τα παρουνε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αχ! αυτο το τσιγαρο! δυστυχως και εγω καπνιζω οχι πολυ 10 την μερα(καπνο), αλλα το ατιμο ειναι απολαυση και συμφωνω οτι ειναι θεμα θελησης. Εμενα ο δικος μου δεν καπνιζει ουτε πινει και παρ'ολα αυτά εχει θεμα με το σπερμα.

Κοριτσια με κανατε κ γελασα τοσο πολυ..

Ο αντρας μου λεει οτι το παιδι δεν ερχεται

Γιατι βλεπει οτι κανω σαν τρελη!!!ειναι οπως τα λετε..

Μακαρι να μεναμε ολες κοντα..θα καναμε παρεα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...