Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Συμφωνώ!!! Δικαιούμαστε κι εμείς μια λίστα!! Χιχι! Να μας πάει και γούρι!!
Δεν είπα να σβήσουμε τα ονόματα μας από την αρχική βρε απλά μια υπολίστα να την ονομάσω αφου τώρα δεν είμαστε στην αρχική. Δεν κάναμε σπερματέγχυση.Αλλα όπως θες εσύ ούτως η άλλως εσύ έκανες και την αρχικη.................

Η επιθυμία σας, διαταγή φιλενάδες!!!

Λίστα χωρίς σπερματέγχυση

(κορίτσια βοηθήστε για την ονομασία, αν θέλετε κάτι άλλο)

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. tinkerbell!24

5. Stardustmg

6. Gossamer Reedglitter

7.

Διορθώστε αν έκανα κάποιο λάθος ή πρέπει να προσθέσουμε κάποια άλλη. Aspouli σε έβαλα πρώτη να μας φέρεις γούρι, τώρα που είσαι στην αναμονή!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η επιθυμία σας, διαταγή φιλενάδες!!!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. janneta

5. tinkerbell!24

6. Stardustmg

7. Gossamer Reedglitter

8. papagia

9.

Διορθώστε αν έκανα κάποιο λάθος ή πρέπει να προσθέσουμε κάποια άλλη. Aspouli σε έβαλα πρώτη να μας φέρεις γούρι, τώρα που είσαι στην αναμονή!

Αυτό το μήνα θα μπω στην άλλη λίστα Με σπερματέγχυση..πάω για τη 2 αυτό το μήνα μακάρι να πάνε όλα καλά!!

ελπίζω να είναι και οι 2 λίστες γουρλίδικες!!!:P:p:p

καλή μας επιτυχία κορίτσια..και ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβρη να είμαστε όλες εγκυούλες και να μην χρειαστεί να ανοίξουμε άλλη λίστα...:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αυτό το μήνα θα μπω στην άλλη λίστα Με σπερματέγχυση..πάω για τη 2 αυτό το μήνα μακάρι να πάνε όλα καλά!!

ελπίζω να είναι και οι 2 λίστες γουρλίδικες!!!:P:p:p

καλή μας επιτυχία κορίτσια..και ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβρη να είμαστε όλες εγκυούλες και να μην χρειαστεί να ανοίξουμε άλλη λίστα...:P:p

Αντε μπράβο κορίτσι!!!! Σε βγάζω και εύχομαι να μπεις στην άλλη και μετά από 3 εβδομάδες να συμπληρώσω δίπλα σου ΕΓΚΥΟΣ!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6.

7.

8.

9.

HvAnp3.png

καλή επιτυχία και στις δύο λίστες!

Αχ μακάρι, μακάρι!!! Συνέχισε να μου στέλνεις μπόλικη μπεμπεδόσκονη!! Θα σ'ακούσω και θα κρατηθώ! Δε θα πάρω τεστ φαρμακείου. Θα κάνω υπομονή και θα κάνω χοριακή.

Θα είμαστε σε μόνιμη ανοικτή παροχή γκλίτερ μπεμπεδόσκονης! Έτσι, να είσαι καλό κορίτσι και να κάνεις υπομονή. Εν τω μεταξύ αυτές τις δύο μέρες φρόντισε να βγεις και να περάσεις καλά και να ξεχαστείς. Εμένα ήδη με ξαπλώσανε γιατί είχα ψιλοπονάκια... από τώρα!

τα καλυτερα και σε σενα Skybeam,ευχες για διδυμακια!:P:p:p

Δεν λέω, δελεαστικό είναι, αλλά είμαι άνεργη η έρημη και μένω και σε μικρό δυαράκι... βρε ας είναι γερό/ά... Νεότερα της δεύτερης χοριακής σε καμιά ωρίτσα πιστεύω να έχουμε!

Αντε μπράβο κορίτσι!!!! Σε βγάζω και εύχομαι να μπεις στην άλλη και μετά από 3 εβδομάδες να συμπληρώσω δίπλα σου ΕΓΚΥΟΣ!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6.

7.

8.

9.

ευχαριστώ Μαρία μου , μακάρι να γράφει δίπλα από όλα τα ονόματα ΕΓΚΥΟΣ δίπλα σε όλες τις λίστες!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Μια διευκρινηση για οσες εχετε εμπειρια απο σπερματεγχυση 'κανουμε υπερηχο τελικα πριν την σπερματεγχυση η οχι'? Εχω μπερδευτει και παλι ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο γιατι αν δεν κανουμε πως ξερουμε πως το ωαριο υπαρχει?

Καλημερα κοριτσια!

Μια διευκρινηση για οσες εχετε εμπειρια απο σπερματεγχυση 'κανουμε υπερηχο τελικα πριν την σπερματεγχυση η οχι'? Εχω μπερδευτει και παλι ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο γιατι αν δεν κανουμε πως ξερουμε πως το ωαριο υπαρχει?

Καλημέρα Ευαγγελία, νομίζω είναι θέμα γιατρού. Ο δικός μου, μου έκανε τελευταίο υπέρηχο, πριν κάνουμε την pregnyl. Μετά από 36 ώρες μου έκανε την σπερματέγχυση χωρίς υπέρηχο. Κάποια άλλα κορίτσια, είπαν ότι έκαναν υπέρηχο και μετά σπερμτέγχυση. Ο δικός μου όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι δεν θέλουμε να μπει ξένο σώμα μέσα, το τζελ και γενικά επειδή λόγω των πολλών ωαρίων πονούσα στον υπέρηχο, μου είπε ότι θέλαμε να είμαι ήρεμη και να μην γίνουν συσπάσεις. Τι να πω!

HvAnp3.png

Καλημέρα Ευαγγελία, νομίζω είναι θέμα γιατρού. Ο δικός μου, μου έκανε τελευταίο υπέρηχο, πριν κάνουμε την pregnyl. Μετά από 36 ώρες μου έκανε την σπερματέγχυση χωρίς υπέρηχο. Κάποια άλλα κορίτσια, είπαν ότι έκαναν υπέρηχο και μετά σπερμτέγχυση. Ο δικός μου όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι δεν θέλουμε να μπει ξένο σώμα μέσα, το τζελ και γενικά επειδή λόγω των πολλών ωαρίων πονούσα στον υπέρηχο, μου είπε ότι θέλαμε να είμαι ήρεμη και να μην γίνουν συσπάσεις. Τι να πω!

Σε ευχαριστω Μαρακι μου.Και εγω τελευταιο υπερηχο εκανα την Τεταρτη.Αλλα εχω μια υπονοια πως την Τεταρτη το βραδυ ξεκινησε η ωορρηξια μου ειχα εντονους πονους και πρηξιμο στο στηθος.Χθεσ το πρωι εκανα την pregnyl και οι πονοι οξυνθηκαν...Αν παω να κανω την σπερματεγχυση και εχει γινει η ωορρηξια θεωρω πως δεν εχει νοημα να την κανω.Εχω παει τοσα τηλ τον γιατρο για διευκρινησεις σχετικα με την Ε2 που ξεχασα να ρωτησω και αυτο...Υπομονη κοντος ψαλμος αλληλουια.Το απογευμα θα ξερουμε!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6.

7.

8.

9.

Αααα τι ωραιααααα!!! Νεα λιστα!!! Αντε καλη μας επιτυχια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσια!

καλα το σκεφτηκες ετσι ειναι. πρεπει να ελεγξετε ποσα ωαρια θα κανεις ,τι μεγεθος θα ειναι.για να ξερετε που βαδιζετε.χτυπα ξυλο κατι δε παει καλα με τη παραγωγη ωαριων τοτε δεν εχει νοημα να κανεις σπερματεγχυση!παρε τηλ το γιατρο σου ,μπορει να ξεχαστηκε λογω φορτου εργασιας .να σου πανε ολα τελεια!:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

καλα το σκεφτηκες ετσι ειναι. πρεπει να ελεγξετε ποσα ωαρια θα κανεις ,τι μεγεθος θα ειναι.για να ξερετε που βαδιζετε.χτυπα ξυλο κατι δε παει καλα με τη παραγωγη ωαριων τοτε δεν εχει νοημα να κανεις σπερματεγχυση!παρε τηλ το γιατρο σου ,μπορει να ξεχαστηκε λογω φορτου εργασιας .να σου πανε ολα τελεια!:D:D:D

Σε ευχαριστω πολυ janneta.Την Τεταρτη το πρωι ειχα 2 ωοθυλακια 20,5 και 19,4.Ειπαμε Πεμπτη πρωι να κανω την pregnyl αλλα απο την Τεταρτη το βραδυ εχω την αισθηση πως ξεκινησε η ωορρηξια και λογικα μεχρι σημερα το απογευμα εχετε γεια...Εκτος και αν η ενεση παρολο που ξεκιναει η ωορρηξια της βαζει στοπ για αυτες τις 34-36 ωρες...Εχω καταμπερδευτει!!!Ο αντρας μου λεει πως μπορει να μην ηταν ωορρηξια αλλα να ειχα πονους επειδη μεγαλωνανε τα ωοθυλακια...Τι να πω...Μενω στην αναμονη!

Είπα κ εγώ.. πάει αυτή.. τον έχασε το δρόμο για τα καλά!!! :tongue::tongue:

Εύχομαι να σου έχουν παει ολα καλα κορίτσι μου!! Εμένα πιστεύω τα διάβασες τα χαϊρια μου.. :?:-? παω για εξωσωματικη το Σεπτεμβρη..

κ εμας μας έλειψες.. αλήθεια!

Τα διάβασα αλλά το έχουμε πει πολλές φορές κοιτάμε μπροστά και όλα θα πάνε καλά.Μην ξεχνάς πως η εξωσωματική είναι ο ποιο σίγουρος τρόπος να αποκτήσεις παιδάκι.Άρααααααα.......??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση μου δωσατε μεγαλη δυναμη με τα λογια σας!!!!!ευχομαι ολα τα κοριτσια να εχουν μεγαλες χοριακες!!!!!!!!!!απλα εχω 1 σαλπιγγα και εκανα 1 αυγουλακι και νομιζω πως τα ποσοστα επιτυχιας ειναι μικρα.......εκανα και το τεστ.....

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ..ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ

Σε ευχαριστω πολυ janneta.Την Τεταρτη το πρωι ειχα 2 ωοθυλακια 20,5 και 19,4.Ειπαμε Πεμπτη πρωι να κανω την pregnyl αλλα απο την Τεταρτη το βραδυ εχω την αισθηση πως ξεκινησε η ωορρηξια και λογικα μεχρι σημερα το απογευμα εχετε γεια...Εκτος και αν η ενεση παρολο που ξεκιναει η ωορρηξια της βαζει στοπ για αυτες τις 34-36 ωρες...Εχω καταμπερδευτει!!!Ο αντρας μου λεει πως μπορει να μην ηταν ωορρηξια αλλα να ειχα πονους επειδη μεγαλωνανε τα ωοθυλακια...Τι να πω...Μενω στην αναμονη!

Δεν θέλω να το παίξω πολύξερη αλλά νομίζω πως αργησες λίγο με την πρεγνιλ.Αν κρίνω από μένα που έκανα 2 φορές σπερματέγχυση την πρεγνιλ ο γιατρός μου με έβαλέ να την κάνω όταν τα αυγουλάκια μου ήταν το πολύ 18 -19για να έρθουν στα 21-22 μετά από 36 ώρες.Όταν έκανα υπέρηχο την μέρα της σπερματέγχυσης τα αυγουλάκια μου ήταν όντος 21-22.Τι να πω δεν ξέρω.

καλύτερα να μιλήσεις με τη γιατρό σου.Αυτή θα ξέρει πολύ καλύτερα από εμας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...