Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

προσπαθούσα να τους γράψω αλλά χαλιόμουν ψυχολογικά, μέχρι και τα κλάμματα με έπιαναν με είχαν πρήξει όλοι.....είχα και νεύρα λόγω της έλλειψης.. αστα χειρότερη και απο τη maria papa ήμουν :-P

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπαθούσα να τους γράψω αλλά χαλιόμουν ψυχολογικά, μέχρι και τα κλάμματα με έπιαναν με είχαν πρήξει όλοι.....είχα και νεύρα λόγω της έλλειψης.. αστα χειρότερη και απο τη maria papa ήμουν :-P

χα εγω οταν εκοψα το τσιγαρο εχω τωρα οσο καιρο ειμαι παντρεμενη νευρα! καλημερα μου λεγανε κ τους κοιτουσα στραβα καναμε μια συζητηση στο τελος κατεληγε σε καβγα απο μενα φυσικα οσπου με πηραν χαμπαρι κ δεν εδειναν σημασια στα νευρα μου αυτο κρατησε 3 μηνες τα νευρα ε μετα ξεκινησα το φαι χαχα!! μαλωνα με το ψυγειο κ με τα ντουλαπια οτι ειχα το ετρωγα κ κατεληξα 70 κιλα βοδι μετα εκανα διατροφη επεσε πειναααα!!

οτι ειναι δυσκολο να κοψεις ειναι απλα θελει αποφαση το καλο με εμενα ηταν οτι την πρωτη εβδομαδα εαν αναβα τσιγαρο εβριζα τον ευατο μου μου εβαζα τυψεις απο μονη μου τι το θες κ τι μαλακας εισαι κ εξαρτασε απο αυτο οσπου ουτε μισο δεν εκανα το πετουσα 1 εβδομαδα ειναι το ζορι μετα τι καλα νοιωθεις κ βλεπεις τους αλλους να καπνιζουν κ λες ποσο χαζη ειστε δεν ξερετε τι κανετε στον ευατο σας . ο δικος μου κανει ηλεκτρονικο αλλα κ αυτο πρεπει να το σταματηση κακο κανει κ αυτο

μεγαλο μηνυμα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εμένα ο δικός μου..πότε δεν το έβαλε στο στόμα..και έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα...

όμως ότι μπορούν να κόψουν να τα κόψουν θα είναι καλύτερα./.και τσιγάρο και λίπη και από όλα..

υγειηνή διατροφή..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

δεν πειράζει νεραιδούλα μου,μην στεναχωρίεσαι μέχρι τα χριστούγεννα είπαμε θα είμαστε όλες εεεε? ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά υπομονή και ελπίζω να μην χάσεις τις επόμενες γόνιμες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

χοριακή εκανα

μα κ παλι 11 μερα ειναι νωρις ρε μαναρι ! να ηταν 13 οκ αλλα εχει διαφορα 3 μερες μην το παιρνεις στραβα ειπες στο μικροβιολογικο οτι εισαι στην 11 μερα μετα την σπερ.χη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εμας ο γιατρος μας το ειπε πως αν κοψει το καπνισμα θα δουμε μεγαλη διαφορα.Εκανε μια προσπαθεια με ηλεκτρονικο τσιγαρο αλλα στους 2 μηνες χαλασε και δεν αντεξε αρχισε παλι το αλλο.Τον βλεπω οτι ζοριζεται κι ολο ψαχνει εναλλακτικες τωρα βρηκαμε τα βοτανα αντε να δουμε τι αλλο!
χοριακή εκανα

Ευαγγελία μου κι ο δικός μου άντρας παρόλο που δεν έχει πρόβλημα με το σπερμα αφότου έκοψε το τσιγάρο, είδαμε απίστευτες διάφορες στο ήδη πολυ καλό σπερμα ! Οι τιμές του πλησίασαν τις τιμές των εμπλουτισμενου που σου κάνουν πριν την σπερματεγχυση. Κι εκείνος με ηλεκτρονικό κατάφερε και το έκοψε και τωρα έχει σταματήσει και το ηλεκτρονικό παρά πολυ εύκολα που ούτε εγω δεν το περίμενα. Είναι καθαρά εγκεφαλικό το ζήτημα. Τόσοι φανατικοί καπνιστές όταν παθαίνουν κάτι και τους λέει ο γιατρός πως πρέπει να το κόψουν αμέσως, πως τα καταφέρνουν και το κόβουν μαχαίρι;;; Κανε μια προσπάθεια γλυκεια μου...... Ασχετα απο το θέμα της εγκυμοσύνης θα σε βοηθήσει παντού!!

Tinker μου καλε είσαι το κορίτσι άνεμος!! Ποτέ πηγές και πήρες κιόλας τα αποτελέσματα!!!!!!

Λυπάμαι πολυ που είναι αρνητική η ρημαδα, ο επόμενος μήνας θα είναι καλύτερος για όλους!!!!!!!

Προσπάθησε να ηρεμησεις λίγο τωρα που σου έφυγε η αγωνία αλλά πάρε και τον γιατρό σου τηλέφωνο για να σου πει τι να κανείς με τα χάπια ώστε να μην χάσεις τις γόνιμες σου μέρες!

Το μωρακι σου παίζει κρυφτουλι ..... Αλλα που θα παει, θα κάνει εμφάνιση!!!!!

Να είσαι αισιόδοξη και δυνατή σε παρακαλω παρά πολυ !!!!!!

Έχεις μια τεράστια αγκαλιτσα απο μένα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Νεραϊδακι μου εμεις τα ειπαμε.. μεχρι τελος του χρονου ολες θα ειμαστε εγκυες.. αυτος ειναι ο στοχος!!

κοριτσια το αγορασα το goji.. evangeliapan ευχαριστω!! θα το δοκιμασουμε και θα σας πουμε!! να δω τι αλλο θα κανουμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Νεραϊδακι μου εμεις τα ειπαμε.. μεχρι τελος του χρονου ολες θα ειμαστε εγκυες.. αυτος ειναι ο στοχος!!

κοριτσια το αγορασα το goji.. evangeliapan ευχαριστω!! θα το δοκιμασουμε και θα σας πουμε!! να δω τι αλλο θα κανουμε!!

σε τι μορφή το βρήκες??

από που το αγόρασες??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλα έκανες κ το αγορασες..ολα θα τα κάνουμε!!εμενα ο άντρας μου με κοροϊδεύει που τον κυνηγάω στο Σπιτι με τις βιταμίνες!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...