Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κ απο μενα!!! ποια να δειρω πρωτα ?

μαρια v τελεια τα νεα σου πολλα κ καλα αυγουλακια εκανες μπραβο σου αντε κ διδυμα!!! τα συμπτωματα τα εχεις γιατι εχεις πολλα αυγουλακια δεν ειναι τιποτα.

Καλημέρα κορίτσι, μου αρέσει ο τρόπος που τα λες, κοφτή απάντηση και τέλος, δεν ξέρω γιατί αλλά με έπεισες, ούτε ο γιατρός μου να ήσουνα!!! Καλά που έχουμε και εσένα εδώ μέσα!!! Κορίτσια και εμείς από ανεξήγητη υπογονιμότητα πάσχουμε!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσι, μου αρέσει ο τρόπος που τα λες, κοφτή απάντηση και τέλος, δεν ξέρω γιατί αλλά με έπεισες, ούτε ο γιατρός μου να ήσουνα!!! Καλά που έχουμε και εσένα εδώ μέσα!!! Κορίτσια και εμείς από ανεξήγητη υπογονιμότητα πάσχουμε!

χαχα!! τι τα εχουμε τα πτυχια τοσο καιρο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πολλά ανεξήγητα ακούω....μόδα θα είναι ή εμεις θα είμαστε γυναίκες μυστήριο!!!

πολύ αγριεμένη μας ήρθες μαράκι:-P, έτσι να συνεχίσεις να μας βάζεις στη θέση μας,την έπεισες τη maria v !!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσια χθες ο αντρας μου μιλουσε στην δουλεια με εναν πελατη ο οποιος του ανεφερε το ιπποφαες και το goji berrie.

Για το ιπποφαες λιγο πολυ μας ειναι γνωστες οι ιδιοτητες το goji ομως ειναι κι αυτο υπερβοτανο οπως το βρηκα με πολλες ιδιοτητες και συστατικα περρισοτερα και απο την γυρη.

http://pallasathene.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=31&Itemid=23〈=el

Ο,τι πρεπει για το σπερμα!

Κοριτσια χθες ο αντρας μου μιλουσε στην δουλεια με εναν πελατη ο οποιος του ανεφερε το ιπποφαες και το goji berrie.

Για το ιπποφαες λιγο πολυ μας ειναι γνωστες οι ιδιοτητες το goji ομως ειναι κι αυτο υπερβοτανο οπως το βρηκα με πολλες ιδιοτητες και συστατικα περρισοτερα και απο την γυρη.

http://pallasathene.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=31&Itemid=23〈=el

Ο,τι πρεπει για το σπερμα!

δεν ξέρω ούτε το ένα ούτε το άλλο

μαριγούλα και εσένα τέλεια το αυγουλάκι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ολες θα τα καταφέρουμε .αρκει κάποια να κάνει την αρχή για να κολλήσει κ τις άλλες!!η μαρια παππα ειναι εδώ για να επιβάλλει την την τάξη....!!!

δεν ξέρω ούτε το ένα ούτε το άλλο

μαριγούλα και εσένα τέλεια το αυγουλάκι..

Το ιπποφαες ηταν πολυ διαδεμενο στην αρχαιοτητα το χρησιμοποιουσε και ο Μεγας Αλεξανδρος.Το αλλο ειναι απο Κινα κυριως Θιβετ.Θα κανω μια βολτα στο Καπανι που εχει μαγαζακια με βοτανα να δω τι παιζει γιατι ο δικος μου ζοριζεται πολυ να κοψει το καπνισμα αν και το εχει ελαττωσει,δεν βλεπω φως...

πολλά ανεξήγητα ακούω....μόδα θα είναι ή εμεις θα είμαστε γυναίκες μυστήριο!!!

πολύ αγριεμένη μας ήρθες μαράκι:-P, έτσι να συνεχίσεις να μας βάζεις στη θέση μας,την έπεισες τη maria v !!!

βλεπω να με φοβαστε στο τελος ;)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Το ιπποφαες ηταν πολυ διαδεμενο στην αρχαιοτητα το χρησιμοποιουσε και ο Μεγας Αλεξανδρος.Το αλλο ειναι απο Κινα κυριως Θιβετ.Θα κανω μια βολτα στο Καπανι που εχει μαγαζακια με βοτανα να δω τι παιζει γιατι ο δικος μου ζοριζεται πολυ να κοψει το καπνισμα αν και το εχει ελαττωσει,δεν βλεπω φως...

Θετικό που το ελαττωσε όμως...ο μ Αλεξανδρος ε;;;ενδιαφέρον..

βλεπω να με φοβαστε στο τελος ;)

Οχι καλέ..ωραίο ειναι αυτο που έχεις!!εγω μόνο στη δουλειά μπορώ να επιβληθω..πουθενά αλλού!αφου ο άντρας μου λέει οτι οταν κάνουμε το μωρο θα με κάνει οτι θέλει..του λέω βρες ας έρθει το Μωρακι μας και δεν θα του Χαλαρώσω χατίρι ποτεεεε!!!

Διαφημίσεις

Θετικό που το ελαττωσε όμως...ο μ Αλεξανδρος ε;;;ενδιαφέρον..

Αν κανεις αναζητηση στο google θα δεις ολες τις πληροφοριες!

Θα αρχισω να ζηταω ποσοστα απο μελισσοκομους και βοτανοκαλλιεργητες στο τελος :D

maria_v αν χρειαστεις καμια βοηθεια στην Θεσσαλονικη την Δευτερα πες μου.Ειμαι διαθεσιμη να μην εισαι και μονη σου!

ούτε εγω τα ξέρω πρώτη φορά τα ακούω,πες μας αν βρείς...

μην τον ζορίζεις βρε τον άνθρωπο,τόσοι που κάνουν παιδια δεν καπνίζουν?? ή πολλοι που έχουν πρόβλημα στο σπέρμα και δεν έχουν βάλει τσιγάρο στο στομα τους??

ούτε εγω τα ξέρω πρώτη φορά τα ακούω,πες μας αν βρείς...

μην τον ζορίζεις βρε τον άνθρωπο,τόσοι που κάνουν παιδια δεν καπνίζουν?? ή πολλοι που έχουν πρόβλημα στο σπέρμα και δεν έχουν βάλει τσιγάρο στο στομα τους??

Εμας ο γιατρος μας το ειπε πως αν κοψει το καπνισμα θα δουμε μεγαλη διαφορα.Εκανε μια προσπαθεια με ηλεκτρονικο τσιγαρο αλλα στους 2 μηνες χαλασε και δεν αντεξε αρχισε παλι το αλλο.Τον βλεπω οτι ζοριζεται κι ολο ψαχνει εναλλακτικες τωρα βρηκαμε τα βοτανα αντε να δουμε τι αλλο!

τον καταλαβαίνω γιατί κ εγώ προσπάθησα να το κόψω...πολύ δύσκολο,άσε που τα παράτησα τελικά γιατι όλοι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος κ μου έσπαγαν τα νεύρα...

τον καταλαβαίνω γιατί κ εγώ προσπάθησα να το κόψω...πολύ δύσκολο,άσε που τα παράτησα τελικά γιατι όλοι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος κ μου έσπαγαν τα νεύρα...

Επρεπε να τους γραψεις κανονικα και να συνεχισεις την προσπαθεια.

Εμενα ο δικος μου εχει ηδη ενα παιδακι απο τον προηγουμενο γαμο οποτε παθολογικα λεει ο γιατρος δεν τιθεται θεμα.Απλα το τσιγαρο περιεχει πισσα η οποια στελνει διοξειδιο του ανθρακα στα κυτταρα και τα καταστρεφει.Το ηλεκτρονικο σου δινει μονο νικοτινη η οποια παλι σου δημιουργει προβληματα αλλα δεν σου δινει την πισσα.Αυτα μας ειπε ο ουρολογος!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...