Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

νεραιδούλα ο γιατρός πότε σου είπε να κάνεις?εγώ κάνω αναγκαστικά μόλις μου τελειώνουν τα utrogestant, ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να το αποφύγω αλλά μου είπε οτι δεν γίνεται γιατί αν είναι θετικό το αποτέλεσμα κάνεις κ εξέταση προγεστερόνης κ αν βγεί χαμηλή συνεχίζεις τα utro

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην σας πω και Παρασκευή 5/10 που είναι του Αγίου Ερμογένη..!!

έτσι θα κάνω μάλλον θα συνεχίσω τα ουτρο μέχρι τις 5/10...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

κορίτσια ειλικρινά δεν έχω αγονία για το αποτέλεσμα το θέμα μου είναι οι γόνιμες του οκτώβρη, δεν θέλω να τις χάσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

μην σας πω και Παρασκευή 5/10 που είναι του Αγίου Ερμογένη..!!

έτσι θα κάνω μάλλον θα συνεχίσω τα ουτρο μέχρι τις 5/10...

όταν πήγα Μυτιλήνη, πήγα στο εκκλησάκι του και είναι φανταστικό! Η εικόνα που έχει μέσα είναι τόσο εκφραστική που νομίζεις ότι σου μιλάει! Δεν τον ήξερα πριν, αλλά τη μορφή του, την έχω ακόμη στο μυαλό μου, 2 χρόνια έχει που πήγαμε. Χαίρομαι πολύ που το ανέφερες, θα πάω να ανάψω ένα κεράκι στο όνομά του.

HvAnp3.png

κορίτσια ειλικρινά δεν έχω αγονία για το αποτέλεσμα το θέμα μου είναι οι γόνιμες του οκτώβρη, δεν θέλω να τις χάσω...

αισιοδοξία δεν είπαμε????την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς άντεεεεε

δλδ σκέφτεσαι να συνεχίσεις τα utro για να μην αδιαθετήσεις και να πάς τις γόνιμες αργότερα?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαρακι v πολυ καλα νεα ειναι αυτα με τα ωαριακια σου μπραβο :P και μην αγχωνεσαι πηγαινε και σημερα στο γιατρο να στα δει. Παντως μαζι βαδιζουμε και εμενα χθες ηταν 14,5 θα παω στις 12 να μου παρουν αιμα για να δουν τις ορμονες μου και μετα θα δει ο γιατρος.

Τινκερακι μην φοβασαι αν ειναι το αποτελεσμα αρνητικο ειπαμε μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειμαστε ολες εγκυες, θα παρουμε το δωρο μας μια και καλη!

Διαφημίσεις

δεν ήξερα ότι έχει στη μυτιλίνη..

στη κύπρο- υπάρχει ο τάφος του..κάθε χρόνο πάω..

θα σας ανάψω όλες κεράκι..και αν έχει εκεί θα γράψω και παράκληση..

αν κάποια θέλει να μου γράψει το ονοματάκι της σε πμ..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κ απο μενα!!! ποια να δειρω πρωτα ?

μαρια v τελεια τα νεα σου πολλα κ καλα αυγουλακια εκανες μπραβο σου αντε κ διδυμα!!! τα συμπτωματα τα εχεις γιατι εχεις πολλα αυγουλακια δεν ειναι τιποτα

tinkerbell!24 ετσι οπως το πας θα την κανεις την χοριακη τον Νοεμβριομεχρι χθες οπως ειπε κ η Georgkat με νυχια κ με δοντια σε κρατουσαμε κ τωρα λες θα πας την αλλη παρασκευη? θα με τρελανεται !!??

Georgkat καλημερα ετοιμασου σημερα θα δωσουμε ξυλο!!:P:p:mad::mad:

Stardustmg καλημερα σου!!

τινα κ σε μας το ιδιο ειπαν δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι συμβαινει με εσας του 2 ειστε κ οι μια χαρα αλλα δεν προκυπτει εγκυμοσυνη κ γιαυτο θα παμε για εξωσωματικη λογου ανεξηγητου θεματος.

Sissy2012 καλημερα σου!!

mar1981 καλημερα σου!! κ καλα αποτελεσματα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαρακι v πολυ καλα νεα ειναι αυτα με τα ωαριακια σου μπραβο :P και μην αγχωνεσαι πηγαινε και σημερα στο γιατρο να στα δει. Παντως μαζι βαδιζουμε και εμενα χθες ηταν 14,5 θα παω στις 12 να μου παρουν αιμα για να δουν τις ορμονες μου και μετα θα δει ο γιατρος.

Τινκερακι μην φοβασαι αν ειναι το αποτελεσμα αρνητικο ειπαμε μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειμαστε ολες εγκυες, θα παρουμε το δωρο μας μια και καλη!

Άντε μαζί πάμε εμείς, θα πάω σήμερα και θα δούμε, άρα το βράδυ τα νεώτερα και για τις δύο μας!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...