Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

βρε μαράκι χθές δεν πήγες στο γιατρό? θα το έβλεπε αν γινόταν ωορηξία σήμερα..μπορεί ο οργανισμός μας να αποσυντονίζεται απο τα πολλά ωάρια!

σε θέλω χαλαρή αυτές τις ημέρες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!! Νεραιδουλα το πρωί θα πας;; Τινα μου σε καταλαβαίνω..αφού όμως δεν υπάρχει κάτι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Μαρια μου μήπως ειναι ψυχολογικό. Ολα αυτο; Η απο τα φάρμακα;πάρε ενα τηλ το γιατρο σου να σου πει για να είμαστε σίγουροι..starmsturg καλημέρα κ απο εμένα!!

αχ βρε sissy μου δεν ήξερα αν έπρεπε να χαρώ ή οχι,είναι σαν να σου λένε πεθαίνεις αλλά δεν ξέρουμε απο τι....μου καρφώθηκε στο μυαλό οτι κάτι εχω και έκανα οτι εξέταση άκουγα

καλημερα κοριτσακια μου

tinker.....θελουμε νουμερο τεραστιο να διαβασουμε.....για κανονισε να κανουμε ενα παρτυ με τα ευχαριστα νεα σου....

maria_v αν κανεις εναν υπερηχο θα δει ο γιατρος σου αν εχει γινει ωορρηξια....επισης και μια εξεταση αιματος μπορεις να κανεις για να δεις αν ειναι ανεβασμενη η ορμονιτσα....

sissy μου αυτο με τα ανεξηγητα φαινομενα ειναι και το δικο μου προβλημα....

τελικά οτι δεν ξερουν το βαφτιζουν "ανεξηγητο μαλλον λογω αγχους" και το ελυσαν το προβλημα οι μαγκες.....ε ρε ξυλο που θελουν....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κορίτσια ακόμη να πάω..

αρνητικό θα είναι..

δεν ξέρω αν θα πάω..λέω να κάνω καμία κλήρωση...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

κορίτσια ακόμη να πάω..

αρνητικό θα είναι..

δεν ξέρω αν θα πάω..λέω να κάνω καμία κλήρωση...

καλε....σαν μωρο παιδακι σε επιασε????

πού το ξερεις οτι ειναι αρνητικό???

και γιατι δεν πας? τοσες μερες σε κραταμε με νυχια και με δοντια και τωρα δεν θελεις να πας?

πηγαινε να δεις και αν ειναι αρνητικο, ειναι αρνητικο....συνεχιζεις βασει της αποφασης που θα παρεις τοτε....

απο τωρα ομως το εδεσες εσυ οτι ειναι αρνητικό?????????????

δεν ειμαστε και κοντα να σου τραβηξω λιγο το αυτακι.....

Μαζι με την maria papa, υστερα απο την sissy, θα αρχισουμε να κυνηγουμε κι εσενα μου φαινεται!!!!

χιχιχι

fmGhp2.png

A8ojp2.png

είμαι 11 μέρες μετά τη σπερματέγχυση...28 μέρα του κύκλου αλλά σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλε....σαν μωρο παιδακι σε επιασε????

πού το ξερεις οτι ειναι αρνητικό???

και γιατι δεν πας? τοσες μερες σε κραταμε με νυχια και με δοντια και τωρα δεν θελεις να πας?

πηγαινε να δεις και αν ειναι αρνητικο, ειναι αρνητικο....συνεχιζεις βασει της αποφασης που θα παρεις τοτε....

απο τωρα ομως το εδεσες εσυ οτι ειναι αρνητικό?????????????

δεν ειμαστε και κοντα να σου τραβηξω λιγο το αυτακι.....

Μαζι με την maria papa, υστερα απο την sissy, θα αρχισουμε να κυνηγουμε κι εσενα μου φαινεται!!!!

χιχιχι

πες τα...βρε νεραιδούλα τι σε έπιασε? και με τα χάπια τι θα κάνεις? θα τα συνεχίσεις?

απο τη μια σε καταλαβαίνω...κ εγώ βρε κορίτσια όταν φτάνει η μέρα της χοριακής δεν θέλω να την κάνω, βαρέθηκα να κλαίω στο μικροβιολογικό μόλις βλέπω τα αποτελέσματα

απο τη μια σε καταλαβαίνω...κ εγώ βρε κορίτσια όταν φτάνει η μέρα της χοριακής δεν θέλω να την κάνω, βαρέθηκα να κλαίω στο μικροβιολογικό μόλις βλέπω τα αποτελέσματα

Αχ τινα μου..κορίτσια εγω γι αυτο είχα ταράξει τα τεστ στο Σπιτι!γιατι οταν έβλεπα το αρνητικό έκλαιγα τόσο πολυ..τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως;κ σκέψου οτι κάτω απο το Σπιτι μου εχω διαγνωστικο.....

την τελευταία φορά που έκανα βγήκαν σε 2 ώρες, δεν ξέρω όμως αν εξαρτάται και απο την δουλεια που έχουν στο μικροβιολογικό. και έγω προτιμώ τέστ στο σπίτι απλά ο γιατρός λέει χοριακή για ποιό σίγουρο

είμαι 11 μέρες μετά τη σπερματέγχυση...28 μέρα του κύκλου αλλά σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία...

όπως αισθάνεσαι καλύτερα, το αρνητικό τεστ παλεύεται πιο εύκολα, εξάλλου η αγωνία κρατάει πολύ λίγο, το αποτέλεσμα γρήγορο. Όμως η αρνητική χοριακή είναι άλλο θέμα, μπαίνεις στην όλη διαδικασία και μετά περιμένεις να περάσουν οι ώρες. Εμένα με επηρεάζει πολύ αρνητικά, ότι νιώθεις καλύτερα εσύ κορίτσι, εμείς σε στηρίζουμε! Εξάλλου νομίζω είναι πολύ νωρίς, καλύτερα να περιμένεις μέχρι την Τρίτη ή κάνε κανένα τεστάκι μέσα στο ΣΚ.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...