Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κάνεις??εγώ τρώω το φρούτο μου..:P:p:p:p:p:p:p

ηρθα κ εγω !! μολις εκανα μπανακι εχει μια ζεστα σημερα για μπανιο στην θαλασσα ηταν , εχω κ τον καλο μου ψιλο αρρωστο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ηρθα κ εγω !! μολις εκανα μπανακι εχει μια ζεστα σημερα για μπανιο στην θαλασσα ηταν , εχω κ τον καλο μου ψιλο αρρωστο

είσαι πολύ της θάλασσας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγω συνεχιζω το πλεξιμο κανω εναν σκουφο στην μικρη να την κανω να χαρει λιγο!

αχ τι ωραια πραγματα κανεις!! να μην ειμαστε κοντα να με μαθεις κ μενα

είσαι πολύ της θάλασσας!!!

ειδικα φετος που με της 2 σπερ/χης εχασα μπανιο κ χωρις αποτελεσμα εχω τρελαθει κ μπορουσα να την χωρτασω την θαλασσα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια πραγματα κανεις!! να μην ειμαστε κοντα να με μαθεις κ μενα

ειδικα φετος που με της 2 σπερ/χης εχασα μπανιο κ χωρις αποτελεσμα εχω τρελαθει κ μπορουσα να την χωρτασω την θαλασσα

Κι εγω μονη μου εμαθα μην νομιζεις πως μου εμαθε κανεις.Να ναι καλα το youtube.Καλα θα ηταν να ειμαστε κοντα γιατι θελω να μαθω κι εγω το κεντημα με τις χαντρες και δεν εχει στο youtube :(

Κι εγω μονη μου εμαθα μην νομιζεις πως μου εμαθε κανεις.Να ναι καλα το youtube.Καλα θα ηταν να ειμαστε κοντα γιατι θελω να μαθω κι εγω το κεντημα με τις χαντρες και δεν εχει στο youtube :(

κ εγω την πρωτη μερα εραβα κ ξηλωνα την δευτερη αρχησα να μαθαινω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ εγω την πρωτη μερα εραβα κ ξηλωνα την δευτερη αρχησα να μαθαινω

Kαλα κι εγω το παππουτσακι που εχω στη φωτο με το κασκολακι για κανονικο παππουτσακι το ξεκινησα και στην πορεια ειδα πως το σχεδιο που φιαχνω ειναι για μπερλοκ :D

Kαλα κι εγω το παππουτσακι που εχω στη φωτο με το κασκολακι για κανονικο παππουτσακι το ξεκινησα και στην πορεια ειδα πως το σχεδιο που φιαχνω ειναι για μπερλοκ :D

χαχαχα καλοοο!!! φανταστικα πραγματα φτιαχνεις!! ρε κοριτσια πως θα γινει να βρεθουμε? πρεπει να μοιρασουμε της αποστασης να βρεθουμε σε ενα σημειο ολες .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

tinkerbell!24 τωρα που το θυμηθηκα σαν ειπαν εσας πριν την εξωσωματικη θα κανει ξανα εξετασει ο αντρας σου? και σπερμ/μα αλλα κ για εξετασει για τα μικροβια?

σπερμογραμμα δεν νομίζω να κάνει άλλο προχθές έκανε...εμένα μόνο με έβαλε..να κάνω παπ τεστ, χλαμύδια και προλακτίνη και οιστρογόνα..

αυτά..φυσικά να δούμε τι θα γίνει τώρα..και θα πάμε να ξαναμιλήσουμε να μας πει τι θα κάνουμε ακριβώς γιατί δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εσάς τι σας είπε???

εμας μας ειπαν σπερμ/μα κ καλιεργια να κανει πολυ ποιο νωρις που σε περιπτωση εχει καποιο μικροβοι φτου φτου να παρει αντιβιοση κ οταν δωσει δειγμα γιατην εξωσωματικη να ειμαστε οκ.

κ κλασικα ορμονικες εγω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσακια ήρθα κ εγω!νεραιδουλα μπράβο που ετρωγες φρουτάκι..τωρα που λέτε για εξωσωματικη διαβάζω με προσοχή για να μαθαίνω..σας είπα;θα πάρω το γιατρο να του πω για τη σπερματεγχυση..ξέρετε τι φοβάμαι τωρα;αν κάνουμε σπερμοδιαγραμμα κ βγει χειρότερο απο το πρώτο..όλες έχετε κάνει πάνω απο 1 σωστά;μόνο εμείς έχουνε κάνει ενα..πάντως κοριτσακια δεν το πήρα πολυ στραβά που αδιαθετησα..απλά θέλω κάτι ΔΡΑΣΤΙΚΟ επιτέλους..αφού η φυσιολογική δεν μου βγαίνει..ο άντρας μου ειναι λίγο δισ τακτικός κ με παρασέρνει κ μένα..

κοριτσάκια μου,ούτε πλέξιμο, ούτε κέντημα...δεν πιανουν τα χερακια μου για αυτα,μακάρι να ήξερα!!!

tinkerbell θα κάνεις αυριο χοριακή? καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου,να πάνε όλα καλά!!! πάω να συνεχίσω το σίδερο(μπλιαξ) και θα μπώ μετα...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...