Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αρκει να παιρνει και ο συζυγος τις βιταμινες του αφου υπαρχει προβλημα κινητικοτητας!

Τις παιρνεις εδω και 1 μηνα και γι'αυτο και προσπαθουμε να ειμαστε υπομονετικοι γιατι θελει κανα 2 μηνο και βαλε για να δρασουνε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σίσσυ μου εγώ η ανυπόμονη θα το επιχειρούσα..

τώρα μίλα με το γιατρό σου πρώτα και μετά έτσι και αλλιώς δεν θα πάρεις χάπια και έχει μέρες..τι να πω..δεν είναι και τίποτα..και θα βελτιωθεί και αρκετά και το σπέρμα αλλά όχι να βουλιάξεις τα καράβια σου αν δεν πετύχει ε??

δεν έχει πολλά ποσοστά επιτυχίας..

εγώ τη 1 φορά λέω θα μείνω σιγά αποκλείεται να μην μείνω..αλλά όπως φαίνεται βλέπω και τη 3 αποτυχημένη...

ναι θα το συζητησω με το γιατρο..εγω θελω πολυ!δηλαδη ποσο βελτιωνεται με την επεξεργασια?

ναι θα το συζητησω με το γιατρο..εγω θελω πολυ!δηλαδη ποσο βελτιωνεται με την επεξεργασια?

Ο δικος ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τον δικο μου εμενα την 1η ωρα εχει 35%, μετα την επεξεργασια μπορει να φτασει το 80%.

Και κατι αλλο που ξεχασα να σου πω (και τωρα παιρνω αυστητο υφος!:mad:) θα ερθω σπιτι σου και θα σου πεταξω το θερμομετρο στα σκουπιδια που μου αγχωνοσουνα καθε μερα με τις θερμοκρασιες!

sissy μου και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια,να την κάνεις σε φυσικό κύκλο, έχεις περισσότερες πιθανότητες λόγω του εμπλουτισμού του σπέρματος και επειδή μειώνεται η διαδρομή που ακολουθεί το σπέρμα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ο δικος ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τον δικο μου εμενα την 1η ωρα εχει 35%, μετα την επεξεργασια μπορει να φτασει το 80%.

Και κατι αλλο που ξεχασα να σου πω (και τωρα παιρνω αυστητο υφος!:mad:) θα ερθω σπιτι σου και θα σου πεταξω το θερμομετρο στα σκουπιδια που μου αγχωνοσουνα καθε μερα με τις θερμοκρασιες!

καλα θα κανεισ..να ερθεισ να μου το σπασεισ!ειπα αυτο το μηνα ομωσ χαλαρα..αν κ θελω να κανω μια σπερματεγχυση..θα το συζητησω κ με το γιατρο μου!καλο το 80 %..εσυ εχεισ κανει σπερματεγχυση?

Διαφημίσεις

sissy μου και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια,να την κάνεις σε φυσικό κύκλο, έχεις περισσότερες πιθανότητες λόγω του εμπλουτισμού του σπέρματος και επειδή μειώνεται η διαδρομή που ακολουθεί το σπέρμα

λεσ τινα μου ε??απλα μου ειχε πει ο γιατροσ να περιμενουμε 3 μηνεσ με τη θεραπεια να δουμε που θα φτασει γιατι οσο καλυτερο σπερμα εχουμε τοσο το καλυτερο..

sissy αν ανέβει η ψυχολογία σου κάντη στο κάτω κάτω δεν θα πάρεις φάρμακα, απλά θα σου κοστίσει οικονομικά η διαδικασία...οι γιατροί προτείνουν το σώστο αλλά δυστυχώς δεν υπολογίζουν οτι οι 3 μήνες για εμάς είναι ψυχοφθόροι...

sissy αν ανέβει η ψυχολογία σου κάντη στο κάτω κάτω δεν θα πάρεις φάρμακα, απλά θα σου κοστίσει οικονομικά η διαδικασία...οι γιατροί προτείνουν το σώστο αλλά δυστυχώς δεν υπολογίζουν οτι οι 3 μήνες για εμάς είναι ψυχοφθόροι...

η προηγουμενη γυναικολογοσ μου ελεγε οτι ειμαι ανυπομονη!κ στο νεο γιατρο που πηγα του ειπε να μη μου πει περιμενε και θα γινει γιατι οπωσ βλεπεισ δεν γινεται!!!η προηγουμενη με κοιταγε οταν τησ ελεγα τισ αγωνιεσ μου σαν να τησ εχω πει οτι προσπαθω 2 μηνεσ..οταν βλεπουμε οτι ο καιροσ περναει κατι συμβαινει κ πρεπει να κινητοποιηθουμε..κ μην ξανακουσω για αγχοσ γιατι η φιλη μου τωρα που εμεινε εγκυοσ ειχε περισσοτερο αγχοσ απο εμενα..ποσο παει περιπου ξερεισ?

Σισσακι ο,τι θελεις εσυ θα κανεις, θελεις να περιμενεις, θελεις να ξεκινησεις σπερμ/ση οπως ειπε και η Tina απλα οικονομικα θα σου κοστισει. Εγω μαλλον Δευτερα θα την κανω 300 ευρω θα μου παρει. Ουτε εγω ηθελα να περιμενω.

η προηγουμενη γυναικολογοσ μου ελεγε οτι ειμαι ανυπομονη!κ στο νεο γιατρο που πηγα του ειπε να μη μου πει περιμενε και θα γινει γιατι οπωσ βλεπεισ δεν γινεται!!!η προηγουμενη με κοιταγε οταν τησ ελεγα τισ αγωνιεσ μου σαν να τησ εχω πει οτι προσπαθω 2 μηνεσ..οταν βλεπουμε οτι ο καιροσ περναει κατι συμβαινει κ πρεπει να κινητοποιηθουμε..κ μην ξανακουσω για αγχοσ γιατι η φιλη μου τωρα που εμεινε εγκυοσ ειχε περισσοτερο αγχοσ απο εμενα..ποσο παει περιπου ξερεισ?

εγώ δίνω 70 στο μικροβιολογικό και 150 στο γιατρό.

Διαφημίσεις

sissy ρώτα το γιατρό σου πόσο θα σου κοστίσει γιατί οι τιμές παίζουν και ανάλογα με τα οικονομικά σου προχωράς ή οχι, και εγώ το σκέφτηκα πολύ πρίν ξεκινήσω αλλά δεν το μετάνιωσα τελικά έκοψα άλλα έξοδα!!!

Σισσακι ο,τι θελεις εσυ θα κανεις, θελεις να περιμενεις, θελεις να ξεκινησεις σπερμ/ση οπως ειπε και η Tina απλα οικονομικα θα σου κοστισει. Εγω μαλλον Δευτερα θα την κανω 300 ευρω θα μου παρει. Ουτε εγω ηθελα να περιμενω.

Θα του πω κ θα δω τι θα μου πει ο γιατρος..

sissy ρώτα το γιατρό σου πόσο θα σου κοστίσει γιατί οι τιμές παίζουν και ανάλογα με τα οικονομικά σου προχωράς ή οχι, και εγώ το σκέφτηκα πολύ πρίν ξεκινήσω αλλά δεν το μετάνιωσα τελικά έκοψα άλλα έξοδα!!!

Καλα χρήματα σου παίρνει..εννοείται οτι θα κόψω απο οπουδήποτε γι αυτο το σκοπό..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...