Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μα τα ρούχα στους 90??στους 60 βάζω τα άσπρα και 40 τα μαύρα....στους 90 βάζω τις πετσέτες τις άσπρες τις κουζίνας κλπ..

όταν πάω σπίτι θα σου γράψω ένα πρόγραμμα όπως το κατάλαβα και θα μου πεις αν είναι σωστό..ευχαριστώ..πολύ!!!

εγώ και dvd σπίτι για γιόκγκα..πειράζει σε περίπτωση εγκυμοσύνης??

πρέπει να χάσω λίγα κιλά και για την εξωσωματική αλλά και για να αισθάνομαι καλύτερα...

ξερεισ τι ωραια που θα αισθανεσαι μετα??οταν με το καλω μεινεισ καλο ειναι να μην κανεισ γυμναστικουλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα παντα τελευταια λεω καλημερα

Sissy κ εγω λυπαμαι παρα πολυ που τελικα η αχρηστη ηρθε ολα θα γινουν μα τε τον εναν τροπο μα με τον αλλον ολα θα ερθουν στην ζωη μας!!

αυτο με την σοδα θα το κανω κ εγω καλα εννοητε αμα για να εξοντοσουμε μυκητες κ διαφορα αλλα μικροβιο μεσα ειμαι τσαμπα με φωναζουν <κατακουζινο>

αμα ειναι να σκαμε κ για τα κιλα μας το εχουμε χασει τελειος για ποσα ακομα θα σκαμε?

τοξοτινα μου δεν πειραζει..την επομενη που θα σου για συμπτωμα θα σε παρακαλουσα να με βρισεισ!!!

Διαφημίσεις

Sissy μου λυπάμαι που σου ήρθε η ρημαδα. Θέλει κι ο οργανισμός τον χρόνο του τώρα με τις βιταμίνες ... Κι εγώ μετά την σπερματεγχυση είχα μεγάλη διάφορα στην υφή και στο χρώμα των υγρών της περιόδου. Νομίζω πως ο οργανισμός καταλαβαίνει πως κάτι γίνεται και μας δείχνει πως αντιδρά. Πάμε για τις επόμενες κινήσεις με θάρρος και υπομονη.

Tinker Μου εγώ εκτός απο σοδα βάζω και λευκό ξύδι στο πλύσιμο των ρούχων μαζί με την σοδα αντί για μαλακτικο. Μου είχε πει ένας δερματολογος πως είναι άκρως καρκινογόνο το μαλακτικο και μιας και γενικά ψαχνομουν μα βρω μια φυσική λύση για να το αντικαταστησω μου είπαν για το λευκό ξύδι. Εκτός του ότι κλειδώνει το χρώμα στα ρούχα και δεν ξεθωριαζουν με τον καιρό δίνει φοβερή απαλοτητα στα υφάσματα και επιπρόσθετα διαλύει τα άλατα του πλυντηρίου. Ασε που τονώνει το άρωμα του απορρυπαντικου και μοσχομυριζει ο τόπος φρεσκάδα και καθαριότητα όταν τα άπλωνεις.

Κορίτσια σας το σύστηνω ανεπιφύλακτα. .

Να προσθέσω ένα μυστικό στην δίαιτα που έδωσες sissy μου;;;

Καλό είναι η σαλάτα να είναι το 1/3 της πρωτεινης που τρώει κάποιος ώστε ο οργανισμός να κάψει λίπος απευθείας ! Κι εγω πρόσφατα το έμαθα και κατάλαβα γιατί δεν εχανα κιλά τρώγοντας μια γαβαθα σαλάτα κι ένα μικρό κομμάτι πρωτεινης.

Evangelia Μου έχω αναρτήσει το email μου για το φατσοβιβλιο....

Στο γράφω κι εδώ φιλενάδα. Εχουμε παρά πολλά να πούμε!!!!

[email protected]

Εύχομαι μια πολυ καλή μέρα και στα υπόλοιπα κοριτσακια!!!!

κατερινα μου ετσι μου ειπε κ η μαμα μου..ο οργανισμοσ σου προετοιμαζεται!τον προηγουμενο βραδυ τρεχανε ασπρα υγρα σαν ποταμι..δεν το ειχα ξαναπαθει!κ χθεσ βλεπω στο σκουπισμα κατι καφε..ολεσ μου οι φιλεσ απο το καφε καταλαβαν εγκυμοσυνη!πολυ θελει το μυαλο??μολισ ειδα τα καφε λεω αυτο ειναι..βγηκα απο την τουαλετα μ ενα χαμογελο!!ευτυχωσ πριν κοιμηθω ειδα την κοκκινη σταγοονα και μου κοπηκε η χαρα γρηγορα..

Καλημερα και απο μενα!

SISSY λυπαμαι πολυ που αδιαθετησες κοριτσακι ομως σημερα ξεκιναει καινουρια ημερα, σε θελω αισιοδοξη και να σκεφτεσαι θετικα. Δωσε λιγο χρονο στις βιταμηνες να ενεργησουν και εμεις τις παιρνουμε εδω και 1 μηνα θελουνε γενικα λιγο καιρο για να δρασουν, θα δεις θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη!

Tinker και εγω βαζω στα ρουχα λευκο ξυδι αντι για μαλακτικο και οντως φρεσκομυριζουν και ειναι πολυ απαλα.

Μαρακι v καλη επιτυχια σου ευχομαι να πιασει το σπορακι σου να γραπωθει για τα καλα, μην μου αγχωνεσαι μονο!

Καλημερα και απο μενα!

SISSY λυπαμαι πολυ που αδιαθετησες κοριτσακι ομως σημερα ξεκιναει καινουρια ημερα, σε θελω αισιοδοξη και να σκεφτεσαι θετικα. Δωσε λιγο χρονο στις βιταμηνες να ενεργησουν και εμεις τις παιρνουμε εδω και 1 μηνα θελουνε γενικα λιγο καιρο για να δρασουν, θα δεις θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη!

Tinker και εγω βαζω στα ρουχα λευκο ξυδι αντι για μαλακτικο και οντως φρεσκομυριζουν και ειναι πολυ απαλα.

Μαρακι v καλη επιτυχια σου ευχομαι να πιασει το σπορακι σου να γραπωθει για τα καλα, μην μου αγχωνεσαι μονο!

Ναι το ξερω..κ εγω περιμενω να δρασουν!!σκεφτομαι για σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο αυτο το μηνα.. ο αντρα μου ειναι λιγο αρνητικοσ!θελει ν αφησουμε λιγο χρονο ακομα

Διαφημίσεις

Ναι το ξερω..κ εγω περιμενω να δρασουν!!σκεφτομαι για σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο αυτο το μηνα.. ο αντρα μου ειναι λιγο αρνητικοσ!θελει ν αφησουμε λιγο χρονο ακομα

Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εμεις 2 χρονια προσπαθουμε, εχουμε θεμα λιγο με την κινητικοτητα του σπερματος ιδιως την 1η ωρα που η ειναι σημαντικη, γι'αυτο αποφασισαμε να κανουμε σπερμ/ση σε φυσικο κυκλο. θα σου προτεινα (κατι που δεν το εκανα εγω) να παρακολουθησει ο γυναικολογος σου τον κυκλο σου με υπερ/μα για να σου πει ακριβως ποτε θα κανεις ωορρηξια. Ετσι αν δεν γινει τιποτα μπορεις να πεις στον αντρα σου να προχωρησετε σε σπερμ/ση.

σίσσυ μου εγώ η ανυπόμονη θα το επιχειρούσα..

τώρα μίλα με το γιατρό σου πρώτα και μετά έτσι και αλλιώς δεν θα πάρεις χάπια και έχει μέρες..τι να πω..δεν είναι και τίποτα..και θα βελτιωθεί και αρκετά και το σπέρμα αλλά όχι να βουλιάξεις τα καράβια σου αν δεν πετύχει ε??

δεν έχει πολλά ποσοστά επιτυχίας..

εγώ τη 1 φορά λέω θα μείνω σιγά αποκλείεται να μην μείνω..αλλά όπως φαίνεται βλέπω και τη 3 αποτυχημένη...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εμεις 2 χρονια προσπαθουμε, εχουμε θεμα λιγο με την κινητικοτητα του σπερματος ιδιως την 1η ωρα που η ειναι σημαντικη, γι'αυτο αποφασισαμε να κανουμε σπερμ/ση σε φυσικο κυκλο. θα σου προτεινα (κατι που δεν το εκανα εγω) να παρακολουθησει ο γυναικολογος σου τον κυκλο σου με υπερ/μα για να σου πει ακριβως ποτε θα κανεις ωορρηξια. Ετσι αν δεν γινει τιποτα μπορεις να πεις στον αντρα σου να προχωρησετε σε σπερμ/ση.

Αρκει να παιρνει και ο συζυγος τις βιταμινες του αφου υπαρχει προβλημα κινητικοτητας!

σίσσυ μου εγώ η ανυπόμονη θα το επιχειρούσα..

τώρα μίλα με το γιατρό σου πρώτα και μετά έτσι και αλλιώς δεν θα πάρεις χάπια και έχει μέρες..τι να πω..δεν είναι και τίποτα..και θα βελτιωθεί και αρκετά και το σπέρμα αλλά όχι να βουλιάξεις τα καράβια σου αν δεν πετύχει ε??

δεν έχει πολλά ποσοστά επιτυχίας..

εγώ τη 1 φορά λέω θα μείνω σιγά αποκλείεται να μην μείνω..αλλά όπως φαίνεται βλέπω και τη 3 αποτυχημένη...

Ολες τα ιδια σκεφτομαστε νεραιδακι μου αλλα και τι επιλογες εχουμε?Απλα συνεχιζουμε να προσπαθουμε!

k

και εμεισ εκει εχουμε το θεματακι.την 1η ωρα ειναι 43% με προσθια 2% μετρια 22% και επιτοπια 19%..εσεισ?βεβαια μου ειπε ο γιατροσ οτι με ενα μονο σπερμ..δεν εχεισ ξεκαθαρη εικονα!τωρα παιρνουμε τισ βιταμινεσ κ θα δουμε..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...