Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ναι για δώσε λίγες συμβουλές...

για αρνητικό το βλέπω....πονάω πάρα μα πάρα πολύ...

ολα καλα θα πανε!! λοιπον θα τρωσ καθε 3 ωρεσ!για πρωινο θα τρωσ γαλα η γιαουρτι 2% με δημητριακα ολικησ.κατα τισ 12 θα τρωσ ενα τοστακι με χαμηλα λιπαρα κ μαυρο ψωμι ή ενα φρουτο.το μεσημερι κρεασ ψητο ή ψαρι ή μπιφτεκι ψητο ή κοτοπουλο ή οσπρια(οχι με πολυ λαδι) με σαλατα οπωσδηποτε!!οχι παπατεσ,ψωμι,μακαρονια(ο υδατανθρακασ προσθετει..)το απογευμα θα τρωσ 2 φρουτα και το βραδυ οτι εφαγεσ το μεσημερι ή μια σαλατα με τοννο ή 2 βραστα αυγα ή ομελετα κ ολα αυτα με σαλατα πρασινη!τελοσ τα τηγανητα και τα γλυκα!!πολλα ζηταω να κανεισ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα καλα θα πανε!! λοιπον θα τρωσ καθε 3 ωρεσ!για πρωινο θα τρωσ γαλα η γιαουρτι 2% με δημητριακα ολικησ.κατα τισ 12 θα τρωσ ενα τοστακι με χαμηλα λιπαρα κ μαυρο ψωμι ή ενα φρουτο.το μεσημερι κρεασ ψητο ή ψαρι ή μπιφτεκι ψητο ή κοτοπουλο ή οσπρια(οχι με πολυ λαδι) με σαλατα οπωσδηποτε!!οχι παπατεσ,ψωμι,μακαρονια(ο υδατανθρακασ προσθετει..)το απογευμα θα τρωσ 2 φρουτα και το βραδυ οτι εφαγεσ το μεσημερι ή μια σαλατα με τοννο ή 2 βραστα αυγα ή ομελετα κ ολα αυτα με σαλατα πρασινη!τελοσ τα τηγανητα και τα γλυκα!!πολλα ζηταω να κανεισ???

όχι..:) άσε να τα δοκιμάσω..σήμερα ψαράκι στη σχάρα με σαλατούλα..

θα σε ενημερώνω για τη πρόοδο..τοστάκι δεν έφερα ούτε φρούτο..έφερα goaheat..

λοιπόν ξυπνάω 5.30 και 6.05 φεύγω από σπίτι..και 4.00 πάω ξανά σπίτι..και κοιμάμαι 9-10 αναλογά με το έργο που βλέπω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια καλημερα!

Απουσιασα γιατι ειχαμε τρεχαμα με την μικρη.Εχει καταγμα στο ποδι τρεχαμε στα νοσοκομεια μετα ειχαμε φασαριες με την μητερα της γιατι η μικρη ηθελε να ερθει εδω να την φροντιζουμε αλλα εκεινη ουτε που το συζητουσε,φασαριες,τηλεφωνα,κλαματα σπασανε τα νευρα μου.Ειναι δυσκολο οταν δεν μπορει να υπαρξει συνεννοηση τελοσπαντων ας ειναι καλα το μαναρακι μου!

Σχετικα με την γυρη ειναι οντως απαισια κοριτσια αλλα εγω την πινω με χυμο πορτοκαλο καροτο μηλο και σκεπαζει λιγο την γευση της.Και θα ξαναπαρω και τον επομενο μηνα γιατι παρατηρησα πως σαυτο τον κυκλο οι ωοθηκες μου ηταν πρησμενες και ειχα ενοχληση οπως ακριβως ενιωθα με τις puregon.Ειχαμε επαφη με τον συζυγο και μου λεει γιατι σε νιωθω πρησμενη αφου δεν παιρνεις ορμονες?Προφανως του λεω η γυρη κανει δουλεια...

Ηθελα βεβαια να παω να κανω και εναν υπερηχο για να δω τι γινεται αλλα με ολον αυτον το χαμο τα κλαματα και τις φασαριες δεν βρηκα ευκαιρια.Τον επομενο μηνα....

Οποια φιλη θελει ας μου στειλει πμ με το φατσοβιβλιο της!

Φιλια σε ολες!

θα το βάλω στα ρούχα..!!σήμερα!!!

Σοδα φαγητου βαζω στα λευκα.2 κουταλιες της σουπας μαζι με το απορρυπαντικο.Φιλος υδραυλικο μου το ειχε πει καθως και οτι μια φορα το μηνα 5 κουταλιες της σουπας και με το πλυντηριο να δουλεψει αδειο χωρις ρουχα στην ρουχα γλιτωνεις απο τα αλατα και τα υπολειματα του απορρυπαντικου καλυτερα και απο calgon!

Διαφημίσεις

Σοδα φαγητου βαζω στα λευκα.2 κουταλιες της σουπας μαζι με το απορρυπαντικο.Φιλος υδραυλικο μου το ειχε πει καθως και οτι μια φορα το μηνα 5 κουταλιες της σουπας και με το πλυντηριο να δουλεψει αδειο χωρις ρουχα στην ρουχα γλιτωνεις απο τα αλατα και τα υπολειματα του απορρυπαντικου καλυτερα και απο calgon!

σοβαρά??

έχω στο σπίτι κάτι που το βάζεις για το πλυντήριο των ρούχων...

και ένα άλλο για τον πιάτων...

άσε να δοκιμάσω και τη σόδα στα ρούχα..να δούμε..

1533345xcnw09g7xt.gif

σοβαρά??

έχω στο σπίτι κάτι που το βάζεις για το πλυντήριο των ρούχων...

και ένα άλλο για τον πιάτων...

άσε να δοκιμάσω και τη σόδα στα ρούχα..να δούμε..

Στους 95 βαθμους ομως ξεχασα να το πω αυτο.Πρεπει να ειναι στην βραση για να κανει καλη δουλεια και απο οτι μου ειχε πει ο ανθρωπος οι σημερινες νοικοκυρες πλενουν σε χαμηλες θερμοκρασιες γιαυτο τα πλυντηρια γεμιζουν γρηγορα αλατα και υπολειματα απορρυπαντικου.

όχι..:) άσε να τα δοκιμάσω..σήμερα ψαράκι στη σχάρα με σαλατούλα..

θα σε ενημερώνω για τη πρόοδο..τοστάκι δεν έφερα ούτε φρούτο..έφερα goaheat..

λοιπόν ξυπνάω 5.30 και 6.05 φεύγω από σπίτι..και 4.00 πάω ξανά σπίτι..και κοιμάμαι 9-10 αναλογά με το έργο που βλέπω...

οταν τρωμε καθε 3-4 ωρεσ ο μεταβολισμοσ μασ καιει το λιποσ!μικρεσ ποσοτητεσ ομωσ..θα πρεπει τα γευματα σου να ειναι τουλαχιστον 5!στισ ωρα θα τρωσ πρωινο στισ 9 το τοστ κ στισ 12 το φρουτο(μπανανα για να την τρωσ ευκολα στη δουλεια)στισ 4 θα φασ το μεσημεριανο σου κ στισ 8 να τρωσ το βραδυνο αφου κοιμασαι νωρισ..οτι αποριεσ εχεισ να μου λεσ!

Στους 95 βαθμους ομως ξεχασα να το πω αυτο.Πρεπει να ειναι στην βραση για να κανει καλη δουλεια και απο οτι μου ειχε πει ο ανθρωπος οι σημερινες νοικοκυρες πλενουν σε χαμηλες θερμοκρασιες γιαυτο τα πλυντηρια γεμιζουν γρηγορα αλατα και υπολειματα απορρυπαντικου.

μα τα ρούχα στους 90??στους 60 βάζω τα άσπρα και 40 τα μαύρα....στους 90 βάζω τις πετσέτες τις άσπρες τις κουζίνας κλπ..

οταν τρωμε καθε 3-4 ωρεσ ο μεταβολισμοσ μασ καιει το λιποσ!μικρεσ ποσοτητεσ ομωσ..θα πρεπει τα γευματα σου να ειναι τουλαχιστον 5!στισ ωρα θα τρωσ πρωινο στισ 9 το τοστ κ στισ 12 το φρουτο(μπανανα για να την τρωσ ευκολα στη δουλεια)στισ 4 θα φασ το μεσημεριανο σου κ στισ 8 να τρωσ το βραδυνο αφου κοιμασαι νωρισ..οτι αποριεσ εχεισ να μου λεσ!

όταν πάω σπίτι θα σου γράψω ένα πρόγραμμα όπως το κατάλαβα και θα μου πεις αν είναι σωστό..ευχαριστώ..πολύ!!!

εγώ και dvd σπίτι για γιόκγκα..πειράζει σε περίπτωση εγκυμοσύνης??

πρέπει να χάσω λίγα κιλά και για την εξωσωματική αλλά και για να αισθάνομαι καλύτερα...

1533345xcnw09g7xt.gif

μα τα ρούχα στους 90??στους 60 βάζω τα άσπρα και 40 τα μαύρα....στους 90 βάζω τις πετσέτες τις άσπρες τις κουζίνας κλπ..

όταν πάω σπίτι θα σου γράψω ένα πρόγραμμα όπως το κατάλαβα και θα μου πεις αν είναι σωστό..ευχαριστώ..πολύ!!!

εγώ και dvd σπίτι για γιόκγκα..πειράζει σε περίπτωση εγκυμοσύνης??

πρέπει να χάσω λίγα κιλά και για την εξωσωματική αλλά και για να αισθάνομαι καλύτερα...

Και εγω στους 60 και στους 40 πλενω.Μονο αυτο με την σοδα βαζω 95 το θεωρω υπερβολη.

Διαφημίσεις

Sissy μου λυπάμαι που σου ήρθε η ρημαδα. Θέλει κι ο οργανισμός τον χρόνο του τώρα με τις βιταμίνες ... Κι εγώ μετά την σπερματεγχυση είχα μεγάλη διάφορα στην υφή και στο χρώμα των υγρών της περιόδου. Νομίζω πως ο οργανισμός καταλαβαίνει πως κάτι γίνεται και μας δείχνει πως αντιδρά. Πάμε για τις επόμενες κινήσεις με θάρρος και υπομονη.

Tinker Μου εγώ εκτός απο σοδα βάζω και λευκό ξύδι στο πλύσιμο των ρούχων μαζί με την σοδα αντί για μαλακτικο. Μου είχε πει ένας δερματολογος πως είναι άκρως καρκινογόνο το μαλακτικο και μιας και γενικά ψαχνομουν μα βρω μια φυσική λύση για να το αντικαταστησω μου είπαν για το λευκό ξύδι. Εκτός του ότι κλειδώνει το χρώμα στα ρούχα και δεν ξεθωριαζουν με τον καιρό δίνει φοβερή απαλοτητα στα υφάσματα και επιπρόσθετα διαλύει τα άλατα του πλυντηρίου. Ασε που τονώνει το άρωμα του απορρυπαντικου και μοσχομυριζει ο τόπος φρεσκάδα και καθαριότητα όταν τα άπλωνεις.

Κορίτσια σας το σύστηνω ανεπιφύλακτα. .

Να προσθέσω ένα μυστικό στην δίαιτα που έδωσες sissy μου;;;

Καλό είναι η σαλάτα να είναι το 1/3 της πρωτεινης που τρώει κάποιος ώστε ο οργανισμός να κάψει λίπος απευθείας ! Κι εγω πρόσφατα το έμαθα και κατάλαβα γιατί δεν εχανα κιλά τρώγοντας μια γαβαθα σαλάτα κι ένα μικρό κομμάτι πρωτεινης.

Evangelia Μου έχω αναρτήσει το email μου για το φατσοβιβλιο....

Στο γράφω κι εδώ φιλενάδα. Εχουμε παρά πολλά να πούμε!!!!

[email protected]

Εύχομαι μια πολυ καλή μέρα και στα υπόλοιπα κοριτσακια!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Και εγω στους 60 και στους 40 πλενω.Μονο αυτο με την σοδα βαζω 95 το θεωρω υπερβολη.

να το δοκιμάσω..ναι αυτό χωρίς ρούχα δεν θα έχει πρόβλημα..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κ απο μενα παντα τελευταια λεω καλημερα

Sissy κ εγω λυπαμαι παρα πολυ που τελικα η αχρηστη ηρθε ολα θα γινουν μα τε τον εναν τροπο μα με τον αλλον ολα θα ερθουν στην ζωη μας!!

αυτο με την σοδα θα το κανω κ εγω καλα εννοητε αμα για να εξοντοσουμε μυκητες κ διαφορα αλλα μικροβιο μεσα ειμαι τσαμπα με φωναζουν <κατακουζινο>

αμα ειναι να σκαμε κ για τα κιλα μας το εχουμε χασει τελειος για ποσα ακομα θα σκαμε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Sissy μου λυπάμαι που σου ήρθε η ρημαδα. Θέλει κι ο οργανισμός τον χρόνο του τώρα με τις βιταμίνες ... Κι εγώ μετά την σπερματεγχυση είχα μεγάλη διάφορα στην υφή και στο χρώμα των υγρών της περιόδου. Νομίζω πως ο οργανισμός καταλαβαίνει πως κάτι γίνεται και μας δείχνει πως αντιδρά. Πάμε για τις επόμενες κινήσεις με θάρρος και υπομονη.

Tinker Μου εγώ εκτός απο σοδα βάζω και λευκό ξύδι στο πλύσιμο των ρούχων μαζί με την σοδα αντί για μαλακτικο. Μου είχε πει ένας δερματολογος πως είναι άκρως καρκινογόνο το μαλακτικο και μιας και γενικά ψαχνομουν μα βρω μια φυσική λύση για να το αντικαταστησω μου είπαν για το λευκό ξύδι. Εκτός του ότι κλειδώνει το χρώμα στα ρούχα και δεν ξεθωριαζουν με τον καιρό δίνει φοβερή απαλοτητα στα υφάσματα και επιπρόσθετα διαλύει τα άλατα του πλυντηρίου. Ασε που τονώνει το άρωμα του απορρυπαντικου και μοσχομυριζει ο τόπος φρεσκάδα και καθαριότητα όταν τα άπλωνεις.

Κορίτσια σας το σύστηνω ανεπιφύλακτα. .

Να προσθέσω ένα μυστικό στην δίαιτα που έδωσες sissy μου;;;

Καλό είναι η σαλάτα να είναι το 1/3 της πρωτεινης που τρώει κάποιος ώστε ο οργανισμός να κάψει λίπος απευθείας ! Κι εγω πρόσφατα το έμαθα και κατάλαβα γιατί δεν εχανα κιλά τρώγοντας μια γαβαθα σαλάτα κι ένα μικρό κομμάτι πρωτεινης.

Evangelia Μου έχω αναρτήσει το email μου για το φατσοβιβλιο....

Στο γράφω κι εδώ φιλενάδα. Εχουμε παρά πολλά να πούμε!!!!

[email protected]

Εύχομαι μια πολυ καλή μέρα και στα υπόλοιπα κοριτσακια!!!!

Σου εστειλα φιλεναδα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...