Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

sissy2012, αν δεν ειχες ποτε καφε στην αρχη, τοτε μπορει να σημαινει κατι!! Και το αιματακι της εμφυτευσης ανοιχτο καφετι ειναι συνηθως! Περιμενουμε με αγωνια!!

Georgkat, κι εγω στη διαιτα ειμαι! Μπαμιες με τυρακι σημερα, μπιφτεκια με σαλατα αυριο (καλα εφαγα και γαριδακια τις προαλλες, ειπα να το γλεντησω λιγακι!). Ειπα να σουλουπωθω λιγο πριν ερθει το μικρο (το περιμενουμε ειπαμε, δε θα αργησει)!

tina32, εγω με το κεφιρ δεν αδυνατισα, ειναι ομως σουπερ προβιοτικο εναντια στους μυκητες.

maria papa, δεν ηταν θεμα ονοματος, αλλα κυριως του ποσο υπουλο ειναι σαν προγραμμα! Ασε που ποτε δεν καταλαβα τι κανει κανεις εκει μεσα:shock:! Μαλλον ειμαι της παλιας σχολης...

Φιλακια! Παιρνω τα χαρτομαντηλα και παω για οριζοντια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Georgia περαστικουλια, ακομα δεν αρχισες καλα καλα και σε κολλησαν τα ατιμα? παρε εχινατσια και για το λαιμο γαργαρες με betadin στοματικο διαλυμα πρωι βραδυ και σε 2 μερες θα σου περασει.

Μαρακι v πανω κατω μαζι θα την κανουμε πολυ χαιρομαι, θα δινει η μια στην αλλη κουραγια στην αναμονη!

Sissy περιμενουμε να μας πεις αυριο για τα καφε, ευχομαι να μην αλλαξουνε χρωμα.

Μαρακι P εγω τη γυρη τη τρωω ανακατεμενη με μελι οχι οτι αλλαζει η γευση αλλα με βοηθαει να την καταπιω πιο ευκολα, μην την σταματησεις ειναι απιστευτα ωφελιμη και να την τρως πριν φας γιατι ετσι καιει τα λιπη ενω μετα το φαγητο την τρωνε κυριως οι αθλητες για να παχυνουν.

Καληνυχτα κοριτσακια τα λεμε αυριο!

Τελικά αδιαθετησα..:( πραγματικά ποτέ ξανά δεν είχα βγάλει καφε στην αρχή!μαλλον το σώμα μου θέλει να παίξει μαζί μου..την επόμενη μου φορά που θα ξεκινησω να μιλάω για συμπτώματα έχετε όλες το ελεύθερο να με βρίσεται!και πάλι αναρωτιέμαι..πόσο μαύρα τα βλέπουμε ολα τη στιγμή που βλέπουμε το αίμα..δεν μπορώ να κανω καμία θετική σκέψη τωρα!οσο κ αν προσπαθώ!ουτε να κοιμηθώ μπορώ..αυτή τη φορά είχα τόσα συμπτώματα οσο καμία άλλη φορά..πρέπει να το χω πει κ άλλες φορές αυτο!μαλλον φτάνω στο σημείο να πειθώ τον εαυτό μου οτι κάτι συμβαίνει..για το μόνο που στεναχωριεμαι αυτή τη στιγμή ειναι που τις τελευταίες μερες χανομουνα σε θερμόμετρα,υποτιθέμενα συμπτώματα,σκέψεις,φόβους και αντί να λέω σημερα έχουμε 26 Σεπτεμβρίου έλεγα σημερα ειναι 29η μερα.ποσο κουραστικό ειναι αυτο..ψυχικά εννοώ!χθες μόλις είδα τα καφε είπα αυτο ειναι το bebe ήρθε!ειχα μια χαρα στη δουλειά κ ολα τα έβλεπα τόσο τέλεια..κ μετα τίποτα!ξαναγυρναμε στις γόνιμες μερες τις βιταμίνες και την ελπίδα οτι ο επόμενος μήνας θα ειναι ο καλός!βεβαια 2 χρόνια το ίδιο λέω..εύχομαι το μωρό μου να μην αργήσει να έρθει γιατι νιώθω τόσο ψυχικά κουρασμένη που δεν μπορώ.αυριο ξεκινάει μια καινούργια μερα!ελπιζω αυτός ο μήνας να τελειώσει με φουσκωμενες κοιλιτσες για τα αλλα κοριτσακια..

Καλημερα κοριτσια.. Χθες ξεκινησα τα χαπια και ο Θεος μαζί μας!!

Σισσυ μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω, οπως αλλωστε και ολες οι κοπελες εδω μεσα! Σου ρχεται πραγματικα ο ουρανος σφοντυλι οταν συνειδητοποιεις οτι τα καφε ειναι περιοδος και οχι μωρο (μου εχει συμβει δις οποτε ξερω..). Η συμβουλη μου, αν την θες φυσικα, ειναι σημερα να ξεσπασεις οσο θελεις, αλλα απο αυριο η μερα σου να ξεκινησει με χαμογελο και αισιοδοξια για τον επομενο κυκλο! Εμεις εδω ειμαστε βρε!! Εχουμε η μια την αλλη να αλληλοστηριζομαστε και απο τη στιγμη που εχουμε η μια την αλλη δεν φοβομαστε τιποτα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσια.. Χθες ξεκινησα τα χαπια και ο Θεος μαζί μας!!

Σισσυ μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω, οπως αλλωστε και ολες οι κοπελες εδω μεσα! Σου ρχεται πραγματικα ο ουρανος σφοντυλι οταν συνειδητοποιεις οτι τα καφε ειναι περιοδος και οχι μωρο (μου εχει συμβει δις οποτε ξερω..). Η συμβουλη μου, αν την θες φυσικα, ειναι σημερα να ξεσπασεις οσο θελεις, αλλα απο αυριο η μερα σου να ξεκινησει με χαμογελο και αισιοδοξια για τον επομενο κυκλο! Εμεις εδω ειμαστε βρε!! Εχουμε η μια την αλλη να αλληλοστηριζομαστε και απο τη στιγμη που εχουμε η μια την αλλη δεν φοβομαστε τιποτα!!

Καλημέρα stardustmg!φυσικα και θέλω τη συμβουλή σου κ σ ευχαριστώ..χθες το βράδυ στεναχωρηθηκα!σημερα ειμαι καλά..εχω και εσάς κ πίστεψε με μου κάνει τοοοοσο καλό!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

σίσσυ μου, πολύ λυπάμαι που αδιαθέτισες.μην μου στεναχωριέσαι όμως..από σήμερα ξεκινάει ένας νέος κύκλος..

να ξεκουραστείς λίγο αυτές τις μέρες...και μόλις ξεκινήσεις ξαναμπαίνεις στο ρινγκ ...θα βγούμε νικήτριες με αυτή τη μάχη...θα τα καταφέρουμε μόνο αν επιμένουμε...!!!

εγώ βρε κορίτσια με τα κιλά δεν τα πάω καλά..

πριν 3 χρόνια..ήμουνα πολύ φυσιολογική ...αδύνατη δεν με έλεγες αλλά ήμουν κανονική...πρόσεχα τη διατροφή μου, πήγαινα γυμναστήριο κλπ..από το καιρό που δουλεύω σε άλλη πόλη..δεν ξέρω τι να κάνω...έβαλα και αρκετά κιλά..και τώρα με όλο αυτό το άγχος δεν μπορώ να ηρεμήσω..να χάσω και τα κιλά μου...κάθε πρωι μου έρχεται να κλαίω και για τα κιλά..και για το άγχος που δεν μπορώ να το αποβάλλω..θέλω το παλιό μου εαυτό...ΤΩΡΑ

\τη σοδα πως τη βάζουμε στο πλυντήριο..θέλω οδηγίες..για τα πια πάντα..ποια ρούχα κλπ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα σε όλες!!!

sissy μου λυπάμαι που αδιαθέτησες σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, όλες τα ίδια περνάμε...θα βρείς τη δύναμη και θα ξεκινήσεις παλι με αισιοδοξία.

tinkerbell όλες λίγο πολύ τα έχουμε τα κιλάκια μας δεν θα αγχωθούμε και με αυτό...όσο για τη σόδα που λέγανε τα κορίτσια στο πλυντήριο πιάτων τη βάζουνε

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα σε όλες!!!

sissy μου λυπάμαι που αδιαθέτησες σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, όλες τα ίδια περνάμε...θα βρείς τη δύναμη και θα ξεκινήσεις παλι με αισιοδοξία.

tinkerbell όλες λίγο πολύ τα έχουμε τα κιλάκια μας δεν θα αγχωθούμε και με αυτό...όσο για τη σόδα που λέγανε τα κορίτσια στο πλυντήριο πιάτων τη βάζουνε

πιάτων???γιατί??

όχι στο πλυντήριο με τα εσώρουχα?????

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!

georgia69 μου περαστικούλια! Αυτά τα μικρά από εδώ και πέρα συνέχεια άρρωστα θα είναι. Πέρσι όλο το χειμώνα, βαρέθηκα να σκουπίζω μύξες... και ειδικά φέτος που είναι ακριβό το πετρέλαιο και δεν ξέρουμε πως θα ζεσταθούν τα σχολεία, εκεί να δεις πλάκα... Ευχάριστα τα νέα σου για την μαμά σου, μπράβο! Εσύ σε τι φάση του κύκλου σου είσαι?

tina32 τι άγχος και αυτό, εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε τέτοια, εγώ 4:15 σχολάω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνεις και άλλη, να ήταν αυτή η τυχερή σου!

Sissy2012 λυπάμαι πολύ που σου ήρθε κοριτσάκι. Ακριβώς τα ίδια ένιωθα και σκεφτόμουν και εγώ πριν από μια εβδομάδα. Κάθε μέρα θα είσαι καλύτερα και ξεκινάει νέος κύκλος. Εύχομαι να περάσουν οι μέρες όσο πιο ανώδυνα γίνεται και από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα!

Georgkat σε ευχαριστώ για τις οδηγίες κορίτσι! Κράτα γερά με την δίαιτα για να μην έχεις άλλα στο κεφάλι σου. Καλό κουράγιο!!

mar1981 σήμερα τελικά θα πάω και φαντάζομαι θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Θα σας ενημερώσω αργά το βράδυ! Όπως και να έχει θα είμαστε κοντά, οπότε μαζί θα το περάσουμε, καλή μας επιτυχία!

Stardustmg καλή αρχή! Έχεις ακόμα δρόμο δηλαδή, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!

tinkerbell!24 εγώ βάζω δυο κουταλιές της σούπας στα εσώρουχα και δύο βάζω επίσης και στα άσπρα, μαζί με το απορρυπαντικό. Στο πλυντήριο πιάτων δεν ξέρω δοσολογίες.

maria papa την καλημέρα μου!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

σίσσυ μου, πολύ λυπάμαι που αδιαθέτισες.μην μου στεναχωριέσαι όμως..από σήμερα ξεκινάει ένας νέος κύκλος..

να ξεκουραστείς λίγο αυτές τις μέρες...και μόλις ξεκινήσεις ξαναμπαίνεις στο ρινγκ ...θα βγούμε νικήτριες με αυτή τη μάχη...θα τα καταφέρουμε μόνο αν επιμένουμε...!!!

εγώ βρε κορίτσια με τα κιλά δεν τα πάω καλά..

πριν 3 χρόνια..ήμουνα πολύ φυσιολογική ...αδύνατη δεν με έλεγες αλλά ήμουν κανονική...πρόσεχα τη διατροφή μου, πήγαινα γυμναστήριο κλπ..από το καιρό που δουλεύω σε άλλη πόλη..δεν ξέρω τι να κάνω...έβαλα και αρκετά κιλά..και τώρα με όλο αυτό το άγχος δεν μπορώ να ηρεμήσω..να χάσω και τα κιλά μου...κάθε πρωι μου έρχεται να κλαίω και για τα κιλά..και για το άγχος που δεν μπορώ να το αποβάλλω..θέλω το παλιό μου εαυτό...ΤΩΡΑ

\τη σοδα πως τη βάζουμε στο πλυντήριο..θέλω οδηγίες..για τα πια πάντα..ποια ρούχα κλπ..

νεραιδουλα μου ειλικρινα ειμαι καλυτερα σημερα..χθεσ στεναχωρηθηκα!ενασ κανουργιοσ κυκλοσ ξεκιναει..μακαρι να ειναι τα δικα σου νεα αυριο ευχαριστα..να παρουμε ολεσ δυναμη!!οσο για τα κιλα..αν θεσ να σου πω να κανει καποια πραγματακια στη διατροφη και θα δεισ ποσο θ αλλαξει η διαθεση!

καλημέρα σε όλες!!!

τινα μου αυτο λεω τωρα..ο επομενοσ μηνασ τωρα!!

νεραιδουλα μου ειλικρινα ειμαι καλυτερα σημερα..χθεσ στεναχωρηθηκα!ενασ κανουργιοσ κυκλοσ ξεκιναει..μακαρι να ειναι τα δικα σου νεα αυριο ευχαριστα..να παρουμε ολεσ δυναμη!!οσο για τα κιλα..αν θεσ να σου πω να κανει καποια πραγματακια στη διατροφη και θα δεισ ποσο θ αλλαξει η διαθεση!

ναι για δώσε λίγες συμβουλές...

για αρνητικό το βλέπω....πονάω πάρα μα πάρα πολύ...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!

georgia69 μου περαστικούλια! Αυτά τα μικρά από εδώ και πέρα συνέχεια άρρωστα θα είναι. Πέρσι όλο το χειμώνα, βαρέθηκα να σκουπίζω μύξες... και ειδικά φέτος που είναι ακριβό το πετρέλαιο και δεν ξέρουμε πως θα ζεσταθούν τα σχολεία, εκεί να δεις πλάκα... Ευχάριστα τα νέα σου για την μαμά σου, μπράβο! Εσύ σε τι φάση του κύκλου σου είσαι?

tina32 τι άγχος και αυτό, εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε τέτοια, εγώ 4:15 σχολάω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνεις και άλλη, να ήταν αυτή η τυχερή σου!

Sissy2012 λυπάμαι πολύ που σου ήρθε κοριτσάκι. Ακριβώς τα ίδια ένιωθα και σκεφτόμουν και εγώ πριν από μια εβδομάδα. Κάθε μέρα θα είσαι καλύτερα και ξεκινάει νέος κύκλος. Εύχομαι να περάσουν οι μέρες όσο πιο ανώδυνα γίνεται και από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα!

Georgkat σε ευχαριστώ για τις οδηγίες κορίτσι! Κράτα γερά με την δίαιτα για να μην έχεις άλλα στο κεφάλι σου. Καλό κουράγιο!!

mar1981 σήμερα τελικά θα πάω και φαντάζομαι θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Θα σας ενημερώσω αργά το βράδυ! Όπως και να έχει θα είμαστε κοντά, οπότε μαζί θα το περάσουμε, καλή μας επιτυχία!

Stardustmg καλή αρχή! Έχεις ακόμα δρόμο δηλαδή, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!

tinkerbell!24 εγώ βάζω δυο κουταλιές της σούπας στα εσώρουχα και δύο βάζω επίσης και στα άσπρα, μαζί με το απορρυπαντικό. Στο πλυντήριο πιάτων δεν ξέρω δοσολογίες.

maria papa την καλημέρα μου!!

μαρια μου ηδη ειμαι καλυτερα!συμβαινουν αυτα..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...