Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσάρες επέστρεψα!!!!!!!!!!!

stardust και tigerbell24 σας ευχαριστώ για το π.μ.;)

Ξέρω χάθηκα αλλα είχε πρόβλημα το δίκτυο εδώ και μια εβδομάδα.Εσκασα που δεν μπορούσα να μάθω νέα σας.

lizaki skybeam και vasso εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά.

Maria_v θα έρθει και η σειρά μας.όλα θα πάνε καλά θα το δεις.

Εγω πήρα τα χάπια έκανα την ένεση με 2 μεγάλα αυγουλάκια αλλά δεν έκανα όπως σας είπα σπερματέγχυση. ο γιατρός με έστειλε στον άνδρα μου και μου είπε να χαλαρώσω και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα - εκτός της ηλικίας μου,38 βλέπεις:evil:- όλα θα πάνε καλά.Αν όχι από Σεπτέμβρη φτου και από την αρχή.Τώρα περιμένω μέχρι τις 20/07 και μετά τεστ ή χοριακούλα και ο θεός βοηθός.

Αχ στ'αλήθεια μου λείψατε:roll::roll::roll:

Είπα κ εγώ.. πάει αυτή.. τον έχασε το δρόμο για τα καλά!!! :tongue::tongue:

Εύχομαι να σου έχουν παει ολα καλα κορίτσι μου!! Εμένα πιστεύω τα διάβασες τα χαϊρια μου.. :?:-? παω για εξωσωματικη το Σεπτεμβρη..

κ εμας μας έλειψες.. αλήθεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια καλησπέρα!

Με λύπη μου σας ανακοινωνω ότι επισήμως βγαίνω απο την λίστα της σπερματεγχυσης και θα κάνω την πρώτη μου έξωσωματικής απο Σεπτέμβρη!εύχομαι στις εγκυουλες καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες και στα κοριτσια που προσπαθούν τα καλύτερα αποτελέσματα!

Δεν πειράζει κορίτσι μου γλυκό.. μαζί θα πάμε.. κ εγώ μια απο τα ίδια! Θα ανοίξουμε δικό μας τόπικ.. είσαι?? Οι εξωσωματικές του Σεπτέμβρη!! Αποκλείεται να είμαστε μόνο οι δυο μας! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα φιλενάδες και από εμένα!!

aspouli θέλουμε ενημέρωση σήμερα..Μακάρι να μην σου έρθει και να είσαι εγκυούλα..

Σήμερα ξεκινά η 2 μέρα με τα χάπια..μεγαλώνω τα αυγουλάκια μου, να δούμε πόσα θα κάνω...:) :) :)

Καλή επιτυχία κοπέλα μου γλυκιά!! Εύχομαι να κάνεις πολλά αυγουλάκια και αυτή να είναι η τελευταία και τυχερή σας προσπάθεια!!

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Διαφημίσεις

Ασπουλι περιμένουμε νέα σου σήμερα εεεεε???????

;) Ελπίζω να εξαφανιστεί η κακούργα και να με ξεχάσει τελείως για πολύ καιρό!!

Καλή επιτυχία σε όποια προσπάθεια κάνετε, με οποιοδήποτε τρόπο. Εύχομαι να έρθει πολύ σύντομα το μωράκι σου!

Πάω κι εγώ για τη 2η χοριακή σήμερα. Asprouli θέλουμε σούπερ νέα! :)

Ρίξτε μου μπόλικη μπεμπεδόσκονη!!!! Την χρειάζομαι!!!

Καλή επιτυχία και στη δεύτερη χοριακή!!!

Πωωωωωωωω!!!! εμείς το τι το ευχαριστηθήκαμε δεν λέγεται!!:oops::oops:

ούτε αγχος ούτε τίποτα,τους δύο προηγούμενους μήνες τον έχασα και μ'έχασε.Τι παλούκι ήταν και αυτό.Μακάρι να μας έρθει έτσι το νινί.Όπως και να το κάνουμε είναι λίγο ψυχρή η όλη διαδικασία, έτσι δεν είναι?

Συμφωνώ απολύτως!! Αφού από το άγχος μετά τις σπερμ/σεις , δεν τον άφηνα σχεδόν να με αγγίζει..! Μακάρι να μας έρθει φυσικά αυτό το μήνα! Θα χαρώ πολύ να αποφύγω την τρίτη προσπάθεια!!

Σήμερα Πέμπτη ή σήμερα παρασκευή?????? Αχ να μην έρθει η που...να!!!!!!!:P:p:p

αχ αυριο σε ολοήμερη σύνδεση να μας λές νέα, καλαααααααα?????

Σήμερα Παρασκευή και 13 είναι να φανεί η άτιμη, αλλά εύχομαι να γίνει η αντροπή και να μου πάει γούρι η ημερομηνία!!:D

Πάρε-πάρε! Φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσσσσ [ροζ και γαλάζια με γκλίττερ!]

Σε ποια μέρα είσαι? Τι αισθάνεσαι?

Πασπλίζω την κοιλίτσα μου!!! Είμαι στην 30η, με εκνευριστηκά σταθερό κύκλο! Προς το παρόν, όμως, δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να εμφανιστεί και παίρνω ελπίδες!!

Έχω υπερβολικά πρησμένο και επώδυνο στήθος, από τα μισά περίπου του κύκλου και μετά. Εχθές είχα αρκετό πρόβλημα με το έντερο... και έχω πονάκια σαν περιόδου, αλλά πολύ πιο δυνατά σαν μαχαιριές, που κρατάνε δευτερόλεπτα και φεύγουν, εδώ και 1,5 βδομάδα και κάτι, αλλά που εμφανίζονται πάρα πολύ αραιά. Δηλαδή και μια φορά τη μέρα ή μια ανά δυο μέρες. Δεν έχω τέτοια συμπτώματα ποτέ κανονικά. Αλλά και πάλι φοβάμαι μην απογοητευτώ και πάλι και προσπαθώ να μην ξεσηκώνομαι.

Αν δεν έρθει η ακατανόμαστη, που μακάρι να χαθεί Παναγία μου, θα κάνω μέσα στη βδομάδα χοριακή.

Διαφημίσεις

Πασπλίζω την κοιλίτσα μου!!! Είμαι στην 30η, με εκνευριστηκά σταθερό κύκλο! Προς το παρόν, όμως, δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να εμφανιστεί και παίρνω ελπίδες!!

Έχω υπερβολικά πρησμένο και επώδυνο στήθος, από τα μισά περίπου του κύκλου και μετά. Εχθές είχα αρκετό πρόβλημα με το έντερο... και έχω πονάκια σαν περιόδου, αλλά πολύ πιο δυνατά σαν μαχαιριές, που κρατάνε δευτερόλεπτα και φεύγουν, εδώ και 1,5 βδομάδα και κάτι, αλλά που εμφανίζονται πάρα πολύ αραιά. Δηλαδή και μια φορά τη μέρα ή μια ανά δυο μέρες. Δεν έχω τέτοια συμπτώματα ποτέ κανονικά. Αλλά και πάλι φοβάμαι μην απογοητευτώ και πάλι και προσπαθώ να μην ξεσηκώνομαι.

Αν δεν έρθει η ακατανόμαστη, που μακάρι να χαθεί Παναγία μου, θα κάνω μέσα στη βδομάδα χοριακή.

Μακάρι να μην σου έρθει κουκλίτσα και Δευτέρα πρωί βουρ για χοριακή!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αν εξαιρέσουμε το στήθος, που εμένα δεν μου έχει πρηστεί μέχρι σήμερα, είχα ακριβώς τις ίδιες μαχαιριές-σουβλιές στην κοιλιά που εξαφανίζονταν αμέσως ΤΟ ΠΟΛΥ δυο φορές τη μέρα! Χμ. χμ. χμ. δεν θέλω να πω αν και με τρώει να το πω δεν θα το πω!!!!!!!!!;) Κάνε όμως υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και ΜΗΝ πάρεις τεστ φαρμακείου please!

Αν εξαιρέσουμε το στήθος, που εμένα δεν μου έχει πρηστεί μέχρι σήμερα, είχα ακριβώς τις ίδιες μαχαιριές-σουβλιές στην κοιλιά που εξαφανίζονταν αμέσως ΤΟ ΠΟΛΥ δυο φορές τη μέρα! Χμ. χμ. χμ. δεν θέλω να πω αν και με τρώει να το πω δεν θα το πω!!!!!!!!!;) Κάνε όμως υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και ΜΗΝ πάρεις τεστ φαρμακείου please!

Αχ μακάρι, μακάρι!!! Συνέχισε να μου στέλνεις μπόλικη μπεμπεδόσκονη!! Θα σ'ακούσω και θα κρατηθώ! Δε θα πάρω τεστ φαρμακείου. Θα κάνω υπομονή και θα κάνω χοριακή.

Δεν την περιμένω σήμερα την κακούργα!!! Ελπίζω να ξανάρθει μετάαααα από 9 μήνεεεςςς!!! Ας χάσει επιτέλους και μια φορά το δρόμο της!!

καλημερα!ναι ασπουλι μου να τον χασει το δρομο η παλιοκακουργα!σου στελνουμε τις θερμοτερες ευχες να εισαι εγκυουλα!ασπουλα σε θελουμε εγκυουλα!κοριτσια ολες μαζι θα σκεφτομαστε θετικα για την καθε μια εδω μεσα ,ωστε να δημιουργουμε ενα θετικο πεδιο δυναμεων γυρω της και ολα να πανε κατευχην.και που θα παει..θα γινει αυτο που θελουμε!φιλακια πολλαααααα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Πάω κι εγώ για τη 2η χοριακή σήμερα. Asprouli θέλουμε σούπερ νέα! :)

τα καλυτερα και σε σενα Skybeam,ευχες για διδυμακια!:P:p:p

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...