Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

δεν έχω ιδέα και έχω αγχωθεί, θα τον πάρω αύριο το πρωί να δω τι θα μου πει. Ρε κορίτσια πως γίνεται να υπάρχει πάντα κάτι να μας αγχώνει?

τι να κάνουμε βρε μαράκι,οι καταστάσεις μας αγχώνουν,εγώ μετράω απο τώρα πότε θα είναι η επόμενη σπερματέγχυση γιατί μπορώ μόνο απόγευμα δλδ τρίτη ή πέμπτη που είναι ανοιχτά,αν πέφτει άλλη μέρα αστα να πάνε πρέπει να πάρουμε άδεια και έγω και ο άντρας μου και μπλέκεται το πράγμα,πώς να μην αγχωθούμε μετά????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σος! Ειμαι στη δουλεια κ βγαζω καφε υγρα

αχ βρε sissy μου φαντάζομαι αγχος που έχεις,χθες άσπρα,σήμερα καφέ...ελπίζω να είναι θετικό σημάδι και να μην έρθουν τα κόκκινα

βαλε καλε καμια φωτο σε το facebook !!

όποιο κοριτσακι θέλει να μου πει να τις στείλω το mail μου για το facebook,

με την georgkat έχουμε γίνει ήδη,αλήθεια κορίτσι γιατί κανεις δίαιτα μια χαρά είσαι!!!

Μονο εγω δεν εχω facebook μου φαινεται! Πηγε να κανει καποτε λογαριασμο ο αντρας μου και στο καπακι αποφασισε να το διαγραψει. Ε, δεν εφευγε το ατιμο με τιποτα, δυο μερες παιδευοταν να βγαλει τα ιχνη του απο τον υπολογιστη και τιποτα! Εκανε φορματ στο τελος, αλλα ακομα υπαρχουν ιχνη του! Ατιμο προγραμμα, δεν το ξαναβαζουμε με τιποτα!

Διαφημίσεις

Τα πιτσιρικια με κολλησαν, κι αν σου πω πώς, θα γελασεις! Εχω μια κουκλιτσα απο την πρωτη ταξη, που μου ηρθε με τα μωρομαντηλα. Καθε λιγο σκουπιζε τη μυτη της κι ετσι οπως εβλεπε το μωρομαντηλο, ελεγε: να καθαλισουμε κι εδω λιγο, και "καθαριζε" με το μωρομαντηλο ό,τι εβρισκε μπροστα της.... Ε, με "καθαλισε" κι εμενα!

Η μαμυ μου ειναι καλυτερα, μας εκανε και φαγητακι σημερα! Θελω ομως να μεινει λιγο ακομα εδω, μεχρι να μπορει να τα καταφερει μονη της στο σπιτι. Ειναι και τοσο χαρουμενη που ειναι μαζι μας, που δε θελω να της το χαλασω!!

Κοριτσακια τωρα γύρισα Σπιτι..πήγα μετα τη δουλειά για ένα κρασακι με τον άντρα μου και ήπια δυο ποτηρακια για ν α Χαλαρώσω..οτι ειναι να γίνει θα γίνει!αυριο το πρωί η θα με επισκεφτεί η περίοδος η θα συνεχιστεί η αγωνία!σημειωτεον οτι εγω δεν πινω ποτέ..απλά ήπια για να ξεχάσω!!!χαχαχαχαχα!!! Εννοείται πως δεν του είπα τίποτα..θα δείξει αυριο!σας καληνυχτω και σας ευχαριστω όλες πολυ για τον ενδιαφέρον..την ώρα που είδα το καφέ η πρώτη μου σκέψη ήταν να στείλω σ εσάς μήνυμα..αυτο σημαίνει πολλα!!

Μονο εγω δεν εχω facebook μου φαινεται! Πηγε να κανει καποτε λογαριασμο ο αντρας μου και στο καπακι αποφασισε να το διαγραψει. Ε, δεν εφευγε το ατιμο με τιποτα, δυο μερες παιδευοταν να βγαλει τα ιχνη του απο τον υπολογιστη και τιποτα! Εκανε φορματ στο τελος, αλλα ακομα υπαρχουν ιχνη του! Ατιμο προγραμμα, δεν το ξαναβαζουμε με τιποτα!

αμαν βρε κανε ενα αλλα μην βαζεις το αληθεινο σου ονομα οπως εγω το ονομα αληθεινο το επιθετο μουφα ;);) .

περαστικουλια σου!!! αφου ηθελε να καθαλιση το κουριτσι τι να κανει ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλά έκανες και ήπιες τα κρασάκια σου,χαλάρωσε,κοιμήσου και μην το σκέφτεσαι...όπως είπαν και οι άλλες, πολλά κορίτσια είχαν καφέ ακόμη και αιματάκι και ήταν εγκυούλες, μακάρι να είσαι μια απο αυτές!!

Κορίτσια αυτό που λέγατε για το χαμομήλι και τη σόδα, επειδή θέλει να κάνει μια φίλη μου, γίνεται σε χοντρή σύριγγα? Και σε ένα ποτήρι, βάζεις ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και το χαμομήλι, και παίρνεις με την σύριγγα και το βάζεις μέσα? Κάνεις δηλαδή πλύσεις? Η αναλογία είναι σωστή?

maria_v παιρνεις εναν εφαρμοστη της betadine για κολπικες πλυσεις απο το φαρμακειο. εκει βαζεις το υγρο..

βραζεις το χαμομηλι, το αφηνεις να γινει χλιαρό, ουτε καυτο ούτε κρυο, το σουρωνεις και βαζεις 2 κουταλακια του γλυκου μαγειρικη σοδα. το ανακατευεις και το βαζεις στον εφαρμοστηρα. τα 2 κουταλακια του γλυκου ειναι για μια κουπα τσαγιου μεγαλη με χαμομηλι περιπου 250 γρ.

Με τον εφαρμοστηρα κανεις κολπικες πλυσεις, μολις τον δεις θα καταλαβεις ακριβως πως μπαινει το καθετι, και μετα δεν πλενεσαι! ουτε σταζει ουτε τιποτα...

μπορεις να το κανεις και οταν εισαι ορθια και κανεις ντουζ ή ακομα και αν καθεσαι στην λεκανη της τουαλετας.

εναλλακτικά στην ιδια ποσοτητα χαμομηλιου μπορεις να διαλυεις προβειο γιαουρτι με την πετσα και να κανεις κολπικες πλυσεις. Διορθωνει το ph του κολπου που εχει διαταραχθει ειτε απο μηκυτες ειτε απο τα φαρμακα και τις ορμονες που παιρνουμε.

Ελπιζω να σε βοηθησα!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

όποιο κοριτσακι θέλει να μου πει να τις στείλω το mail μου για το facebook,

με την georgkat έχουμε γίνει ήδη,αλήθεια κορίτσι γιατί κανεις δίαιτα μια χαρά είσαι!!!

κι εσενα θα σε παιρνω καθε πρωι τηλεφωνο να μου φτιαχνεις το ηθικο...

αχ κοριτσια μου εχω υπερινσουλιναιμια και πρεπει να χασω οσα περιττα κιλα υπαρχουν για να μην μου γυρισει σε διαβητη που δυστυχως εχουν ολοι στην οικογενεια μου.....

αυτο πασχιζω να αποφυγω....ελπιζω να το καταφερω...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

εντάξει τότε! πρέπει να τα προσέχουμε αυτα...ήρωας είσαι πάντως που την βγάζεις με κοτοπουλάκι και σαλατούλα, εγω άντε να το άντεχα 2 μέρες...

μια γνωστή μου πάντως έπινε κεφίρ, τις έκοβε την όρεξη και ελλάτωσε πολύ το φαγητό, 8 κιλά έχασε σε 3 μήνες...σκέφτομαι να το ξεκινήσω

maria_v παιρνεις εναν εφαρμοστη της betadine για κολπικες πλυσεις απο το φαρμακειο. εκει βαζεις το υγρο..

βραζεις το χαμομηλι, το αφηνεις να γινει χλιαρό, ουτε καυτο ούτε κρυο, το σουρωνεις και βαζεις 2 κουταλακια του γλυκου μαγειρικη σοδα. το ανακατευεις και το βαζεις στον εφαρμοστηρα. τα 2 κουταλακια του γλυκου ειναι για μια κουπα τσαγιου μεγαλη με χαμομηλι περιπου 250 γρ.

Με τον εφαρμοστηρα κανεις κολπικες πλυσεις, μολις τον δεις θα καταλαβεις ακριβως πως μπαινει το καθετι, και μετα δεν πλενεσαι! ουτε σταζει ουτε τιποτα...

μπορεις να το κανεις και οταν εισαι ορθια και κανεις ντουζ ή ακομα και αν καθεσαι στην λεκανη της τουαλετας.

εναλλακτικά στην ιδια ποσοτητα χαμομηλιου μπορεις να διαλυεις προβειο γιαουρτι με την πετσα και να κανεις κολπικες πλυσεις. Διορθωνει το ph του κολπου που εχει διαταραχθει ειτε απο μηκυτες ειτε απο τα φαρμακα και τις ορμονες που παιρνουμε.

Ελπιζω να σε βοηθησα!!

περιτο να σε πω οτι εκανα αντιγραφη κ επικολληση ολο το μυνημα να μην το ξεχασω κ ξανα ρωταω κ εγω θα το παρω κ εγω αυτον τον εφαρμοστηρα αντε να δω τι αλλο θα βαλουμε εκει μεσα χαχα!!

επισης καλα κανεις κ προσεχεις τοτε !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...