Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ναι πτυχιο τωρα ξεκιναω και επειδη δεν εχω παει ποτε στην Κυπρο ειμαι πολυ χαρουμενη που θα εχω την ευκαιρια να ερθω. Μην μου πεις οτι εισαι γραμμενη και στο forum των φοιτητων ?

όχι..έχουμε φόρουμ:?::?::?::?::?::?:

πολύ ωραία..ότι θες εγώ είμαι εδώ..!!!

θα έρχεσαι στα μαθήματα ή μόνο εξετάσεις??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυσικα και εχουμε forum ολοκαινουργιο :D !!! και εχει προπτυχιακους και μεταπτυχιακους φοιτητες. www.ouc-students.com

Δυστυχως τα μαθηματα και τις εξετασεις Αθηνα θα τις κανω αλλα θα ερθω σιγουρα καποια στιγμη.

Φυσικα και εχουμε forum ολοκαινουργιο :D !!! και εχει προπτυχιακους και μεταπτυχιακους φοιτητες. www.ouc-students.com

Δυστυχως τα μαθηματα και τις εξετασεις Αθηνα θα τις κανω αλλα θα ερθω σιγουρα καποια στιγμη.

ναι το είδα...:D:D:D:D

σωστά κάνουν και Αθήνα και Θεσνίκη..

όταν έρθεις σε περιμένω..ισχύει για όλες κορίτσια..θα ήθελα κάποτε να γνωριζόμασταν...

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι το είδα...:D:D:D:D

σωστά κάνουν και Αθήνα και Θεσνίκη..

όταν έρθεις σε περιμένω..ισχύει για όλες κορίτσια..θα ήθελα κάποτε να γνωριζόμασταν...

βαλε καλε καμια φωτο σε το facebook !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

βαλε καλε καμια φωτο σε το facebook !!

ναι πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό σε κάποια φάση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ποια τρωει γυρη? αυτο δεν τρωγετε με τιποτα πηγα το πρωι να φαω να φαω μια κουταλια περιτο να πω οτι το πεταξα γιατι θα εβγαζα σορυ κιολας τα εντερα μου ποιο ευκολα τρωω τον βασιλικο πολτο παρα την γυρη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ποια τρωει γυρη? αυτο δεν τρωγετε με τιποτα πηγα το πρωι να φαω να φαω μια κουταλια περιτο να πω οτι το πεταξα γιατι θα εβγαζα σορυ κιολας τα εντερα μου ποιο ευκολα τρωω τον βασιλικο πολτο παρα την γυρη

εγώ με το πολτό έχω πρόβλημα..

ρε κορίτσια μόνο πρωί κάνει να τον τρώμε??

ευαγγελία που είσαι???

ξυπνάω πολύ πρωί και με άδειο στομάχι και τα μάτια κλειστά..δεν τον αντέχω με τίποτα...ούτε εγώ ούτε το ταίρι μου...

1533345xcnw09g7xt.gif

Τι κανετε κοριτσια? μολις γυρισα απο το γιατρο σημερα το ωαριακι μου ειναι 13,5, μου ειπε να παω και αυριο γιατι δεν ειναι σιγουρος για το Σαββατο περισσοτερο το βλεπει προς Δευτερα και εμενα με βολευει Δευτερα γιατι το Σαββατο εχω μαθημα στο πανεπιστημιο.

Κανενα νεο εχουμε?

Τέλεια, λες να συμπέσουμε? Εγώ αύριο είναι να πάω, αλλά σκέφτομαι, μετά πότε θα μου πει να ξαναπάω, η Δευτέρα δεν είναι πολύ μακριά? Θα τον πάρω το πρωί να τον ρωτήσω μήπως να πάω Παρασκευή.

Κοριτσια σος! Ειμαι στη δουλεια κ βγαζω καφε υγρα

:( μόνο στο σκούπισμα?

Κορίτσια αυτό που λέγατε για το χαμομήλι και τη σόδα, επειδή θέλει να κάνει μια φίλη μου, γίνεται σε χοντρή σύριγγα? Και σε ένα ποτήρι, βάζεις ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και το χαμομήλι, και παίρνεις με την σύριγγα και το βάζεις μέσα? Κάνεις δηλαδή πλύσεις? Η αναλογία είναι σωστή?

HvAnp3.png

Τέλεια, λες να συμπέσουμε? Εγώ αύριο είναι να πάω, αλλά σκέφτομαι, μετά πότε θα μου πει να ξαναπάω, η Δευτέρα δεν είναι πολύ μακριά? Θα τον πάρω το πρωί να τον ρωτήσω μήπως να πάω Παρασκευή.

:( μόνο στο σκούπισμα?

Κορίτσια αυτό που λέγατε για το χαμομήλι και τη σόδα, επειδή θέλει να κάνει μια φίλη μου, γίνεται σε χοντρή σύριγγα? Και σε ένα ποτήρι, βάζεις ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και το χαμομήλι, και παίρνεις με την σύριγγα και το βάζεις μέσα? Κάνεις δηλαδή πλύσεις? Η αναλογία είναι σωστή?

Ναι στο σκουπισμα..δεν εχω ξαναβγαλει ποτε..

Διαφημίσεις

Ναι στο σκουπισμα..δεν εχω ξαναβγαλει ποτε..

μπέρδεμα είναι αυτά τα καφέ, εμένα όταν μου ερχόταν καφέ, την επόμενη μέρα ερχόταν το αίμα. Όμως λένε ότι και στην εγκυμοσύνη κάποια κορίτσια είχαν καφέ. Αν δεν σου έρθει κανονική ροή, ελπίδα υπάρχει.

HvAnp3.png

πολύ καλό σίσσυ μου..ελπίζουμε να σταματήσει εκεί..και αν σταματήσει ...παρασκευή χοριακούλα....

μαρία μου, δεν ξέρω τη δόση..

και σάββατο για αυτό το θέμα θα ανοίξει να σε δει σωστά??

1533345xcnw09g7xt.gif

και σάββατο για αυτό το θέμα θα ανοίξει να σε δει σωστά??

δεν έχω ιδέα και έχω αγχωθεί, θα τον πάρω αύριο το πρωί να δω τι θα μου πει. Ρε κορίτσια πως γίνεται να υπάρχει πάντα κάτι να μας αγχώνει?

HvAnp3.png

δεν έχω ιδέα και έχω αγχωθεί, θα τον πάρω αύριο το πρωί να δω τι θα μου πει. Ρε κορίτσια πως γίνεται να υπάρχει πάντα κάτι να μας αγχώνει?

τι να κάνουμε...έχουμε γενικά άγχος..

αν χρειάζεται να ανοίξει θα το κάνει..δεν νομίζω να μην το κάνει..μην ανυσηχείς..θα το δείτε αύριο και θα υπολογίσετε πόσο θα μεγαλώσει...

εμένα ήταν τη Τρίτη 1.5 και πέμπτη 1.8 ...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλησπερουδια!! Καιγομαι!!!

Κολλησα την πρωτη ιωση της χρονιας (τα καλα του επαγγελματος) και ειμαι απο χθες με πονολαιμο, συναχι και δεκατα:evil:! Ζαβλακωμαρα σκετη!!

sissy2012, περιμενουμε με αγωνια!

maria_v, καλο στρουμπουλεμα στο ωαριακι σου. Για τη σοδα η αναλογια ειναι σωστη. Κι εγω με συριγγες μιας χρησης (10 ml) κανω τις πλυσεις για να ειναι αποστειρωμενες.

maria papa, κι εγω δεν τη μπορω τη γυρη. Δοκιμασα να τη ριξω στον καφε ή στα κορν-φλέικς, αλλα παντα μου ερχοταν πολυ εντονη! Δεν ξερω αν εχει κανενα κολπο!

Georgkat, καλη βολτιτσα, μαλλον μεσανυχτα θα σε ακουσουμε παλι...

tinkerbell!24, σχεδον εφτασε η Παρασκευη, ελπιζω να εγκαινιασεις το φθινοπωρακι!!

Πιτουλες φτιαχνετε προκομενες μου, ε; Εγω δεν εχω σχεση με το σπορ, 1 κιλο αλευρι το χρονο αγοραζω, ισα ισα για καμια μπεσαμελ!!!

Σπαστικο αυτο το συναχι, 3 πακετα τελειωσα σημερα:evil:!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...