Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου...

ειστε η χαρα της διαιτας....πω πω...μου τρεχουν τα σαλια....εγω και σημερα ψητο κοτοπουλο και σαλατα....αντε να τελειωσει η κωλοδιαιτα και το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να ανοιξω φυλλο και να φτιαξω μανιταροπιτα που ειναι και η αγαπημενη μας....

γενικα πιτες φτιαχνω αλλα τωρα με την διαιτα....τιποτις...

σχετικά με την περιοδο sissy μου και tinker μου προσπαθηστε οσο γινεται (ξερω ειναι πολυ δυσκολο) να ηρεμησετε γιατι απο το αγχος σας μπλοκαρετε τον οργανισμο σας....

αν ειναι να ερθει η ρημαδα δυστυχως δεν θα μας ρωτησει....παμε για την επομενη φορα...

αν και τα πονακια ή τα πρηξιματα δεν ειναι μονο συμπτωματα περιοδου...ευχομαι να ειναι προμηνυματα ευχαριστων καταστασεων... ε ρε ξυλο μετα που θα φατε...μαζι με την maria papa θα σας κυνηγαμε ...χαχα

η δικη μου ημερα σημερα ξεκινησε πολυ ασχημα με διαφορα θεματα που με απασχολουν πολυ εντονα τον τελευταιο καιρο και δυστυχως δεν με αφηνουν και να κοιμηθω τα βραδια...

σημερα θα παω για ενα καφεδακι με την παρεα μου απο τον χορο να ξεχαστω λιγακι....

φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Και εγω αυτο είπα Κατερινα μου οτι ειναι να γίνει θα γίνει!!ελπιζω αυτο που σ απασχολεί να μην ειναι κάτι σημαντικό..κανείς χορό;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα αμα δεν γεμισεις δεν θα μαθεις

αχ τι μου θυμισες με τα αφεντικα πω πω ειχα φτασει σε σημειο ν αμαλωνω με ολους απο το τιποτα καλημερα μου λεγανε εχω φωναζα εβριζα ειχα παθει λαλα κ στης 2 δουλειες που πηγα κ τωρα που καθομαι αλλος ανθρωπως μεχρι κ στο νοσοκομειο με στειλανε φανατσου ποσο μαλακες ηταν

Γιατι κοριτσάκι μου σε στείλανε νοσοκομείο;

Γιατι κοριτσάκι μου σε στείλανε νοσοκομείο;

γιατι οπως εγραψα κ πριν τα νευρα μου ηταν σε χαλια κατασταση κ ετσι ειχα πονος στην καρδια νευροπονη αστα να πανε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γιατι οπως εγραψα κ πριν τα νευρα μου ηταν σε χαλια κατασταση κ ετσι ειχα πονος στην καρδια νευροπονη αστα να πανε

Αχ..καλύτερα που έφυγες απο εκεί τότε!

Διαφημίσεις

Αχ τα κάναμε τα αυγά, τώρα να δούμε τι γίνεται!

maria papa και εμένα μου έρχεται περίοδος και ας παίρνω προγεστερόνη, δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ελπίζω το δεύτερο παιδάκι μου να είναι τοξότης και να μην χρειαστεί να μείνω τόσο αργά για το πρώτο. Μέχρι τον Μάρτιο μακριά μου φαίνεται, η υπομονή μου, άρχισε να εξαντλείται!!

Sissy2012 τι καλά που γυμνάζεσαι, εγώ έκανα πιλάτες αλλά το σταμάτησα, ένα σοβαρό κέντρο έχει εδώ, τα άλλα είναι ότι να 'ναι, αλλά 40 ευρώ το μήνα, είναι πλέον πολλά! Παλιά δεν τα υπολογίζαμε τα λεφτά, τώρα όμως... Επίσης θερμοκρασία δεν μέτρησα και εγώ ποτέ, νομίζω είχα διαβάσει, ότι πρέπει να την μετράς μόνο πρωί και μάλιστα πριν σηκωθείς από το κρεβάτι.

tina32 μάλλον και εμείς πρέπει να πάμε στο συνέδριο, κοντεύουμε να γίνουμε ειδικοί!

tinkerbell!24 τώρα κατάλαβα τι εννοούσες για τις γόνιμες, επειδή παίρνεις προγεστερόνη και φοβάσαι ότι και αν δεν τα σταματήσεις δεν θα σου έρθει. 'Οσο για τα πονάκια, δεν μπορείς να τα ερμηνεύσεις, εξάλλου γιατί να γίνονται μόνο αλλού τα θαύματα, ίσως έφτασε και η σειρά μας. Υπομονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή, τίποτα δεν έμεινε, πάει και η Τετάρτη, άλλη μια μέρα.

Georgkat ελπίζω να πέρασες καλά στο καφεδάκι σου και να μην είναι θέματα υγείας αυτά που σε απασχολούν, όλα τα άλλα διορθώνονται. Εμείς ξέρεις, εδώ είμαστε, ότι χρειαστείς!

HvAnp3.png

Αχ τα κάναμε τα αυγά, τώρα να δούμε τι γίνεται!

maria papa και εμένα μου έρχεται περίοδος και ας παίρνω προγεστερόνη, δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ελπίζω το δεύτερο παιδάκι μου να είναι τοξότης και να μην χρειαστεί να μείνω τόσο αργά για το πρώτο. Μέχρι τον Μάρτιο μακριά μου φαίνεται, η υπομονή μου, άρχισε να εξαντλείται!!

tina32 μάλλον και εμείς πρέπει να πάμε στο συνέδριο, κοντεύουμε να γίνουμε ειδικοί!

ναι ρε συ δικιο εχεις να παμε κ εμεις στο συνεδριο θα τους πουμε τους προβληματισμους μας να τους λυσουμε κ εμεις καποιες αποριες τους ε?

δεν εχει εξαντληθει ακομα τιποτα ελα δεν θελω τετοια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγώ θεσνική πήγαινα πιλατες σε κάτι του δήμου..δεν θυμάμαι τώρα αν ήταν δωρεάν πάντως ήταν πολύ φθηνά..

μετά που άνοιξε ο στυλιανίδης πήγαινα εκεί,

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τι κανετε κοριτσια? μολις γυρισα απο το γιατρο σημερα το ωαριακι μου ειναι 13,5, μου ειπε να παω και αυριο γιατι δεν ειναι σιγουρος για το Σαββατο περισσοτερο το βλεπει προς Δευτερα και εμενα με βολευει Δευτερα γιατι το Σαββατο εχω μαθημα στο πανεπιστημιο.

Κανενα νεο εχουμε?

Τι κανετε κοριτσια? μολις γυρισα απο το γιατρο σημερα το ωαριακι μου ειναι 13,5, μου ειπε να παω και αυριο γιατι δεν ειναι σιγουρος για το Σαββατο περισσοτερο το βλεπει προς Δευτερα και εμενα με βολευει Δευτερα γιατι το Σαββατο εχω μαθημα στο πανεπιστημιο.

Κανενα νεο εχουμε?

οποτε κ να γινει καλη επιτυχια !!! απο μενα κανενα νεο τα ιδια τι σπουδαζεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κανενα νεο εχουμε?

και εγώ για το Σάββατο το κόβω να γίνεται 1.8 οπότε δευτέρα να πας..

μια χαρά..πολύ καλή επιτυχία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Ελληνικο πολιτισμο στο ανοιχτο πανεπιστημιο της Κυπρου, (οποτε Tinker καποια στιγμη θα σου'ρθω :P).

Εσυ Μαρια τι κανεις τωρα εισαι ανεργη?

ω ναι εδω κ σχεδον 2 χρονια αστα να πανε πολυ βαρετα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ελληνικο πολιτισμο στο ανοιχτο πανεπιστημιο της Κυπρου, (οποτε Tinker καποια στιγμη θα σου'ρθω :P).

Εσυ Μαρια τι κανεις τωρα εισαι ανεργη?

σοβαρά τέλεια!!!πτυχίο ε??πολύ ωραία..

κάνω και εγώ μεταπτυχιακό στο ανοικτό έγω..!!

1533345xcnw09g7xt.gif

σοβαρά τέλεια!!!πτυχίο ε??πολύ ωραία..

κάνω και εγώ μεταπτυχιακό στο ανοικτό έγω..!!

Ναι πτυχιο τωρα ξεκιναω και επειδη δεν εχω παει ποτε στην Κυπρο ειμαι πολυ χαρουμενη που θα εχω την ευκαιρια να ερθω. Μην μου πεις οτι εισαι γραμμενη και στο forum των φοιτητων ?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...