Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κρίμα sissy μου αρέσει πολύ ο μουσακάς.

tinkerbell εγώ μια φορά δοκίμασω να ανοίξω φύλλο, γέμισα τον τόπο αλεύρι και η πίτα έγινε κούτσουρο...θα πάω μια μέρα στη γιαγιά μου να μου δείξει γιατί με τα λόγια δεν μαθαίνεις

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinkerbell εγώ μια φορά δοκίμασω να ανοίξω φύλλο, γέμισα τον τόπο αλεύρι και η πίτα έγινε κούτσουρο...θα πάω μια μέρα στη γιαγιά μου να μου δείξει γιατί με τα λόγια δεν μαθαίνεις

Στη βόρεια Ελλάδα κάνουν τις ωραιότερες πίτες έτσι δεν ειναι;;νεραιδουλα εσύ να μας μάθεις καμία κυπριακή συνταγή..

εμείς δεν κάνουμε πίτες όπως εσείς..παραδοσιακές-δοκιμασμένες συνταγές για πίτες ευπρόσδεκτες ../

το Πάσχα για τις φλαούνες(παραδοσιακό δικό μας) ναι και πολύ ωραίο!!!

Τι ειναι οι φλαουνες;;;;

Στη βόρεια Ελλάδα κάνουν τις ωραιότερες πίτες έτσι δεν ειναι;;νεραιδουλα εσύ να μας μάθεις καμία κυπριακή συνταγή..

αν και δεν έχω εμπειρία από όλη την Ελλάδα...έχω μια φίλη από βόρεια..και κάνει κάτι πίτες και ένα φύλλο λεπτό απίστευτα πράγματα..'

εννοείται..ότι θέλετε με ρωτάτε!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια τι καταπληκτικες δουλειες ειναι αυτες που εχετε που μπορειτε και μπαινετε και στο ιντερνετ! εγω που δουλευα σε μια εταιρεια δεν μπορουσα ουτε να κανω πριτσ! (συγνωμη για την εκφραση) απιστευτη καταπιεση και ψυχολογια χαλια, αφου οταν μας απελυσαν εδω και 1,5 χρονο γιατι πηγαινε κατα διαολου ηρεμησα, αλλος ανθρωπος! δεν εχω φραγκο βεβαια και συνεχεια με ανοιχτη την παλαμη εμαι στον αντρα μου σαν τα γυφτακια :tongue:!

mar1981 είμαι σε γραφείο μαζί με μια άλλη κοπέλα και δεν έχουμε αφεντικά στο κεφάλι μας, αυτή την εποχή είναι σπασμένη η δουλεια οποτε είμαστε χαλαρά, παλια δούλευα αλλού με το αφεντικό απέναντι μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...και φυσικά δεν είχα internet

Βρε κοριτσια τι καταπληκτικες δουλειες ειναι αυτες που εχετε που μπορειτε και μπαινετε και στο ιντερνετ! εγω που δουλευα σε μια εταιρεια δεν μπορουσα ουτε να κανω πριτσ! (συγνωμη για την εκφραση) απιστευτη καταπιεση και ψυχολογια χαλια, αφου οταν μας απελυσαν εδω και 1,5 χρονο γιατι πηγαινε κατα διαολου ηρεμησα, αλλος ανθρωπος! δεν εχω φραγκο βεβαια και συνεχεια με ανοιχτη την παλαμη εμαι στον αντρα μου σαν τα γυφτακια :tongue:!

Και εγω ευτυχώς εχω τη δυνατότητα αλλα οταν πιάνει η πολυ δουλειά δεν εχω χρόνο..

πω πω κορίτσια μου ανοίξατε την όρεξη...όλες δύσκολα φαγητά κάνατε όμως,αυτα τα αφήνω για σαβ/κο!

πες μου οτι ανοίγεις φύλλο για την πίτα να τρελλαθώ

καλα εννοητε οτι ανοιγο φυλο δεν ειναι τιποτα πατ πατ γινετε ελατε να κερασω πιτουλα λουκανοπιτα ή τυροπιτα θελετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

μα αμα δεν γεμισεις δεν θα μαθεις

αχ τι μου θυμισες με τα αφεντικα πω πω ειχα φτασει σε σημειο ν αμαλωνω με ολους απο το τιποτα καλημερα μου λεγανε εχω φωναζα εβριζα ειχα παθει λαλα κ στης 2 δουλειες που πηγα κ τωρα που καθομαι αλλος ανθρωπως μεχρι κ στο νοσοκομειο με στειλανε φανατσου ποσο μαλακες ηταν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπερα κοριτσακια μου...

ειστε η χαρα της διαιτας....πω πω...μου τρεχουν τα σαλια....εγω και σημερα ψητο κοτοπουλο και σαλατα....αντε να τελειωσει η κωλοδιαιτα και το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να ανοιξω φυλλο και να φτιαξω μανιταροπιτα που ειναι και η αγαπημενη μας....

γενικα πιτες φτιαχνω αλλα τωρα με την διαιτα....τιποτις...

σχετικά με την περιοδο sissy μου και tinker μου προσπαθηστε οσο γινεται (ξερω ειναι πολυ δυσκολο) να ηρεμησετε γιατι απο το αγχος σας μπλοκαρετε τον οργανισμο σας....

αν ειναι να ερθει η ρημαδα δυστυχως δεν θα μας ρωτησει....παμε για την επομενη φορα...

αν και τα πονακια ή τα πρηξιματα δεν ειναι μονο συμπτωματα περιοδου...ευχομαι να ειναι προμηνυματα ευχαριστων καταστασεων... ε ρε ξυλο μετα που θα φατε...μαζι με την maria papa θα σας κυνηγαμε ...χαχα

η δικη μου ημερα σημερα ξεκινησε πολυ ασχημα με διαφορα θεματα που με απασχολουν πολυ εντονα τον τελευταιο καιρο και δυστυχως δεν με αφηνουν και να κοιμηθω τα βραδια...

σημερα θα παω για ενα καφεδακι με την παρεα μου απο τον χορο να ξεχαστω λιγακι....

φιλακια πολλα σε ολες!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ειστε η χαρα της διαιτας....πω πω...μου τρεχουν τα σαλια....εγω και σημερα ψητο κοτοπουλο και σαλατα....αντε να τελειωσει η κωλοδιαιτα και το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να ανοιξω φυλλο και να φτιαξω μανιταροπιτα που ειναι και η αγαπημενη μας....

σχετικά με την περιοδο sissy μου και tinker μου προσπαθηστε οσο γινεται (ξερω ειναι πολυ δυσκολο) να ηρεμησετε γιατι απο το αγχος σας μπλοκαρετε τον οργανισμο σας....

αν ειναι να ερθει η ρημαδα δυστυχως δεν θα μας ρωτησει....παμε για την επομενη φορα...

αν και τα πονακια ή τα πρηξιματα δεν ειναι μονο συμπτωματα περιοδου...ευχομαι να ειναι προμηνυματα ευχαριστων καταστασεων... ε ρε ξυλο μετα που θα φατε...μαζι με την maria papa θα σας κυνηγαμε ...χαχα

η δικη μου ημερα σημερα ξεκινησε πολυ ασχημα με διαφορα θεματα που με απασχολουν πολυ εντονα τον τελευταιο καιρο και δυστυχως δεν με αφηνουν και να κοιμηθω τα βραδια...

σημερα θα παω για ενα καφεδακι με την παρεα μου απο τον χορο να ξεχαστω λιγακι....

κοριτσάκι μου γλυκό τι σε απασχολεί??να μην σκέφτεσαι τίποτα όλα θα πάνε καλά σε όλα τα θέματα!!!

σιυ στέλνω μια ζεστή αγκαλίτσα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πες τα πες τα .

να πας κοριτσι για καφε πρεπει να κανουμε πραγματα που μας φτιαχουν την διαθεση !! καλα να περασεις !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλό καφεδάκι και κοιτα να το διασκεδάσεις, προβλήματα μια ζωη θα έχουμε δυστυχώς θα λύνουμε ένα και θα προκύπτει άλλο, την υγεια μας να έχουμε και όλα θα φτιάξουν κοριτσάκι μου

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...