Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!!!

maria_v οπως το ειπες ειμαστε εχουμε τα στραβαμας η αισιοδοξια , αισιοδοξια ειμαιστε σε ενα κοσμο δικο μας!! αχαχα!! κ στο ευχομαι ολοψυχα να κανεις ενα τοξοτακι !!!

την πρεκνυλ κ εγω στην κοιλια την κανω ετσι μου ειπε ο γιατρος οπως κ την οβιτρελε κ της κανω στο σπιτι μονη μου σαν της πουρεγκον γινοντε.

το πριξιμο το εχεις οπως ειναι σαν το φυσικο μας κυκλο κ εγω το ειχα αλλα μετα την σπερμ/χη ξεπριζομουνα ειναι απο τα αυγουλια σου τα ζουμπουρλουδικα!

Sissy2012 εισαι στην 29 μερα κ ανυσηχης? αντε τον εφαγες τον γαιδαρο λιγο η ουρα εμεινε μεχρι αυριο υπομονη γιατα ευχαριστα

Μαρια μου οταν εχω πολλά συμπτώματα όλο στην ουρά του γαιδαρου μου έρχεται.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια δεν είναι η μήτρα ..ο σπόνδυλος είναι και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου..αφού τον νιώθω να ανοίγει..πως να το πω..αυτό είναι σήμα κατατεθέν της σιχαμένης..

Νεραιδουλα κ εγω αυτο νιώθω!οτι κάποιος μου ανοίγει τη Μεση...

Μαρια μου οταν εχω πολλά συμπτώματα όλο στην ουρά του γαιδαρου μου έρχεται.....

γαιδαρος ειναι αυτος χαχα!! το καταλαβαινω ετσι ειμαστε ολες ολα στα τελος τα βλεπουμε κ να ολα κατι καινουριο βγαινει ποτε θα κανεις τεστ εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια! Χθες ολο το απογευμα μαντεψτε με ποια αγαπημενη δουλεια ασχολήθηκα..το σιδερο :mad: εκανε και ζεστη τι νου σου πω μουρλια!

TINKER και SISSY μου αρεσουν πολυ τα συμπτωματα σας η μεση ποναει και στην εγκυμοσυνη, υπομονη ομως ιδιως εσυ TINKER γιατι δεν θα δειξει τιποτα αν την κανεις νωριτερα.

Mαρακι v και εμενα ο γιατρος στον ποπο μου ειπε να την κανω και θα παω στο ΛΗΤΩ να μου την κανουν ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι μου. Οσο για το υπερ/μα δεν θα κανω την μερα της σπερ/σης γιατι δεν θα δειξει τιποτα οποτε δεν υπαρχει και λογος.

Σε φυσικο κυκλο θα την κανω.

γαιδαρος ειναι αυτος χαχα!! το καταλαβαινω ετσι ειμαστε ολες ολα στα τελος τα βλεπουμε κ να ολα κατι καινουριο βγαινει ποτε θα κανεις τεστ εσυ?

Εμένα ο κανονικός μου κύκλος ειναι 30!συμφωνα με την ωορηξια είπα 28..χθες έβγαλα τόσα πολλά ασπρα υγρα που σκουπιζομουνα κ τρεχανε!μ έπιασε τέτοιες ενθουσιασμός που όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα..ξυπναγα καθε μια ώρα!σημερα η θερμοκρασια μου έπεσε σε σχέση με χθες..αυτο που θέλω να πω ειναι οτι κ άλλες φορές είχα πολύ έντονο συμπτώματα κ μου ερχόταν κ 32 μερα!!!!οποτε σηκωνω τα χέρια ψηλά..ασε που σημερα είμαι σαν τρελή στο Σπιτι!μ ένα θερμόμετρο στο χέρι και να πιάνω συνέχεια το στηθος μη ξεπρηστω..με κουράζει τόσο πολύ ο εαυτός μου!!!εφτιαξε και έναν μουσακά για να ξεχαστω..ας λέω οτι θα μου έρθει γιατι αν νομίζω οτι δεν θα έρθει κ τελικά έρθει θα παθών υστεριΑ!ετσι απο το πρωί εγω πείσει τον εαυτό μου οτι θα έρθει..πω πω σας κούρασα μ αυτά που γράφω!ο μονόλογος μιας ανεμογκαστρωμενης!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμένα ο κανονικός μου κύκλος ειναι 30!συμφωνα με την ωορηξια είπα 28..χθες έβγαλα τόσα πολλά ασπρα υγρα που σκουπιζομουνα κ τρεχανε!μ έπιασε τέτοιες ενθουσιασμός που όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα..ξυπναγα καθε μια ώρα!σημερα η θερμοκρασια μου έπεσε σε σχέση με χθες..αυτο που θέλω να πω ειναι οτι κ άλλες φορές είχα πολύ έντονο συμπτώματα κ μου ερχόταν κ 32 μερα!!!!οποτε σηκωνω τα χέρια ψηλά..ασε που σημερα είμαι σαν τρελή στο Σπιτι!μ ένα θερμόμετρο στο χέρι και να πιάνω συνέχεια το στηθος μη ξεπρηστω..με κουράζει τόσο πολύ ο εαυτός μου!!!εφτιαξε και έναν μουσακά για να ξεχαστω..ας λέω οτι θα μου έρθει γιατι αν νομίζω οτι δεν θα έρθει κ τελικά έρθει θα παθών υστεριΑ!ετσι απο το πρωί εγω πείσει τον εαυτό μου οτι θα έρθει..πω πω σας κούρασα μ αυτά που γράφω!ο μονόλογος μιας ανεμογκαστρωμενης!!!!!!

εγώ το περιμένω να πρηστεί και να πονάει..εγώ στη περίοδο δεν έχω συμπτώματα το καταλαβαίνω μόνο από τη μέση που νιώθω να ανοίγει...όπως και σήμερα..κορίτσια εγώ πάω για Νοέμβριο..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εσυ μουσακα εγω παστιτσιο κ τωρα θακανω πιτουλες αλλιως δεν παιρναει η μερα .

λοιπον αυτο με την θερμοκρασια δεν μπορω να το καταλαβω γιατι να μετρας συνεχεια αν ειναι ανεβασμενη αν εχει χαμηλη ποτε δεν ξερεις ποσο πρεπει να ειναι αν θυμαμαι καλα μια απο της εγκυλες μας απο εδω ειχε ελαφρα υποθεμια κ οχι ανεβασμενη οποτε ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙΙΙΙ!!!

ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟΟΟΟ!! ΑΝΤΕ ΕΧΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ Ε? ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια! Χθες ολο το απογευμα μαντεψτε με ποια αγαπημενη δουλεια ασχολήθηκα..το σιδερο :mad: εκανε και ζεστη τι νου σου πω μουρλια!

TINKER και SISSY μου αρεσουν πολυ τα συμπτωματα σας η μεση ποναει και στην εγκυμοσυνη, υπομονη ομως ιδιως εσυ TINKER γιατι δεν θα δειξει τιποτα αν την κανεις νωριτερα.

Mαρακι v και εμενα ο γιατρος στον ποπο μου ειπε να την κανω και θα παω στο ΛΗΤΩ να μου την κανουν ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι μου. Οσο για το υπερ/μα δεν θα κανω την μερα της σπερ/σης γιατι δεν θα δειξει τιποτα οποτε δεν υπαρχει και λογος.

Σε φυσικο κυκλο θα την κανω.

Εγω το σίδερο το προτιμώ απο άλλες δουλειές..καλή επιτυχία κοριτσάκι!κ εγω με βλέπω Νοέμβριο για σπερματεγχυση..

εγώ το περιμένω να πρηστεί και να πονάει..εγώ στη περίοδο δεν έχω συμπτώματα το καταλαβαίνω μόνο από τη μέση που νιώθω να ανοίγει...όπως και σήμερα..κορίτσια εγώ πάω για Νοέμβριο..

μαζι κοριτσι τον Νοεμβριο αποτι εχω υπολογισει θα ξεκινησω 22 Νοεμβριου κ θα εχω προλαβει τον Δεμεβριο πριν κλειση η κλινικη για διακοπες θα εχουν ερθει κ τα φαρμακα μου 20 οκτωβριου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εμένα πιο νωρίς με βλέπω..γύρω στα μέσα..θα δείξει..

νοικοκυρούλες μου εσείς...!!!

εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ούτε παστίτσιο ούτε μουσακά..

τη κρέμα προσπαθεί να με μάθει να μαμά μου να τη κάνω αλλά μέχρι εκεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

εμένα πιο νωρίς με βλέπω..γύρω στα μέσα..θα δείξει..

νοικοκυρούλες μου εσείς...!!!

εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ούτε παστίτσιο ούτε μουσακά..

τη κρέμα προσπαθεί να με μάθει να μαμά μου να τη κάνω αλλά μέχρι εκεί...

Αμα θες συνταγή για μπεσαμελ πες μου να σου πω..

Αμα θες συνταγή για μπεσαμελ πες μου να σου πω..

ευχαριστώ...συνταγή έχω, της μαμάς..

βασικά δεν πολύ μαγειρεύω..μόνο Σάββατο και αυτό όχι πάντα..και όταν έχω κόσμο..και κάνω άλλα φαγητά..

1533345xcnw09g7xt.gif

πω πω κορίτσια μου ανοίξατε την όρεξη...όλες δύσκολα φαγητά κάνατε όμως,αυτα τα αφήνω για σαβ/κο!

πες μου οτι ανοίγεις φύλλο για την πίτα να τρελλαθώ

εμείς δεν κάνουμε πίτες όπως εσείς..παραδοσιακές-δοκιμασμένες συνταγές για πίτες ευπρόσδεκτες ../

το Πάσχα για τις φλαούνες(παραδοσιακό δικό μας) ναι και πολύ ωραίο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Εγω κορίτσια επειδη δουλεύω πάντα απόγευμα το πρωινό μου ειναι ελεύθερο κ για αυτο μαγειρεύω..τα σ/κ πολύ σπάνια.η μαγειρική με κάνει κ ξεχνιέμαι!γιαυτο κ ο μουσακας σημερα..κρίμα να μην είμαστε κοντά να σας έδινα απο ένα κομματάκι!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...