Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

και εγώ μαράκι την ovitrell στην κοιλια την κάνω.

η αναμονή συνεχίζεται,η πρώτη εβδομάδα μου περνάει γρήγορα, στην δεύτερη με πιανει άγχος και ανυπομονησία!!!

το πρήξιμο νομίζω είναι απο τα φάρμακα και το έχουμε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

22. tinkerbell!24 ποτε εσυ κανεις τεστ?

23 tina32 8/10

Ποσοστό: 5/21

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa 28/09

15. georgia69

16. sissy 2012

17. Georgkat

ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΕΙΤΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μαριγούλα μου , τέλεια τα αυγουλάκια σου..τη Πέμπτη θα ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται!!!

μια χαρά την έχουν δεν λες τίποτα...γιατί να το χάσει..δωρεάν θα πάει...:) :)

τον οκτώβρη θα λείπει ο αντούλης μου από λίγες μέρες τον οκτώβρη..αν δεν αδιαθετίσω την 1/10 το πιο πιθανόν να χάσω όλες τις γόνιμες του οκτώβρη..διαφορετικά θα πετύχω μπορει και τη γόνιμη αλλά σίγουρα τις μέρες πριν...αν ο αντρούλης μου δεν θα έλειπε..δεν θα με ένοιαζε..έτσι κ αλλιώς το αποτέλεσμα για αρνητικό το κόβω..άρχισαν τα πονάκια της μέσης..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγώ κάνω τη choriormon που είναι η ίδια με τη pregnyl και πάω στη κλινική και μου τη κάνουν στο ποπό..

εγώ μαριγούλα μου μάλλον παρασκευή θα τη κάνω τώρα δεν ξέρω..ακόμη το σκέφτομαι..καλά εγώ σκέφτηκα να πάω και τώρα αλλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

mar1981 τη μαρία να περιμένουμε να κάνει τη σπερματέγχυση και μετά να τη βάλουμε κατευθείαν στη πάνω λίστα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μαριγούλα μου , τέλεια τα αυγουλάκια σου..τη Πέμπτη θα ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται!!!

μια χαρά την έχουν δεν λες τίποτα...γιατί να το χάσει..δωρεάν θα πάει...:) :)

τον οκτώβρη θα λείπει ο αντούλης μου από λίγες μέρες τον οκτώβρη..αν δεν αδιαθετίσω την 1/10 το πιο πιθανόν να χάσω όλες τις γόνιμες του οκτώβρη..διαφορετικά θα πετύχω μπορει και τη γόνιμη αλλά σίγουρα τις μέρες πριν...αν ο αντρούλης μου δεν θα έλειπε..δεν θα με ένοιαζε..έτσι κ αλλιώς το αποτέλεσμα για αρνητικό το κόβω..άρχισαν τα πονάκια της μέσης..

Αντε αλλη απο εδω με τα πονακια . δεν με λες παιρνεις προγεστερονη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αντε αλλη απο εδω με τα πονακια . δεν με λες παιρνεις προγεστερονη?

ναι 6 τη μέρα!!!!από το στόμα...:P:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι 6 τη μέρα!!!!από το στόμα...:P:p:p:p:p

κ μονο αμα τα σταματησεις αδιαθετης ε (ουστ ξουτ)? δεν εισαι σαν εμενα που κ με προγεστερονη δεν καταλαβαινει τιποτα η δικια μου .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

6 τη μέρα??? πώς αντέχεις βρε tinkerbell?? εγώ παίρνω 1 την ημέρα και με πιάνει ζαλάδα και υπνηλία, κολπικά δεν με εχοχλεί καθόλου αλλά απο το στόμα δεν το αντέχω. γιατί 6???

6 τη μέρα??? πώς αντέχεις βρε tinkerbell?? εγώ παίρνω 1 την ημέρα και με πιάνει ζαλάδα και υπνηλία, κολπικά δεν με εχοχλεί καθόλου αλλά απο το στόμα δεν το αντέχω. γιατί 6???

τη πρώτη φορά έπαιρνα 3 τη μέρα..τη 2 φορά μου λέει πως ήσουνα με τη προγεστερόνη?μια χαρά του λέω..ε μου λέει παίρνε 6 τη μέρα..

τη 3 φορά με ξαναρώτησε εντάξει με τα 6 ναι μια χαρά του λέω..και παίρνω 6..

η αλήθεια είναι ότι δεν με πειράζουν..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

maria papa καλά κάνεις και τις μαλώνεις...δεν είπαμε βρε οτι και στην εγκυμοσύνη έχουμε πονάκια περιόδου λόγο συσπάσεων της μήτρας????

οποτε δεν δίνουμε σημασία σε αυτό

τη πρώτη φορά έπαιρνα 3 τη μέρα..τη 2 φορά μου λέει πως ήσουνα με τη προγεστερόνη?μια χαρά του λέω..ε μου λέει παίρνε 6 τη μέρα..

τη 3 φορά με ξαναρώτησε εντάξει με τα 6 ναι μια χαρά του λέω..και παίρνω 6..

η αλήθεια είναι ότι δεν με πειράζουν..

άλλη μια απορία για το συνέδριο!!!!!!!!!

maria papa καλά κάνεις και τις μαλώνεις...δεν είπαμε βρε οτι και στην εγκυμοσύνη έχουμε πονάκια περιόδου λόγο συσπάσεων της μήτρας????

οποτε δεν δίνουμε σημασία σε αυτό

κορίτσια δεν είναι η μήτρα ..ο σπόνδυλος είναι και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου..αφού τον νιώθω να ανοίγει..πως να το πω..αυτό είναι σήμα κατατεθέν της σιχαμένης..

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια δεν είναι η μήτρα ..ο σπόνδυλος είναι και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου..αφού τον νιώθω να ανοίγει..πως να το πω..αυτό είναι σήμα κατατεθέν της σιχαμένης..

εγω μετα απο 2 σπερμ/χης εχουν αλαξει τα συπτωματα της περιοδου καταρχην την εβδομαδα που περιμενα παντα ειχα πρισμενο στηθος κ με πονουσε αφου ελεγα αντε να ερθει να ξεπριστο να μην με ποναει τωρα απλα εχω πριξιμο δεν εχω πονο ή με την οωρρηξια μου παντα την καταλαβαινω γιατι γιατι κ εκει ποναω παντα απο την δεξια μερια ασχετα απο μια μερια θα ειναι το ωοθυλακιο ποναω παντα δεξια γιατι ποιο ευαισθητη η δεξια οωθηκη. τωρα δεν εχω τοσο πονο δηλαδη ισα ισα που την καταλαβαινω αυτο που θελω να πω οτι με τα φαρμακα καποια πραγματα αλλαζουν μπορει ο πονος που εχεις να ειναι για καλο μακαρι βεβαια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...