Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

να σε παιρνω τηλ να μου το λες καθε πρωι που ξυπναω αυτο μπας και το πιστεψω...

μετα τον τραυματισμο μου πηρα αρκετα κιλά γιατι σταματησα να γυμναζομαι...

εχω εχω κιλακια...οι φωτογραφιες με κολακευουν.....

ασε η διαιτα που κανω ειναι να λιμοκτονεις...μου την εβγαλε η θεια μου που ειναι διαιτολογος και το καλο ειναι πως μπορει να ειναι δυσκολη αλλα τουλαχιστον χανω τα κωλοκιλα!!!!!!!!

της ξερω αυτες της διαιτες επειδη εκοψα το τσιγαρο πηρα 5 κιλα αμα δεις την φωτο στο γαμο μου απο το στηθος κ πανω που φαινετε ειμαι σαν να εκανα βαρη χαχα!! κ ετσι πηγα σε διατροφολογο για 3 μηνες κ κατι πεινα μα πεινα αλλα εφυγαν 10 κιλα αλλα επειδη την σταματησα αποτομα γιατι ο αντρα μου με απειλησε οτι θα με χωρηση αμα χασω εστω 1 ακομα κιλο οποτε σταματησα κ πηρα το βλημα τα 5 κιλα . απελπισια .

εισαι μια χαρα δεν χρειαζεσαι διαιτα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσοπουλα!! Χθες γυρισα αργα και πλακωθηκα στα πλυντηρια και στις δουλειες γι' αυτο δεν μπηκα να σας γραψω. Λοιποοοον, ολα καλα τα ειδε ο γιατρος και μου εγραψε τα σερπαφαρ να παρω απο σημερα το βραδυ μεχρι και την Κυριακη. Την Τεταρτη θα παω να με ξαναδει για να δουμε αυγουλακι/α και μεγεθος και να προχωρησουμε αναλογως. Αυτα!

Αυτο παντως για τις κολπικες πλυσεις με σοδα και χαμομηλι το εχω ακουσει κ εγω οτι κανει καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

tinker μου, η κουμπαρα μου στα 40 της με μια σαλπιγγα και μια ωοθηκη, με προβληματα θυρεοειδή και πολλά προβληματα ο αντρας της, εχοντας βαλει στο μυαλο της πως δεν θα κανει ποτε παιδι, ξεκινησε γυμναστηριο και υστερα απο 3 μηνες εμεινε εγκυος φυσιολογικα και δεν το πηρε και χαμπαρι...

κακο νομιζω δεν κανει, ισα ισα βοηθαει πολυ

sissy μου...εγω που εχω μια κοιλη στην μεση, ο νευροχειρουργος και ο ορθοπεδικος μου ειπαν να σταματησω αμεσως την yoga και pilates και γενικα οτι εχει να κανει με εκτασεις κορμου (καπως ετσι τα ειπαν)....εγω δυστυχως τραυματιστηκα σε γυμναστηριο απο ανοητο γυμναστη και μου εχουν μεινει πολλα θεματα σε γονατα και μεση....

για να επανελθουμε στο θεμα μας.....

ή εχεις αγχωθει με το θεμα της εγκυμοσυνης τοσο πολυ και γι αυτο δεν σου ερχεται η περιοδος, ή αυτά ειναι προεορτια εγκυμοσυνης....γιατι δεν παιρνεις ενα τεστακι πουλακι μου να σου φυγει η αγωνια???

tinker και maria papa....δεν αφηνετε τα γαριδακια λεω εγω???????

εμεις που κανουμε διαιτα και ειμαστε ολη μερα με κοτοπουλο και τονο τί να πουμε????????

Κοιλη στη Μεση ε;αυτο θέλει προσοχή..το κολύμπι θα σου κάνει καλό!επειδη καθυστερήσεις εχω κατα καιρους..θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή και μετα θα δούμε..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσοπουλα!! Χθες γυρισα αργα και πλακωθηκα στα πλυντηρια και στις δουλειες γι' αυτο δεν μπηκα να σας γραψω. Λοιποοοον, ολα καλα τα ειδε ο γιατρος και μου εγραψε τα σερπαφαρ να παρω απο σημερα το βραδυ μεχρι και την Κυριακη. Την Τεταρτη θα παω να με ξαναδει για να δουμε αυγουλακι/α και μεγεθος και να προχωρησουμε αναλογως. Αυτα!

Αυτο παντως για τις κολπικες πλυσεις με σοδα και χαμομηλι το εχω ακουσει κ εγω οτι κανει καλο!

Καλημέρα κορίτσια!

καλημέρα κορίτσια !!!καλή αρχή σήμερα!!!:)χχχχ

σίσσυ, πες και τη μέρα είσαι σήμερα??πότε είδες περίοδο το προηγούμενο μήνα??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια !!!καλή αρχή σήμερα!!!:)χχχχ

σίσσυ, πες και τη μέρα είσαι σήμερα??πότε είδες περίοδο το προηγούμενο μήνα??

Καλημέρα νεραιδουλα μου!το τελευταίο μήνα που είδα περίοδο ήταν 29 Αυγούστου κ σήμερα ειναι 29 η μερα.σωστα τα λέω;;

Καλημέρα νεραιδουλα μου!το τελευταίο μήνα που είδα περίοδο ήταν 29 Αυγούστου κ σήμερα ειναι 29 η μερα.σωστα τα λέω;;

ναι..αλλά να περιμένεις να περάσει και η 29/9 και μετά...

ΥΠΟΜΟΝΉ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!

sissy αισιοδοξία όπως λεει η τοξοτίνα...αχ περιμένουμε πολλά νέα την παρασκεύη δλδ, τα ευχάριστα να ερχονται λέμε

Βρε αισιοδοξία αλλα η θερμοκρασια μου έπεσε..:(

Καλημέρα κορίτσια!

mar1981 τέλεια τα ωαριάκια σου! Με το καλό να γίνει η σπερματέγχυση, βλέπω δεν ξέχασες τίποτα να ρωτήσεις, ρώτησέ τον και για τον υπέρηχο πριν την σπερματέγχυση. Σήμερα περιμένουμε νέα για τα αυγουλάκια σου. Εσύ δεν κάνεις ενέσεις, παίρνεις χάπια?

maria papa τοξότης είσαι έ? πολύ θα ήθελα να κάνω παιδί τοξότη να είναι ευτυχισμένο!! Είναι ο άντρας μου, φουλ στην αισιοδοξία, όλα θα γίνουν, ενώ εγώ που είμαι καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό, είμαι πολύ ορθολογίστρια και η ψυχολογία μου είναι μια πάνω μια κάτω. Βέβαια έχει και τα στραβά του, αλλά η αισιοδοξία, αισιοδοξία!

Sissy2012 είσαι το πρόσωπο της εβδομάδας, περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα!!

tinkerbell!24 εσύ τι αποφάσισες για την Παρασκευή τελικά? Θα κάνεις? Τι εννοείς ότι θα χάσεις τις γόνιμες του Οκτώβρη, αν την κάνεις την Τρίτη, δεν το κατάλαβα?:oops:

georgia69 την πρεγκνυλ την κάνεις δηλαδή μόνη σου στην κοιλιά, νομίζω μου είχαν πει μόνο πίσω και στα μπράτσο, να το διευκρινίσουμε αν είναι αυτό. Αν είναι να μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας να μην τρέχουμε στα φαρμακεία. mar1981 αν θυμηθείς ρώτα το και αυτό, εμένα μου είχε πει όχι στην κοιλιά.

tina32 μου εσύ πως είσαι? πως πάει η αναμονή?

Stardustmg καλή αρχή, σπερματέγχυση θα κάνεις και εσύ ε? άντε να γεμίσει αυτή τη φορά η λίστα με εγκύους, γιατί μας έλειψε.

Τα δικά μου νέα τώρα, πήγα χθες στον γιατρό, έχω 2 καλά από δεξιά και 2 από αριστερά, αλλά την Πέμπτη θα φανούν όλα καλύτερα, οπότε αύριο θα ξαναπάμε και θα έχω νεώτερα, τώρα συνεχίζω την ίδια δόση. Έτσι όπως το βλέπει θα πάμε για σπερματέγχυση Τρίτη. Στις 8 Οκτώβρη φεύγει Ρώμη για το παγκόσμιο συνέδριο γυναικολογίας για μια εβδομάδα, δεν το χάνει κανείς λέει αυτό το συνέδριο, πέρσι ήταν στο κειπ ταουν, καλά περνάνε και αυτοί!!! Ευτυχώς θα έχουμε προλάβει να κάνουμε την σπερματέγχυση!

Να σας ρωτήσω, όταν κάνουμε τις ενέσεις για να μην κάνουμε κατακράτηση, εκτός από αλάτι τι άλλο πρέπει να προσέχουμε, και τα γλυκά? Από χθες έχω ένα πρήξιμο και δεν ξέρω αν είναι από το έντερο ή από τις ενέσεις και επειδή δεν τρώω συνήθως γλυκά και χθες μετά τον γιατρό έφαγα, είπα μήπως φταίει αυτό.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

mar1981 τέλεια τα ωαριάκια σου! Με το καλό να γίνει η σπερματέγχυση, βλέπω δεν ξέχασες τίποτα να ρωτήσεις, ρώτησέ τον και για τον υπέρηχο πριν την σπερματέγχυση. Σήμερα περιμένουμε νέα για τα αυγουλάκια σου. Εσύ δεν κάνεις ενέσεις, παίρνεις χάπια?

maria papa τοξότης είσαι έ? πολύ θα ήθελα να κάνω παιδί τοξότη να είναι ευτυχισμένο!! Είναι ο άντρας μου, φουλ στην αισιοδοξία, όλα θα γίνουν, ενώ εγώ που είμαι καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό, είμαι πολύ ορθολογίστρια και η ψυχολογία μου είναι μια πάνω μια κάτω. Βέβαια έχει και τα στραβά του, αλλά η αισιοδοξία, αισιοδοξία!

Sissy2012 είσαι το πρόσωπο της εβδομάδας, περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα!!

tinkerbell!24 εσύ τι αποφάσισες για την Παρασκευή τελικά? Θα κάνεις? Τι εννοείς ότι θα χάσεις τις γόνιμες του Οκτώβρη, αν την κάνεις την Τρίτη, δεν το κατάλαβα?:oops:

georgia69 την πρεγκνυλ την κάνεις δηλαδή μόνη σου στην κοιλιά, νομίζω μου είχαν πει μόνο πίσω και στα μπράτσο, να το διευκρινίσουμε αν είναι αυτό. Αν είναι να μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας να μην τρέχουμε στα φαρμακεία. mar1981 αν θυμηθείς ρώτα το και αυτό, εμένα μου είχε πει όχι στην κοιλιά.

tina32 μου εσύ πως είσαι? πως πάει η αναμονή?

Stardustmg καλή αρχή, σπερματέγχυση θα κάνεις και εσύ ε? άντε να γεμίσει αυτή τη φορά η λίστα με εγκύους, γιατί μας έλειψε.

Τα δικά μου νέα τώρα, πήγα χθες στον γιατρό, έχω 2 καλά από δεξιά και 2 από αριστερά, αλλά την Πέμπτη θα φανούν όλα καλύτερα, οπότε αύριο θα ξαναπάμε και θα έχω νεώτερα, τώρα συνεχίζω την ίδια δόση. Έτσι όπως το βλέπει θα πάμε για σπερματέγχυση Τρίτη. Στις 8 Οκτώβρη φεύγει Ρώμη για το παγκόσμιο συνέδριο γυναικολογίας για μια εβδομάδα, δεν το χάνει κανείς λέει αυτό το συνέδριο, πέρσι ήταν στο κειπ ταουν, καλά περνάνε και αυτοί!!! Ευτυχώς θα έχουμε προλάβει να κάνουμε την σπερματέγχυση!

Να σας ρωτήσω, όταν κάνουμε τις ενέσεις για να μην κάνουμε κατακράτηση, εκτός από αλάτι τι άλλο πρέπει να προσέχουμε, και τα γλυκά? Από χθες έχω ένα πρήξιμο και δεν ξέρω αν είναι από το έντερο ή από τις ενέσεις και επειδή δεν τρώω συνήθως γλυκά και χθες μετά τον γιατρό έφαγα, είπα μήπως φταίει αυτό.

Μαρια μου αυριο θα μου έρθει το ξερω.. Ωραία τα νέα για τα 4 αυγουλακια..την Τρίτη σου ειπε για τη σπερματεγχυση;;να είσαι χαλαρή και ήρεμη και θα πανε ολα καλά..αχ αυτοί οι γιατροί με τα συνέδρια..καλά κάνουν να πηγαίνουν και να μαθαίνουν περισσότερα!

καλημερα κ απο μενα!!!!

maria_v οπως το ειπες ειμαστε εχουμε τα στραβαμας η αισιοδοξια , αισιοδοξια ειμαιστε σε ενα κοσμο δικο μας!! αχαχα!! κ στο ευχομαι ολοψυχα να κανεις ενα τοξοτακι !!!

την πρεκνυλ κ εγω στην κοιλια την κανω ετσι μου ειπε ο γιατρος οπως κ την οβιτρελε κ της κανω στο σπιτι μονη μου σαν της πουρεγκον γινοντε.

το πριξιμο το εχεις οπως ειναι σαν το φυσικο μας κυκλο κ εγω το ειχα αλλα μετα την σπερμ/χη ξεπριζομουνα ειναι απο τα αυγουλια σου τα ζουμπουρλουδικα!

Sissy2012 εισαι στην 29 μερα κ ανυσηχης? αντε τον εφαγες τον γαιδαρο λιγο η ουρα εμεινε μεχρι αυριο υπομονη γιατα ευχαριστα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria v τέλεια τα αυγουλάκια σου και εγώ 4 έκανα με δόση 75, δεν μαζευεις τις απορίες μας να τις μελετήσουν στο συνέδριο μπας και βγάλουμε καμιά άκρη και εμείς και αυτοί????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...