Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, ψάξτο στο internet,πάντως οτιδήποτε διαφορετικό μπορεί να είναι καλό σημάδι

Οταν βλέπω κάτι καινούργιο ενθουσιαζομαι..θα το ξεχάσω όμως γιατί είμαι σίγουρη οτι θα μου έρθει.διαβασα στο Ίντερνετ οτι υγρα βγάζουμε πριν την περίοδο..:(

Διαφημίσεις

θα σε καληνυχτίσω sissy μου και θα σου ευχηθώ να μην αδιαθετήσεις!!!

περιμένουμε νέα απο τις ξενύχτισες της παρέας,για εσάς που μπαίνεται στις 2 το λέω

Καληνύχτα τινα μου!δεν ξερω γιατι είμαι τόσο απαισιόδοξη..θα τα πούμε αυριο!!

Ουπς! Με ζητησατε;

sissy2012, και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος ειχα πολλα διαφανα υγρα λιγες μερες πριν την περιοδο, τα οποια συνεχιστηκαν σε ολο το διαστημα της καθε εγκυμοσυνης! Τρια σλιπακια τη μερα δε μου φταναν! Αφου να φανταστεις, μετα απο καθε σπερματεγχυση αρχιζω να ψαχνομαι για υγρα, μηπως δω κανενα σημαδι!!! Ευχομαι να σημαινουν κατι καλο!

maria papa, μια κουταλια της σοδας σε καθε πλυντηριο αρκει! Το dettol ειναι απολυμαντικο (μικροβια, βακτηρια), δεν ξερω αν κανει τιποτα στους μυκητες.

tinkerbell!24, κι εγω στις silk το γυρισα και ειναι πολυ καλυτερες!

Ποιο κοριτσι θελει γαριδακια; Η tina32; Φαε κανα σακουλακι κοντα στις μερες της εμφυτευσης, δεν ξερεις ποτε;)! Αν θες εχω ακομη, κερναω!!

Καλα,το γυμναστηριο ειναι περιεργη ιστορια για μενα! Πηγαινα παλια, οταν ημουν μονη μου και δεν ειχα τί να κανω τα βραδια! Καθε βραδυ 2-3 ωρες, μετα απο κατι μηνες εκανα κορμαρα! Στο τελος εκλεισε το γυμναστηριο λογω χρεων (vis-vitalis για οσες θυμουνται) και ο καθενας αρπαζε για αποζημιωση ό,τι εβρισκε! Αλλος πηρε το βραστηρα, αλλος το στερεοφωνικο, εγω πηρα τον φυσιοθεραπευτη και την κοπανησα! Εφτα χρονια κλεισαμε παντρεμενοι, αλλα απο γυμναστηρια λιγα πραματα πια!!

Ουπς! Με ζητησατε;

sissy2012, και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος ειχα πολλα διαφανα υγρα λιγες μερες πριν την περιοδο, τα οποια συνεχιστηκαν σε ολο το διαστημα της καθε εγκυμοσυνης! Τρια σλιπακια τη μερα δε μου φταναν! Αφου να φανταστεις, μετα απο καθε σπερματεγχυση αρχιζω να ψαχνομαι για υγρα, μηπως δω κανενα σημαδι!!! Ευχομαι να σημαινουν κατι καλο!

maria papa, μια κουταλια της σοδας σε καθε πλυντηριο αρκει! Το dettol ειναι απολυμαντικο (μικροβια, βακτηρια), δεν ξερω αν κανει τιποτα στους μυκητες.

Ποιο κοριτσι θελει γαριδακια; Η tina32; Φαε κανα σακουλακι κοντα στις μερες της εμφυτευσης, δεν ξερεις ποτε;)! Αν θες εχω ακομη, κερναω!!

Καλα,το γυμναστηριο ειναι περιεργη ιστορια για μενα! Πηγαινα παλια, οταν ημουν μονη μου και δεν ειχα τί να κανω τα βραδια! Καθε βραδυ 2-3 ωρες, μετα απο κατι μηνες εκανα κορμαρα! Στο τελος εκλεισε το γυμναστηριο λογω χρεων (vis-vitalis για οσες θυμουνται) και ο καθενας αρπαζε για αποζημιωση ό,τι εβρισκε! Αλλος πηρε το βραστηρα, αλλος το στερεοφωνικο, εγω πηρα τον φυσιοθεραπευτη και την κοπανησα! Εφτα χρονια κλεισαμε παντρεμενοι, αλλα απο γυμναστηρια λιγα πραματα πια!!

Βρε Γεωργία μου δεν θέλω το βάλω στο μυαλό μου γιατι οταν θα μου έρθει θα κλαίω με μαύρο δάκρυ..μακάρι πάντως! Σ ευχαριστώ για την απάντηση..vis vitalis??? τι θυμήθηκες;;την καλύτερα αποζημίωση πήρες....

Διαφημίσεις

Sorry..καληνύχτα με πολύ πολύ αισιοδοξία τοξοτινα μου!!!!!

εμεις η τοξοτες φημιζομαστε για την αισιοδοξια μας φωτια να εχει διπλα μας εμεις ολα ασπρα τα βλεπουμε στον κοσμο μας ειμαστε χαχαχα!!! καλο σου βραδυ !! κ με ευχαριστα νεα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ουπς! Με ζητησατε;

γυμαστηριο ε? εχω παει κ εγω καλα ηταν οπως ειπες κ εσυ κανεις κορμι . αχ αυτα τα γαριδακια βλεπω τωρα που τρωει ο αντρας μου κ σκεφτομαι να προλαβο να παρω κ εγω λιγα χιχιχι!!!

θα βαλω σοδα μια πολυ ωραια πληροφορια της σουπας? ή του γλυκου?

οπως επε κ η σισσυ την καλητερη αποζημιωσει πηρες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Πριν ξεκινήσω προσπάθειες για bebe ήμουν 30 μερες..τον τελευταίο. 1,5 χρόνο είμαι 28,29,30 και άμα αγθωθω Πολυ χτυπάω κ ένα 32!!λες τινα μου οτι παίζει η ωορηξια;;μήπως ο γιατρος μου ειπε λάθος;πάντως μου ειπε έλα σ επαφη 12 η 13 κ 14η.την 11 η το βράδυ έβγαλα πολλά υγρα..
Αν εμενες Αθήνα θα ερχοσουν σε αυτο που δουλεύω..κριμα:(!κανε πιλατες για να βοηθήσεις τη μεσούλα σου!ξερεις πόσες πελατισσες εχω με την κοιλιά να κάνουν διάδρομο;;κάνει καλό..η γυμναστική μας βοηθάει πολύ ψυχολογικά!!

tinker μου, η κουμπαρα μου στα 40 της με μια σαλπιγγα και μια ωοθηκη, με προβληματα θυρεοειδή και πολλά προβληματα ο αντρας της, εχοντας βαλει στο μυαλο της πως δεν θα κανει ποτε παιδι, ξεκινησε γυμναστηριο και υστερα απο 3 μηνες εμεινε εγκυος φυσιολογικα και δεν το πηρε και χαμπαρι...

κακο νομιζω δεν κανει, ισα ισα βοηθαει πολυ

sissy μου...εγω που εχω μια κοιλη στην μεση, ο νευροχειρουργος και ο ορθοπεδικος μου ειπαν να σταματησω αμεσως την yoga και pilates και γενικα οτι εχει να κανει με εκτασεις κορμου (καπως ετσι τα ειπαν)....εγω δυστυχως τραυματιστηκα σε γυμναστηριο απο ανοητο γυμναστη και μου εχουν μεινει πολλα θεματα σε γονατα και μεση....

για να επανελθουμε στο θεμα μας.....

ή εχεις αγχωθει με το θεμα της εγκυμοσυνης τοσο πολυ και γι αυτο δεν σου ερχεται η περιοδος, ή αυτά ειναι προεορτια εγκυμοσυνης....γιατι δεν παιρνεις ενα τεστακι πουλακι μου να σου φυγει η αγωνια???

tinker και maria papa....δεν αφηνετε τα γαριδακια λεω εγω???????

εμεις που κανουμε διαιτα και ειμαστε ολη μερα με κοτοπουλο και τονο τί να πουμε????????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

tinker μου, η κουμπαρα μου στα 40 της με μια σαλπιγγα και μια ωοθηκη, με προβληματα θυρεοειδή και πολλά προβληματα ο αντρας της, εχοντας βαλει στο μυαλο της πως δεν θα κανει ποτε παιδι, ξεκινησε γυμναστηριο και υστερα απο 3 μηνες εμεινε εγκυος φυσιολογικα και δεν το πηρε και χαμπαρι...

κακο νομιζω δεν κανει, ισα ισα βοηθαει πολυ

sissy μου...εγω που εχω μια κοιλη στην μεση, ο νευροχειρουργος και ο ορθοπεδικος μου ειπαν να σταματησω αμεσως την yoga και pilates και γενικα οτι εχει να κανει με εκτασεις κορμου (καπως ετσι τα ειπαν)....εγω δυστυχως τραυματιστηκα σε γυμναστηριο απο ανοητο γυμναστη και μου εχουν μεινει πολλα θεματα σε γονατα και μεση....

για να επανελθουμε στο θεμα μας.....

ή εχεις αγχωθει με το θεμα της εγκυμοσυνης τοσο πολυ και γι αυτο δεν σου ερχεται η περιοδος, ή αυτά ειναι προεορτια εγκυμοσυνης....γιατι δεν παιρνεις ενα τεστακι πουλακι μου να σου φυγει η αγωνια???

tinker και maria papa....δεν αφηνετε τα γαριδακια λεω εγω???????

εμεις που κανουμε διαιτα και ειμαστε ολη μερα με κοτοπουλο και τονο τί να πουμε????????

φιλεναδα δεν προλαβα τα εφαγε ο αντρα μου τωρα τι κανω? τι διαιτα καλε κανεις? μια χαρα κορμι εχεις τι αλλο εχεις για να χασεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

φιλεναδα δεν προλαβα τα εφαγε ο αντρα μου τωρα τι κανω? τι διαιτα καλε κανεις? μια χαρα κορμι εχεις τι αλλο εχεις για να χασεις?

να σε παιρνω τηλ να μου το λες καθε πρωι που ξυπναω αυτο μπας και το πιστεψω...

μετα τον τραυματισμο μου πηρα αρκετα κιλά γιατι σταματησα να γυμναζομαι...

εχω εχω κιλακια...οι φωτογραφιες με κολακευουν.....

ασε η διαιτα που κανω ειναι να λιμοκτονεις...μου την εβγαλε η θεια μου που ειναι διαιτολογος και το καλο ειναι πως μπορει να ειναι δυσκολη αλλα τουλαχιστον χανω τα κωλοκιλα!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...