Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sissy τα ακούς? θα γεννήσεις εύκολα, εδώ πάντως ολοι οι γιατροί σε παροτρύνουν για καισαρική μάλλον γιατί πέρνουν πιο πολλά λεφτα

και εδώ το ίδιο..για πολλους λόγους..

1. νιώθουν περισσότερη ασφάλεια..ελέγχουν τα πράγματα καλύτερα..

2. κανονίζουν το πρόγραμμα τους..

3. φυσικά τα λεφτά..εδώ η διαφορά είναι πολύ μικρή , 500-1000. παλία ήταν πιο μεγάλη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

sissy τα ακούς? θα γεννήσεις εύκολα, εδώ πάντως ολοι οι γιατροί σε παροτρύνουν για καισαρική μάλλον γιατί πέρνουν πιο πολλά λεφτα

Τινα μου τώρα γύρισα απο το γυμναστήριο!!!ακομα δεν αδιαθετησα αλλα μην ξεχνάμε οτι ο κύκλος μου ειναι 30 ημέρες!!βεβαια με την ωορηξια έπρεπε σήμερα..ας έρθει εκείνη η ώρα και θα γέννηση ούτε και με επισκληριδιο!!!! Τόσο Πολυ..έχουμε Πολυ δουλειά αυτήν εποχή και δεν προλαβαίνω να μπω να σας γράψω...

Διαφημίσεις

να μην κουράζεσαι πολύ, θετικό που δεν αδιαθέτησες, άσχετα απο τον κύκλο η ωορηξία δεν παίζει ρόλο? πάντα στις 30 ημερες σου ερχόταν?

Πριν ξεκινήσω προσπάθειες για bebe ήμουν 30 μερες..τον τελευταίο. 1,5 χρόνο είμαι 28,29,30 και άμα αγθωθω Πολυ χτυπάω κ ένα 32!!λες τινα μου οτι παίζει η ωορηξια;;μήπως ο γιατρος μου ειπε λάθος;πάντως μου ειπε έλα σ επαφη 12 η 13 κ 14η.την 11 η το βράδυ έβγαλα πολλά υγρα..

εγώ φοβαμαι να πάω γυμναστήριο, παλια που πήγαινα όλο σκεφτόμουν και αν είμαι έγκυος και πάθω κάτι? βέβαια εμεινα με την σκέψη και τα κιλάκια μου....

Τινα μου που μένεις;γιατί δεν ξεκινάς yoga??? βοηθάει παρά πολύ τη μέσα μας!!

Διαφημίσεις

δεν ξέρω γιατί εμενα μου έρχεται πάντα στις 28 ημέρες, οπότε πέφτει ακριβώς 14 μετά την ωορηξία, είναι πολύ συνεπής...

Ωραία ειναι να είσαι πάντα 28..είσαι κ σίγουρη!εγ όμως παίζεται..αν κ πάντα η περίοδος μου έρχεται με συγκεκριμένο τροπο..τη μια μερα εχω ελάχιστα ροζ κ την άλλη μερα τρέχει το ποτάμι!!

εγώ είμαι πολύ βόρεια...κομοτηνη μένω, πήγαινα παλια και με πονούσε η μέση μου πολύ ασε που δεν έχω και ισορροπια καθόλου

Αν εμενες Αθήνα θα ερχοσουν σε αυτο που δουλεύω..κριμα:(!κανε πιλατες για να βοηθήσεις τη μεσούλα σου!ξερεις πόσες πελατισσες εχω με την κοιλιά να κάνουν διάδρομο;;κάνει καλό..η γυμναστική μας βοηθάει πολύ ψυχολογικά!!

και εδώ εχει μια σχολή χορου που έχει τμήματα γιογκα για εγκύους αλλά νομίζω οτι δεν θα γραφτώ ποτέ....στα περισσότερα γυμναστήρια γιογκα και πιλάτες γίνονται μετα τις 9 και βαριεμαι να πηγαίνω τόσο αργα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

και εδώ εχει μια σχολή χορου που έχει τμήματα γιογκα για εγκύους αλλά νομίζω οτι δεν θα γραφτώ ποτέ....στα περισσότερα γυμναστήρια γιογκα και πιλάτες γίνονται μετα τις 9 και βαριεμαι να πηγαίνω τόσο αργα

Θα γραφτεις!! Δεν θέλω ν ακούω τέτοια..οταν μείνεις εγκυουλα θα πας..το μετα τις 9 ειναι δύσκολο!πολυ αργά..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...