Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ελα να πιουμε καφε η κ μπυριτσα αμα θες θα ετοιμασω κατι στα γρηγορα για τσιμπιμα τι λες?

έρχομαι...αν ήμασταν κοντά θα ήταν πολύ ωραία να βρισκόμασταν...:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έρχομαι...αν ήμασταν κοντά θα ήταν πολύ ωραία να βρισκόμασταν...:P:p:p:p

ξερεις ποσες το εχω σκεφτει αυτο τι καλα θα ηταν να βρισκομασταν ολες μαζι για καφεδακι θα ειχε τρελο γελιο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ξερεις ποσες το εχω σκεφτει αυτο τι καλα θα ηταν να βρισκομασταν ολες μαζι για καφεδακι θα ειχε τρελο γελιο

ναι θα ήταν πολύ ωραία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

που πήγατε όλες? λέω να ακουλουθήσω το παράδειγμα της γεωργίας και να τσακίσω γαριδάκια...

καλά θα κάνεις..δεν μπορώ να θυμηθώ πριν πόσα χρόνια ήταν η τελευταία φορά που έφαγα γαριδάκια..όταν πάω σουπερ θα πάρω..

πως είσαι??όλα καλά??

1533345xcnw09g7xt.gif

ετσι λέω, απλά βαριέμαι και χαζευω στο facebook, άντε να μαζευτούμε να κάνουμε κουβεντούλα

πολύ down είμαστε σήμερα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

όντως γιατί έτσι? η sissy που είναι? ακόμη γυμναστήριο..αλήθεια νεραιδούλα πας γυμναστήριο? εγώ απο τότε που ξεκίνησα προσπάθειες για μωρακι το παράτησα, φοβήθηκα μην πάθω τίποτα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

όντως γιατί έτσι? η sissy που είναι? ακόμη γυμναστήριο..αλήθεια νεραιδούλα πας γυμναστήριο? εγώ απο τότε που ξεκίνησα προσπάθειες για μωρακι το παράτησα, φοβήθηκα μην πάθω τίποτα

όχι δεν πάω..το σκεφτόμουνα φέτος για καμία ώρα..αλλά μετα είπα να μην πάω..γενικά δεν είμαι φαν του γυμναστηρίου..:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

ούτε και εγω με το ζόρι πήγαινα να κάψω καμια θερμίδα γιατί ολη μέρα κάθομαι, τι δουλεία κάνεις? εγώ σε λογιστήριο σε μια εταιρεία

και εγώ σε γραφείο όλη μέρα..πήγαινα κάθε σεπτέμβρη..αλλά διάφορα πράγματα..χορό..αεορόπικ..γιόγκα..αυτοάμυνα..κλπ..έχω και ένα dvd σπίτι κάνω κάποτε..και λίγο περπάτημα..αυτά..

αλλά τώρα με τις προσπάθειες ήπια πράγματα..αλλά εκείνες που είναι πάντα γυμνασμένες μπορούν να συνεχίσουν και άκουσα ότι οι πόνοι στη γέννα είναι πιο ήπιοι..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...