Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλώς το κορίτσι!!!!! Μας έλειψες και εσύ! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!! Μια χαρά τα δύο αυγουλάκια σου, πλησιάζει η σειρά μας!!!

φυσικά και πλησιάζει!!!!!!!!!!!!μέχρι το τέλος του χρόνου είναι σίγουρο πως η λίστα μας δεν θα υπάρχει πια;););););)

Μετά θα έχουμε λίστα με γέννες χι χι χι:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς σας ξαναβρήκα:D:D:D:D:D:D

γιατί μας κλείδωσαν το τοπικ στο parents.gr??????

Kalli μου καλώς μας ξανά ήρθες!!! Κι εγώ ψιλοχάθηκα τελευταία, αλλά ήταν για καλό σκοπό.....!!!;) Προσπαθήσαμε μόνοι μας αυτό το μήνα! Ελπίζω το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει!!!

Πάλι καλά που μας μετέφεραν εδώ και δεν μας μπλόκαραν τελείως... Στην αρχή ψιλοτρόμαξα...

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

καλώς σας ξαναβρήκα:D:D:D:D:D:D

γιατί μας κλείδωσαν το τοπικ στο parents.gr??????

αχ, καλύτερα ήταν εκεί, αλλά σύμφωνα με τον κανονισμό, σε αυτά τα φόρουμ, γράφουμε μόνο θέματα γονιμότητας, όχι τα καθημερινά ψυχολογικά που γράφουμε εμείς. Θεωρητικά αν κάποιος μπει για πρώτη φορά γιατί ψάχνει απάντηση σε κάτι για την σπερματέγχυση και διαβάσει, θα χαθεί λίγο. Σημασία έχει, ότι εμείς γίναμε μια ωραία παρέα και τα λέμε από εδώ!

HvAnp3.png

Kalli μου καλώς μας ξανά ήρθες!!! Κι εγώ ψιλοχάθηκα τελευταία, αλλά ήταν για καλό σκοπό.....!!!;) Προσπαθήσαμε μόνοι μας αυτό το μήνα! Ελπίζω το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει!!!

Πάλι καλά που μας μετέφεραν εδώ και δεν μας μπλόκαραν τελείως... Στην αρχή ψιλοτρόμαξα...

Αν είναι για καλό σκοπό όλες το καταλαβαίνουμε εδώ μέσα!!!! Μακάρι μάτια μου να πάνε όλα καλά;) Πότε δεν την περιμένεις την κακούργα?????

ο.κ το κλείδωσαν δεν μπορούσαν να μας πουν και τον λόγο????είχαμε ένα από τα πιο ενεργά τόπικς............

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά αποτελέσματα και σε εσένα κορίτσι!!! Και εμείς την ίδια συνταγή ακολουθήσαμε αυτό το μήνα, χωρίς τεστ ωορρηξίας, ούτε υπερήχους, ούτε τίποτα!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

αχ, καλύτερα ήταν εκεί, αλλά σύμφωνα με τον κανονισμό, σε αυτά τα φόρουμ, γράφουμε μόνο θέματα γονιμότητας, όχι τα καθημερινά ψυχολογικά που γράφουμε εμείς. Θεωρητικά αν κάποιος μπει για πρώτη φορά γιατί ψάχνει απάντηση σε κάτι για την σπερματέγχυση και διαβάσει, θα χαθεί λίγο. Σημασία έχει, ότι εμείς γίναμε μια ωραία παρέα και τα λέμε από εδώ!

καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!! πιστεύω ότι η μία καταλαβαίνει την άλλη και αυτή η σχέση που αναπτύξαμε εδώ μέσα θα κρατήσει για πολύ............

Ετσι δεν είναι???????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά αποτελέσματα και σε εσένα κορίτσι!!! Και εμείς την ίδια συνταγή ακολουθήσαμε αυτό το μήνα, χωρίς τεστ ωορρηξίας, ούτε υπερήχους, ούτε τίποτα!

Μαρία πιστεύω πως πρέπει να κάνεις και μια λίστα για εμάς που προσπαθουμε χωρίς παρεμβάσεις και λέμε μετά Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..............εεεεεεεε???????

καλό????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!! πιστεύω ότι η μία καταλαβαίνει την άλλη και αυτή η σχέση που αναπτύξαμε εδώ μέσα θα κρατήσει για πολύ............

Ετσι δεν είναι???????????????????????

Ετσι, έτσι, συμφωνώ και επαυξάνω!!!! Όσο για τη λίστα, λες να κάνουμε και 2η γενική, για φυσικό κύκλο? Εγώ λέω από Σεπτέμβρη να το ξαναδούμε, είναι δυσάρεστο να σβήνεις ονόματα από λίστα, ας είμαστε χαλαρές εμείς μέχρι Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε! Καλή μας επιτυχία!

HvAnp3.png

Ετσι, έτσι, συμφωνώ και επαυξάνω!!!! Όσο για τη λίστα, λες να κάνουμε και 2η γενική, για φυσικό κύκλο? Εγώ λέω από Σεπτέμβρη να το ξαναδούμε, είναι δυσάρεστο να σβήνεις ονόματα από λίστα, ας είμαστε χαλαρές εμείς μέχρι Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε! Καλή μας επιτυχία!

Δεν είπα να σβήσουμε τα ονόματα μας από την αρχική βρε απλά μια υπολίστα να την ονομάσω αφου τώρα δεν είμαστε στην αρχική. Δεν κάναμε σπερματέγχυση.Αλλα όπως θες εσύ ούτως η άλλως εσύ έκανες και την αρχικη.................

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και να μην πιάσαμε μωράκι, τουλάχιστον χαλαρώσαμε και διασκεδάσαμε λίγο!!;)

Αλλά εύχομαι πραγματικά να έχουμε και καλό αποτέλεσμα..!!

Διαφημίσεις

Μαρία πιστεύω πως πρέπει να κάνεις και μια λίστα για εμάς που προσπαθουμε χωρίς παρεμβάσεις και λέμε μετά Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..............εεεεεεεε???????

καλό????????

Συμφωνώ!!! Δικαιούμαστε κι εμείς μια λίστα!! Χιχι! Να μας πάει και γούρι!!

Αν είναι για καλό σκοπό όλες το καταλαβαίνουμε εδώ μέσα!!!! Μακάρι μάτια μου να πάνε όλα καλά;) Πότε δεν την περιμένεις την κακούργα?????

ο.κ το κλείδωσαν δεν μπορούσαν να μας πουν και τον λόγο????είχαμε ένα από τα πιο ενεργά τόπικς............

Δεν την περιμένω σήμερα την κακούργα!!! Ελπίζω να ξανάρθει μετάαααα από 9 μήνεεεςςς!!! Ας χάσει επιτέλους και μια φορά το δρόμο της!!

Και να μην πιάσαμε μωράκι, τουλάχιστον χαλαρώσαμε και διασκεδάσαμε λίγο!!;)

Αλλά εύχομαι πραγματικά να έχουμε και καλό αποτέλεσμα..!!

Πωωωωωωωω!!!! εμείς το τι το ευχαριστηθήκαμε δεν λέγεται!!:oops::oops:

ούτε αγχος ούτε τίποτα,τους δύο προηγούμενους μήνες τον έχασα και μ'έχασε.Τι παλούκι ήταν και αυτό.Μακάρι να μας έρθει έτσι το νινί.Όπως και να το κάνουμε είναι λίγο ψυχρή η όλη διαδικασία, έτσι δεν είναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν την περιμένω σήμερα την κακούργα!!! Ελπίζω να ξανάρθει μετάαααα από 9 μήνεεεςςς!!! Ας χάσει επιτέλους και μια φορά το δρόμο της!!

Σήμερα Πέμπτη ή σήμερα παρασκευή?????? Αχ να μην έρθει η που...να!!!!!!!:P:p:p

αχ αυριο σε ολοήμερη σύνδεση να μας λές νέα, καλαααααααα?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα φιλενάδες και από εμένα!!

aspouli θέλουμε ενημέρωση σήμερα..Μακάρι να μην σου έρθει και να είσαι εγκυούλα..

Σήμερα ξεκινά η 2 μέρα με τα χάπια..μεγαλώνω τα αυγουλάκια μου, να δούμε πόσα θα κάνω...:) :) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...