Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερώτηση: το ματσούκι που το βρίσκουμαι? και το χαμομήλι πρεπει να είναι φρέσκο ή κάνει και φακελάκι???? να βγούμε στους αγρούς να μαζεψουμε ...

tinaki μου το ματσουκι το παιρνεις απο το φαρμακειο ...θα το ζητησεις ως εφαρμοστή για κολπικές πλύσεις απο την betadine...δεν ειναι για μια χρηση...μετα την χρηση θα το ξεπλενεις με καυτο νερο και ετοιμο για την επομενη φορα..

χαμομηλι καλυτερα να μην ειναι φακελακι......εμπρος για τους αγρους λοιπον!!! εγω παιρνω απο μαγαζι με βοτανα ενα ματσακι....υπαρχει ομως και στο σουπερμαρκετ.....

θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

θα το δοκιμάσω...πρίν τις γόνιμες να τα κάνω εεε?

καθημερινα...ακομα και προληπτικα...δεν παθαινεις τιποτα....ισα ισα....

εγω στην διαρκεια των γονιμων ημερων, κανω καθε μερα με σοδα ....

τις υπολοιπες κανω εναλλαξ μια με σοδα μια με γιαουρτι....

ηδη απο την πρωτη χρηση θα δεις διαφορα....

και φυσικα δεν υπαρχουν μυρωδιες γαλακτος οπως μου ειχε γραψει μια κοπελα πως φοβοταν.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλες κι εγω απο τοτε που απεκτησα δικο μου βιβλιαριο υγειας (πανε 14 χρονια τωρα), οι μονες διαγνωσεις και συνταγες που ειχα γραμμενες ηταν για κολπιτιδα- μυκητιαση! Κι αφου ταλαιπωρηθηκα για χρονια με dactarin, travogen, sporanox και αλλες αηδιες χωρις αποτελεσμα, μου ειπε ο τοτε γιατρος μου οτι φοβαται πια για το συκωτι μου και μου προτεινε χαμομηλι με σοδα και σωθηκα! Επρεπε να χρυσωσω τη φαρμακοβιομηχανια τοσα χρονια μεχρι να μου προτεινει την πιο απλη και αποτελεσματικη λυση!!!

Οσο για τις γονιμες πραγματικα βοηθαει! Το περιβαλλον του κολπου ειναι οξινο για να σκοτωνει τα μικροβια και τους "εισβολεις". Τις γονιμες μερες αρχιζει να αλκαλοποιειται για να βοηθησει τα σπερματοζωαρια που ζουν μονο σε αλκαλικο περιβαλλον. Με λιγη σοδιτσα (αλκαλια) σε κολπικη πλυση, μια χαρα τα βοηθαμε! Και στις δυο φυσικες συλληψεις ειχε προηγηθει μια σοδιτσα στα πεταχτα, χε, χε!!!

Για το γιαουρτακι μου ειχε πει μια γυναικολογος στη Γερμανια να βουταω ενα ταμπον στο γιαουρτι και να το αφηνω ολη τη νυχτα μεσα στον κολπο, αλλα εμενα δε με βοηθησε ιδιαιτερα! Σοδιτσα λοιπον, και στο πλυντηριο μαζι με το απορρυπαντικο για να σκοτωνει τα μυκητακια στην πλυση!

Κουκλες κι εγω απο τοτε που απεκτησα δικο μου βιβλιαριο υγειας (πανε 14 χρονια τωρα), οι μονες διαγνωσεις και συνταγες που ειχα γραμμενες ηταν για κολπιτιδα- μυκητιαση! Κι αφου ταλαιπωρηθηκα για χρονια με dactarin, travogen, sporanox και αλλες αηδιες χωρις αποτελεσμα, μου ειπε ο τοτε γιατρος μου οτι φοβαται πια για το συκωτι μου και μου προτεινε χαμομηλι με σοδα και σωθηκα! Επρεπε να χρυσωσω τη φαρμακοβιομηχανια τοσα χρονια μεχρι να μου προτεινει την πιο απλη και αποτελεσματικη λυση!!!

Οσο για τις γονιμες πραγματικα βοηθαει! Το περιβαλλον του κολπου ειναι οξινο για να σκοτωνει τα μικροβια και τους "εισβολεις". Τις γονιμες μερες αρχιζει να αλκαλοποιειται για να βοηθησει τα σπερματοζωαρια που ζουν μονο σε αλκαλικο περιβαλλον. Με λιγη σοδιτσα (αλκαλια) σε κολπικη πλυση, μια χαρα τα βοηθαμε! Και στις δυο φυσικες συλληψεις ειχε προηγηθει μια σοδιτσα στα πεταχτα, χε, χε!!!

πρεπει να σημειωσω την συνταγη γιατι θα την ξεχασω . κ εγω μια απο τα ιδια το ειχα μαθει πλεον κ πηγαινα μονη μου στο φαρκακειο κ της επαιρνα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Για το γιαουρτακι μου ειχε πει μια γυναικολογος στη Γερμανια να βουταω ενα ταμπον στο γιαουρτι και να το αφηνω ολη τη νυχτα μεσα στον κολπο, αλλα εμενα δε με βοηθησε ιδιαιτερα! Σοδιτσα λοιπον, και στο πλυντηριο μαζι με το απορρυπαντικο για να σκοτωνει τα μυκητακια στην πλυση!

τετοια πες μου για μυκητες στο πλυντηριο να βαζω ολοκληρο βαζακι σοδα

ποσο ποσοτητα να βαζω στο πλυντηριο? η να παρω το dettol που εχω απο ολα τα ειδη του

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν πειράζουν οι κολπικές πλύσεις??

εγώ άλλαξα και σερβιέτες και ειλικρινά με βοήθησε πάρα πολύ παίρνω αυτές που γράφουν silk πάνω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν πειράζουν οι κολπικές πλύσεις??

εγώ άλλαξα και σερβιέτες και ειλικρινά με βοήθησε πάρα πολύ παίρνω αυτές που γράφουν silk πάνω..

ελα κοριτσι τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...