Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για κολπίτιδες

Διαλύστε σε 1 λίτρο νερό 1 κουταλιά μέλι, 1 κουταλιά βάμμα πρόπολης και 4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree. Με αυτό κάντε κολπικές πλύσεις, γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς καταπολεμά τους μύκητες και τα βακτηρίδια.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Για κολπίτιδες

Διαλύστε σε 1 λίτρο νερό 1 κουταλιά μέλι, 1 κουταλιά βάμμα πρόπολης και 4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree. Με αυτό κάντε κολπικές πλύσεις, γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς καταπολεμά τους μύκητες και τα βακτηρίδια.

Να το ξερω για την επόμενη φορά..για τα flagyl πρέπει να με πειραξανε στο στομάχι!

Να το ξερω για την επόμενη φορά..για τα flagyl πρέπει να με πειραξανε στο στομάχι!

δεν σωνουμε καθε φορα μια κολπιτιδα μια μικροβιο μικητες ε μα πια .

αν κ θελει καφε φορα που πλενεσαι καλο στεγνωμα να μην μενει νερο γιαυτο κ βγαζουμε μυκητες .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν σωνουμε καθε φορα μια κολπιτιδα μια μικροβιο μικητες ε μα πια .

αν κ θελει καφε φορα που πλενεσαι καλο στεγνωμα να μην μενει νερο γιαυτο κ βγαζουμε μυκητες .

Εγω την τελευταία κολπιτιδα πρέπει να την άρπαξα απο πισίνα η απο άμμο..αχ αυτές οι διακοπές έχουν κ τα αρνητικά τους..

Διαφημίσεις

Εγω την τελευταία κολπιτιδα πρέπει να την άρπαξα απο πισίνα η απο άμμο..αχ αυτές οι διακοπές έχουν κ τα αρνητικά τους..

μαλον απο την πισινα την πατησες ετσι κ εγω πηγα διακοπες για τα χριστουγγενα ειχε πισινα το ξενοδοχειο εξω να πεφτει το χιονι κ γυρισα με τρελη φαγουρα παρε να χεις τωρα .κ απο τοτε δεν εχει ξανα πισινα. αν κ εγω η τρελη επαθα παλι ζημια απο την πολυ καθαριοτητα καθε μερα πλυσεις με μπεταντιν κ μετα με ενα αλλο κ ηρθα κ εγινα τουμπανο απο την ξυσε ξυσε ματωσα η βλακας χαχαχ!!! πηγα στον γιατρο τον ειπα τι εκανα κ με λεει εμ τετοιες βλακειες που κανετε πως να μην γεμισεις μυκητες χαχαχα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγώ έχει από τη μέρα της σπερματέγχυσης και μια φαγούρα άστα να πάνε και δεν ξέρω τι να κάνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγώ έχει από τη μέρα της σπερματέγχυσης και μια φαγούρα άστα να πάνε και δεν ξέρω τι να κάνω...

χαμομιλακι βρασιμο κ πλυσιμο . ο πρωτος γιατρος που ειχα ετσι μου ειπεμε χαμιλιλακι γλυκεια μου θα πλενεσε ναι του λεω κ πως θα ξυρ...ε? ε? μα σαπουνακι ουδετερο με ειπε. κ απο τοτε μονο σαπουκανια βιολογικα παιρνω χωρις να περιεχουν μεσα καποιες ουσιες .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

χαμομιλακι βρασιμο κ πλυσιμο . ο πρωτος γιατρος που ειχα ετσι μου ειπεμε χαμιλιλακι γλυκεια μου θα πλενεσε ναι του λεω κ πως θα ξυρ...ε? ε? μα σαπουνακι ουδετερο με ειπε. κ απο τοτε μονο σαπουκανια βιολογικα παιρνω χωρις να περιεχουν μεσα καποιες ουσιες .

εγώ παίρνω ειδικό σαπουνάκι,για καθημερινή χρήση..θα δω τι θα κάνω..έβαλα και λίγη κρέμα εξωτερικά..πάντως πρώτη φορά έτσι κατάσταση..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κοριτσια πιασατε συζητηση με καθαριοτητα βλεπω. Εγω εκανα παλια πλυσεις με μπεταντιν αλλα ο γιατρος μου το απαγορευσε γιατι χαλαει το PH και επιπλεον καταστρεφει ολα τα μικροβια ακομα και τα καλα και κολλας πιο ευκολα μετα. οποτε χρησιμοποιω χαμομηλι και ενιοτε μαγειρικη σοδα που βοηθαει και στην διελευση του σπερματος ;).

TINKER μηπως ειναι λιγο νωρις την Παρασκευη? απο συμπτωματα πως παμε?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια πιασατε συζητηση με καθαριοτητα βλεπω. Εγω εκανα παλια πλυσεις με μπεταντιν αλλα ο γιατρος μου το απαγορευσε γιατι χαλαει το PH και επιπλεον καταστρεφει ολα τα μικροβια ακομα και τα καλα και κολλας πιο ευκολα μετα. οποτε χρησιμοποιω χαμομηλι και ενιοτε μαγειρικη σοδα που βοηθαει και στην διελευση του σπερματος ;).

TINKER μηπως ειναι λιγο νωρις την Παρασκευη? απο συμπτωματα πως παμε?

και την τρίτη είναι αργά...:P:p:p:p

τίποτα απολύτως όπως πάντα...πάμε γερά για το νοέμβριο

1533345xcnw09g7xt.gif

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΗΚΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.

ΟΧΙ BETADINE.....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 500 ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΞΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΥΡΙΚΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ BETADINE ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ... ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ, Η ΣΟΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΚΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ (ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΞ Ή ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ) ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΝΕΡΑΚΙ, ΕΚΑΝΑ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΤΗΣ BETADINE ΟΠΟΥ ΕΒΑΖΑ 200 ΓΡ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΕΛΥΩΝΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΚΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΒΑΚΙΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

αυτο με τη μαγειρική σόδα δεν το ήξερα...για πές πώς την χρησιμοποιείς?

Στη συσκευη που ειναι για κολπικες πλυσεις τη γεμιζεις με χλιαρο νερο και προσθετεις 1 κουταλακι του γλυκου σοδα. οταν ειχα τελευταια φορα φαγουρα το εκανα για 2 μερες και μου εφυγε.

Tinker αρα ειναι νωρις ακομα κανε υπομονη.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...