Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

δεν μπορώ να πάω τη Δευτέρα...και αν πάω τρίτη θα αδιαθετήσω 4/10 και θα χάσω τις γόνιμες του οκτώβρη..

Δεν θα αδιαθετησεις !!!! Αυτο να σκέφτεσαι..αν δεν μπορείς τη Δευτέρα πήγαινε την Παρασκευή!σου είπε ο γιατρος οτι την Παρασκευή θα δείξει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θα αδιαθετησεις !!!! Αυτο να σκέφτεσαι..αν δεν μπορείς τη Δευτέρα πήγαινε την Παρασκευή!σου είπε ο γιατρος οτι την Παρασκευή θα δείξει;

δεν τον ρώτησα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ρώτησε τον καλύτερα!μην απογοητευτεις χωρίς λόγο..4/10 ποια μερα του κύκλου σου θα είσαι;
καλημέρα κοριτσάκια!!! tinkerbell ρώτα τον γιατρό ή την μικροβιολόγο αν θα δείξει και κάντη παρασκευη, την δευτέρα γιατί είναι κλειστά?

αδιαθέτησα 31/8 κανονικά θα περίμενα 28/9 αλλά με βάση την ωορρηξία περιμένω 1/10..

έχουμε αργία...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

αδιαθέτησα 31/8 κανονικά θα περίμενα 28/9 αλλά με βάση την ωορρηξία περιμένω 1/10..

έχουμε αργία...

Ρωτά καλύτερα το γιατρό να σου πει για να είμαστε σίγουροι..:D

κάντη παρασκευή τότε, πιστεύω πως θα δείξει, εγώ δεν θα άντεχα μέχρι την τρίτη...εγώ είχα κάνει τέστ 2 μέρες νωρίτερα και είχε βγει θετικό και την χοριακή 2 μέρες μετά δλδ την ημέρα που περίμενα περίοδο, γιατί έπεφτε σαβ/κο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

κάντη παρασκευή τότε, πιστεύω πως θα δείξει, εγώ δεν θα άντεχα μέχρι την τρίτη...εγώ είχα κάνει τέστ 2 μέρες νωρίτερα και είχε βγει θετικό και την χοριακή 2 μέρες μετά δλδ την ημέρα που περίμενα περίοδο, γιατί έπεφτε σαβ/κο

θα τη κάνω παρασκευή και θα δω ανάλογα με τον αριθμό αν είναι κάτω από 0 θα σταματήσω τα χάπια αν είναι 5 όπως την άλλη φορά θα τα συνεχίσω και θα ξανακάνω τη τρίτη..

1533345xcnw09g7xt.gif

θα τη κάνω παρασκευή και θα δω ανάλογα με τον αριθμό αν είναι κάτω από 0 θα σταματήσω τα χάπια αν είναι 5 όπως την άλλη φορά θα τα συνεχίσω και θα ξανακάνω τη τρίτη..

5 δεν είναι θετική?

Διαφημίσεις

5 δεν είναι θετική?

όχι πάνω από 5..και ήταν αρνητικό..και ήταν 2 μέρες μετά που μου είχε πει ο γιατρός.αυτή τη φορά όμως επειδή είναι πιο νωρίς δεν θα σταματήσω τα χάπια

1533345xcnw09g7xt.gif

sissy πώς είσαι σήμερα? ευχομαι να μην αδιαθετήσεις και να ακούσουμε τα πρώτα ευχάριστα...άντε κορίτσια τελείωνει ο Σεπτέμβριος

Οκανονικος μου κύκλος ειναι 30 ημερών.αν κ τον τελευταίο αδιαθετησα στις 28 μερες.συμφωνα με την ωορηξια μου πρέπει ν αδιαθετησω σήμερα.ειχα παει στο γιατρο 9 η μερα κ μου ειπε να έρθω σ επαφή 12 η 13η 14η. Τη 12 η έβγαλα κ τη βλεννη..αν και το νιώθω να κατεβαίνει..

Καλημερα κοριτσια!! Χθες δεν προλαβα με τιποτα να μπω να σας γραψω!! Αδιαθετησα..! Πηρα τον γιατρο αμεσως τηλ. και εκλεισα ραντεβου σημερα. Οταν γυρισω θα σας πω τα νεα!!

Τινακι καλη επιτυχια και υπομονη με τις υπνηλιες! Εγω πηγα σε ενα γαμο πριν 2 εβδομαδες και οοολες οι γιαγιαδες του σογιου ρωταγανε ποτε θα κανω παιδι! Η απαντηση απλη: Δεν προλαβαινω τωρα!! και με κοιταγανε αποσβολωμενες!! χαχαχαχα!

Μαρ1981 καλη επιτυχια και σε σενα!

περιμένουμε καλά νέα απο το γιατρό!!! καλά της απάντησες έτσι θέλουν, πώς είναι τόσο αδιάκριτοι ολοι δεν μπορώ να καταλάβω....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...