Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παντως TINA με προβληματισες μ'αυτο που ειπες για την αντιβιωση γιατι θυμαμαι οτι στην σαλπηγγογραφια μου ειχαν γραψει να παρω αντιβιωση για 4 μερες και μαλιστα μου ειπαν να μην εχω ελευθερες επαφες κατα τη διαρκεια των ημερων αυτων γιατι αν εμενα εγκυος υπηρχε κινδυνος τερατογενεσης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως TINA με προβληματισες μ'αυτο που ειπες για την αντιβιωση γιατι θυμαμαι οτι στην σαλπηγγογραφια μου ειχαν γραψει να παρω αντιβιωση για 4 μερες και μαλιστα μου ειπαν να μην εχω ελευθερες επαφες κατα τη διαρκεια των ημερων αυτων γιατι αν εμενα εγκυος υπηρχε κινδυνος τερατογενεσης.

Εγω μετα τη σαλπιγγογραφια μου είπαν απο το νοσοκομείο να κανω απο την επόμενη κιόλας μερα..οτι θέλουν λένε μου φαίνεται!! Για Εμένα κορίτσια ο γιατρος παίζει Πολυ σημαντικό Ρολο..κάνουν τραγικά λάθη πολλοί γιατροί και ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες!

βεβαια η αντιβιωση που σου δινουν τωρα δεν εχει καμια σχεση με την αντιβιωση της σαλπηγγογραφιας γιατι τοτε σου βαζουν και το υγρο αν σου εδωσε αντιβιωση τωρα θα ειναι για να μην παθεις κανενα μικροβιο. ολα αυτα ειναι μελετημενα οποτε ο γιατρος ξερει ποτε τη δινει και γιατι.

για τη σαλπιγγογραφία το είπαν όχι από την αντιβίωση...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγω μετα τη σαλπιγγογραφια μου είπαν απο το νοσοκομείο να κανω απο την επόμενη κιόλας μερα..οτι θέλουν λένε μου φαίνεται!! Για Εμένα κορίτσια ο γιατρος παίζει Πολυ σημαντικό Ρολο..κάνουν τραγικά λάθη πολλοί γιατροί και ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες!

μετά τη σαλπιγγογραφία <επιβάλλεται?

πριν δεν γίνεται..φαντάσου να είσαι έγκυος και να πας να τη κάνεις

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μετά τη σαλπιγγογραφία <επιβάλλεται?

πριν δεν γίνεται..φαντάσου να είσαι έγκυος και να πας να τη κάνεις

Γι αυτο την κανείς μετα την περίοδο κ χωρίς να έχεις κάνει ελεύθερη επαφή!

και εμένα το ιδιο μου είπανε sissy

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

22. tinkerbell!24 ποτε εσυ κανεις τεστ?

23 tina32 8/10

Ποσοστό: 5/21

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa 28/09

15. georgia69

16. sissy 2012

17. Georgkat

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πω πω διαβαζω κ διαβαζω ποσα γραψατε καλε? δεν μπηκα το πρωι γιατι εκανα δουλειες απο της 9 το πρωι κ τελειωσα 3:30 κ τωρα καθομαι κ σας διαβαζω. λοιπον την πρεκνυλ κ την οβιτρελε εγω της κανω στην κοιλια .

Κατερινα εισαι κουκλα!!!

εγω απο τον 6 μηνα αποφασισα μονη μου να κανω σαλπιγγογραφια, εξετασεις ορμονικες , αποφαση για σπερμα/χη .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Georgkat κατάλαβα ότι μιλούσες γενικά και το έχω ζήσει και εγώ, μόνη μου πήγα και έκανα ορμονικές, ο γιατρός θεωρούσε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν είχα τελικά, αλλά εγώ ήθελα να κάνω. Πολλά αυτονόητα θεωρούν και ίσως διαλέγουν την εύκολη λύση. Πάντως το ποσοστό ανεξήγητης υπογονιμότητας έχει αυξηθεί πολύ, δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι φταίει και το ρίχνουν στο άγχος.

mar1981 να τα ρωτήσεις όλα αυτά και να συνεδριάσουμε το βράδυ όλοι οι επιστήμονες εδώ μέσα!!!! :P Εγώ αύριο πάω για μέτρημα!

tina32 εγώ από Σέρρες.

Sissy2012 και εμένα μετά την σαλπιγγογραφία μου είπαν να κάνουμε όποτε θέλουμε και μου έδωσαν μια αντιβίωση για 3 μέρες πολύ ελαφριά.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

noroxin( norfloxacin 400 mg ) πρωί και βράδυ αυτή την αντιβίωση του είχε δώσει..

ο άντρας μου λέει ότι δεν είναι καλά που τον έβαλε και ήπιε..ειδικά αν τα σπερματοζωάρια είναι λίγα...

1533345xcnw09g7xt.gif

εμενα ο δικος μου τον ειπαν να πινει μονο βιταμινες c και e τρωει κ βασιλικο πολτο αν κ τωρα για 10 μερες σταματησε γιατι ετσι πρεπει να τον τρως τον βασιλικο πολτο. κ περιμενω κ την γυρη να ερθει τουρμπο θα τον κανωγια την εξωσωματικη χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μας πήρε η κουνιάδα να βγούμε για μπυρίτσα, βαρίεμαι αλλά δεν μπορ'ω να ρίξω παλι άκυρο..με επιασε μια υπνηλία και μια ζαλάδα απο τα utrogestan αλλό πράγμα, με χαλάνε πολύ αυτα τα χάπια ειδικά οταν τα παίρνω απο το στόμα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Λοιπον κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο θα σας τα πω λιγο γρηγορα γιατι θα μαγειρεψω και μετα θα μπω να σας διαβασω το βραδυ.

ολα καλα τα ειδε ενδομητριο 7 και δυο ωαρια 10 και 10,5 ενα απο τα δυο θα μεγαλωσει και θα ξαναπαω Τεταρτη, Πεμπτη και Σαββατο σπερματεγχυση.

Η κυστη πρεπει να ειναι γεματη γιατι ετσι σταθεροποιειται η μητρα την ωρα της σπερμ/σης.

Επαφες μετα την σπερμ/ση οποτε θελουμε ειναι καλο για την ψυχολογια του αντρα.

Αντιβιωση δεν παιρνουμε στην σπερμ/ση γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος αφου ο καθετηρας ειναι μιας χρησης.

Υπερηχογραφημα δεν θα κανουμε μετα την σπερμ/ση γιατι δεν θα δειξει τιποτα η ωορρηξια θα γινει το βραδυ η την επομενη μερα.

Ελπιζω να μην ξεχασα κατι αν ειναι τον ξαναρωταω την Τεταρτη.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...