Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημέρα. Θα σας γράψω λίγο βιαστικά γιατί είμαι πνιγμενη σήμερα και το βράδυ πιο αναλυτικά.

Maria v εννοείται πως θα κάνεις ότι καλύτερο για να μην βγαίνουν κυστουλες. Αυτά που έγραψα δεν ήταν μόνο για σένα. Οπως έχω πει η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αυτό που θέλω να τονίσω από όλο το προηγούμενο μου μήνυμα είναι πως δυστυχώς οι γιατροί δεν ψάχνουν τα πάντα στην υγεία της γυναίκας και την βάζουν κατευθείαν για εξωσωματικη.

Εχεις δίκιο που έχεις αγανακτήσει μιας και σε ταλαιπωρούν οι κυστες αλλά κανε λίγο υπομονή και μην αγχωνεσαι με την ηλικία σου. Κι εγώ 35 είμαι. Είμαστε πάνω στα ντουζενια μας καλή μου.

Tinker Ψυχραιμία κούκλα μου. Εχεις φάει τον γάιδαρο στην ουρά θα κολλησουμε;;;; Με τόσο άγχος αν υπάρχει σπορακι στην κοιλιτσα θα το έχεις τρελαίνει!!!! Έχεις δίκιο που θες να κανείς αμέσως χοριακη αλλά σκέψου πως είναι καλύτερα με κανείς λίγη υπομονή και να δεις το σωστό αποτέλεσμα παρά να βιαστεις και να δεις λάθος. Μην σε πιάνει εμμονή και προσπάθησε να είσαι ήρεμη και ασχολησου με διάφορα πράγματα που σου δίνουν χαρά γιατί υποφερεις κορίτσι μου από το άγχος της αναμονής. Είμαι δίπλα σου και το ξέρεις !!!!!!!!

Tina32 θέλω αισιοδοξία. Μόνο αισιοδοξία. Ολα θα πανε καλά !!!

Sissy μου πολλές φορές ακόμα και οι έγκυες έχουν πόνους περιόδου. Μην τα βάζεις κάτω και απογοητευεσαι κορίτσι μου. Πάρε και κανένα παυσίπονο να μην υποφερεις κρίμα είναι να ταλαιπωρεισαι τόσο πολύ.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Σημερα που θα παω το απογευμα για υπερ/μα να μετρησει το ωοθυλακιο θελω να μαζεψω ερωτησεις που θα του κανω απο οσα ειπωθηκαν εδω μεσα. εχουμε και λεμε:

1. αν θα πρεπει να ειναι γεματη η κυστη στην σπερμ/ση ή οχι και γιατι.

2. αν θα κανω υπερ/μα την ημερα της σπερ/σης σε σχεση με το τζελ αν επιτρεπεται δηλαδη.

3.αν θα εχω επαφες μετα την σπερ/ση

4. αν θα πρεπει να παρω αντιβιωση μετα και γαιτι.

Δεν μου ερχονται αλλες αποριες αν σκεφτειτε πειτε τιποτα.

Οσο για την κινητικοτητα του σπερματος ο ψευδαργυρος αυξανει την κινητικοτητα γιατι το σπερμα εχει ψευδαργυρο και με καθε εκσπερματωση ο αντρας χανει 5mg ψευδαργυρου οποτε ειναι πολυ σημαντικο η συμπληρωση του ψευδαργυρου.

Κοριτσακια μου καλημέρα. Θα σας γράψω λίγο βιαστικά γιατί είμαι πνιγμενη σήμερα και το βράδυ πιο αναλυτικά.

Maria v εννοείται πως θα κάνεις ότι καλύτερο για να μην βγαίνουν κυστουλες. Αυτά που έγραψα δεν ήταν μόνο για σένα. Οπως έχω πει η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αυτό που θέλω να τονίσω από όλο το προηγούμενο μου μήνυμα είναι πως δυστυχώς οι γιατροί δεν ψάχνουν τα πάντα στην υγεία της γυναίκας και την βάζουν κατευθείαν για εξωσωματικη.

Εχεις δίκιο που έχεις αγανακτήσει μιας και σε ταλαιπωρούν οι κυστες αλλά κανε λίγο υπομονή και μην αγχωνεσαι με την ηλικία σου. Κι εγώ 35 είμαι. Είμαστε πάνω στα ντουζενια μας καλή μου.

Tinker Ψυχραιμία κούκλα μου. Εχεις φάει τον γάιδαρο στην ουρά θα κολλησουμε;;;; Με τόσο άγχος αν υπάρχει σπορακι στην κοιλιτσα θα το έχεις τρελαίνει!!!! Έχεις δίκιο που θες να κανείς αμέσως χοριακη αλλά σκέψου πως είναι καλύτερα με κανείς λίγη υπομονή και να δεις το σωστό αποτέλεσμα παρά να βιαστεις και να δεις λάθος. Μην σε πιάνει εμμονή και προσπάθησε να είσαι ήρεμη και ασχολησου με διάφορα πράγματα που σου δίνουν χαρά γιατί υποφερεις κορίτσι μου από το άγχος της αναμονής. Είμαι δίπλα σου και το ξέρεις !!!!!!!!

Tina32 θέλω αισιοδοξία. Μόνο αισιοδοξία. Ολα θα πανε καλά !!!

Sissy μου πολλές φορές ακόμα και οι έγκυες έχουν πόνους περιόδου. Μην τα βάζεις κάτω και απογοητευεσαι κορίτσι μου. Πάρε και κανένα παυσίπονο να μην υποφερεις κρίμα είναι να ταλαιπωρεισαι τόσο πολύ.

Παιρνω depon για να μην ποναω..οταν θα μου ερθει

Θα σταματησουν οι πονοι..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Σημερα που θα παω το απογευμα για υπερ/μα να μετρησει το ωοθυλακιο θελω να μαζεψω ερωτησεις που θα του κανω απο οσα ειπωθηκαν εδω μεσα. εχουμε και λεμε:

2. αν θα κανω υπερ/μα την ημερα της σπερ/σης σε σχεση με το τζελ αν επιτρεπεται δηλαδη.

Οσο για την κινητικοτητα του σπερματος ο ψευδαργυρος αυξανει την κινητικοτητα γιατι το σπερμα εχει ψευδαργυρο και με καθε εκσπερματωση ο αντρας χανει 5mg ψευδαργυρου οποτε ειναι πολυ σημαντικο η συμπληρωση του ψευδαργυρου.

Κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα στο γιατρο!

Ο ψευδαργυρος σα βιταμινη ειναι το zinc. Κ

Ο γιατρος μας ειπε 1 ωρα πριν τοφαγητο.

Απο τα χαπια που μας εδωσε σε μεγαλυτερη

Δοσολιγια ειναι η καρνιτινη κ μετα η

Αργινινη..

αν θα πάρει ο άντρας σου αντιβίωση πριν...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

mar1981 γράψτα να μην τα ξεχάσεις!! και έγω ολο απορίες έχω αλλά μόλις παω στο γιατρο δεν τις θυμάμαι..άντε να δούμε τι θα πεί και ο δικός σου.

εύχομαι να έχεις ενα στρουμπουλό ωάριακι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα στο γιατρο!

Ο ψευδαργυρος σα βιταμινη ειναι το zinc. Κ

Ο γιατρος μας ειπε 1 ωρα πριν τοφαγητο.

Απο τα χαπια που μας εδωσε σε μεγαλυτερη

Δοσολιγια ειναι η καρνιτινη κ μετα η

Αργινινη..

SISSY εμενα ο αντρας μου παιρνει ψευδαργυρο, αργινινη, βιταμινη c και αλλο ενα που περιλαμβανει λυκοπενιο, σεληνιο βιταμινη Ε και καποια βοτανα. Εγω παιρνω ψευδαργυρο και φολικο οξυ αλλα τα παιρνουμε εδω και 1 μηνα οποτε τα αποτελεσματα θα δειξουνε μετα απο 2 μηνες.

Διαφημίσεις

SISSY εμενα ο αντρας μου παιρνει ψευδαργυρο, αργινινη, βιταμινη c και αλλο ενα που περιλαμβανει λυκοπενιο, σεληνιο βιταμινη Ε και καποια βοτανα. Εγω παιρνω ψευδαργυρο και φολικο οξυ αλλα τα παιρνουμε εδω και 1 μηνα οποτε τα αποτελεσματα θα δειξουνε μετα απο 2 μηνες.

Εμένα ο άντρας μου παίρνει το πρωί αργινινη,καρνιτινη,q10(η οποία ειναι Πολυ ακριβή..:( ,και βιταμίνη c.το μεσημέρι περνει ψευδαργυρο κ βιταμίνη ε κ το βράδυ πάλι αργινινη καρνιτινη!εγω παίρνω τα pregnacare conception που έχουν μεσα αργινινη,ινοσιτολη,φυλλικο οξ κ κάτι άλλο!

TINKER ο αντρας μου γιατι να παρει αντιβιωση?

τη πρώτη φορά μας είχε δώσει λίγες μέρες πριν μια αντιβίωση μετά δεν μας είχε ξαναδώσει..τι ώρα θα πας?να ρωτήσω τον άντρα μου να μας πει το όνομα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πώς τα θυμάστε όλα αυτά βρε κορίτσια μπράβο σας!!!!

ρώτα mar για την αντιβίωση γιατί εμένα μου φαίνεται πολυ χαζό που μου τη δίνει, λέτε να σκοτώνει το σπέρμα? είναι και 500άρα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...