Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια....

γεωργία θέλω μια απάντηση από εσένα....

ποίο είναι το πιο νωρίς που μπορώ να πάω για χοριακή και να δείξει???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!τοβραδυ πάλι Ποναγα..σήμερα δεν τη γλιτωνω θα μου έρθει..:(.διαβαζα όλα τα μηνύματα σας.. Εσείς θα με καθοδηγησετε για τη σπερματεγχυση!!!

αν δεν δεις κόκκινα δεν τα βάφουμε μαύρα...ποια μέρα είναι η σημερινή??

τίνα μου εσύ έμεινες να ξεκουραστείς λίγες μέρες??

τη Παρασκευή σίγουρα θα πάω..πιο νωρίς δεν ξέρω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

αν δεν δεις κόκκινα δεν τα βάφουμε μαύρα...ποια μέρα είναι η σημερινή??

τίνα μου εσύ έμεινες να ξεκουραστείς λίγες μέρες??

τη Παρασκευή σίγουρα θα πάω..πιο νωρίς δεν ξέρω...

Σήμερα ειναι 27η μέρα.την 9η μέρα που πήγα στο γιατρό μου είπε να έρθω σ επαφή 12 13 14 μέρα σύμφωνα με το ωαριο που έβλεπε.αρα ποτέ αδιαθετω;;

Σήμερα ειναι 27η μέρα.την 9η μέρα που πήγα στο γιατρό μου είπε να έρθω σ επαφή 12 13 14 μέρα σύμφωνα με το ωαριο που έβλεπε.αρα ποτέ αδιαθετω;;

δεν ξέρω..αν η ωορρηξία έγινε τη 13 μέρα σήμερα αν έγινε τη 14 αύριο, άρα θέλουμε να μείνεις καθαρή μέχρι τη Τετάρτη για το τεστ και μετά για τους επόμενους 9 μήνες!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

δεν ξέρω..αν η ωορρηξία έγινε τη 13 μέρα σήμερα αν έγινε τη 14 αύριο, άρα θέλουμε να μείνεις καθαρή μέχρι τη Τετάρτη για το τεστ και μετά για τους επόμενους 9 μήνες!!!!

Νεραιδουλα ευχαριστώ αλλά μου έχουν φύγει ολες οι ελπίδες..Ποναγα αρκετά τοβραδυ και πάντα έτσι γίνεται!θα βγάλω ροζ μετα και αύριο θα κατέβει κανονικά!2 χρόνια το βλέπω αυτό το έργο..απλά τη 14η μερα είχα ανεβασμένη θερμοκρασια(36,:cool: και τη 13 η είχα 36,5 .

Νεραιδουλα ευχαριστώ αλλά μου έχουν φύγει ολες οι ελπίδες..Ποναγα αρκετά τοβραδυ και πάντα έτσι γίνεται!θα βγάλω ροζ μετα και αύριο θα κατέβει κανονικά!2 χρόνια το βλέπω αυτό το έργο..απλά τη 14η μερα είχα ανεβασμένη θερμοκρασια(36,:cool: και τη 13 η είχα 36,5 .

36,8 ήθελα να γράψω..

ποτέ δεν μέτρησα θερμοκρασία...

αν δεν έρθει ποτέ δεν ξέρεις..

και αν έρθει ξεκινά ο νέος κύκλος με νέα επεισόδια..χιχιχιχι

με αισιοδοξία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ποτέ δεν μέτρησα θερμοκρασία...

αν δεν έρθει ποτέ δεν ξέρεις..

και αν έρθει ξεκινά ο νέος κύκλος με νέα επεισόδια..χιχιχιχι

με αισιοδοξία!!!

Καλά που έχω και εσάς κορίτσια..η μια βοηθάει την άλλη!!

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε με ευχάριστα!!!

Maria v αυτό το θέμα με τις διαδικασίες το έχω κι εγώ συνέχεια στο μυαλό μου. Κατα την δική μου λογική θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι γιατροί ένα πακέτο αιματολογικων και διαγνωστικών εξετάσεων και μετά να προχωρούσαν είτε σε σπερματεγχυση είτε σε εξωσωματικη. Πόσες γυναίκες έχουν μια κυστουλα η έναν πολυποδα η ακόμα ενδοκρινολογικα χρειάζονται ρύθμιση ορμονών, και μολισ τα διορθωνουν αμεσωσ μετά μένουν έγκυες φυσιολογικά ; Παρά πολλές. Νομίζω πάντως, και έχοντας το συζητήσει επίσης και με άλλες κοπέλες πως έχει γίνει και λίγο καραμέλα από τους γιατρούς καθώς και η εύκολη λύση για αυτούς η εξωσωματικη. Είναι δυνατόν τόσα ζευγάρια στις μέρες μας να έχουν πρόβλημα γονιμοποιησης;;; Πιστεύω πως υπάρχουν περιπτώσεις που πραγματικά μόνο με την εξωσωματικη θα μπορούσαν να αποκτήσουν παιδάκι αλλά επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών που μπαίνουν στην διαδικασία της εξωσωματικης συλλαμβάνουν μόνα τους με φυσιολογικό τροπο. Γι αυτό και παραδέχομαι τους γιατρούς που πριν την εξωσωματικη προσπαθούν με βιταμίνες η οτιδήποτε άλλο να δυναμώσουν τον οργανισμό των ζευγαριών.

Αυτές είναι καθαρά προσωπικές μου σκέψεις και προβληματισμοί μου. Μακάρι να είχα και μια απάντηση για όλα αυτά αλλά δυστυχώς κανείς δεν ξέρει...

Georgkat συμφωνώ, ότι το βλέπουν όλοι σαν εύκολη λύση, αλλά από την άλλη είναι τόσο ψυχοφθόρο που κάποια στιγμή φτάνεις στα όρια σου και από μόνος σου αποφασίζεις να πας εξωσωματική για να αυξήσεις τις πιθανότητες. Εγώ τώρα λέω, αν δεν πετύχει σε αυτόν τον κύκλο και δεδομένου ότι κάνω πολύ εύκολα κύστες, σίγουρα θα μου μείνουν 1-2 κύστες μετά, άρα θα είμαι 2 μήνες εκτός. Αν κάνω και τρίτη σπερματέγχυση μετά τους 2 μήνες, όπως είπε ο γιατρός μου και πάλι δεν πετύχει, πάλι κύστες, πάλι 2 μήνες εκτός και μετά για εξωσωματική. Συνολικά δηλαδή 5 μήνες, από τους οποίους ο ένας θα είναι μόνο της σπερματέγχυσης και οι άλλοι 4 τίποτα. Μόνο που το έγραψα κουράστηκα. Έτσι λέω αν δεν πετύχει αυτός να πάω κατευθείαν για εξωσωματική και ο θεός βοηθός!

Αν όμως είσαι στην πολύ αρχή των προσπαθειών και θεωρήσεις ότι πρέπει να πας στο γιατρό, συμφωνώ ότι πρέπει να σου κάνει πλήρη έλεγχο και να σε ενθαρρύνει με βιταμίνες και ότι άλλο υπάρχει και να μην σου λέει, τον πρώτο χρόνο χαλαρά δεν κάνουμε τίποτα, δεν ψάχνουμε τίποτα, ανησυχούμε μετά τον χρόνο.

tinkerbell υπομονή, κάνε κανένα γλυκό που λέγαμε, κανένα puzzle, μου αρέσουν πάρα πολύ και ξεχνιέμαι τελείως εγώ, μέχρι και τον ύπνο μου μπορώ να χάσω προκειμένου να το τελειώσω! Πάντως βλέπω ότι το αποφάσισες για την Παρασκευή, οπότε αυτή η εβδομάδα θέλουμε να κλείσει χαρούμενα!!!

Sissy2012 μου δεν υπάρχει πότε αδιαθετώ. Σε εμένα πάντως, το 14 μέρες μετά την ωορρηξία, δεν ισχύει, μου έχει έρθει και στις 12 και στις 14 και στις 17 μέρες, με pregnyl όλα αυτά! Άρα απλά ελπίζεις και περιμένεις. Εξάλλου λένε ότι οι πόνοι περιόδου και εγκυμοσύνης για κάποιες είναι ίδιοι!

tina καλημέρα και σε σένα κορίτσι!!

HvAnp3.png

Georgkat συμφωνώ, ότι το βλέπουν όλοι σαν εύκολη λύση, αλλά από την άλλη είναι τόσο ψυχοφθόρο που κάποια στιγμή φτάνεις στα όρια σου και από μόνος σου αποφασίζεις να πας εξωσωματική για να αυξήσεις τις πιθανότητες. Εγώ τώρα λέω, αν δεν πετύχει σε αυτόν τον κύκλο και δεδομένου ότι κάνω πολύ εύκολα κύστες, σίγουρα θα μου μείνουν 1-2 κύστες μετά, άρα θα είμαι 2 μήνες εκτός. Αν κάνω και τρίτη σπερματέγχυση μετά τους 2 μήνες, όπως είπε ο γιατρός μου και πάλι δεν πετύχει, πάλι κύστες, πάλι 2 μήνες εκτός και μετά για εξωσωματική. Συνολικά δηλαδή 5 μήνες, από τους οποίους ο ένας θα είναι μόνο της σπερματέγχυσης και οι άλλοι 4 τίποτα. Μόνο που το έγραψα κουράστηκα. Έτσι λέω αν δεν πετύχει αυτός να πάω κατευθείαν για εξωσωματική και ο θεός βοηθός!

Αν όμως είσαι στην πολύ αρχή των προσπαθειών και θεωρήσεις ότι πρέπει να πας στο γιατρό, συμφωνώ ότι πρέπει να σου κάνει πλήρη έλεγχο και να σε ενθαρρύνει με βιταμίνες και ότι άλλο υπάρχει και να μην σου λέει, τον πρώτο χρόνο χαλαρά δεν κάνουμε τίποτα, δεν ψάχνουμε τίποτα, ανησυχούμε μετά τον χρόνο.

tinkerbell υπομονή, κάνε κανένα γλυκό που λέγαμε, κανένα puzzle, μου αρέσουν πάρα πολύ και ξεχνιέμαι τελείως εγώ, μέχρι και τον ύπνο μου μπορώ να χάσω προκειμένου να το τελειώσω! Πάντως βλέπω ότι το αποφάσισες για την Παρασκευή, οπότε αυτή η εβδομάδα θέλουμε να κλείσει χαρούμενα!!!

Sissy2012 μου δεν υπάρχει πότε αδιαθετώ. Σε εμένα πάντως, το 14 μέρες μετά την ωορρηξία, δεν ισχύει, μου έχει έρθει και στις 12 και στις 14 και στις 17 μέρες, με pregnyl όλα αυτά! Άρα απλά ελπίζεις και περιμένεις. Εξάλλου λένε ότι οι πόνοι περιόδου και εγκυμοσύνης για κάποιες είναι ίδιοι!

Δίκιο έχεις μαρια μου!η αναμονή με κάνει και κανω αυτούς τους υπολογισμούς!οταν αδιαθετω μπορεί να στεναχωριεμαι παρά Πολυ αλλα μετα ηρεμω απο όλο αυτό το άγχος της αναμονής.καθε φορά που πάω τουαλέτα ειναι το χειρότερο μου!λεω όλο και κάτι θα δω στο σκουπισμα.πόσο με κουράζουν αυτές οι σκέψεις!

μακάρι κορίτσια να κλείσει η βδομάδα ευχάριστα και να αρχίσει το Φθινόπωρο με μόνο ευχάριστα...

...πριν ακριβώς ένα χρόνο..που αποφασίσαμε ότι πρέπει να ψάξουμε το πρόβλημα, είχαμε κλείσει πάνω από ένα χρόνο άκαρπων προσπαθειών..είχαμε αποφασίσει για εξωσωματική..τελικά μετά από οδηγίες του γιατρού αλλάξαμε το πρόγραμμα και όλα γίνονται όπως τα ξέρετε..

βρίσκομαι σήμερα ένα χρόνο μετά...με μια ψυχολογία χάλια..καμία σχέση με την αισιόδοξη νεραιδούλα που ήμουν πριν ένα χρόνο..

έχοντας πάρει ήδη χάπια 2 φορές..και έχοντας δώσει 1500Ε μόνο για τις σπερματεγχύσεις..που έγκυος ακόμη δεν έμεινα και που το Νοέμβριο θα πάω για εξωσωματική..δεν λέω ότι θα έμενα έγκυος..αλλά νιώθω ειλικρινά ότι γέρασα είμαι σχεδόν 29 χρονών με παραπάνω από 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών και μια ψυχή πολύ μα πολύ αλλαγμένη...σίγουρα αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα πολύ μα πολύ διαφορετικά πράγματα σε σχέση με αυτό το θέμα...

αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις ...ο απολογισμός της δικής μου προσπάθειας...

απλά ήθελα να τις μοιραστώ...

1533345xcnw09g7xt.gif

tinkerbell δεν πήρα άδεια να ξεκουραστώ,δύσκολα μας δίνουν άδεια αλλά κάνω δουλειά γραφείου οπότε δεν κουράζομαι απλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη αυτές τις μέρες.

sissy για την θερμοκρασία δεν ξέρω δεν την έχω μετρήσει ποτέ αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια μέχρι να δείς αίμα δεν απελπίζεσαι.

maria δίκιο έχεις αυτό με τις κύστες μας ταλαιπωρει και μας χάνει μήνες και εγώ αν ξαναβγάλω θα το σκεφτώ πολύ πώς θα συνεχίσω

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...