Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ακριβως 1 ωαριο και 1 σπερ/ριο και καθολου αγχος. να γινοτανε να κοιμομασταν στις γονιμες και να ξυπνουσαμε την μερα που ηταν να κανουμε το τεστ ολα ωραια θα ητανε χωρις αγχος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν πρέπει να κουνιέσαι όμως, πώς θα γελάς???

εγώ κλείνω τα μάτια και προσεύχομαι

και εγώ έτσι κάνω..και εκείνος προσπαθεί να μου μιλήσει για να χαλαρώσω τάχα..στυλ τα πήγαμε τέλεια..και κοίτα κλπ..και νευριάζω γιατί θέλω να προσευχηθώ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

tinkerbell το ξενυχτήσαμε σήμερα, εμείς συνήθως είμαστε οι πρωινές!τι ώρα πας δουλεια? εγώ 7.30 και κοιμάμαι νωρίς γιατί είμαι και υπναρού...

που είναι οι άλλες? georgia πάλι στις 2 θα μπείς??????????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ακριβως 1 ωαριο και 1 σπερ/ριο και καθολου αγχος. να γινοτανε να κοιμομασταν στις γονιμες και να ξυπνουσαμε την μερα που ηταν να κανουμε το τεστ ολα ωραια θα ητανε χωρις αγχος.

να ξερείς μαράκι μου πόσες φορές κοιμήθηκα και λέω τι ωραία α ξυπνήσω αύριο και να είναι όλα ένας εφιάλτης και δίπλα μου να είναι η κούνια του μωρού μου...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

tinkerbell το ξενυχτήσαμε σήμερα, εμείς συνήθως είμαστε οι πρωινές!τι ώρα πας δουλεια? εγώ 7.30 και κοιμάμαι νωρίς γιατί είμαι και υπναρού...

που είναι οι άλλες? georgia πάλι στις 2 θα μπείς??????????

7.30 είμαι δουλεία 5.3 ξυπνάω...όταν τρώω αργά δεν μπορώ να κοιμάμαι αμέσως..

1533345xcnw09g7xt.gif

μακάρι να γινόταν αυτό γιατί αυτες οι 2 εβδομάδες αναμονής δεν περνάνε με τίποτα......μια σκέφτομαι να μένω σπίτι χαλαρή και ήρεμη και μια σκέφτομαι να γυρνάω όλη μέρα για να περνάει πιο εύκολα η ώρα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καληνύχτα κορίτσια..το σημαντικό όχι άγχος..

είπαμε μέχρι το τέλος του χρόνου θα εγκυμονούμε όλες όλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

γιατί 2 ώρες νωρίτερα?

κλαψ κλαψ..θέλω 1.30 ώρα να πάω στη δουλεία μου....δόξα το θεό που την έχω δηλαδή αλλά..κανένα παραπονάκι..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

tinkerbell θα ερθει η ωρα που θα ξυπνησεις θα δεις διπλα σου το μωρακι σου και δεν θα ειναι ονειρο, να εχεις παντοτε θετικη σκεψη και ολα θα γινουν ο Θεος ειναι πολυ Μεγαλος!

Tina μην το σκεφτεσαι χαλαρωσε και θα περασουν οι μερες.

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

22. tinkerbell!24 ποτε εσυ κανεις τεστ?

23 tina32 8/10

Ποσοστό: 5/21

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa 28/09

15. georgia69

16. sissy 2012

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Βρε γλωσσοκοπανες, ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα; Εψαχνα αεροπορικα και ξενοδοχειο για μια φιλη για Ρωμη και νυχτωθηκα!

Εμένα παντως μετα την εμβρυομεταφορα, την ωρα που επρεπε να μεινω ξαπλωμενη στην κλινικη, μου εβαζε ο αντρας μου βιντεακια με τους Simpsons και χασκογελουσαμε! Αν κανουμε γιο και βγει σαν τον Bart την εβαψες, του ελεγα! Το αποτελεσμα ηταν αρνητικο, εμεις ομως ειχαμε περασει μια χαρα! Τα ποπ-κορν μας ελειπαν!

Συμβουλη προς τις "αναμονουσες": κατεβαστε κανενα κεφατο σηριαλ και απολαυστε το δεκαπενθημερο!! Δεν ειμαστε καθε μερα υποψηφιες εγκυμονουσες, ας το χαρουμε λιγακι;););)!

Κι εγω στις 7 ξυπναω, καιρος να κουρνιασω! Ονειρα γλυκα και τρυφερα σε ολες σας!

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτα απ' όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τα λόγια συμπαράστασης. Είναι τόσο σημαντικά, γιατί ξέρω ότι είναι αληθινά και ότι πραγματικά με καταλαβαίνετε. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ομάδα.

maria papa κρίμα αλλά... είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Την Παρασκευή μέτρησε ο γιατρός μου για πρώτη μέρα, άρα χθες η πρώτη ένεση και σήμερα η δεύτερη.

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, αλλά όταν έρχεται η στιγμή της απογοήτευσης δεν νιώθεις ότι δεν θα γίνει ποτέ? Μετά μέρα με τη μέρα είσαι καλύτερα, πάντα η πρώτη μέρα είναι η δύσκολη.

Ακριβώς αυτό, τελικά όλες τα ίδια νιώθουμε, επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας ελπίσουμε ότι εσένα δεν θα σου έρθει και θα μας πεις ευχάριστα!!!! Στο εύχομαι ολόψυχα!

Δίκαιο έχεις κορίτσι, την ελπίδα δεν θα μας την στερήσει κανείς! Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχεις και να μας γεμίσεις χαρά όλες! Πως ήταν η διαδικασία τελικά? Πόνεσες καθόλου? Μετά από πόσες ώρες μετά την pregnyl σου έκανε την σπερματέγχυση? Εγώ την πρώτη την έκανα Ιούνιο και ξέχασα λεπτομέρειες...

Αχ συνέχεια ακούω για εγκυμοσύνες, και απορώ γιατί τόσες γυναίκες να ταλαιπωρούνται τόσο πολύ και κάποιες άλλες να μένουν χωρίς καμία προσπάθεια? Έχω πίστη αλλά σε πιάνει και το παράπονο και η απογοήτευση.

Αντε να δούμε πως θα πάει, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από την διαδικασία. Το βλέπουμε και από τη λίστα, τα ποσοστά είναι σχετικά μικρά. Αν το θέλει ο Θεός και ήρθε η σειρά μας θα γίνει. Κατά τ' άλλα απ' ότι διαβάζω εδώ, όλοι οι γιατροί κάνουν σπερματεγχύσεις και ο καθένας έχει τη δική του μέθοδο. Άλλος επιτρέπει επαφές την ίδια και την επόμενη μέρα, άλλος όχι, άλλος κάνει υπέρηχο μετά, άλλος όχι, άλλος ζητάει και ορμονικές, άλλος θέλει γεμάτη κύστη, άλλος θέλει αντιβίωση, άλλος... Δεν ακούγεται πολύ εμπορικό το ότι ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό αυτός το οποίο κάποιος άλλος δεν το θεωρεί σωστό? Δεν θα έπρεπε κάποια πράγματα να είναι αποδεκτά από όλους, δεν μας δείχνει αυτό ότι δεν είναι όλοι εξειδικευμένοι για αυτό αλλά απλά το κάνουν? Άρα ελπίζεις να έχεις πέσει σε γιατρό που εφαρμόζει τη σωστή μέθοδο. Ακόμα και πότε θα σου πει να κάνεις την pregnyl που είναι από τα πιο καθοριστικά σημεία και αυτό παίζει. Είχα πάει παλιά την ίδια μέρα σε δύο διαφορετικούς γιατρούς για υπέρηχο και μου μέτρησαν με άλλες τιμές το ωάριο, οπότε μου είπαν να κάνω διαφορετική μέρα την ένεση. Που να ξέρω εγώ ποιανού το μηχάνημα είναι καλύτερο για να το εμπιστευτώ, παίζει ρόλο λοιπόν και ο εξοπλισμός του καθενός. Θα μου πείτε τότε γιατί θα κάνω σπερματέγχυση? Γιατί ελπίζω ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει και ελπίζω να φανώ και λίγο τυχερή. Συγνώμη αν σας κούρασα με τους προβληματισμούς μου, αλλά δεν τα έχετε σκεφτεί και εσείς αυτά μερικές φορές?

Maria v αυτό το θέμα με τις διαδικασίες το έχω κι εγώ συνέχεια στο μυαλό μου. Κατα την δική μου λογική θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι γιατροί ένα πακέτο αιματολογικων και διαγνωστικών εξετάσεων και μετά να προχωρούσαν είτε σε σπερματεγχυση είτε σε εξωσωματικη. Πόσες γυναίκες έχουν μια κυστουλα η έναν πολυποδα η ακόμα ενδοκρινολογικα χρειάζονται ρύθμιση ορμονών, και μολισ τα διορθωνουν αμεσωσ μετά μένουν έγκυες φυσιολογικά ; Παρά πολλές. Νομίζω πάντως, και έχοντας το συζητήσει επίσης και με άλλες κοπέλες πως έχει γίνει και λίγο καραμέλα από τους γιατρούς καθώς και η εύκολη λύση για αυτούς η εξωσωματικη. Είναι δυνατόν τόσα ζευγάρια στις μέρες μας να έχουν πρόβλημα γονιμοποιησης;;; Πιστεύω πως υπάρχουν περιπτώσεις που πραγματικά μόνο με την εξωσωματικη θα μπορούσαν να αποκτήσουν παιδάκι αλλά επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών που μπαίνουν στην διαδικασία της εξωσωματικης συλλαμβάνουν μόνα τους με φυσιολογικό τροπο. Γι αυτό και παραδέχομαι τους γιατρούς που πριν την εξωσωματικη προσπαθούν με βιταμίνες η οτιδήποτε άλλο να δυναμώσουν τον οργανισμό των ζευγαριών.

Αυτές είναι καθαρά προσωπικές μου σκέψεις και προβληματισμοί μου. Μακάρι να είχα και μια απάντηση για όλα αυτά αλλά δυστυχώς κανείς δεν ξέρει...

maria v, την ovitrell μου κάνει και οχι την pregnyl,δεν ξέρω αν έχει διαφορά, έκανα την ένεση πέμπτη απόγευμα στις 7 και την σπερματέγχυση σάββατο πρωί στις 11, μετά απο 36 ώρες πρέπει να γίνει....έκανα υπέρηχο πριν και είδαμε οτι τα 2 ωάρια απο τα 4 είχαν σκάσει....

Tina32 το ίδιο πράγμα κάνει και η pregnyl και η ovitrelle. Η διάφορα είναι πως η ovitrelle γίνεται στην κοιλιτσα ενώ η pregnyl στον πωπω.

μου κάνει υπέρηχο πρίν την σπερματέγχυση, επαφές μου είπε την ίδια μέρα της σπερματέγχυσης και μετά μέρα παρά μέρα, σήμερα έχω ρεπό δλδ

Πόσο γέλασαν με το ότι έχεις ρεπό σήμερα !!!!!

Εμενα τωρα μου τελειωσε η περιοδος και αυριο θα κανω υπερηχογραφημα να δουμε το μεγεθος. μαλλον θα την κανω την παρασκευη. σας ειπε και εσας 3-5 μερες αποχη μεχρι την σπερματεγχυση?

2 μέρες αποχή είπε σε μας

εγώ ζήτησα το σπερμοδιαγραμμα μετα την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό και δεν μου το δώσανε δεν κρατάνε μου είπανε τις μετρήσεις έπρεπε να το πώ απο την αρχή οτι το ήθελα, τις αλλες φορές δεν ήξερα να το ζητήσω απο τα κορίτσια εδω το έμαθα

Είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν. Είναι προσωπικό δεδομένο δικό σας. Μπορεί να θέλατε την επόμενη φορά να πάτε σε άλλο γιατρό με το σπερμοδιαγραμμα. Δεν έχουν δικαίωμα να μην σας το δώσουν. Να το απαιτήσεις.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

22. tinkerbell!24 ποτε εσυ κανεις τεστ?

23 tina32 8/10

Ποσοστό: 5/21

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa 28/09

15. georgia69

16. sissy 2012

Maria papa κούκλα στο φατσοβιβλιο....

Βάλε με κι εμένα στην λίστα στην παραδοσιακή μέθοδο ο θεός βοηθός. Φιλακια πολλά.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...